NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop

15-jarige verdachte van tramduwincident blijft twee weken langer vastzitten
Zaterdag, 00:08
Een 15-jarige jongen die ervan wordt verdacht maandagavond een man onder een tram te hebben geduwd in de Haagse wijk Ypenburg, blijft twee weken langer vastzitten. Het 39-jarige slachtoffer overleed diezelfde avond.


Grote zorgen VS over Chinese rakettest met razendsnel ?nachtmerriewapen?
Zaterdag, 00:08
De VS maken zich grote zorgen over de ontwikkeling door China van hypersonische raketten, een nieuw wapen dat razendsnel op zijn doel af vliegt. Dit heeft president Joe Biden gezegd. Biden reageerde op berichten dat Beijing in de zomer een belangrijke test heeft uitgevoerd met dit wapen, waarmee het grote vorderingen zou boeken.


Gelekte documenten tonen hoe landen proberen het IPCC-klimaatrapport bij te sturen
Zaterdag, 00:08
Bij het opstellen van de invloedrijke IPCC-klimaatrapporten mogen overheden commentaar leveren. Gelekte commentaren in handen van BBC en het aan Greenpeace gelieerde Unearthed suggereren dat eigenbelang daarbij een flinke rol speelt.


Twee mensen aangehouden op verdenking van hulp bij zelfdoding
Zaterdag, 00:07
In het strafonderzoek naar zelfdodingspoeder Middel X zijn opnieuw twee mensen aangehouden. Het gaat om een 72-jarige vrouw uit Amersfoort en een 78-jarige man uit Den Bosch, meldt het Openbaar Ministerie.


EU-leiders willen onderzoek naar functioneren energiemarkt
Zaterdag, 00:07
De EU-leiders willen een onderzoek naar het functioneren van de Europese gas- en elektriciteitsmarkt en het Europese systeem voor de handel in uitstootrechten (ETS). De Europese Autoriteit voor effecten en markten (ESMA) zal bij het onderzoek naar het ETS worden ingeschakeld om uit te zoeken of er sprake is van marktspeculatie door beleggers, hebben de 27 leiders in Brussel afgesproken.


Praten over vrede tussen Noord- en Zuid-Korea, terwijl Kim raketten afschiet
Zaterdag, 00:07
Intensief diplomatiek verkeer deze week tussen de Verenigde Staten, Zuid-Korea en Japan over Noord-Korea. Zuid-Korea probeert de noorderbuur naar de onderhandelingstafel te krijgen, met als lokkertje een formeel einde aan de Korea-oorlog. Is er een kans dat na 68 jaar de vrede wordt getekend? Vijf vragen.


In verscheurd Jemen blijft regeren ?dansen op de hoofden van slangen?
Zaterdag, 00:07
Er wordt hevig gevochten om het laatste bolwerk van de Jemenitische regering-Hadi en het lijkt erop dat de Houthi-rebellen gaan winnen. Maar de minister van Buitenlandse Zaken, Ahmed bin Mubarak, reist onverminderd optimistisch de wereld rond om te voorkomen dat deze zich vermoeid afdraait van zijn door burgeroorlog verwoeste land Jemen.


De boeren hebben een plan nodig
Zaterdag, 00:07
Hoe moet het verder met de boeren in Nederland? Dat is een vraag die met een uitroepteken op de formatietafel ligt van het nieuwe kabinet. Dat er iets moet gebeuren is duidelijk, want de Nederlandse landbouw zit aan zijn grenzen.


?We hebben geen tekort aan personeel, maar aan visie?
Zaterdag, 00:07
Kroegbazen, kinderdagverblijven, ziekenhuizen en netbeheerders luiden de noodklok over het tekort aan personeel. Tegelijk staan er nog altijd een miljoen mensen aan de zijlijn die best zouden willen werken. Hoe zetten we dit ?onbenutte arbeidspotentieel? in?


Ex-minister Salvini voor de rechter vanwege vrijheidsberoving vluchtelingen
Zaterdag, 00:07
In Palermo verschijnt de rechts-nationalistische politicus Matteo Salvini zaterdag voor de rechter, omdat hij als minister een schip vol op zee geredde vluchtelingen toegang weigerde tot de haven.


Het overvolle aanmeldcentrum Ter Apel moet vooral geen ?landelijk probleem? zijn
Zaterdag, 00:07
De gemeente Westerwolde is verbolgen over de zuinige beloften waarmee staatssecretaris Ankie Broekers-Knol het aanmeldcentrum denkt te gaan ontlasten. Laat het kabinet op andere plekken extra opvang van asielzoekers afdwingen, zegt voorzitter Schuiling van de veiligheidsregio nu. Waarom draait het in het debat steeds om Ter Apel?


Tandenborstels en telefoons worden duurder door chiptekort. Hoe kan dat?
Zaterdag, 00:07
Wereldwijd is er een tekort aan computerchips, met hogere prijzen en vertraagde leveringen tot gevolg. Hoe is dat te verklaren?


?Dit is de slechtste coronasituatie in Rusland ooit. Ik kijk mijn ogen uit?
Zaterdag, 00:07
In het gering gevaccineerde Rusland grijpt het coronavirus ongekend hard om zich heen, ziet onze correspondent in Moskou Tom Vennink. ?De enorme onverschilligheid onder de bevolking verbaast mij enorm.?


Kabinet wil verbod op online nep-reviews, bedrijven moeten zelf echtheid controleren
16 Oktober, 00:06
Het demissionair kabinet wil online-neprecensies van webwinkels verbieden. De winkels krijgen zelf de verantwoordelijkheid voor het weren ervan.


Kabinet belooft ?warm welkom? voor gevluchte Afghanen
16 Oktober, 00:06
Het kabinet erkent dat het een ?ereplicht? heeft ten aanzien van Afghanen die de Nederlandse missie in Afghanistan hebben bijgestaan. Het belooft speciale aandacht te besteden aan het fatsoenlijk opvangen van deze groep Afghanen.


?Minister Bussemaker gaf in 2016 opdracht aan campagnebureau BKB tegen Europese regels in?
16 Oktober, 00:06
Jet Bussemaker gaf in 2016 een campagneopdracht aan BKB. Daarbij sloeg de toenmalig minister van Onderwijs Europese aanbestedingsregels in de wind.


Pijl-en-boogaanval Noorwegen was terroristische aanslag
16 Oktober, 00:06
De 37-jarige Deen die woensdag in de Noorse plaats Kongsberg vijf mensen doodde, was een bekeerde moslim die waarschijnlijk een terroristisch motief had. Dat hebben de Noorse autoriteiten gezegd.


16 Oktober, 00:06
Schermutselingen met dodelijke afloop Beiroet, sluipschutters schieten op gewapende betogers
16 Oktober, 00:06
In Beiroet zijn tijdens vuurgevechten zeker zes doden en dertig gewonden gevallen. Aanleiding was een gewapende betoging, donderdagochtend, waartoe de sjiitische groeperingen Hezbollah en Amal hadden opgeroepen.


Prins William daagt ruimte-racende miljardairs uit: maak je nuttig op deze planeet
16 Oktober, 00:06
Vergeet de ruimte, red de aarde! Deze oproep heeft Prins William gedaan aan Jeff Bezos en de andere miljonairs die met een ruimterace bezig zijn. De toekomstige koning van het Verenigd Koninkrijk zei dit naar aanleiding van de ruimtereis die de 90-jarige Star Trek-acteur William Shatner had gemaakt met de Amazon-oprichter.
© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn