NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Buitenland

2News.be / Buitenland

Herman Brood krijgt eigen herdenkingsmunt

Zanger Herman Brood krijgt in november zijn eigen herdenkingsmunt. De Koninklijke Nederlandse Munt brengt dan, rond de dag dat Brood 75 jaar geworden zou zijn, drie speciale munten uit als "ode aan een Nederlandse legende". De uitgifte vindt plaats in samenwerking met zijn dochter, Lola Brood.Eerste collectieve actie tegen Franse staat rond "discriminerende identiteitscontroles"

Zes ngo's, waaronder Amnesty International, hebben een collectieve actie gestart tegen de Franse staat om een einde te maken aan "discriminerende identiteitscontroles" door de politie. Het is de eerste keer dat zo'n collectieve actie tegen de staat wordt opgestart.


Laatste nieuws

Herman Brood krijgt eigen herdenkingsmunt
Vandaag, 07:23 Skynet Buitenland
Zanger Herman Brood krijgt in november zijn eigen herdenkingsmunt. De Koninklijke Nederlandse Munt brengt dan, rond de dag dat Brood 75 jaar geworden zou zijn, drie speciale munten uit als "ode aan een Nederlandse legende". De uitgifte vindt plaats in samenwerking met zijn dochter, Lola Brood.


Eerste collectieve actie tegen Franse staat rond "discriminerende identiteitscontroles"
Vandaag, 07:23 Skynet Buitenland
Zes ngo's, waaronder Amnesty International, hebben een collectieve actie gestart tegen de Franse staat om een einde te maken aan "discriminerende identiteitscontroles" door de politie. Het is de eerste keer dat zo'n collectieve actie tegen de staat wordt opgestart.


Coronavirus - Ruim 100 mensen opgepakt tijdens verboden demonstratie Amsterdam
Zondag, 19:02 Skynet Buitenland
De Nederlandse politie heeft zondagmiddag meer dan 100 mensen aangehouden tijdens een demonstratie in Amsterdam die niet was toegestaan. Volgens de gemeente waren er ondanks de dringende oproep om vooral niet te komen en de waarschuwing dat door de politie zou worden opgetreden, naar schatting 1.500 mensen aanwezig bij het protest gericht tegen de coronamaatregelen.


Meerderheidspartijen laten nog niet in kaarten kijken
15 Januari, 11:26 Skynet Buitenland
Voor de start van een cruciale ministerraad in Nederland hebben de leden van de meerderheid nog geen duidelijkheid gebracht over het al dan niet voortbestaan van de regering Rutte III. "Ik vind dat ik eerst de discussie in het kabinet moet hebben, voordat ik hier met allerlei bespiegelingen kom", verklaarde eerste minister Mark Rutte (VVD) voor de start van de ministerraad aan de journalisten op het Binnenhof.


Man heeft nog twee pogingen over om fortuin aan bitcoins te ontgrendelen
14 Januari, 06:49 Skynet Buitenland
Een programmeur uit San Francisco is zijn wachtwoord om een fortuin aan bitcoins te ontgrendelen vergeten en heeft nog slechts twee pogingen over. De bitcoins zijn momenteel zo'n 220 miljoen dollar waard, schrijft The New York Times.


Voorzitster Nancy Pelosi opent inhoudelijk debat in lagerhuis over impeachment Trump
14 Januari, 06:49 Skynet Buitenland
Voorzitster Nancy Pelosi van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft het inhoudelijk debat over een impeachment van president Donald Trump geopend.


Amerikaanse president roept op tot geweldloosheid bij nieuwe demonstraties
14 Januari, 06:49 Skynet Buitenland
Scheidend Amerikaans president Donald Trump heeft in verband met mogelijke nieuwe demonstraties naar aanleiding van de eedaflegging van de Democraat Joe Biden opgeroepen dat die zonder geweld zouden verlopen.


Coronavirus - Portugal vanaf vrijdag in tweede algemene lockdown
14 Januari, 06:49 Skynet Buitenland
Portugal zal vanaf vrijdag aan een tweede algemene lockdown onderworpen worden om de COVID-19-epidemie te beteugelen. De gezondheidscrisis in het land kampt met nieuwe records, zo kondigde premier Antonio Costa woensdag aan.


Meerderheidsfractieleider in Huis van Afgevaardigden Hoyer looft vicepresident Pence
14 Januari, 06:49 Skynet Buitenland
In zijn slotargumenten tijdens het impeachmentdebat in het Huis van Afgevaardigden heeft de Democratische meerderheidsfractieleider Steny Hoyer woensdag vicepresident Mike Pence lof toegezwaaid.


Afeztting Trump - Amerikaanse Huis van Afgevaardigden stemt impeachment van president Donald Trump
Het Amerikaans Huis van Afgevaardigden heeft woensdag een impeachment van de Republikeinse president Donald Trump gestemd, zo was live op nieuwszender CNN te volgen.

In het nieuws© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn