NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Buitenland

2News.be / Buitenland

Ryanair zal 2 miljard euro jaarwinst niet halen
5 Februari, 00:02 Skynet Buitenland
De Ierse luchtvaartmaatschappij Ryanair zal dit boekjaar geen jaarwinst van 2 miljard euro halen. Ze verwijst daarvoor vooral naar hogere brandstofkosten en lagere ticketprijzen, maar ook naar bijvoorbeeld het loonakkoord met de Belgische piloten. Dat heeft Ryanair maandag gezegd bij de publicatie van derdekwartaalcijfers.


Dode bij aanval op Italiaanse kerk in Istanboel
29 Januari, 00:07 Skynet Buitenland
Twee gemaskerde mannen hebben zondag een katholieke kerk in Istanboel aangevallen. Op dat moment werd in de kerk een mis gehouden. Bij de aanval is een dode gevallen, zo heeft de Turkse minister van Binnenlandse Zaken gemeld.


Massabetoging in Madrid tegen amnestiewet voor Catalaanse separatisten
29 Januari, 00:07 Skynet Buitenland
Tienduizenden Spanjaarden zijn zondag in het centrum van Madrid bijeengekomen om te protesteren tegen de amnestiewet voor de Catalaanse separatisten die door het gerecht vervolgd worden voor een poging tot afscheuring in 2017. De wet moet komende week aan het parlement worden voorgelegd.


Mona Lisa na soepactie weer te zien in Louvre
De Mona Lisa is weer te zien voor bezoekers van het Louvre. De zaal met het wereldberoemde kunstwerk ging zondag dicht nadat twee activisten soep naar het schilderij hadden gegooid. Het portret heeft dankzij de glazen vitrine geen schade opgelopen.


La Liga - Girona herovert leidersplaats na krappe zege bij Celta de Vigo
29 Januari, 00:07 Skynet Buitenland
Girona blijft hoge toppen scheren in La Liga. Ook Celta de Vigo moest er zondagnamiddag op de 22e speeldag met 0-1 aan geloven.


GP La Marseillaise - Kevin Geniets triomfeert in Marseille
29 Januari, 00:07 Skynet Buitenland
De Luxemburger Kevin Geniets (Groupama-FDJ) heeft zondag de 45e Grand Prix La Marseillaise (1.1) op zijn naam geschreven.


Boerenprotest Frankrijk - Premier Attal belooft om snel te handelen
29 Januari, 00:06 Skynet Buitenland
De Franse premier Gabriel Attal heeft de boeren zondag beloofd "om snel te handelen" om de boosheid van de sector weg te nemen. De premier had vrijdag al een reeks maatregelen beloofd maar die volstonden volgens de syndicaten niet en dus gaat het protest bij onze zuiderburen gewoon voort.


India wil grens met Myanmar sluiten
22 Januari, 00:05 Skynet Buitenland
India wil zijn lange en poreuze grens met Myanmar afsluiten. Dat schrijven Indiase media zondag op gezag van de Indiase minister van Binnenlandse Zaken Amit Shah. New Delhi zou zo een einde maken aan het akkoord over vrij verkeer in het grensgebied dat het met Naypyidaw heeft.


Litouwen en Polen willen militaire samenwerking versterken
22 Januari, 00:04 Skynet Buitenland
Buurlanden Litouwen en Polen willen hun militaire samenwerking opschroeven. "We zullen gemeenschappelijke oefeningen houden, we zullen zoeken naar extra manieren om onze strijdkrachten samen te laten trainen en we zullen onze militaire mobiliteit versterken", zei de Litouwse president Gitanas Nauseda zondag na een ontmoeting met zijn Poolse collega Andrzej Duda in Vilnius.


De Croo over vervroegd vertrek Charles Michel: "Niet aan mij om te depanneren"
22 Januari, 00:04 Skynet Buitenland
Premier Alexander De Croo vindt het geen goed idee dat hij tijdelijk voorzitter van de Europese Raad zou worden wanneer Charles Michel vervroegd vertrekt om deel te kunnen nemen aan de Europese Parlementsverkiezingen. Dat heeft hij zondag gezegd in VTM Nieuws. "Het is niet aan mij om hem te depanneren."

In het nieuws© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn