NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Deen opgepakt voor liquidatiepoging Sittard

2News.be / Deen opgepakt voor liquidatiepoging Sittard

Trefwoorden: aangehouden - verdachte - opgepakt

Deen opgepakt voor liquidatiepoging Sittard
NOS nieuws - 9 Januari, 21:42

In de Deense stad Ringsted is op verzoek van de Limburgse politie een man opgepakt. De 28-jarige Deen wordt verdacht van betrokkenheid bij de liquidatiepoging op een man in Sittard, in september vorig jaar.


De verdachte is nu nog in Denemarken. Het is nog niet bekend wanneer hij wordt overgeleverd aan Nederland.


Een 38-jarige man uit Roermond werd vorig jaar op 12 september onder vuur genomen op de Bradleystraat in Sittard, schrijft omroep 1Limburg. Hij werd vanaf een motor beschoten en raakte zwaargewond. De motor, die was gestolen in Duitsland, werd uitgebrand teruggevonden in Geleen.


Bandidos

Het slachtoffer is zelf verdachte in onder meer het Bandidos-dossier. Na de aanslag dook de man een tijd onder. Medio december werd het slachtoffer zelf aangehouden vanwege bedreiging in Maastricht.


Het is de derde aanhouding in het onderzoek naar de schietpartij. Vanochtend is een 36-jarige Sittardenaar opgepakt. Gisteren werd een Maastrichtenaar van 35 al opgepakt. In zijn woning zijn twee vuurwapens gevonden.
Vierde verdachte van liquidatiepoging in Sittard aangehouden
NOS nieuws - 11 Januari, 13:12

De politie heeft vanmorgen een 19-jarige Belg uit Kinrooi aangehouden, op verdenking van betrokkenheid bij de poging om een man uit Roermond te liquideren.


De 38-jarige man werd in september in Sittard vanaf een motor beschoten en raakte zwaargewond. De motor, die was gestolen in Duitsland, werd uitgebrand teruggevonden in Geleen.


De 19-jarige Belg is de vierde verdachte die in het onderzoek naar de moordpoging is aangehouden. Zaterdag is een 28-jarige Deen opgepakt en daarvoor werden al twee mannen uit Sittard en Maastricht aangehouden.


Mobiele telefoons

Bij de arrestatie vanmorgen heeft de politie mobiele telefoons gevonden in het huis van de verdachte. Die toestellen zijn door de politie in beslag genomen, schrijft 1Limburg.


In verband met de liquidatiepoging is ook de cel doorzocht van een gedetineerde in de gevangenis van het Belgische Hasselt. De politie maakt niet bekend of er wat in die cel is aangetroffen en zegt ook niets over de identiteit van de gevangene.


Bandidos

Het slachtoffer van de liquidatiepoging is zelf verdachte in onder meer het Bandidos-dossier. Na de aanslag dook de 38-jarige man een tijd onder. Vorige maand werd hij zelf aangehouden voor een bedreiging in Maastricht.


© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn