NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Laatste nieuws

2News.be

Doe meer met uw geld: koop aandelen
Vandaag, 09:48
Het is een bekend verhaald: spaargeld levert bijzonder weinig op. We dachten het ergste al te hebben gehad, met die historisch lage rente. Maar wie had toch ooit gedacht dat we rente zouden moeten betalen over ons eigen spaartegoed? Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer mogelijkheden om wél echt rendement op ons vermogen te maken.

Maak meer geld met aandelen

Eén van die mogelijkheden is beleggen, in aandelen bijvoorbeeld. Overweegt u aandelen kopen serieus? Lees u dan eerst eens goed in, zodat u een idee heeft waar u aan begint. Loopt u dan zoveel risico? Nee, als u het verstandig aanpakt nauwelijks. Ja, uw beleggingen in aandelen kunnen behalve in koers stijgen uiteraard ook dalen. Maar als u de juiste keuzes maakt, kunt u uw beleggingsrisico zelf al behoorlijk beperken. Op www.2news.be vindt u enorm veel informatie over aandelen. Doe er uw voordeel mee.

Zelf of laten beleggen?

Eén van de keuzes die u zult moeten maken, is zelf beleggen of laten beleggen. Voor dat laatste geldt dat u hier uiteraard een tarief voor betaalt. De beleggingsspecialist gaat immers voor u aan het werk, en gebruikt zijn expertise om er een zo goed mogelijk rendement voor u uit te halen. Bent u dus zeker van een mooi percentage op uw belegde vermogen? Nee, want dat bent u nooit. Maar zeker op de lange termijn geeft het u wellicht iets meer zekerheid, ook omdat uw expert uw beleggingen én de marktbewegingen goed in de gaten houdt. Maar u kunt ook prima zelf beleggen, zeker als u uw inleg spreidt, bijvoorbeeld over verschillende sectoren en in verschillende regio’s over de wereld. Ook beginnen met kleine bedragen is een manier om eventuele beleggingssschade te beperken. En besef dat u van elke belegging iets leert!

Platforms

Ook kunt u gebruik maken van de voordelen van een beleggingsplatform. Het is een prettige manier om uw beleggingen op één plek in de gaten te houden. Wilt u kopen of verkopen? Dan is dat vaak heel snel geregeld, met een paar drukken op de knop. Wel dient u er van tevoren voor te zorgen dat u saldo heeft op uw account op het betreffende platform. Het is raadzaam om daar een beperkt bedrag op te storten, en daarmee te gaan beleggen. Zorg dus dat u altijd ruim voldoende geld op een andere rekening laat staan. Want mocht de markt een keer tegen zitten, dan heeft u daar altijd een buffer, bijvoorbeeld voor onverwachte vervangingen of andere nodige uitgaven.


Win 2x2 viptickets voor de Ronde van Vlaanderen!
Gisteren, 00:02 Skynet

De monumentale Ronde van Vlaanderen doet alle renners en wielerliefhebbers dromen. Ben je een wielerfanaat? Zin om de wielerhoogmis op 31 maart als vip bij te wonen met een persoon naar keuze? Doe dan mee met onze wedstrijd en waag je kans!




Het PSV van Johan Bakayoko gelooft er nog in tegen Dortmund
Gisteren, 00:02 Skynet
De achtste finales van de UEFA Champions League lopen woensdag op een einde met op de affiche de verplaatsing van PSV Eindhoven naar Borussia Dortmund. De ploeg van Johan Bakayoko zal alles willen geven om nog een ticket voor de kwartfinales in de wacht te slepen. De wedstrijd is exclusief te volgen op Pickx+ Sports.


Vier clubs komen op slotspeeldag nog in aanmerking voor Champions' Play-offs
Gisteren, 00:01 Skynet

Op de 30ste en laatste speeldag van de reguliere competitie wordt de definitieve samenstelling van de play-offs in de Jupiler Pro League bepaald.




Veel events van Vlaams techfestival FTI uitverkocht
Vrijdag, 00:01 De Tijd
19:26 Veel events van het Vlaamse technologiefestival FTI zijn uitverkocht. 'De respons overstijgt de verwachtingen', zegt festivaldirecteur Dries Mahieu.


89-jarige Pierre van der Mersch verlaat holding Brederode
Vrijdag, 00:01 De Tijd
19:27 Een flinke portie techaandelen redde het jaar voor Brederode. Het dividend van de holding gaat 6 procent de hoogte in.


Wall Street: Tesla in de ramsj
Vrijdag, 00:01 De Tijd
21:09 De Amerikaanse beurzen gaven donderdag terrein prijs. De e-autobouwer Tesla verloor dit jaar al een derde van zijn beurswaarde.


Nergens zonder weg in Borgerhout
Vrijdag, 00:00 De Tijd
21:44 Verdwalend in eigen land kijkt Rik Van Puymbroeck naar wat verwondert en soms overdondert.


Daling containerprijzen wijst op slabakkende economie
Vrijdag, 00:00 De Tijd
22:08 De prijs voor het verschepen van een container daalt weer, hoewel de crisis in de Rode Zee nog niet voorbij is en schepen blijven omvaren, met hogere brandstofkosten als gevolg. 'De prijzen dalen omda...


Rode sluiting in New York | Tesla krijgt tik
Vrijdag, 00:00 De Tijd
22:31 Op Wall Street stond Tesla onder druk. Zwaargewicht AB Inbev woog op de prestatie van de Brusselse sterrenkorf Bel20.


ASSISEN. Getuigen schetsen donker beeld van Tom Erken: ?Hij had een soort knop waardoor hij heel boos kon worden?
Woensdag, 00:02 HLN.BE
Beschuldigde Tom Erken zit als een mak lammetje in de beschuldigdenbank, maar in het ware leven kon hij behoorlijk tekeer gaan. Zeker als er drank in het spel was. Of drugs. Of allebei ? zoals die avond met slachtoffer David Paul in ?lovehotel? Casa-Blanca. Op zulke momenten sloeg zijn humeur soms plots om. Verschillende getuigen zeiden dat ze zijn ogen dan zagen veranderen: ?Een donkere, bijna duivelse blik.?


The Doobie Brothers maken na 44 jaar weer album met Michael McDonald
Woensdag, 00:02 NU.NL - Muziek
The Doobie Brothers maken na 44 jaar weer een volledig album met zanger Michael McDonald. Dat vertelt gitarist en zanger Patrick Simmons van de band aan muziekblad Billboard. McDonald keerde in 2019 na tientallen jaren terug bij zijn oude groep.


Dertiger zwaargewond aangetroffen in trappenhal van zijn appartement in Tienen
Woensdag, 00:02 HLN.BE
In de Leuvensestraat in Tienen is dinsdagnamiddag een man zwaargewond aangetroffen in de trappenhal van zijn appartement.


Meghan Markle wint rechtszaak van halfzus Samantha: klacht rond ?schadelijke leugens? kan nooit meer voor rechter worden gebracht
Woensdag, 00:02 HLN.BE
Meghan heeft de rechtszaak gewonnen die haar halfzus Samantha tegen haar had aangespannen. Samantha beweerde dat Meghan ?kwaadaardige, kwetsende en schadelijke leugens? had verspreid in een interview dat zij en prins Harry aan Oprah Winfrey gaven, meldt de Britse krant ?The Mirror?.


Jonge landbouwers gaan luchthaven van Luik blokkeren
Woensdag, 00:02 HLN.BE
De Franstalige federatie voor jonge landbouwers (FJA) wil dinsdag vanaf 20 uur de luchthaven van Luik blokkeren. Dat heeft FJA aangekondigd in een persbericht.


Regisseur Oliver Stone opent documentairefestival Millenium in Brussel
Woensdag, 00:02 HLN.BE
In Brussel vindt van 15 tot 22 maart het internationale documentairefestival Millenium plaats. Het evenement biedt een nooit eerder vertoonde selectie documentaires uit de hele wereld.


Ondanks eerdere interesse speelt Chris Willemsen dan toch niet mee in Studio 100-musical ?Sneeuwwitje?
Woensdag, 00:02 HLN.BE
Chris Willemsen (51), bekend van onder meer ?Crimi Clowns? en ?De Ronde?, speelt straks dan toch niet mee in de Studio 100-musical ?Sneeuwwitje?. Eind vorig jaar gaf de Vlaamse acteur aan dat hij interesse had om mee te spelen, maar jammer genoeg laat zijn gezondheid het niet toe.


Waarom doet het zoveel pijn als je jouw elleboog stoot? Expert legt uit: ?Het is een hoofdzenuw van je arm?
Woensdag, 00:02 HLN.BE
Iedereen kan ervan meespreken: je stoot het puntje van je elleboog met een felle en tintelende pijn als gevolg. Maar wat is dat ?elektrisch beentje? precies? Waarom doet een botsing op dat plekje zoveel pijn? En wanneer ga je het beste naar een dokter? Schouder- en elleboogchirurg Alexander Van Tongel (UZ Gent) legt het uit. ?Het is storend, maar kan meestal geen kwaad.?


?One More Symphony?: AA Gent verlengt contract van aanvoerder Sven Kums
Woensdag, 00:02 HLN.BE
AA Gent ontvangt zondagmiddag Charleroi. De Buffalo?s hebben hun lot niet meer in eigen handen in de strijd voor een plek in de Champions? Play-offs. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog.


Wagen vat plots vuur in Tienen, brandweer kan net voorkomen dat vlammen overslaan op woningen
Woensdag, 00:02 HLN.BE
In de Gilainstraat in Tienen vatte dinsdagavond een geparkeerde wagen vuur. De brand was intens, de hulpdiensten sloten een gedeelte van de straat af in beide richtingen omdat gevreesd werd dat de vlammen zouden overslaan op andere wagens en woningen.




© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn