NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Pilotenstaking Brussels Airlines: ook tickets van andere maatschappijen worden terugbetaald

2News.be / Pilotenstaking Brussels Airlines: ook tickets van andere maatschappijen worden terugbetaald

Trefwoorden: alleen - geld - bedreigd

Pilotenstaking Brussels Airlines: ook tickets van andere maatschappijen worden terugbetaald
Gazet v. Antwerpen - 11 Mei 2018, 15:18

Passagiers die door de pilotenstaking bij Brussels Airlines, een kaartje moeten boeken bij een andere maatschappij, zullen ook dat ticket terugbetaald krijgen omdat Brussels Airlines geen alternatief kan bieden. Dat heeft VTM Nieuws vernomen op een persconferentie.
Brussels Airlines komt met nieuw voorstel voor piloten
De Tijd - 11 Mei 2018, 15:54

17:29 Brussels Airlines legt maandag een nieuw voorstel over lonen en arbeidsvoorwaarden op tafel om het conflict met zijn piloten te ontmijnen. De stakingen van maandag en woensdag gaan hoe dan ook door.


Bijna 200 jobs bedreigd bij Brussels Airlines
De Tijd - 11 Mei 2018, 23:12

01:01 De integratie van Brussels Airlines in Eurowings, de lagekostendivisie van moedergroep Lufthansa, zet in Brussel zowat 190 banen op de tocht. Dat heeft de redactie van meerdere bronnen vernomen.


Brussels Airlines moet snoeien én groeien
De Tijd - 12 Mei 2018, 13:36

15:11 De pilotenstakingen bij Brussels Airlines gaan over meer dan centen. De onderhuidse vraag is of het bedrijf van Lufthansa nog een eigen koers mag varen.


In open brief slaken piloten Brussels Airlines noodkreet: ?De citroen is genoeg uitgeperst, dit gaat niet alleen om geld?
Gazet v. Antwerpen - 12 Mei 2018, 15:24

De piloten van Brussels Airlines die maandag en woensdag het werk neerleggen, willen hun motivatie daarvoor met het publiek delen. Dat doen ze via een open brief, gericht aan VRT, waarin ze duidelijk maken dat de staking niet alleen om geld draait. ?De citroen is genoeg uitgeperst?, staat er te lezen. Ze klagen onder meer over hun werkomstandigheden en een gebrek aan respect.
Schouppe haalt uit naar piloten Brussels Airlines
De Tijd - 13 Mei 2018, 10:36

12:03 "De piloten spelen met vuur. Ze riskeren hun job niet, maar brengen die van het ander personeel in gevaar". Dat vindt oud-staatssecretaris voor Mobiliteit Etienne Schouppe.


Brussels Airlines komt eind juni met groeiplan
Skynet - 11 Mei 2018, 16:12

Eind juni zal Brussels Airlines een groeiplan voor de toekomst voorleggen. Dat heeft voorzitter Etienne Davignon gezegd tijdens een persconferentie. "Het klopt niet dat we een rookwolk willen creëren omtrent de toekomst van Brussels Airlines in de groep Eurowings. Er ligt nog steeds een groeiverhaal voor, en dat zal in juni duidelijk worden", aldus Davignon. CEO Christina Foerster verontschuldigde zich tijdens de persconferentie uitgebreid voor de hinder die de reizigers ondervinden door de staking van de piloten volgende maandag en woensdag.


Bijna 200 jobs bedreigd bij Brussels Airlines
Skynet - 12 Mei 2018, 06:06

De integratie van Brussels Airlines in Eurowings, de lagekostendivisie van moedergroep Lufthansa, zet in Brussel zowat 190 banen op de tocht. Dat staat zaterdag in De Tijd en L'Echo. Vooral bij het administratief personeel en de ondersteunende diensten zijn banen bedreigd. Bij Brussels Airlines werken in totaal 3.500 mensen.


Directie Brussels Airlines ontkent dat er 190 banen op de tocht staan
Skynet - 12 Mei 2018, 09:42

De directie van Brussels Airlines benadrukt vandaag dat er geen sociaal plan op tafel ligt bij de luchtvaartmaatschappij. Berichtgeving dat er zowat 190 banen op de tocht zouden staan is "helemaal niet correct", aldus woordvoerster Wencke Lemmes. "Het is net onze bedoeling om te groeien en we werven momenteel personeelsleden aan, ook administratieve krachten."
© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn