NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop

Gaat het vasten islamitische ploegen punten kosten op het WK?
29 Mei 2018, 12:42
Wat doet de ramadan met de voetballer? Gaat het de Marokkaanse voetbalploeg, en zes andere, overwegend islamitische teams, bijvoorbeeld punten kosten op het WK in Rusland vanaf 14 juni? Van de Egyptische grootmoefti krijgen Mo Salah en zijn collega?s in elk geval vrijstelling.


Brussel knijpt subsidies Oost-Europa af, zuidelijke lidstaten krijgen juist meer; harde protesten verwacht
29 Mei 2018, 12:42
De Europese Commissie wil de Oost-Europese lidstaten de komende jaren tientallen miljarden euro?s EU-subsidie afnemen. Zuidelijke landen als Griekenland, ItaliŽ en Spanje krijgen juist meer, omdat de economische crisis daar harder heeft toegeslagen en zij meer migranten opvangen.


Artsen verbaasd over herstel van vergiftigde Skripals
29 Mei 2018, 12:06
De artsen en verplegers die de voormalige Russische dubbelspion Sergej Skripal en zijn dochter behandelden, hadden geen idee dat de twee het slachtoffer waren van een zenuwgasaanval. Ze dachten aanvankelijk dat vader en dochter een overdosis pijnstillers hadden ingenomen. Ook waren ze ervan overtuigd dat de Skripals de besmetting met het zenuwgas novitsjok niet zouden overleven.


Russische miljardair Abramovitsj verruilt Londen voor Tel Aviv na problemen met visum
29 Mei 2018, 12:06
Roman Abramovitsj, de Russische miljardair en eigenaar van de Engelse voetbalclub Chelsea, heeft besloten zich in IsraŽl te vestigen na problemen met zijn Britse visum. Volgens een woordvoerder van de IsraŽlische regering heeft Abramovitsj maandag de IsraŽlische nationaliteit gekregen en gaat hij zich in Tel Aviv vestigen.


Europese organisaties: Importheffingen op Aziatische zonnepanelen zijn een mislukking
29 Mei 2018, 11:12
De importheffingen op zonnepanelen en -cellen uit China, Taiwan en MaleisiŽ moeten worden afgeschaft. En wel per 3 september, wanneer de Europese Commissie besluit of de heffingen worden verlengd. Dat schrijven ruim 250 organisaties en bedrijven uit de Europese Unie in een brief aan voorzitter Jean-Claude Juncker van de Europese Commissie. Onder de ondertekenaars is Uneto-VNI, de Nederlandse ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel.


Vissers en natuurbeschermers lijnrecht tegenover elkaar in slag om ondermaatse schol
29 Mei 2018, 02:12
Het is een stralende ochtend als de BRA-7 met zijn jadegroene boeg het grijze water van de haven van Den Helder opvaart. Nadat het schip is vastgelegd aan de kade wordt de opbrengst van een week vissen aan wal getakeld: 4.000 kilo schol, 1.200 kilo tong, een zootje rode poon, tarbot en griet. Zo vers dat de slijmlaag er nog op zit.


Dat deze linkse presidentskandidaat nog leeft, mag een wonder heten
28 Mei 2018, 21:54
In de tweede ronde van de Colombiaanse presidentsverkiezingen staan de rechtse IvŠn Duque en de linkse Gustavo Petro tegenover elkaar. Er staat dus echt iets op het spel voor Colombianen op 17 juni, maar wat precies?


Wie is Paolo ?de euro is een historische vergissing? Savona?
28 Mei 2018, 21:36
Wat maakt de bejaarde econoom zo bijzonder dat er om hem een crisis is ontstaan nog voor ItaliŽ een nieuw kabinet heeft?


Waarom Kamerleden het stadhuis steeds vaker verkiezen boven het Binnenhof
28 Mei 2018, 21:36
Waar het wethouderschap eerst werd gezien als een opstap naar de landelijke politiek, kiezen Tweede Kamerleden steeds vaker bewust voor een vervolg van hun carriŤre in de lokale politiek. Drie Kamerleden kondigden de afgelopen weken aan het Haagse pluche te verruilen voor een post als wethouder. Waarom verkiezen ze het stadhuis boven het Binnenhof?


Dit gebeurt er als het wankele EthiopiŽ ineenstort: 'Het wordt erger dan SomaliŽ'
28 Mei 2018, 20:42
In 1992 moest Leenco Lata zijn geboorteland EthiopiŽ al ontvluchten. De oppositieactivist leefde in ballingschap - eerst in Canada, later in Noorwegen - en ontwikkelde zich daar als expert op het terrein van mislukte staten. Hij schreef er in 26 jaar tijd meerdere boeken over. Nu vreest Lata voor het lot van zijn eigen land: in EthiopiŽ geldt sinds februari de noodtoestand en het land staat op een tweesprong.


Nederlanders in het buitenland soms duizenden euro?s kwijt voor een paspoort
28 Mei 2018, 20:25
De kaalslag in het Nederlandse consulaire netwerk heeft grote praktische en financiŽle gevolgen voor honderdduizenden landgenoten in het buitenland. Zij zijn soms duizenden euro?s kwijt aan een nieuw paspoort. Een dure vliegreis naar het dichtstbijzijnde consulaat is geen uitzondering. Sommigen zien zich zelfs genoodzaakt het Nederlanderschap op te geven. In een open brief roepen Nederlanders in het buitenland minister Blok van Buitenlandse Zaken op actie te ondernemen.


De Zonnebloemen Van Gogh dreigen te verwelken: lichtgele verf wordt steeds bruiner
28 Mei 2018, 19:12
De Zonnebloemen van Van Gogh dreigen te verwelken. Dat constateren Nederlandse en Vlaamse wetenschappers, nu blijkt dat de grote schilder veel meer instabiele lichtgele verf heeft gebruikt dan bekend. Behalve de bloemen zelf zullen ook de achtergrond en de steeltjes van het beroemde doek gaandeweg steeds meer olijfbruin uitslaan.


Kabinet vangt teruglopende inkomsten gas op met meevallers zorg en sociale zekerheid
28 Mei 2018, 17:42
De economische voorspoed verlost het kabinet voorlopig van het probleem van de teruglopende inkomsten uit het Gronings gas. Het versneld dichtdraaien van de gaskraan zorgt dit jaar voor een tegenvaller van 150 miljoen euro, maar die wordt opgevangen door meevallers in de zorg en de sociale zekerheid. Daardoor durft het kabinet te rekenen op een begrotingsoverschot van 0,5 procent.


In Zeeland vielen hagelstenen, terwijl iets verderop men lag te zonnen. Hoe kan dat?
28 Mei 2018, 16:06
De maand mei is hard op weg de warmste meimaand in Nederland in drie eeuwen te worden. Maar tussen het zonnebaden door is het op sommige plekken noodweer. Afgelopen weekend was het raak in onder meer Zeeland, en ook de komende dagen is er risico op onweer. Opvallend is dat er afgelopen weekend soms hagelstenen uit de lucht vielen van dik 2 centimeter, terwijl men een stukje verderop in het land nietsvermoedend op een strandlaken lag.


Weg met plastic soep: Brussel verbiedt wegwerpplastic
28 Mei 2018, 16:06
De Europese Commissie doet wegwerpplastic in de ban. Plastic rietjes, bestek, bordjes, roer- en ballonstaafjes worden verboden, voor andere plastic producten voor eenmalig gebruik komen beperkingen. Het wetvoorstel dat de Commissarissen Timmermans (Betere Regelgeving) en Katainen (Groei) maandag presenteren moet de steeds dikkere ?plastic soep? in zeeŽn en oceanen tegengaan.


28 Mei 2018, 14:54
Economische voorspoed bespaart kabinet hoofdpijn over gasinkomsten
28 Mei 2018, 14:54
Goedemiddag, De economische voorspoed verlost het kabinet voorlopig van het probleem van de teruglopende inkomsten uit het Gronings gas. Intussen tracht minister Blok het momentum rond MH17 te benutten.


Zo'n mopperend land zijn wij helemaal niet: ons vertrouwen in medemens, politie en politiek is groot ťn groeit
28 Mei 2018, 14:19
De mopperende natie die Nederland lijkt te zijn, blijkt een groot misverstand. Het vertrouwen in de medemens, politie en politiek is groot en groeit bovendien. Zelfs over de Europese Unie zijn burgers positiever gaan denken, zo blijkt uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dat maandag wordt gepresenteerd.


Rechter beveelt pers niet over zaak radicaal rechtse activist te berichten: via sociale media komt toch straf naar buiten
28 Mei 2018, 13:42
De Britse anti-islam activist Tommy Robinson is vrijdag voor dertien maanden de cel ingestuurd nadat hij opnamen had gemaakt bij een rechtbank waar een zedenproces tegen 29 Brits-Pakistaanse mannen werd gevoerd.


Reclassering wil met dood dreigende of bedreigde veroordeelden hulp weigeren
28 Mei 2018, 13:42
Reclassering Nederland staat op het punt begeleiding te weigeren aan veroordeelden die zich schuldig maken aan doodsbedreigingen of die zelf op een dodenlijst staan. ?Ik wil het risico niet lopen dat onze reclasseringswerkers overhoop worden geschoten.?
Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2020 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn