NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Syrische staatstelevisie: OPCW-team aangekomen in Douma

2News.be / Syrische staatstelevisie: OPCW-team aangekomen in Douma

Trefwoorden: syrische - rusland - amerikaanse

Syrische staatstelevisie: OPCW-team aangekomen in Douma
NOS nieuws - 17 April 2018, 15:30

De Syrische staatstelevisie meldt dat OPCW-experts in de stad Douma zijn aangekomen. De vertegenwoordigers van de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens zullen daar bewijsmateriaal zoeken voor de vermoedelijke gifgasaanval van anderhalve week geleden.


De OPCW zelf heeft nog niet bevestigd dat de onderzoekers in Douma zijn.


Het team van de OPCW kwam afgelopen zaterdag aan in Damascus. Rusland en SyriŽ zeiden toen dat ze nog niet door konden reizen naar Douma "om veiligheidsredenen". Wel kreeg de OPCW de gelegenheid om 22 getuigen te spreken, die door de Syrische autoriteiten naar de hoofdstad gebracht zouden worden.


Rusland, een bondgenoot van SyriŽ, zei maandag dat de OPCW woensdag naar de plek van de vermoedelijke gifgasaanval zou kunnen afreizen.


De VS en Frankrijk hebben de afgelopen dagen hun vermoedens uitgesproken dat het bewijsmateriaal in Douma al is weggehaald.
Rusland en SyriŽ laten OPCW-team Douma nog niet binnen
Skynet - 16 April 2018, 14:00

SyriŽ en Rusland hebben volgens Britse diplomaten het expertenteam van de Organisatie voor een Verbod op Chemische Wapens (OPCW) nog niet toegelaten in Douma, waar de bevolking met gifgas zou zijn aangevallen. Dat deelde de Britse delegatie bij de OPCW op Twitter mee. Ze beroept zich daarbij op een bericht van, de directeur-generaal van het OPCW, Ahmet ‹zŁmcŁ, vandaag voor de uitvoerende raad van de organisatie in Den Haag.


Amerikaanse OPCW-ambassadeur beschuldigt Rusland van mogelijke manipulatie in Doema
Skynet - 16 April 2018, 19:24

Rusland heeft in de Syrische stad Doema mogelijk de plaats bezocht waar een chemische aanval plaatsvond om er te "knoeien" met de bewijzen. Dat heeft Ken Ward, de Amerikaanse ambassadeur bij de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW), vandaag gezegd tijdens een bijeenkomst in Den Haag.


"Veiligheidsproblemen" verhinderen toegang tot Doema, melden SyriŽ en Rusland aan OPCW
Skynet - 16 April 2018, 18:12

De onderzoekers van de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW) krijgen voorlopig geen toegang tot de locatie van de gifgasaanval van 7 april in Doema. SyriŽ en Rusland citeren "veiligheidsproblemen" om de onderzoekers voorlopig niet toe te laten, aldus OPCW-topman Ahmet Uzumcu vandaag. De uitvoerende raad van de organisatie houdt vandaag een spoedzitting.


Experten van OPCW aangekomen in Douma
Skynet - 17 April 2018, 15:48

De deskundigen van de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW) zijn vandaag in de Syrische stad Douma aangekomen voor een onderzoek, tien dagen nadat daar een aanval met scheikundige wapens zou hebben plaatsgevonden. Dit hebben de Syrische staatsmedia gemeld.
Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2019 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn