NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Buitenlandse media verbazen zich over rellen in Nederland

2News.be / Buitenlandse media verbazen zich over rellen in Nederland

Trefwoorden: nederland - nederland - nederland

Buitenlandse media verbazen zich over rellen in Nederland
Volkskrant - 25 Januari, 22:26

Buitenlandse media berichten uitgebreid over de rellen dit weekeinde in Nederland na de invoering van de avondklok. De Duitse krant Bild opende haar website maandagochtend met de uitspraak van de burgemeester van Eindhoven, John Jorritsma: ?Als het zo doorgaat bewegen we richting een burgeroorlog?.


Protest tegen avondklok in Nederland loopt uit de hand: testdorp in brand gestoken
Gazet v. Antwerpen - 24 Januari, 07:30

In Nederland is zaterdagavond op verschillende plaatsen geprotesteerd tegen de avondklok. Die ging voor het eerst van start om 21u. Vooral in Urk liep het uit de hand: daar staken jongeren een corona-testdorp in brand. De noodsituatie werd er afgekondigd, de politie voerde tientallen arrestaties uit.
Waarom in Nederland verschillende nachten op rij rellen uitbreken tegen de avondklok
Gazet v. Antwerpen - 26 Januari, 04:35

Terwijl aanstaande mama?s aan het bevallen waren, stonden boze betogers stenen te gooien naar de ruiten van het ziekenhuis in Enschede. In tien andere Nederlandse steden gingen auto?s in de fik en kwam het ook tot onlusten. En dat allemaal omdat er een avondklok wordt ingevoerd? Na de zware rellen van de voorbije nachten vraagt Nederland zich nog steeds af wat er precies gebeurd is en vooral: of het de komende dagen nog kan gebeuren.
Coronavirus - Op meerdere plaatsen in Nederland weer onrust vanwege avondklok
Skynet - 24 Januari, 21:49

In aanloop naar het ingaan van de avondklok was het zondagavond op meerdere plaatsen in Nederland weer onrustig. Er komen berichten uit onder meer Den Haag, Tilburg, Enschede, Venlo, Roermond, Stein, Arnhem en Apeldoorn. Dat berichtte de NOS.


Opnieuw rellen op verschillende plaatsen in Nederland
Skynet - 25 Januari, 19:56

In Nederland zijn er vanavond op verschillende plaatsen opnieuw relletjes uitgebroken, uit onvrede met de strengere coronamaatregelen. Onder meer in Rotterdam en in het Limburgse Geleen moest de politie ingrijpen.


Coronavirus - Al zeker 70 arrestaties bij nieuwe rellen in Nederland
Skynet - 25 Januari, 22:02

In verschillende Nederlandse steden heeft de politie maandagavond bij rellen al zeker zeventig personen opgepakt. Dat zei politiechef Willem Woelders. Volgens hem was er ook weer sprake van plunderingen, met name in Rotterdam. Waterkanonnen zijn ingezet en de mobiele eenheid (ME) heeft ook traangas gebruikt, onder meer in Haarlem, om groepen te verspreiden en agenten te ontzetten.


Protest tegen avondklok in Nederland ontspoort: betogers steken teststraat in brand, jongeren keren zich tegen politie
HLN.BE - 24 Januari, 07:18

De Nederlanse gemeente Urk, politie en het openbaar ministerie laten weten "zeer verontwaardigd te zijn over de gebeurtenissen" van gisterenavond in de gemeente. "Vanavond was een groep relschoppers actief die de rust op Urk verstoorde. Met een gedrag waar geen woorden aan kunnen worden gegeven. Van het gooien van vuurwerk en stenen tot aan het vernielen van politieauto's en met als dieptepunt het in de brand steken van de testlocatie", schrijven ze in een persbericht. Ook op een aantal andere plekken in Nederland was het onrustig. Gisteren was bij onze noorderburen voor het eerst de avondklok van kracht.


Vanavond op meerdere plaatsen in Nederland opnieuw grimmig protest tegen avondklok
HLN.BE - 24 Januari, 20:36

Op meerdere plekken in Nederland zijn vanavond demonstranten tegen de avondklok vanavond de straat opgegaan. Er zijn al zeker incidenten in Den Haag, Venlo, Enschede en Tilburg. De sfeer is grimmig. Zo werd een scooter in brand gestoken, jongeren schieten vuurwerk af en gooien met stenen.


Op meerdere plaatsen in Nederland opnieuw grimmig protest tegen avondklok
HLN.BE - 25 Januari, 00:06

Op meerdere plekken in Nederland zijn demonstranten gisteravond tegen de avondklok de straat opgegaan. Er zijn incidenten gemeld in Den Haag, Venlo, Enschede, Tilburg, Stein, Arnhem, Apeldoorn, Oosterhout en Breda. De sfeer is grimmig. Zo werd een scooter in brand gestoken, schieten jongeren vuurwerk af en gooien ze met stenen en brengen vernielingen aan.


Grimmig protest in Nederland tegen avondklok, ziekenhuis in Enschede aangevallen
HLN.BE - 25 Januari, 06:07

Op meerdere plaatsen in Nederland, waaronder Den Haag, Tilburg, Venlo, Enschede, Helmond en Roermond, hebben gisteravond mensen op straat geprotesteerd tegen de avondklok. De betogingen liepen vrijwel overal uit op rellen. In Enschede belaagden relschoppers een ziekenhuis en probeerden ze er de ramen in te gooien.


Grimmig protest in Nederland tegen avondklok, ziekenhuis in Enschede bekogeld
HLN.BE - 25 Januari, 06:49

Op meerdere plaatsen in Nederland, waaronder Den Haag, Tilburg, Venlo, Enschede, Helmond en Roermond, hebben gisteravond mensen op straat geprotesteerd tegen de avondklok. De betogingen liepen vrijwel overal uit op rellen. In Enschede belaagden relschoppers een ziekenhuis en probeerden ze er de ramen in te gooien.


Opnieuw rellen op verschillende plaatsen in Nederland tegen avondklok: politie met vuurwerk bekogeld
HLN.BE - 25 Januari, 19:24

In Nederland zijn er op verschillende plaatsen opnieuw rellen uitgebroken, uit onvrede met de strengere coronamaatregelen. Onder meer in Rotterdam en in het Limburgse Geleen moest de politie ingrijpen. De Nederlandse politie is in opperste staat van paraatheid. ?We hanteren vanavond een lik-op-stukbeleid, wat inhoudt dat we direct gaan ingrijpen en bekeuren.? Op dit moment gaat het al mis in Rotterdam en Geleen.


Opnieuw rellen op verschillende plaatsen in Nederland tegen avondklok: ?Ouders, houd je jongeren binnen!?
HLN.BE - 25 Januari, 20:49

In Nederland zijn er op verschillende plaatsen opnieuw rellen uitgebroken, uit onvrede met de strengere coronamaatregelen. Onder meer in Rotterdam, Geleen, Amsterdam, Amersfoort en Zwolle moest de politie al ingrijpen. De Nederlandse politie is in opperste staat van paraatheid. ?We hanteren vanavond een lik-op-stukbeleid, wat inhoudt dat we direct gaan ingrijpen en bekeuren.?


Wie zijn de relschoppers in Nederland en waarom loopt het er zo uit de hand?
HLN.BE - 25 Januari, 21:30

Zeker vijftien gemeenten in Nederland werden afgelopen weekend geteisterd door rellen na invoering van de avondklok. Ook vanavond loopt het in het hele land volledig uit de hand. Wie zijn de relschoppers en waarom gaat het juist op deze plekken mis?
© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn