NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop

MMD brengt draadloze Philips-gamingheadset uit met accuduur van 45 uur
Vrijdag, 00:01
Fabrikant MMD brengt de Philips TAG5106 uit. Dit is een draadloze gamingheadset met een opgegeven accuduur van 45 uur. De headset kan op verschillende manieren draadloos worden verbonden, maar bedraad gebruik behoort ook tot de mogelijkheden.


Corning kondigt Gorilla Glass Victus 2 aan
Vrijdag, 00:01
Corning heeft de volgende generatie van zijn smartphoneschermglas, genaamd Gorilla Glass Victus 2, aangekondigd. Het glas kan volgens het merk nog steeds vallen van een en twee meter incasseren op respectievelijk beton en asfalt.


Gebruiker ontdekt verwijzing Insider Programma voor Surface Duo-apparaten
Vrijdag, 00:01
Microsoft lijkt aan een Insider Programma voor Surface Duo-apparaten te werken. Een Surface Duo-gebruiker heeft immers een verwijzing ontdekt in het instellingenmenu. Het testprogramma lijkt momenteel nog niet actief te zijn.


T-Mobile verhoogt abonnementskosten per 1 januari 2023 met 8,6 procent - update
Vrijdag, 00:01
T-Mobile verhoogt de abonnementskosten van praktisch alle abonnementen vanaf 1 januari 2023 met 8,6 procent. Deze inflatiecorrectie vindt ieder jaar in januari plaats en was begin dit jaar nog 12,6 procent voor de betreffende provider.


Nederlands techbedrijf MessageBird ontslaat een derde van personeelsbestand
Vrijdag, 00:01
Het Nederlandse techbedrijf MessageBird zal tegen het einde van dit jaar een derde van zijn personeelsbestand ontslaan. Volgens de ceo zijn er fouten gemaakt en moet het bedrijf maatregelen nemen om economische tegenslagen te kunnen doorstaan.


Proton brengt versleutelde agenda-app Proton Calendar uit voor iOS
Vrijdag, 00:01
Proton heeft zijn end-to-endversleutelde agenda-app, Proton Calendar, uitgebracht voor iOS. De app is gratis te gebruiken. Het bedrijf bracht de Proton Calendar-app vorig jaar al uit voor Android-toestellen.


Benchmarks Apple M2 Max wijzen op 20 procent prestatiewinst tegenover M1 Max
Vrijdag, 00:01
Er zijn benchmarks van de M2 Max van Apple opgedoken. De geteste soc beschikt over twaalf cores, in plaats van tien cores zoals bij de M1 Max. De singlecorescore is bijna 10 procent hoger dan die van de M1 Max. De multicorescore zou bijna ongeveer 20 procent hoger zijn.


Proximus stopt eind 2024 met 3G
Vrijdag, 00:01
De Belgische telecomoperator Proximus gaat zijn 3G-netwerk tegen eind 2024 volledig uitschakelen. De spectrumruimte en infrastructuur die hierdoor vrijkomen, zal gebruikt worden om het 4G- en 5G-netwerk te versterken. Volgens Proximus verandert er voor de meeste klanten niets.


.Adv - Innovatie en verbinding als kernpunten voor een gezond en veilig groeibedrijf
Vrijdag, 00:01
Jumbo heeft de afgelopen decennia een explosieve groei doorgemaakt. Hoe houd je een organisatie veilig waar elke maand nieuwe locaties & (IT) teams bij komen en waar met veel verschillende tooling gewerkt wordt? Tijdens de Tweakers Meet-up Privacy & Security 2022 ging security manager Chris Blommendaal hier dieper op in.


GoldWave 6.70
Vrijdag, 00:01
Versie 6.70 van GoldWave is uitgekomen. Dit programma is een uitgebreide digitale audio-editor voor Windows en Android dat sinds 1993 bestaat. Het kan op een hoge kwaliteit, tot maximaal 24bits en 192kHz, geluidsbestanden bewerken en ondersteunt onder andere de wav-, mp3-, ogg-, vox- en flac-formaten. De vele andere features zijn op deze pagina te bekijken. Een licentie kost 19 dollar voor een jaar of 59 voor het leven en werkt dan op alle ondersteunde platformen. In deze uitgave zijn de vertalingen bijgewerkt en enkele niet nader omschreven problemen verholpen. Changes in GoldWave version 6.70:


Het mediateam van Tweakers heeft plek voor een stagiair
Vrijdag, 00:01
Volg jij een mediastudie of aanverwante opleiding en wil je je ontwikkelen op het gebied van mediaproductie? Meld je dan aan en wie weet loop je binnenkort bij ons de studio binnen. Je kunt dan gedurende een periode in 2023 het mediateam van Tweakers versterken. Vanaf januari hebben we weer plek voor een stagiair.


LastPass: hackers hadden toegang tot 'bepaalde klantgegevens' bij nieuw datalek
Vrijdag, 00:01
LastPass meldt dat hackers toegang hadden tot zijn cloudopslag, waarbij 'bepaalde klantgegevens' zijn ingezien. Volgens het bedrijf blijven wachtwoorden 'veilig versleuteld'. De hackers kregen toegang tot de opslag met gegevens die zijn buitgemaakt bij een eerdere hack.


Tweakers Podcast #245 - Luisteraarsvragen, notificatieapps en updatebeloftes
Vrijdag, 00:01
Deze week praten Wout Funnekotter, Jurian Ubachs en Arnoud Wokke over hoelang smartphones updates krijgen, Black Friday, een app om notificaties aan te passen en vragen van luisteraars over onder meer Google en Microsoft op scholen en de strijd tussen de PS5 en Xbox Series X.


.Adv - Devops-team van KPN IoT bouwt aan dynamische iot-projecten
Vrijdag, 00:00
Het internet of things (iot) groeit razendsnel. Meer dan 35 miljard apparaten communiceren nu al via het internet.


'Google test Wear OS-apps voor Gmail en Agenda'
Vrijdag, 00:00
Google zou Wear OS-apps voor Gmail en Agenda aan het testen zijn. Volgens 9to5Google beschikken deze apps over een ?volledige featureset?, maar wat dat precies betekent, is niet duidelijk. Google heeft nog niet gereageerd op de geruchten.


T-Mobile wil netwerkdekking verbeteren met technologie van Lyfo.NET
Vrijdag, 00:00
T-Mobile Nederland heeft een exclusiviteitscontract afgesloten met Lyfo.NET. De operator kan hierdoor gebruikmaken van Lyfo TwinSim-technologie. Daarmee kan in gebieden met mindere dekking automatisch worden overgeschakeld naar een alternatief mobiel netwerk.


OpenAI presenteert ChatGPT-AI-model waarmee gebruikers gesprekken kunnen voeren
Vrijdag, 00:00
OpenAI heeft een nieuw model genaamd ChatGPT getraind. Dat is een AI-model waarmee gebruikers kunnen chatten. Gebruikers kunnen onder meer vervolgvragen stellen aan het ChatGPT-model. OpenAI stelt een gratis demo van het chatmodel beschikbaar.


BOE demonstreert laptopscherm met refreshrate van 600Hz
Vrijdag, 00:00
De Chinese schermfabrikant BOE heeft een laptopscherm met een refreshrate van 600Hz gepresenteerd. Het is het eerste scherm met een dergelijke verversingssnelheid. Het is niet bekend wanneer BOE het paneel precies uitbrengt.


'Beelden tonen prototype Intel NUC Pro 13'
Vrijdag, 00:00
Er zijn beelden verschenen van een nieuw Intel NUC-prototype. Volgens FanlessTech betreft het een ontwerp voor een Intel NUC Pro 13. Het prototype zou 4x4" meten, ongeveer 10x10cm. Het meshontwerp moet betere luchtcirculatie mogelijk maken.


CD Projekt Red begint in 2023 aan ontwikkeling Cyberpunk 2077-sequel
Vrijdag, 00:00
CD Projekt Red zal in 2023 van start gaan met de ontwikkeling van de opvolger van Cyberpunk 2077. De Poolse gameontwikkelaar wil eerst het werk rond de geplande uitbreiding voor Cyberpunk 2077 hebben afgerond.
© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn