NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Cultuur - Laatste nieuws

2News.be / Cultuur

Thuisbezorgd.nl sluit samenwerking met supermarktketen Amazing Oriental
Woensdag, 00:06 Emerce
Maaltijdbezorger Thuisbezorgd gaat samenwerken met de grootste Aziatische supermarktketen van Nederland, Amazing Oriental.


Succesvolle detectiveserie Murder, She Wrote wordt een film
Woensdag, 00:06 NU.NL - Film
De populaire detectiveserie Murder, She Wrote wordt verfilmd. Filmstudio Universal is bezig met een project gebaseerd op de serie, die van 1984 tot 1996 liep.


Recensieoverzicht A Haunting in Venice: 'Poirot kan nog wel even mee'
Woensdag, 00:05 NU.NL - Film
Regisseur en acteur Kenneth Branagh heeft voor de derde keer een detectiveverhaal van Agatha Christie verfilmd. Recensenten konden Murder On The Orient Express en Death On The Nile niet echt waarderen. A Haunting in Venice valt iets meer in de smaak.


NU+ | Een dag op de set bij film over Marco Kroon: 'Het bloed spuit eruit'
Woensdag, 00:05 NU.NL - Film
Duimen verdwijnen in oogkassen, links en rechts liggen de resten van Taliban-strijders: in oorlogsdrama De Vuurlinie komt het harde geweld van Uruzgan tot leven. NU.nl liep mee op de set: wat moet er gebeuren om alles zo realistisch te krijgen?


Recensieoverzicht: De Vuurlinie plaatst Kroon kritiekloos terug op voetstuk
Woensdag, 00:05 NU.NL - Film
Het leven van Marco Kroon leent zich op papier uitstekend voor een film. Maar het verhaal van een oorlogsheld die omstreden raakt door vermeend wapen- en drugsbezit komt volgens de Nederlandse filmrecensenten in De Vuurlinie niet bepaald uit de verf.


Regisseur en Baantjer-actrice Wimie Wilhelm (62) overleden
Woensdag, 00:05 NU.NL - Film
Actrice en regisseur Wimie Wilhelm, bekend van onder meer Baantjer, is zaterdagochtend op 62-jarige leeftijd overleden. Ze overleed na een kort ziekbed, zo meldt haar agentschap Montecatini.


Keanu Reeves wil dat zijn personage John Wick vermoord wordt
Woensdag, 00:05 NU.NL - Film
Acteur Keanu Reeves heeft de makers van de John Wick-reeks gevraagd zijn personage dood te laten gaan na het vierde deel van de serie. Dat zegt producer Basil Iwanyk tegen de Amerikaanse entertainmentwebsite Collider.


NU+ | Samen de dader ontmaskeren: waarom de whodunit al eeuwen populair is
Woensdag, 00:05 NU.NL - Film
Beeld je een mistig en afgelegen landhuis in, waar diverse gasten samenkomen die allerlei geheimen hebben. Plotseling klinkt een angstaanjagende schreeuw: er is iemand vermoord en iedereen is verdacht. Wat is de succesformule achter de whodunit, die met A Haunting in Venice nu bezoekers naar de bioscopen trekt?


Veiling van Freddie Mercury-spullen levert ruim 46 miljoen euro op
Woensdag, 00:05 NU.NL - Muziek
De veiling van persoonlijke spullen van Freddie Mercury heeft ruim 46,5 miljoen euro opgeleverd. Dat is veel meer dan de 8,8 miljoen euro die veilinghuis Sotheby's had verwacht. Het is de hoogste opbrengst ooit van een veiling met spullen van een bekendheid


*NSYNC brengt voor het eerst in twintig jaar nieuw nummer uit
Woensdag, 00:05 NU.NL - Muziek
*NSYNC brengt voor het eerst in twintig jaar een nieuw nummer uit. Het nummer heet Better Place en is vanaf vrijdag 29 september beschikbaar. Het lied is al in de trailer van de derde Trolls-film te horen.


Lady Gaga en Elton John staan op nieuw album The Rolling Stones
Woensdag, 00:05 NU.NL - Muziek
The Rolling Stones werken op hun nieuwe album Hackney Diamonds samen met een aantal grote artiesten. Onder anderen Lady Gaga en Elton John zijn te horen op de plaat.


Festivalgangers kronen Dauwpop tot beste festival van 2023
Woensdag, 00:05 NU.NL - Muziek
Dauwpop heeft de Festileaks Festival Award voor beste festival gewonnen. Meer dan 100.000 festivalgangers brachten hun stem uit via Festileaks en het Overijsselse evenement kwam als winnaar uit de bus.


Debuutalbum van dancegroep Robbie Williams komt volgende maand uit
Woensdag, 00:05 NU.NL - Muziek
Lufthaus, de dancegroep waarvan Robbie Williams de zanger is, brengt volgende maand een debuutalbum uit.


Olivia Rodrigo en Anouk geven beiden extra show in Ziggo Dome
Olivia Rodrigo en Anouk geven beiden een extra concert in de Ziggo Dome volgend jaar. Rodrigo zal op 25 mei nog een optreden geven. Anouk op 31 mei.


Tekstschrijver van Italiaanse evergreen Volare overleden
Woensdag, 00:05 NU.NL - Muziek
De Italiaanse liedjesschrijver Franco Migliacci is op 92-jarige leeftijd overleden. Hij werd vooral bekend door het nummer Volare, dat eind jaren vijftig een wereldhit werd. Het overlijden van Migliacci werd op X gemeld.


Katy Perry verkoopt muziekrechten voor 225 miljoen dollar
Woensdag, 00:05 NU.NL - Muziek
Katy Perry heeft de rechten van haar muziek verkocht. De zangeres volgt daarmee verschillende andere artiesten op die onlangs hetzelfde deden. De overeenkomst met Litmus Music levert haar 225 miljoen dollar (zo'n 211 miljoen euro) op.


NU+ | Maria Mena: 'Ik ben niet gemaakt voor deze wereld, ik ben te gevoelig'
Woensdag, 00:05 NU.NL - Muziek
Maria Mena had een nieuw album klaar toen ze plotseling verliefd werd. De plaat paste niet meer bij haar gevoel en ze vroeg haar platenmaatschappij huilend om meer tijd. Titelsong And Then Came You veranderde haar koers, vertelt ze aan NU.nl.


The Last Farewell-zanger Roger Whittaker (87) overleden
Woensdag, 00:05 NU.NL - Muziek
De Britse zanger Roger Whittaker is op 87-jarige leeftijd overleden. De zanger, bekend van nummers als Durham Town, New World In The Morning en The Last Farewell, stierf vorige week woensdag in het bijzijn van zijn familie.


Blink-182 brengt in oktober nieuw album uit
Blink-182 brengt op 20 oktober het langverwachte nieuwe album One More Time... uit. De gelijknamige single verschijnt komende donderdag.


Zeldzame opnames The Beatles leveren bij veiling mogelijk 500.000 dollar op
Woensdag, 00:05 NU.NL - Muziek
Veilinghuis Gotta Have Rock and Roll veilt deze week zeldzame geluidsopnames van The Beatles. Wie de opnames van de iconische groep wil bemachtigen, moet daar wel een hoop geld voor overhebben. Ze leveren naar verwachting tussen de 300.000 en 500.000 dollar (280.000 tot 467.000 euro) op.
© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn