NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
PC & Internet - Laatste nieuws

2News.be / PC & Internet

Retro Bluetooth speakers van Dynavoice
8 Februari, 07:47 Emerce
Oogt als een radio uit vervlogen tijden, maar is een Bluetooth speaker. Het Zweedse Dynavoice, een merk uit de stal van Omera uit Vlaardingen, heeft twee nieuwe bluetooth speakers gepresenteerd: de Classic CL-14 en CL-15.


Apple verhoogt korting voor terugsturen ontwikkelaarsversie Mac mini met Arm-soc
8 Februari, 07:34 Tweakers
Apple heeft na kritiek van ontwikkelaars de korting verhoogd die ontwikkelaars krijgen als de Developer Transition Kit terugsturen. Dat is een Mac Mini met Arm-soc die Apple vorig jaar zomer verspreidde. Ontwikkelaars krijgen nu 500 dollar korting op een Arm-Mac, in plaats van 200 dollar.


Rara wat zit er in je laptop? - Onduidelijkheid over RTX 30-gpu's
8 Februari, 07:33 Tweakers
Er bestaan maar liefst 28 varianten van RTX 30-gpu's voor laptops en als je naar laptopspecificaties kijkt, is vaak niet duidelijk welke je krijgt.


Gerucht: Soundcloud overweegt gebruikers toe staan artiesten direct te betalen
8 Februari, 07:32 Tweakers
Muziekdienst Soundcloud overweegt gebruikers artiesten direct te laten betalen. Dat wijkt af van het huidige model van Soundcloud, dat de inkomsten naar rato verdeeld over artiesten. Artiesten zouden zo'n model al langer willen.


Chinezen zoeken toevlucht in chatapp Clubhouse, dat geen censuur kent
8 Februari, 07:25 NU.NL - Tech
De audioapp Clubhouse trekt grote aantallen gebruikers uit China. Daar is de app niet geblokkeerd door de autoriteiten, ondanks discussies over rechten, nationale identiteit en andere gevoelige onderwerpen.


Doordash stuwt winst SoftBank
8 Februari, 07:14 Emerce
Techinvesteerder SoftBank rapporteerde vandaag een nettowinst van omgerekend 11 miljard dollar over het afgelopen kwartaal. Een jaar geleden werd nog een recordverlies geleden.


Foto's tonen vermoedelijke OnePlus 9 Pro met Hasselblad-merknaam op achterkant
8 Februari, 07:08 Tweakers
YouTuber Dave2D heeft foto's laten zien van wat vermoedelijk de OnePlus 9 Pro zou moeten worden en op de achterkant daarvan staat de naam van cameramaker Hasselblad. Beide bedrijven hebben voor zover bekend geen samenwerking.


.Adv - Mark Thienpont (delaware): ?ML begint soms met een idee op een bierviltje?
8 Februari, 07:07 Tweakers
Met Azure Databricks en Azure Machine Learning biedt delaware een herkenbare en schaalbare werkomgeving voor het trainen en deployen van machinelearning-modellen. Mark Thienpont, Lead Expert Data Science bij het bedrijf, zal tijdens de Tweakers Digital Meet-up AI op 11 februari deze toepassingen aan de hand van praktijkvoorbeelden demonstreren.


Parler bood aandeel in bedrijf aan als Trump posts als eerste daar zou plaatsen
8 Februari, 06:36 Tweakers
Sociaal medium Parler en toenmalig Amerikaans president Donald Trump zijn in gesprek geweest over een deal, waarbij een bedrijf van Trump 40 procent van de aandelen van Parler zou krijgen en Trump als eerste op het sociale medium zijn posts zou zetten.


Parler bood aandeel in bedrijf aan als Trump posts als eerste daar zou plaatsen
8 Februari, 06:36 Tweakers
Sociaal medium Parler en toenmalig Amerikaans president Donald Trump zijn in gesprek geweest over een deal, waarbij een bedrijf van Trump 40 procent van de aandelen van Parler zou krijgen en Trump als eerste op het sociale medium zijn posts zou zetten.


Hyundai en Kia zeggen niet in gesprek te zijn met Apple over maken auto's
8 Februari, 06:01 Tweakers
Hyundai en Kia zeggen beide niet in gesprek te zijn met Apple over het maken van elektrische auto's. Die gesprekken hebben wel plaatsgevonden, maar zijn dus inmiddels gepauzeerd. Het is onbekend of de deal er later nog komt.


Thuiswerkers kochten 400 miljoen aan kantoorproducten
8 Februari, 05:39 Emerce
Meer dan twee op de vijf thuiswerkers hebben kantoorproducten gekocht voor de thuiswerkplek. Gemiddeld gaven zij 359 euro hieraan uit. Dit komt neer op bijna 400 miljoen aan kantoorproducten voor heel Nederland, zo blijkt uit de Thuiswerk Monitor, een grootschalige meting van Multiscope onder meer dan 3.000 Nederlanders in loondienst.


Democratische Amerikaanse senatoren dienen wetsvoorstel in om Sectie 230 te beperken
8 Februari, 05:39 Emerce
Drie Democratische Amerikaanse senatoren hebben een wetsvoorstel ingediend om sectie 230 te beperken, een wet die aansprakelijkheid rondom online uitingen regelt.


Alternate: kans op beschikbaarheid RTX 3080 in eerste kwartaal 'vrijwel nihil'
7 Februari, 15:27 Tweakers
Alternate waarschuwt klanten dat de beschikbaarheid van Nvidia GeForce RTX 30-gpu's in het eerste kwartaal van 2021 verder verslechtert. De webwinkel meldt onder andere dat de kans op RTX 3080-videokaarten gedurende die periode 'vrijwel nihil' is.


Microsoft brengt crossplatform-wachtwoordmanager uit
7 Februari, 12:53 Tweakers
Microsoft heeft een crossplatform-wachtwoordmanager uitgebracht. Zijn Edge-browser kon al log-ins opslaan, maar die zijn nu ook toegangelijk via een Chrome-extensie en via extra functionaliteit in de Microsoft Authenticator-app voor iOS en Android.


Ford verhoogt investeringen elektrisch en autonoom rijden naar 24 miljard euro
7 Februari, 12:23 Tweakers
Ford vergroot zijn investeringen in de ontwikkeling van elektrische en zelfrijdende auto's. Waar het plan voorheen nog ongeveer 9 miljard euro stak in die ontwikkelingen, wordt dat nu zo'n 24 miljard euro.


Microsoft vervangt oude Edge-browser vanaf april met Chromium-versie
7 Februari, 12:11 NU.NL - Tech
Microsoft verwijdert op 13 april automatisch zijn oude Edge-browser van Windows 10-computers via een update, maakte het bedrijf vrijdag bekend. Het bedrijf vervangt deze die dag door de nieuwe versie op basis van Chromium, de software achter Google Chrome.


Getest: Dit is de beste virusscanner
7 Februari, 10:42 NU.NL - Tech
Wat is de beste virusscanner? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? NU.nl en de Consumentenbond geven antwoord.


Microsoft verwijdert Edge Legacy op 13 april van Windows 10-systemen
7 Februari, 09:22 Tweakers
Microsoft gaat de oude versie van zijn Edge-browser, met de codenaam Project Spartan, vervanger door zijn nieuwe versie in een aankomende Windows 10-patch. Dat wordt de update van Patch Tuesday, op 13 april.


'Burgers van Myanmar hebben weer toegang tot internet'
7 Februari, 09:15 NU.NL - Tech
Een deel van de bevolking van Myanmar lijkt weer toegang te hebben tot het internet, aldus internetmonitor NetBlocks. De internettoegang werd een dag eerder grotendeels geblokkeerd na aanhoudende protesten tegen de staatsgreep in het Zuidoost-Aziatische land.
© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn