NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Laatste nieuws

2News.be

Voormalig tekenaar Suske en Wiske Paul Geerts bezoekt zijn eigen expo
Vandaag, 05:06 Gazet v. Antwerpen

Tekenaar-scenarist Paul Geerts heeft de expo Paul Geerts & Suske en Wiske in het Gemeentemuseum in Temse bezocht. Hij kreeg er onder meer de covers van alle 126 albums van Suske en Wiske te zien die hij in zijn leven heeft gemaakt. De expo kwam er naar aanleiding van de uitgave van twee luxe-edities van de strip Tazuur en Tazijn, over Suske en Wiske in Temse. Ook dat verhaal is van de hand van Geerts. De tentoonstelling is nog elk weekend tot eind februari te bezoeken.
Meer dan 1.000 inwoners geven mening over nieuwe Grote Markt
Vandaag, 05:06 Gazet v. Antwerpen

Meer dan duizend inwoners hebben hun mening doorgestuurd over de plannen voor de nieuwe Grote Markt van Sint-Niklaas. ?We lezen overal dat de mensen groen, gezelligheid en evenementen willen?, zegt schepen Bart De Bruyne.
LIVE. Braziliaanse variant voor het eerst ontdekt in de VS - Mexico overschrijdt kaap van 150.000 coronadoden
Vandaag, 04:54 HLN.BE
Virologen maken zich steeds meer ongerust over de opmars van de besmettelijkere varianten van het virus en vrezen dat de derde golf voor de deur staat. Onderwijsexpert Dirk Van Damme wil daarom dat de scholen sluiten om een verdere verspreiding bij kleuters en kinderen te stoppen. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.


Opnieuw chaotische avond in veel Nederlandse steden: winkels geplunderd, brand gesticht, agenten belaagd, ziekenhuis uit voorzorg op slot
Vandaag, 04:54 HLN.BE
In Nederland zijn gisteravond op verschillende plaatsen opnieuw rellen uitgebroken, uit onvrede met de strengere coronamaatregelen. Onder meer in Rotterdam, Geleen, Amsterdam, Den Bosch, Haarlem, Amersfoort en Zwolle moest de politie ingrijpen. Zeker 151 mensen werden opgepakt wegens vernielingen en geweldpleging. In verschillende steden is een noodverordening afgekondigd.


Politie start met controles op verplichte thuisquarantaine
Vandaag, 04:36 Gazet v. Antwerpen

De politiezone Berlaar-Nijlen is begonnen met controles op de verplichte quarantaine. Als je positief test op het coronavirus, mogelijk in contact kwam met een besmet persoon of terugkeert uit een rode zone moet je verplicht een aantal dagen in je eigen woning blijven.
Dorpscentrum Oelegem blijft definitief enkelrichting
Vandaag, 04:36 Gazet v. Antwerpen

De proefopstelling die het autoverkeer uit de Oelegemse dorpskern houdt wordt definitief.
FLASHBACK. ?Inwoners Zoerle-Parwijs waren altijd fier op hun zelfstandigheid?
Vandaag, 04:35 Gazet v. Antwerpen

De inwoners van Westerlo en de omliggende gemeenten zullen hun coronaprik krijgen in zaal De Zoerla in het centrum van Zoerle-Parwijs. ?De bezoekers komen er terecht in een dorp waarvan de geschiedenis zeker acht eeuwen teruggaat?, vertelt Kris De Winter.
Gemeente Zandhoven koopt huis op Liersebaan voor sociale doeleinden
Vandaag, 04:35 Gazet v. Antwerpen

De gemeente Zandhoven gaat een woning op de Liersebaan in Massenhoven kopen. Het is de bedoeling het huis te slopen en er een nieuwbouw met zes studio?s te bouwen voor sociale doeleinden.
Ruim zeventig bezwaren tegen geplande verkaveling
Vandaag, 04:35 Gazet v. Antwerpen

Omwonenden dienden ruim zeventig bezwaarschriften in tegen de verkavelingsplannen van Ipon uit Temse in het gebied tussen de Fonteinstraat en Fatimalaan in Pulle. De projectontwikkelaar wil er 43 woningen en acht duowoningen bouwen.
LSC De Klokkenververs verenigt Herentalse fans van Lierse K.
Vandaag, 04:35 Gazet v. Antwerpen

In Herentals werd het voorbije weekend LSC De Klokkenververs boven de doopvont gehouden. De voetbalsupportersclub wil in de regio aanhangers van profploeg Lierse K. verenigen, al zullen verplaatsingen naar wedstrijden en andere activiteiten allicht pas volgend seizoen mogelijk zijn.
Bezoekers gemeentehuis Wijnegem krijgen warm (en vernieuwd) onthaal
Vandaag, 04:35 Gazet v. Antwerpen

In het gemeentehuis van Wijnegem wordt flink getimmerd aan een nieuw klantvriendelijker onthaal voor de bezoekers. Er is met een nieuwe website ook een verbeterd virtueel onthaal op komst.
ALLEMAAL ANTWERPEN. ?Ik woon hier sinds 1995, maar Tel Aviv is mijn thuis?
Vandaag, 04:35 Gazet v. Antwerpen

Elke weekdag plukken onze reporter en fotograaf een toevallige voorbijganger van straat voor een fijn gesprek. Want iedereen heeft een verhaal. En zeker in Antwerpen. Vandaag: Ofra Abraham (52).
Alle leerlingen basisscholen Berendrecht worden getest in sporthal
Vandaag, 04:35 Gazet v. Antwerpen

Er zijn vier extra besmettingen in basisschool De Brem vastgesteld. Alle leerlingen van de basisscholen in het polderdistrict worden daarom woensdag getest in sporthal De Polder. Basisschool De Brenne houdt de deuren tot en met woensdag al zeker gesloten.
Surplace Sports en Antwerps eventbureau Count Me In bundelen krachten
Vandaag, 04:35 Gazet v. Antwerpen

Surplace Sports gaat op in het Antwerpse eventbureau Count Me In. Stichters Niels Pellegroms en Maarten Dewachter blijven aan boord als specialisten voor de meerdaagse fietstochten.
Nog altijd geen akkoord over beloften in 1B
Vandaag, 04:35 Gazet v. Antwerpen

Vandaag staat er nog eens een algemene vergadering van de Pro League op het programma. De kans dat er serieuze beslissingen worden genomen over de integratie van de U23 in 1B en de verlenging van de competitieformat met achttien clubs plus mini-play-offs is nul.
Yannick Thoelen, talisman onder de lat bij Malinwa
Vandaag, 04:35 Gazet v. Antwerpen

Sinds Yannick Thoelen weer in doel staat bij KV Mechelen, is de club bezig aan een opmars in het klassement. Op de Freethiel gaat de 30-jarige doelman - in zijn 50ste wedstrijd in eerste klasse - op zoek naar zijn vierde clean sheet van het seizoen.
Taperen: zo bereiden Van Aert en Van der Poel zich voor op WK veldrijen
Vandaag, 04:35 Gazet v. Antwerpen

Wout van Aert heeft de zware trainingsarbeid richting het WK al achter de rug. ?Voor Wout staat deze week in het teken van taperen?, zegt trainer Marc Lamberts. Taperen?
Olympische Spelen zonder publiek betekent 19 miljard euro verlies
Vandaag, 04:35 Gazet v. Antwerpen

Als Tokio 2021 achter gesloten deuren zou plaatsvinden - een plan waarover ernstig wordt nagedacht - levert dat 19 miljard euro verlies op voor Japan. Dat berekende Katsuhiro Miyamoto, economieprofessor aan de Kansai University.
Kandidaten geven zichzelf (tot op het ondergoed) bloot in nieuw datingprogramma
Vandaag, 04:35 Gazet v. Antwerpen

VTM kan dat: Vlamingen zover krijgen dat ze zich uitkleden voor een tv-programma. Ze doen dat in Uit de Kleren, dat dinsdagavond van start gaat op VTM 2. Singles geven zich daarin letterlijk en figuurlijk bloot tijdens hun eerste afspraakje. Hun ondergoed houden ze nog net aan. Dat uw wenkbrauwen nu wellicht de hoogte in schieten, nemen de makers u niet eens kwalijk. ?Maar met de hand op het hart: wij zijn niet op zoek naar sensatie.?
Doorbraak in historische fusie havens Antwerpen en Zeebrugge
Vandaag, 04:35 Gazet v. Antwerpen

Het lijkt erop dat de historische fusie tussen de havens van Antwerpen en Zeebrugge eindelijk een feit wordt. Dat geven de burgemeesters van beide steden aan, zonder dat ze concreet willen vooruitlopen op de verdere afwikkeling.


© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn