NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop

Mexico vervolgt oud-minister van Defensie niet ? volgens VS werkte hij voor drugbazen
Vandaag, 16:43
De Mexicaanse oud-minister van Defensie Salvador Cienfuegos Zepeda wordt niet aangeklaagd wegens samenwerking met een groot drugskartel. De man die volgens de VS in afgeluisterde telefoontjes ?De Godfather? werd genoemd, heeft volgens justitie in Mexico Stad helemaal niets misdaan.


De ideale prik: ?Mouw omhoog, ontspan, adem diep in, adem uit, mouw omlaag, klaar?
Vandaag, 16:01
Journalist Willem Feenstra loopt mee bij de GGD Brabant-Zuidoost, een cruciale organisatie bij de bestrijding van het coronavirus. Vandaag: Hoe langer Janneke vaccineert, hoe spannender het wordt.


Russisch oppositielid Roeslan Sjaveddinov moest voor straf naar Nova Zembla
Vandaag, 16:01
Het Rusland van Vladimir Poetin heeft het niet op oppositie. Hun leider Aleksej Navalny, die zondag in zijn vaderland terugkeert, overleefde maar net een gif-aanslag. Zijn jonge medestander Roeslan Sjaveddinov vroor zowat dood in ballingschap in het poolgebied.


Wie volgt Angela Merkel op: een conservatieve man, conservatieve man of conservatieve man?
Vandaag, 16:01
Al sinds het begin van deze eeuw is Angela Merkel het gezicht van de Duitse christen-democraten. Het wordt voor niemand makkelijk het vaandel over te nemen. Drie mannen werpen zich op als nieuwe partijleider, en dus daarmee mogelijk nieuwe bondskanselier. Dit weekend zijn de verkiezingen.


Zelflerende chatbot het zwijgen opgelegd na problematisch taalgebruik
Vandaag, 15:19
Binnen twintig dagen na haar debuut heeft de zelflerende Zuid-Koreaanse chatbot Lee Luda zoveel problematisch taalgebruik opgepikt dat de makers het virtuele personage voorlopig het zwijgen opleggen.


Slimme hond, slimme mondkapjes en slimme wc?s: de oogst van de grootste techbeurs
Vandaag, 14:37
De grootste technologiebeurs ter wereld, de CES, is dit jaar voor het eerst volledig online. Een selectie van de vernieuwendste en vermakelijkste gadgets.


Nog maar een minderheid van Nederlanders positief over coronabeleid
Vandaag, 13:55
Ruim de helft van de Nederlanders is niet te spreken over de manier waarop het kabinet de corona-pandemie aanpakt. Dit blijkt uit een grote steekproef. In november was twee op de drie Nederlanders nog positief. Na de feestdagen daalde de stemming: rond de jaarwisseling was nog maar 45 procent positief over het coronabeleid.


Rutte III lijkt op weg naar zijn einde, maar wel in goede harmonie
Vandaag, 13:14
PvdA-leider Lodewijk Asscher blies donderdag de aftocht vanwege de toeslagenaffaire, het kabinet volgt waarschijnlijk vrijdag. Twee maanden voor de verkiezingen en midden in de coronacrisis is de Nederlandse politiek in een wervelwind verzeild geraakt.


Vandaag, 13:14
?Verpleegkundigen moeten het voortouw gaan nemen bij veranderingen in de zorg?
Vandaag, 09:43
Er gaapt een kloof tussen beleidsbepalers en de verpleegkundigen en verzorgenden op de werkvloer, zegt Bianca Buurman. Daar wordt de zorg niet beter van.


Zakelijk, behendig, en bepaald geen volkstribuun
Vandaag, 09:01
Lodewijk Asscher stond helemaal niet te trappelen toen hij acht jaar geleden dringend werd verzocht om naar Den Haag te komen. Hij nam zijn verantwoordelijkheid en werd vicepremier in het kabinet Rutte II. Een regeerperiode die donderdag uiteindelijk zijn val betekende.


Engeland ruziet om de vele omhelzingen op het voetbalveld. ?Hou toch afstand?
Vandaag, 07:38
Knuffels, omhelzingen en handen schudden. Het voetbalveld is de enige plek waar zulke menselijke intimiteiten zichtbaar zijn. In het Verenigd Koninkrijk willen wetenschappers en politici dat voetballers zich strikt aan de coronaregels houden, Maar emotie hoort bij het spel, is het verweer van de voetbalwereld. Gaat de discussie over gezondheid of over ethiek?


Trump wordt een paria in de zakenwereld: bedrijven verbreken banden
Vandaag, 06:14
Als gevolg van de bestorming van het Capitool heeft de Amerikaanse president Trump vlak voor zijn aftreden niet alleen een nieuwe afzettingsprocedure aan zijn broek gekregen, ook financieel zal de revolte hem duur komen te staan. Verscheidene banken en andere instellingen willen geen zaken meer doen met zijn bedrijf, de Trump Organization.


Barnier waarschuwt Britten: ?Wij aarzelen niet als onze belangen in het geding zijn?
Gisteren, 22:31
Begrip voor de Brexit heeft Michel Barnier nog steeds niet, volgens hem is het een ?lose-lose-situation?. Het handelsverdrag dat hij met Londen uitonderhandelde garandeert de export van goederen zonder tarieven en quota. Maar, waarschuwt Barnier, als de Britten ervan afwijken, voorziet het verdrag in vergeldingsmaatregelen.


Democraten vermoeden hulp van binnenuit bij bestorming Capitool
Gisteren, 21:49
Diverse Democraten beschuldigen hun Republikeinse collega?s en politieagenten van hulp bij de bestorming van het Capitool. Daders zouden zijn rondgeleid en er werd gevreesd dat schuilplaatsen van Democratische politici zouden worden verraden. De geruchten voeden het onderlinge wantrouwen.


Weglopende ministers midden in de tweede coronagolf: wat bezielt de Italianen?
Gisteren, 21:07
Matteo Renzi heeft de Italiaanse coalitie opgeblazen, op het slechtst denkbare moment. Waarom, hoe nu verder, en nog drie vragen over de Italiaanse regeringscrisis.


Hoe boerenprotesten de Indiase premier Modi klem zetten
Gisteren, 21:07
Vrijwel niemand kon de Indiase premier Narendra Modi afgelopen jaren stoppen. Maar de boeren die uit protest tegen nieuwe landbouwwetten nu al 45 dagen langs de toegangswegen tot New Delhi bivakkeren komen een heel eind. De invoering ervan werd opgeschort.


Renault wil niet langer groter worden, maar juist kleiner (en meer plannen van de topman)
Gisteren, 20:25
Renault neemt afscheid van het streven naar groot, groter, grootst. Decennialang was dat het mantra in de auto-industrie: steeds meer productie. Onder de nieuwe topman Luca de Meo wil het Franse autoconcern zelfs krimpen. Donderdag gaf hij zeven lessen waar ook de rest van de auto-industrie wat van kan opsteken.


Regio steeds meer in trek bij Randstedelingen, corona versterkt trend
Gisteren, 19:44
Huizenkopers uit de vier grote steden wijken steeds vaker uit naar kleinere buurgemeenten en regio?s buiten de Randstad. In 2020 kocht 10 procent van de Randstedelijke kopers een woning elders in het land, bijna een verdubbeling ten opzichte van 2015. De trend lijkt afgelopen jaar in elk geval in sommige gebieden door de coronacrisis versterkt.


Ploumen, Arib of toch Aboutaleb: wie volgt Asscher op als lijsttrekker?
Gisteren, 19:02
De Haagse politiek werkt toe naar de verkiezingen van 17 maart. De kandidaten, hun standpunten, hun succesnummers en hun uitglijders: u leest er alles over in uw Dagkoersen, het politieke blog van de Volkskrant.
© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn