NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop

Cisco wil loganalysebedrijf Splunk overnemen voor 28 miljard dollar
Zondag, 00:02
Cisco heeft een overeenkomst met loganalysebedrijf Splunk gesloten om laatstgenoemde over te nemen voor 28 miljard dollar. Het securitybedrijf wil hiermee naar eigen zeggen 'de volgende generatie van op AI gebaseerde beveiliging en observability' mogelijk maken.


Ubisoft bevestigt komst van lootershooter The Division 3
Zondag, 00:02
Ubisoft heeft donderdag gemeld dat het The Division 3 wil uitbrengen. De Zweedse studio Massive Entertainment, die ook de eerdere games uit de serie heeft gemaakt, gaat aan de lootershooter werken. Wanneer The Division 3 uitkomt, is nog niet bekend.


Microsoft toont Surface Laptop Studio 2, Surface Laptop Go 3 en Surface Go 4
Zondag, 00:02
Microsoft heeft de Surface Laptop Studio 2, Surface Laptop Go 3 en, voor de zakelijke markt, Surface Go 4 getoond. Eerstgenoemde bevat de meeste veranderingen; de andere twee hebben als grootste verbetering een vernieuwde processor.


Legoset gebaseerd op Piranha Plant uit Super Mario-games kost 65 euro
Zondag, 00:02
Nintendo en LEGO komen met een bouwset die is gebaseerd op de Piranha Plant-vijand uit de Super Mario-games. De set is bedoeld voor volwassenen, bevat 540 onderdelen en is 23 centimeter lang. Het legopakket moet op 6 november beschikbaar komen en kost 65 euro.


Middenklasser met maatje meer - OnePlus Nord 3
Zondag, 00:02
OnePlus heeft zijn derde Nord uitgebracht. De nieuwste telg uit een generatie populaire middenklassers heeft een groot scherm en een op papier goede camera.


Dit zijn de winnaars van de Tweakers Awards 23/24
Zondag, 00:02
In dit overzicht vind je de volledige uitslag van de Tweakers Awards 23/2


GeForce Game Ready Driver 537.42 WHQL
Zondag, 00:02
Nvidia heeft nieuwe stabiele GeForce-drivers uitgebracht. De drivers dragen versienummer 537.42 WHQL, zijn geschikt voor Windows 10 en hoger, en kunnen worden gebruikt op kaarten gebaseerd op de Maxwell-architectuur of nieuwer. In deze uitgave treffen we onder meer verbeteringen aan voor de Phantom Libert-uitbreiding voor Cyberpunk 2077 en de spellen Warhaven, Witchfire en Party Animals. De changelog laat verder weer enkele bugfixes zien en een aantal problemen die wel al bekend zijn, maar waar nog geen oplossing voor is. Game Ready


Windows 11-update met AI-assistent Copilot verschijnt op 26 september
Zondag, 00:02
Microsoft maakt zijn AI-assistent Windows Copilot op 26 september algemeen beschikbaar. De update waarin deze tool wordt toegevoegd, bevat meer dan 150 nieuwe functies waarvan het gros eerder dit jaar al in testversies beschikbaar was.


CMA keurt overname Activision-Blizzard door Microsoft voorlopig goed
Zondag, 00:02
De Britse Competition and Markets Authority heeft de overname van Activision Blizzard door Microsoft voorlopig goedgekeurd. De marktwaakhond gaat vooralsnog akkoord met de aangepaste voorwaarden van Microsoft.


Amazon Prime Video krijgt volgend jaar advertenties, nog niet in Benelux
Zondag, 00:02
Amazon Prime Video krijgt begin 2024 in bepaalde landen advertenties. Het bedrijf zegt zo te kunnen investeren in het platform en nieuwe content zonder de prijs te hoeven verhogen. Er komt wel een advertentievrij abonnement dat 3 dollar per maand extra kost.


Intel krijgt nieuwe EU-boete van 376 miljoen euro om benadelen van AMD voor 2009
Zondag, 00:02
De Europese Commissie heeft Intel opnieuw beboet om een machtsmisbruikzaak uit 2009. Intel betaalde pc-verkopers destijds om alleen computers met Intels x86-processors te verkopen en dus niet pc's met AMD-cpu's te verkopen. Een Europees Hof vernietigde eerder een boete hierom.


LotR-game Tales of the Shire verschijnt in 2024 voor console en pc
Zondag, 00:02
W?t? Workshop en Private Division hebben het The Lord of the Rings-spel Tales of the Shire aangekondigd. De bedrijven willen pas volgend jaar meer over het spel bekendmaken. Bij de aankondiging is een korte teaser gepubliceerd.


CudaText 1.199.0
Zondag, 00:02
Versie 1.199.0 van CudaText is uitgekomen. Deze opensource- en crossplatform teksteditor is beschikbaar voor Windows, Linux, macOS, BSD en Solaris. Het heeft uitgebreide mogelijkheden die met name voor softwareontwikkelaars interessant zijn. Het is ontwikkeld in Object Pascal, start snel en door middel van Python-add-ons kan de functionaliteit verder worden uitgebreid. Het programma wordt actief ontwikkeld en regelmatig verschijnen er nieuwe versies. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit: Added:


Delta Fiber heeft 1,5 miljoen glasvezelaansluitingen
Zondag, 00:02
Delta Fiber heeft inmiddels 1,5 miljoen huishoudens en bedrijven aangesloten op zijn glasvezelnetwerk. De provider meldt donderdag dat het om 18 procent van de Nederlandse adressen gaat.


Nintendo-accounts krijgen passkeys-ondersteuning voor wachtwoordloos inloggen
Zondag, 00:02
Nintendo laat gebruikers sinds woensdag passkeys registreren voor hun account om dat extra te beveiligen. De passkeys kunnen worden gebruikt om in te loggen in plaats van met een e-mailadres, gebruikersnaam of wachtwoord.


Rockstar breidt GTA+-abonnement uit met toegang tot bepaalde klassieke games
Zondag, 00:01
Rockstar heeft het GTA+-abonnement uitgebreid met toegang tot een wisselend aanbod aan 'klassieke games'. Abonnees kunnen nu de geremasterde Definitive Edition-versies van GTA III, Vice City en San Andreas spelen. GTA+ kost zes euro per maand.


Unity gaat bestaande projecten uitsluiten van betaling per game-installatie
Zondag, 00:01
Unity gaat de Runtime Fee waarbij ontwikkelaars per game-installatie moeten betalen, aanpassen. Zo komt er een limiet op de maximale afdracht van 2,5 procent, hoeven games met minder dan 1 miljoen dollar omzet niks te betalen en worden bestaande games uitgesloten.


JerryRigEverything: achterglas iPhone 15 Pro Max breekt ongebruikelijk snel
Zondag, 00:00
Het glas van de achterkant van de iPhone 15 Pro Max is gebroken bij de duurzaamheidstest van YouTube-kanaal JerryRigEverything. Volgens de YouTuber is dit uitzonderlijk. De behuizing van titanium heeft de test echter wel overleefd.


Tinder komt met abonnement voor 500 dollar per maand voor 'actiefste' gebruikers
Zondag, 00:00
Tinder komt met een Select-abonnement dat 499 dollar per maand kost. Hiermee krijgen gebruikers nieuwe 'vip'-zoek-, -match- en -gespreksfuncties, al worden er nog geen verdere details gegeven door het platform.


X stopt op 31 oktober met functie die posts zichtbaar maakt voor beperkte groep
Zondag, 00:00
X stopt op 31 oktober met zijn Circle-functie. Hiermee kunnen gebruikers posts delen met een selecte groep gebruikers. Een reden voor de stopzetting wordt door het socialmediaplatform niet gegeven.
© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn