NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Vzw ?Boven de wolken? die sterrenkinderen fotografeert, dreigt te verdwijnen: ?Het leek raar, maar nu hebben we honderden prachtige foto?s van onze dochter?

2News.be / Vzw ?Boven de wolken? die sterrenkinderen fotografeert, dreigt te verdwijnen: ?Het leek raar, maar nu hebben we honderden prachtige foto?s van onze dochter?

Trefwoorden: 500 - foto - euro

Vzw ?Boven de wolken? die sterrenkinderen fotografeert, dreigt te verdwijnen: ?Het leek raar, maar nu hebben we honderden prachtige foto?s van onze dochter?
HLN.BE - 2 September 2021, 00:02

De voorbije vijf jaar troostte vzw ?Boven de wolken? de ouders van 3.300 overleden pasgeborenen door hun pril geluk en verdriet te fotograferen. Nu dreigt daar een einde aan te komen, want de vzw zit in zware geldnood. Anne-Sofie en Roel zijn twee Vlamingen die er alles aan willen doen om de organisatie te redden. Hun doodgeboren dochter Marilou lag zonder het te beseffen aan de basis van ?Boven de wolken?. ?Ik weet niet hoe we ons vandaag zouden voelen zonder die foto?s.?


Donaties stromen binnen voor vzw ?Boven de wolken? die sterrenkinderen fotografeert: al 250.000 van de 500.000 euro ingezameld
HLN.BE - 2 September 2021, 00:02

Er is al een kwart miljoen euro ingezameld voor ?Boven de wolken?, de vzw die ouders van overleden pasgeborenen bijstaat met een gratis fotosessie. De vzw startte zelf een crowdfundingactie nadat de vereniging in geldnood kwam. De giften stromen binnen, wat er vanavond even voor zorgde dat de donatiepagina overbelast werd.




© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn