NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
24h Nürburgring: FLASH: Zware crash Dries Vanthoor (+VIDEO)

2News.be / 24h Nürburgring: FLASH: Zware crash Dries Vanthoor (+VIDEO)

Trefwoorden: 24h - video - porsche

24h Nürburgring: FLASH: Zware crash Dries Vanthoor (+VIDEO)
Autosport - 12 Mei 2018, 19:48


Dries Vanthoor is zwaar gecrasht bij het vallen van de avond in de 24 uren van de Nürburgring. De Limburger lag met de WRT Audi R8 LMS GT3 #8 in derde stelling toen hij op het snelste deel van het circuit de controle verloor. Bij het aansnijden van Tiergarten (op het einde van de Döttinger Höhe rechte lijn) was de jongste Vanthoor net een Porsche Cayman GT4 aan het inhalen toen hij plots geconfronteerd werd met de manke AutoArena Motorsport Mercedes-AMG GT3, die met een slakkengang terugkeerde naar de pits.


24h Nürburgring: Laurens Vanthoor stormt naar pole met recordtijd
Autosport - 11 Mei 2018, 18:36


Laurens Vanthoor heeft op indrukwekkende wijze de pole bemachtigd voor de 24 uren van de Nürburgring. De Belg zette tijdens zijn tweede rondje in de Top 30 Qualifying een verschroeiende 8:09.105 op de tabellen met de grello Manthey Racing Porsche 911 GT3 R en verpulverde daarmee de vorige recordtijd (8:10.921) van Kevin Estré uit 2014 (toen nog met McLaren). Porsche palmde de volledige top drie in, met het Falken exemplaar #44 van Sven Müller op P2 (+0.417s) en de #31 van Norbert Siedler op P3 (+0.719s). Naast de zeer snelle chrono's vielen ook de kleine onderlinge verschillen op, zo kwalificeerde de top zes zich binnen dezelfde seconde, ongezien op een zo'n lange omloop.


24h Nürburgring: FLASH: Dumas gaat zwaar van de baan in leidende Porsche (+VIDEO)
Autosport - 13 Mei 2018, 00:36


Het is een treurige editie van de 24 uren van de Nürburgring voor de familie Vanthoor. Nadat Dries in de vooravond van de baan ging in de WRT Audi viel iets over half twee vannacht ook het doek voor de bolide van broer Laurens. De aan de leiding rijdende Porsche crashte in de handen van Romain Dumas ter hoogte van Schwalbenschwanz. De Fransman verloor de auto bij het inhalen van een tragere deelnemer maar raakte gelukkig zelf niet gewond.


24h Nürburgring: Komen de broers Vanthoor elkaar weer tegen?
Autosport - 11 Mei 2018, 12:30


Laurens Vanthoor werkt voor Porsche het IMSA WeatherTech SportsCar Championship af in de VS maar rijdt af en toe ook nog eens een wedstrijd op het oude continent. Zo staat hij dit weekend aan de start van de 24 uren van de Nürburgring met de 'Grello' Manthey Racing Porsche 911 GT3 R, terwijl broer Dries net zoals in de Blancpain GT Series een WRT Audi zal besturen. De broers komen elkaar dus opnieuw tegen nadat ze in Bathurst, tijdens de 12 Hours eerder dit jaar, al de degens kruisten.
© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn