NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Laatste nieuws

2News.be

Doe meer met uw geld: koop aandelen
Vandaag, 09:48
Het is een bekend verhaald: spaargeld levert bijzonder weinig op. We dachten het ergste al te hebben gehad, met die historisch lage rente. Maar wie had toch ooit gedacht dat we rente zouden moeten betalen over ons eigen spaartegoed? Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer mogelijkheden om wél echt rendement op ons vermogen te maken.

Maak meer geld met aandelen

Eén van die mogelijkheden is beleggen, in aandelen bijvoorbeeld. Overweegt u aandelen kopen serieus? Lees u dan eerst eens goed in, zodat u een idee heeft waar u aan begint. Loopt u dan zoveel risico? Nee, als u het verstandig aanpakt nauwelijks. Ja, uw beleggingen in aandelen kunnen behalve in koers stijgen uiteraard ook dalen. Maar als u de juiste keuzes maakt, kunt u uw beleggingsrisico zelf al behoorlijk beperken. Op www.2news.be vindt u enorm veel informatie over aandelen. Doe er uw voordeel mee.

Zelf of laten beleggen?

Eén van de keuzes die u zult moeten maken, is zelf beleggen of laten beleggen. Voor dat laatste geldt dat u hier uiteraard een tarief voor betaalt. De beleggingsspecialist gaat immers voor u aan het werk, en gebruikt zijn expertise om er een zo goed mogelijk rendement voor u uit te halen. Bent u dus zeker van een mooi percentage op uw belegde vermogen? Nee, want dat bent u nooit. Maar zeker op de lange termijn geeft het u wellicht iets meer zekerheid, ook omdat uw expert uw beleggingen én de marktbewegingen goed in de gaten houdt. Maar u kunt ook prima zelf beleggen, zeker als u uw inleg spreidt, bijvoorbeeld over verschillende sectoren en in verschillende regio’s over de wereld. Ook beginnen met kleine bedragen is een manier om eventuele beleggingssschade te beperken. En besef dat u van elke belegging iets leert!

Platforms

Ook kunt u gebruik maken van de voordelen van een beleggingsplatform. Het is een prettige manier om uw beleggingen op één plek in de gaten te houden. Wilt u kopen of verkopen? Dan is dat vaak heel snel geregeld, met een paar drukken op de knop. Wel dient u er van tevoren voor te zorgen dat u saldo heeft op uw account op het betreffende platform. Het is raadzaam om daar een beperkt bedrag op te storten, en daarmee te gaan beleggen. Zorg dus dat u altijd ruim voldoende geld op een andere rekening laat staan. Want mocht de markt een keer tegen zitten, dan heeft u daar altijd een buffer, bijvoorbeeld voor onverwachte vervangingen of andere nodige uitgaven.


Denkt 'de vergeten Vlaming' in 2024 weer aan CD&V?
Gisteren, 00:02 De Tijd
02:00 Dat de stikstofcrisis in Nederland is uitgedraaid op een electorale overwinning van de BoerBurgerBeweging, sterkt Sammy Mahdi in de overtuiging dat zijn partij weer de juiste snaren raakt. Maar acht d...


Reynaers investeert 200 miljoen in nieuwe fabrieken
Gisteren, 00:02 De Tijd
05:00 Reynaers Group, gespecialiseerd in raam- en deurprofielen, gaat na een investering in zijn lakkerij in Lummen fors uitbreiden in Polen, Zwitserland en Duffel, waar de hoofdzetel staat. 'We willen snel...


Intel-medestichter en vader van de 'wet van Moore' overleden
Gisteren, 00:02 De Tijd
09:42 De 94-jarige Gordon Moore is vooral bekend voor zijn voorspelling dat de rekenkracht van microchips elke paar jaar verdubbelt.


Compromis over e-fuels laat verbrandingsmotor ook na 2035 toe in Europa
Gisteren, 00:02 De Tijd
14:09 De Europese Commissie en Duitsland raakten het alsnog eens over de toekomst van wagens met verbrandingsmotor na 2035. Draaien ze op CO2-neutrale synthetische brandstof, dan zullen ze ook nadien nog ni...


Mahdi zet CD&V af tegen 'roodgele combine'
Gisteren, 00:01 De Tijd
17:43 In zijn slotspeech op het 'Respect'-congres in Gent zette CD&V-voorzitter Sammy Mahdi zijn partij in de markt als enige alternatief voor de 'roodgele combine' tussen N-VA en Vooruit.


De kooptips van een opnieuw druk bijgewoond VFB-congres
Gisteren, 00:01 De Tijd
18:40 De beursstrategen schoven zaterdag naar eigen zeggen vooral defensieve aandelen naar voren. Barco en Microsoft kwamen op twee lijstjes voor.


Rusland heeft akkoord met Wit-Rusland voor installatie kernwapens
Gisteren, 00:01 De Tijd
18:57 Rusland heeft een overeenkomst gesloten met buurland Wit-Rusland om tactische kernwapens op zijn grondgebied te stationeren, zo citeerde het persbureau Tass president Vladimir Poetin.


?Ik leerde mijn vrouw kennen bij dansclub Danza? en andere verhalen uit vijftigjarig bestaan
Gisteren, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Dansclub Danza uit Zandhoven vierde haar halve eeuw dansgeluk met een receptie in De Populier. Met 403 leden swingt de club nog als een jongeling. Een dansvereniging kan grote gevolgen hebben. ?Ik heb mijn vrouw Hilde 44 jaar geleden leren kennen bij Danza?, zegt Karel Schelles (64). ?We zijn nog altijd samen.?
Niet vergeten: komende nacht schakelen we over van winter- naar zomertijd
Gisteren, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Komende nacht schakelen we over van de winter- naar de zomertijd. De klok wordt om twee uur een uur vooruit gedraaid. Slechte slapers wezen gewaarschuwd, want volgens neuroloog en slaapexpert Inge Declercq (UZ Antwerpen) vormt de switch een aanslag op ons lichaam.
UZA stelt kunstwerkjes tentoon van kinderen die in ziekenhuis verbleven
Gisteren, 00:01 Gazet v. Antwerpen

In het UZA kon je vandaag terecht voor kunst van kinderen die in het ziekenhuis hebben verbleven. Om hen wat af te leiden en hen even de zorgen te doen vergeten, mogen de kinderen knutselen. En al die werkjes worden nu tentoongesteld. Het was de eerste keer sinds corona dat ze in het ziekenhuis een groot evenement konden organiseren zonder mondmaskers.
Lingerie Svelta in Deurne blaast 50 kaarsjes uit
Gisteren, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Lingerie Svelta op de Turnhoutsebaan in Deurne bestaat 50 jaar en dat wordt gevierd. De winkel is een familiebedrijf. Dochter Orfa heeft de zaak overgenomen van haar moeder. En Orfa gaat het gouden jubileum gewoon het hele jaar door vieren met allerlei activiteiten.
Professoren Universiteit Antwerpen vinden verklaring voor verkleuring beroemd schilderij Vermeer
Gisteren, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Proffen van de UA hebben een verklaring gevonden voor een verkleuring van een beroemd schilderij van Vermeer. Het schilderij hangt in een museum in Wenen. De Antwerpse proffen zijn met hun scan-toestel naar daar getrokken. En ze hebben zo uitgezocht waarom een lauwerkrans die 350 jaar geleden groen geschilderd was, nu blauw is geworden.
Julie De Wilde bedroefd om rest van het voorjaar te missen na breuk in schouderblad: ?Dat is het leven, ?t is het einde van de wereld niet?
Gisteren, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Afgelopen donderdag kwam onze landgenote Julie De Wilde pijnlijk ten val in de Classic Brugge-De Panne. Een breuk in het schouderblad werd later in het ziekenhuis vastgesteld.
Antwerpse Voetgangerstunnel vier dagen dicht voor werken
Gisteren, 00:01 Gazet v. Antwerpen

In Antwerpen sluit het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) van maandag 27 tot en met donderdag 30 maart de Sint-Annatunnel, beter bekend als de Voetgangerstunnel, volledig af voor onderhoudswerken. Het gaat om heel uiteenlopende werken die door vijf aannemers tegelijkertijd worden uitgevoerd.
Politie plaatst camera aan huis in Borgerhout dat doelwit was van zware aanslag
Gisteren, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Er is een camera geplaatst aan het huis in de Kortrijkstraat in Borgerhout dat deze week het doelwit was van een zware aanslag. Bij het incident vielen geen gewonden maar de mensen in de buurt waren wel erg geschokt door de gebeurtenis.
Wat doen Vlaamse comedians als er jonge kinderen in de zaal zitten? Alex Agnew: ?Ik waarschuw ouders met een grappige noot?
Gisteren, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Vanaf welke leeftijd kan je een kind meenemen naar een comedy show? Moeten organisatoren jonge kinderen aan de ingang weren of ligt de verantwoordelijkheid bij de ouders? En wat doet dat met een comedian? Na het incident waarbij Theo Maassen een driejarige uit zijn show zette, spreken organisatoren en comedians zich uit. ?Een kind van tien is veel erger dan een kind van drie.?
Engels international mist selectie bijna door telefoon van bondscoach niet op te nemen: ?Wat voor zwendel is dit?
Gisteren, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Stel je voor: de bondscoach wil jou in de selectie voor een aantal aankomende wedstrijden, maar je gaat niet in op het telefoontje dat je van hem/haar krijgt. Gelukkig liep het nog goed af voor de Britse Laura Coombs (32).
Met drie Belgen en twee Nederlanders naar de eindmeet in ?Big brother?: deze bewoner valt af vlak voor finaleweek
Gisteren, 00:01 Gazet v. Antwerpen

En toen waren ze nog met vijf. In ?Big brother? moest zaterdagavond Danny (28) het huis verlaten, al voor de tweede keer. Zo beginnen de Belgen in de meerderheid aan de finaleweek: onze landgenoten zijn nog met drie, de Nederlanders met twee. Volgende week kennen we de winnaar.
?Harry Potter?-ster Daniel Radcliffe verwacht eerste kindje met vriendin Erin Darke
Gisteren, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Harry Potter-ster Daniel Radcliffe (33) en zijn vriendin, de Amerikaanse actrice Erin Darke (38), verwachten een eerste kindje. Dat meldt de Britse tabloid The Mirror.


© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn