NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Trump haalt uit naar voormalige FBI-chef: Comey moet naar de gevangenis

2News.be / Trump haalt uit naar voormalige FBI-chef: Comey moet naar de gevangenis

Trefwoorden: fbi - directeur - trump

Trump haalt uit naar voormalige FBI-chef: Comey moet naar de gevangenis
Volkskrant - 15 April 2018, 20:12

President Trump heeft zondag opnieuw uitgehaald naar de voormalige FBI-directeur James Comey, die hem in een deze week te verschijnen boek afschildert als een soort maffiabaas. In een reeks woedende tweets suggereerde Trump dat Comey gevangenisstraf verdient voor wat hij heeft gedaan. Trump lanceerde de nieuwe aanval op Comey kennelijk uit ergernis over de enorme publiciteit waarmee de verschijnin


Oud-FBI-directeur Comey: bewijs dat Trump rechtsgang belemmerde
NOS nieuws - 16 April 2018, 05:48

Voormalig FBI-directeur James Comey heeft gezegd dat er "zeker enig bewijs is van belemmering van de rechtsgang" door president Trump bij het Michael Flynn-onderzoek. Ook noemde hij Trump "moreel niet geschikt" voor het presidentschap. Comey vertelde dit in een interview met de Amerikaanse zender ABC, naar aanleiding van zijn boek A Higher Loyalty. Truth, Lies and Leadership dat dinsdag in de verkoop gaat.


De FBI-directeur werd vorig jaar door Trump ontslagen. Het interview met ABC is het eerste interview sinds zijn ontslag. Volgens Comey was de reden hiervoor dat hij weigerde een onderzoek naar Trumps veiligheidsadviseur Flynn te staken. Comey herhaalde dat Trump tijdens een besloten vergadering refererend aan het onderzoek naar Flynn zei: "Ik hoop dat je het los kan laten."


'Misschien weet Rusland meer'

Comey wilde in het interview verder geen conclusie aan Trumps acties verbinden. "Ik ben slechts een getuige in dit geval, niet de onderzoeker of officier van justitie, het zou afhangen van andere dingen die zijn intentie duidelijk maken," zei hij tegen ABC.


Ook zei Comey dat het mogelijk is dat Rusland belastende informatie heeft over Trump. "Ik denk dat het mogelijk is, ik weet het niet." Comeys boek is grotendeels gebaseerd op nauwkeurige notities die de FBI-directeur maakte na elk gesprek dat hij had met Trump. Eerder kwamen al passages naar buiten.
Comey: 'Trump heeft mogelijk rechtsgang belemmerd'
De Tijd - 16 April 2018, 07:36

07:07 In zijn eerste interview sinds hij in mei vorig jaar werd ontslagen als baas van de FBI haalt James Comey zwaar uit naar president Donald Trump. 'Hij is moreel niet geschikt om president te zijn.'
Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2019 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn