NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Zandvoort: Zege voor Dries Vanthoor en Charles Weerts

2News.be / Zandvoort: Zege voor Dries Vanthoor en Charles Weerts

Trefwoorden: crash - race - zege

Zandvoort: Zege voor Dries Vanthoor en Charles Weerts
Autosport - 12 Juli 2021, 00:01


Na een vijfde plaats op zaterdag in de eerste race van de ADAC GT Masters, hebben Dries Vanthoor en Charles Weerts de tweede race op Circuit Zandvoort met klasse gewonnen. Audi domineerde gans het weekend met een zege voor de Montaplast by Land-Motorsport Audi R8 LMS GT3 Evo van Ricardo Feller en Christopher Mies op zaterdag en de overwinning van de Team WRT bolide op zondag.



Lees meer: Zandvoort: Zege voor Dries Vanthoor en Charles Weerts


Zandvoort: Dries Vanthoor pakt pole voor race 2
Autosport - 12 Juli 2021, 00:02


In Zandvoort is dit weekend de ADAC GT Masters te gast. De eerste race op zaterdag werd gewonnen door de Montaplast by Land-Motorsport Audi R8 LMS GT3 Evo van Ricardo Feller en Christopher Mies. Charles Weerts en Dries Vanthoor (Team WRT Audi R8 LMS GT3 Evo) eindigden als vijfde. Maar op zondag slaagde Dries Vanthoor er in om de pole te pakken voor race 2.



Lees meer: Zandvoort: Dries Vanthoor pakt pole voor race 2


Zandvoort: Dylan Derdaele pakt dubbel
Autosport - 12 Juli 2021, 00:02


Na zijn zege bij de eerste race gisteren heeft Dylan Derdaele vandaag ook de tweede manche van de Porsche Carrera Cup Benelux op Circuit Zandvoort gewonnen. De Belgium Racing-rijder snoepte bij de start de leiding af van Glenn Van Parijs (NGT Racing) en stond de kop vervolgens niet meer af. Thierry Vermeulen (Team GP Elite) zorgde voor een constante druk richting Van Parijs en na twee derde race verschalkte hij de Hasselaar. Enkele bochten later schoof ook Huub van Eijndhoven (TeamPGZ by JW Raceservice) voorbij de Belg, richting de laatste podiumtrede. Polesitter Xavier Maassen (TeamPGZ by Red Ant Racing) kwam niet aan de start nadat zijn Porsche te fel beschadigd bleek na de crash van zaterdag.



Lees meer: Zandvoort: Dylan Derdaele pakt dubbel


Zandvoort: Dylan Derdaele wint na crash Maassen en Vermeulen
Autosport - 12 Juli 2021, 00:04


Dylan Derdaele heeft met een klinkende zege in de eerste heat van de Porsche Carrera Cup Benelux op Circuit Zandvoort opnieuw de leiding veroverd in de tussenstand. De Belgium Racing-rijder profiteerde optimaal van een aanrijding tussen poleman Xavier Maassen en Thierry Vermeulen om naar zijn derde succes dit seizoen te rijden. Jan Lauryssen (Q1 Trackracing) was lange tijd op weg een verbluffende tweede plaats algemeen, maar verdween in de eindfase uit de race. Huub van Eijndhoven (TeamPGZ by JW Raceservice) nam het zilver over, terwijl puntenleider Glenn Van Parijs (NGT Racing) knap derde werd na een mooie inhaalrace uit de buik van het peloton.



Lees meer: Zandvoort: Dylan Derdaele wint na crash Maassen en Vermeulen




© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn