NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Buitenland

2News.be / Buitenland

Prins Harry en Meghan Markle op huwelijksreis in Canada
29 Mei 2018, 09:12 Skynet Buitenland
Actrice Meghan Markle en prins Harry zullen hun wittebroodsweken doorbrengen in Canada, meer bepaald in het luxedomein Fairmont Jasper Park Lodge in de Canadese provincie Alberta. Dat heeft showbizzwebsite TMZ uit vertrouwelijke bron vernomen.


Zuid-Koreaanse president betreurt dat top tussen Trump en Kim niet doorgaat
25 Mei 2018, 00:00 Skynet Buitenland
De Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in heeft vandaag betreurd dat de Amerikaanse president Donald Trump de ontmoeting met Noord-Korea's sterke man Kim Jong-un heeft geannuleerd. Dat meldt het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap. Moon deed de uitspraken tijdens een nachtelijke spoedvergadering met de top van de veiligheidsdiensten. Die vergadering werd belegd kort na de aankondiging van Trump.


Amerikaans ministerie van Justitie onderzoekt beweringen Trump over ongerijmdheden bij FBI
22 Mei 2018, 12:54 Skynet Buitenland
Het Amerikaanse gerecht gaat de beschuldigingen van president Donald Trump aan het adres van de FBI onderzoeken. Dat is het resultaat van een gesprek van Trump met viceminister van Justitie Rod Rosenstein maandag in Washington, zegt het Witte Huis. Trump beweerde dat de FBI een spion in het campagneteam van de huidige president zou binnengeloodst hebben.


Vergiftiging Russische dubbelspion - Moeder van vergiftigde ex-spion Skripal wil met zoon praten
22 Mei 2018, 12:54 Skynet Buitenland
De moeder van de Russische ex-spion Sergej Skripal, die in maart in het Verenigd Koninkrijk vergiftigd werd, heeft maandag op de Russische televisie aan de Britse autoriteiten gevraagd om te mogen praten met haar zoon. Skripal verliet vorige week het ziekenhuis.


Vliegtuigcrash Cuba - Een van drie gewonden overleden
22 Mei 2018, 12:54 Skynet Buitenland
Na de crash van een passagiersvliegtuig nabij Havana in Cuba, is maandag een van de drie gewonden overleden in het ziekenhuis. Dat meldde het Cubaanse ministerie van Gezondheid. Daardoor stijgt de balans van de crash tot 111 doden.


Witte Huis laat herdenkingsmunten slaan in aanloop naar top tussen Trump en Kim
22 Mei 2018, 12:54 Skynet Buitenland
Drie weken voor de geplande top tussen Amerikaans president Donald Trump en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un, en ondanks dreigementen van Pyongyang om de bijeenkomst op te blazen, heeft het Witte Huis al herdenkingsmunten laten slaan van de mogelijke historische ontmoeting. In totaal werden 250 stuks gemaakt.


Zweden verspreidt brochure om burgers voor te bereiden op oorlog en rampen
22 Mei 2018, 12:54 Skynet Buitenland
De Zweedse overheid is begonnen met de verspreiding van een brochure om de burgers in te lichten over wat ze moeten doen als er een oorlog uitbreekt. Ze krijgen onder meer de raad om checklists op te stellen rond voedsel, water, warmte en communicatie, en krijgen informatie over noodalarmen, waarschuwingen voor luchtaanvallen en het lokaliseren van schuilkelders.


Hittegolf velt ruim zestig mensen in Pakistan
22 Mei 2018, 12:54 Skynet Buitenland
In de zuidelijke Pakistaanse stad Karachi zijn op drie dagen tijd meer dan zestig mensen omgekomen als gevolg van een hittegolf. Gisteren bereikte het kwik er volgens het Pakistaanse meteorologische agentschap 44 graden Celsius, terwijl het gemiddelde voor mei normaal op 35 graden ligt.


Buitenlandse journalisten naar Noord-Korea om sluiting nucleaire site bij te wonen
22 Mei 2018, 12:54 Skynet Buitenland
Een groep buitenlandse journalisten is vandaag naar Noord-Korea gevlogen om de ontmanteling van de nucleaire testsite van Punggye-ri, in het noordoosten van het land, bij te wonen.


Metropolitan Opera sleept James Levine voor rechter
20 Mei 2018, 10:30 Skynet Buitenland
De Metropolitan Opera in New York heeft de gewezen muzikaal directeur James Levine voor de rechter gedaagd. Volgens de Met legde een intern onderzoek zeven vermoedelijke gevallen van seksueel misbruik bloot.

In het nieuwsCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2020 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn