NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
PC & Internet - Laatste nieuws

2News.be / PC & Internet

Adcombi opent kantoor in Duitsland
Vandaag, 17:00 Emerce
Adcombi brengt zijn technologie voor lokaal adverteren naar Duitsland. Directeur Gerrit Reinders ziet dat merken en retailers de coronatijd gebruiken om zich te bezinnen op hun overgangsstrategie voor digitale transformatie.


NSA waarschuwt voor risico's van dns-over-https voor bedrijfsnetwerken
Vandaag, 16:48 Tweakers
De Amerikaanse veiligheidsdienst NSA waarschuwt bedrijven voor het gebruik van dns-over-https. Volgens de NSA zitten er veel risico's aan DoH waardoor bedrijven de controle kunnen verliezen over hun dns-verkeer. De dienst raadt bedrijven aan daarom goed op te letten.


Grote levering AMD Ryzen 5 5600X-cpu's maakt voorlopig einde aan tekorten
Vandaag, 16:48 Tweakers
Een grote levering van AMD Ryzen 5 5600X-processors heeft voorlopig een einde gemaakt aan de tekorten in de Benelux. Alleen al bij Azerty en Megekko ligt op het moment van schrijven een voorraad van bijna vijftienhonderd processors.


Amazon maakt manier beschikbaar voor bedrijven om eigen versie Alexa te maken
Vandaag, 16:06 Tweakers
Amazon heeft een manier beschikbaar gemaakt waarmee bedrijven een eigen stemassistent kunnen maken op basis van de technologie achter Alexa. De assistent kunnen dan een eigen stem en commando's hebben. De aangepaste assistent kan wel communiceren met Alexa.


?Europese bedrijven de dupe van handelsoorlog VS en China?
Vandaag, 16:01 Techzine
Nu China en de VS elkaar steeds verder uitsluiten qua handel, staan Europese bedrijven voor de keuze om een kant te kiezen of op te splitsen. Amerikaanse maatregelen blokkeren in steeds grotere mate bedrijven die met China handelen. Dit schrijven de European Chamber of Commerce in China en MERICS, een denktank gevestigd in Berlijn, in […]


Lenovo komt met augmented reality-bril voor bedrijven
Vandaag, 16:01 Techzine
Augmented reality is zich al een paar jaar verder aan het doorbreken. Lenovo ziet die verschuiving en heeft hierop een augmented reality-bril ontwikkeld: ThinkReality A3. Lenovo is niet het eerste bedrijf dat komt met B2B-brillen: Microsoft en Epson ontwikkelen ook augmented reality-gadgets. Hoewel Lenovo wel al beeld van de bril heeft getoond, ligt hij nog […]


Caiway verhoogt tarieven na onaangekondigde snelheidsverhoging
Vandaag, 15:24 Tweakers
Provider Caiway verhoogt de prijzen van bijna al zijn abonnementen. De prijsstijgingen liggen tussen de twee en vijf euro. Vorige maand merkten klanten al op dat de internetsnelheden bij de provider waren verhoogd, waardoor een prijsverhoging te verwachten was.


GitLab en IBM gaan samenwerken met gedeeld platform voor DevOps-teams
Vandaag, 14:42 Tweakers
GitLab gaat samenwerken met IBM aan een gedeeld platform voor IBM-klanten. GitLab wordt opgenomen in het het cloud- en AI-platform van IBM, waardoor zij toegang krijgen tot GitLab-tools voor het ontwikkelen van cloudapplicaties.


Nieuwe Apple software voor Windows software in ontwikkeling
Vandaag, 14:12 Emerce
Apple wil eigen software voor muziek en podcasts gaan ontwikkelen voor de Microsoft Store. Apple begon in 2019 al met he


FCC-keuring toont nieuwe versie Spotify Car Thing
Vandaag, 14:00 Tweakers
De keuring van de FCC toont de hardware van een nieuwe versie van Spotify Car Thing, een apparaat om muziek van de dienst te streamen in de auto en te bedienen met stemcommando's. Het is nog onbekend of en wanneer Car Thing uitkomt.


Synology brengt RS1221+ serverrack uit met acht bays
Vandaag, 14:00 Tweakers
Synology brengt een nieuwe serverrack-nas uit. De RackStation RS1221+ heeft een Ryzen-cpu en heeft acht bays. Er komt ook een RS1221RP+ uit met redundante stroomtoevoer, zo laat de fabrikant weten.


Cisco neemt Acacia definitief over voor 4,5 miljard dollar
Vandaag, 13:55 Techzine
Cisco neemt processorfabrikant Acacia definitief over, nadat eerder een rechtszaak opgestart werd. De overeenstemming is bereikt na een verhoging van het overnamebedrag van 2,6 miljard dollar (2,1 miljard euro) naar 4,5 miljard dollar (3,7 miljard euro). Met de nu overeengekomen verhoging van het overnamebedrag is nu de weg vrij voor de definitieve overname. De overname […]


Windows 10X uitgelekt: lijkt sterk op ChromeOS
Vandaag, 13:55 Techzine
Er is een versie van Windows 10X uitgelekt die dichtbij de versie komt die Microsoft later dit jaar op de markt wil brengen. Met het lichte besturingssysteem wil Microsoft goedkope hardware op de markt brengen die de concurrentie met Googles Chromebooks aan moet gaan. The Verge heeft verschillende details over het nieuwe besturingssysteem gedeeld. Net […]


Xiaomi ontkent Chinees militair bedrijf te zijn
Vandaag, 13:18 Tweakers
Xiaomi zegt dat het geen communistisch Chinees militair bedrijf is. De Amerikaanse president Donald Trump zette de smartphonemaker op een lijst van 'Chinese militaire bedrijven', maar Xiaomi claimt niet gelieerd te zijn aan het Chinese leger.


Hackers bewerkten gestolen documenten van EMA voor publicatie
Vandaag, 12:55 NU.NL - Tech
De hackers die vorige maand gegevens stalen bij een cyberaanval op het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), bewerkten de documenten voordat ze deze online zetten. Het gaat om veranderingen die het vertrouwen in coronavaccins kunnen ondermijnen, meldt de toezichthouder vrijdag op zijn website.


?Vaccinatiepaspoort? in de maak door Microsoft, Oracle en Salesforce
Vandaag, 12:32 Techzine
Techgiganten Microsoft, Oracle en Salesforce gaan samenwerken in een consortium voor het ontwikkelen van een ‘COVID-19 vaccinatiepaspoort’. Dit speciale paspoort moet straks veiliger reizen mogelijk maken. Het nu gelanceerde samenwerkingsverband Vaccination Credential Initiative van de drie techgiganten en andere publieke en private partijen wil een soort digitaal paspoort ontwikkelen waarin individuele personen een versleutelde kopie […]


Online super Straaly richt zich op lokale producten
Vandaag, 12:06 Emerce
In Luik is een nieuwe online super Straaly van start gegaan met een honderdtal vooral lokale producten.


Medium.com koopt boekenplatform Glose.com
Vandaag, 12:06 Emerce
Het publicatieplatform Medium.com van Twitter-oprichter Jack Dorsey koopt het Franse boekenplatform annex leesclub Glose.com.


Samsung: laders zullen geleidelijk uit telefoondoosjes verdwijnen
Vandaag, 11:54 Tweakers
Laders gaan de komende tijd geleidelijk uit de doosjes van nieuwe telefoons verdwijnen, zo zegt smartphonemarktleider Samsung. De Galaxy S21-lijn is de eerste serie telefoons zonder laders in de doos en door de bewoording lijkt het erop dat meer modellen gaan volgen.


Foto's tonen mogelijk vouwbare Xiaomi-telefoon
Vandaag, 11:12 Tweakers
Er zijn foto's verschenen die vermoedelijk een prototype van een vouwbare smartphone van Xiaomi laten zien. Het model doet het meest denken aan de Galaxy Z Fold-toestellen van Samsung. Er is een stevige vouw in het midden zichtbaar.
© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn