NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop

Aya Neo wil gaminghandheld voorzien van losse AMD- of Intel Arc-gpu
Vrijdag, 00:02
Aya Neo presenteert de Next II. Dat is een Windows 11-gaminghandheld die lijkt op de Steam Deck en volgens de fabrikant een losse gpu krijgt. Aya Neo wil daarvoor laptop-gpu's van AMD en Intel gebruiken. Wanneer de handheld uitkomt, is nog niet bekend.


Extern testbedrijf reageert op kritiek over onvolledig testen Cyberpunk 2077
Vrijdag, 00:02
Gametestbedrijf Quantic Lab stelt dat recente vermeende interne informatie omtrent het gebrekkige testen van Cyberpunk 2077 onjuist is. Het bedrijf werd verweten dat het onervaren gametesters gebruikte voor de sci-fi-game en daar mogelijk zelfs over loog tegenover partners.


Lid FCC vraagt aan Google en Apple om TikTok uit appwinkels te verwijderen
Vrijdag, 00:01
Een lid van de Amerikaanse Federal Communications Commission heeft Google en Apple publiekelijk verzocht om TikTok uit hun respectievelijk appwinkels te verwijderen. Hij spreekt niet direct namens de keuringsinstantie en lijkt hiermee dus op eigen houtje te handelen.


NS start proef live cameratoezicht in treinen bij veel meldingen ongepast gedrag
Vrijdag, 00:01
De Nederlandse Spoorwegen gaan live meekijken in treinen waar de hoeveelheid overlastmeldingen plotseling toeneemt. De directe aanleiding voor deze maatregel is een reeks incidenten in de trein rond Hoorn waarbij sprake was van seksueel grensoverschrijdend gedrag.


Google en iFixit beginnen met aanbieden originele onderdelen voor Pixels
Vrijdag, 00:01
Reparatiesite iFixit is begonnen met het aanbieden van originele onderdelen voor Google Pixel-telefoons. Google en iFixit beloofden dat al in april en nu zijn de onderdelen verkrijgbaar, ook in de Europese winkel van de reparatiesite.


Tijd voor een upgrade? - Deel 2 - Ryzen 1000/2000 vs. de nieuwste processors
Vrijdag, 00:01
Heb je een oudere AMD Ryzen-processor en twijfel je of een nieuwe processor het upgraden waard is? In dit artikel testen we de Ryzen 1000- en 2000-cpu's opnieuw.


Proximus: mogelijk heeft over tien jaar 95 procent van huizen en bedrijven fiber
Vrijdag, 00:01
De Belgische provider Proximus onderhandelt over een investeringsdeal, waarmee het de bedoeling is dat in 2032 95 procent van de huizen en bedrijven een glasvezelaansluiting kan krijgen. De overige 5 procent moet leunen op vast internet via 4G en 5G.


Tweakers Podcast #223 - Dall E-Mini-lolletjes, Netflix-advertenties en afscheid
Vrijdag, 00:01
Deze week praten Wout Funnekotter en Arnoud Wokke met Julian Huijbregts en Olaf van Miltenburg, die afscheid nemen als Tweakers-redacteurs, over Dall E-Mini, advertenties bij streamingdiensten, Blade Runner en verhalen maken voor Tweakers.


Videoconferencing met Jitsi in de praktijk
Vrijdag, 00:01
Voor videoconferencing bestaan ook opensourcealternatieven die je op je Linux-server installeert. In dit artikel bespreken we Jitsi Meet.


WhatsApp test functie om elke emoji als reactie te gebruiken
Vrijdag, 00:01
WhatsApp is op Android en iOS een functie aan het testen om elke emoji als reactie op het bericht van een ander te gebruiken. Nu is het in de stabiele versie van de app alleen nog mogelijk om te kiezen uit een beperkt aantal, door WhatsApp uitgezochte emoji's.


Premier Rutte verstuurde gemiddeld rond 1340 berichten per maand via oude Nokia
Vrijdag, 00:01
De Nederlandse minister-president Mark Rutte verstuurde tussen 1 november en begin mei gemiddeld rond 1340 berichten per maand via zijn Nokia 301-telefoon. Dat blijkt uit metadata die de regering zelf heeft geopenbaard.


Motorola plaatst teaser van high-end telefoon zonder ultragroothoekcamera
Vrijdag, 00:01
Motorola heeft een teaser geplaatst voor de X30 Pro, een telefoon die in Europa vermoedelijk zal uitkomen als Edge 30 Ultra of Frontier. In de teaser toont het merk het brandpunt van de drie camera's en daaruit blijkt dat een camera met ultragroothoeklens ontbreekt.


Welk bedrijf nomineer jij voor de Tweakers Awards?
Vrijdag, 00:01
Dit jaar organiseren we voor de vijftiende keer de Tweakers Awards. Voordat we overgaan tot stemmen, willen we jullie eerst de kans geven om de nominatielijsten in te zien en hier aanvullingen op te doen.


Unity ontslaat 4 procent van personeel
Vrijdag, 00:01
Unity, maker van de gelijknamige game-engine, heeft vier procent van zijn personeel ontslagen. Het gaat in totaal om honderden mensen. Het bedrijf bevestigt de ontslagen nadat gamesite Kotaku erover had bericht.


phpBB 3.3.8
Vrijdag, 00:01
Versie 3.3.8 van phpBB is uitgekomen. Met dit programma is het mogelijk om een webforum op te zetten. PhpBB wordt onder de gpl-licentie beschikbaar gesteld en maakt gebruik van php en een databaseprogramma om berichten op te slaan. Naast MySQL worden ook PostgreSQL, Oracle Database, Microsoft SQL Server en SQLite als databasesoftware ondersteund. Meer informatie over deze uitgave kan op deze pagina worden gevonden. De changelog sinds versie 3.3.1, de vorige keer dat het in de Downloads voorbij kwam, kan hieronder worden gevonden.


MAME 0.245
Vrijdag, 00:01
Versie 0.245 van MAME is uitgekomen. MAME staat voor Multiple Arcade Machine Emulator en is een programma waarmee het mogelijk is om een grote hoeveelheid klassieke arcadespellen te spelen. MESS staat voor Multi Emulator Super System en emuleert een groot aantal oude computers, zoals de Commodore 64, Atari 2600, Gameboy en ZX Spectrum. De uitgebreide lijst met veranderingen staat hier; de releasenotes kunnen hieronder worden gevonden. MAME 0.245:


Niantic annuleert al aangekondigde Transformers-game en ontslaat deel personeel
Vrijdag, 00:00
Gamebedrijf Niantic annuleert de al aangekondigde game Heavy Metal AR, een Transformers-game. Het spel had vorig jaar moeten uitkomen, maar liep al vertraging op. Niantic annuleert nog drie andere projecten en ontslaat acht procent van het personeel.


Microsoft geeft testversie Windows 11 voor vermoedelijk 23H2-update vrij
Vrijdag, 00:00
Microsoft heeft een testversie van Windows 11 beschikbaar gemaakt met enkele ontwerpwijzigingen die uiteindelijk waarschijnlijk verschijnen in de 23H2-update van het besturingssysteem. De update bevat nog geen nieuwe functies.


Ondernemers kunnen woonadressen in toekomst afschermen in KvK Handelsregister
Vrijdag, 00:00
Ondernemers kunnen in de toekomst hun woonadres afschermen in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. Ook wordt het mogelijk telefoonnummers en e-mailadressen af te schermen. Ondernemers moeten dan wel een alternatief postadres hebben.


Forgotten Empires publiceert roadmap Age of Empires II Definitive Edition
Vrijdag, 00:00
Forgotten Empires heeft de roadmap van Age of Empires II Definitive Edition gepubliceerd. Daarop staan de updates die spelers in de zomer, herfst en 2023 kunnen verwachten. De roadmap bevat onder andere enkele teasers.
© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn