NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop

Apple verhoogt korting voor terugsturen ontwikkelaarsversie Mac mini met Arm-soc
8 Februari, 07:34
Apple heeft na kritiek van ontwikkelaars de korting verhoogd die ontwikkelaars krijgen als de Developer Transition Kit terugsturen. Dat is een Mac Mini met Arm-soc die Apple vorig jaar zomer verspreidde. Ontwikkelaars krijgen nu 500 dollar korting op een Arm-Mac, in plaats van 200 dollar.


Rara wat zit er in je laptop? - Onduidelijkheid over RTX 30-gpu's
8 Februari, 07:33
Er bestaan maar liefst 28 varianten van RTX 30-gpu's voor laptops en als je naar laptopspecificaties kijkt, is vaak niet duidelijk welke je krijgt.


Gerucht: Soundcloud overweegt gebruikers toe staan artiesten direct te betalen
8 Februari, 07:32
Muziekdienst Soundcloud overweegt gebruikers artiesten direct te laten betalen. Dat wijkt af van het huidige model van Soundcloud, dat de inkomsten naar rato verdeeld over artiesten. Artiesten zouden zo'n model al langer willen.


Foto's tonen vermoedelijke OnePlus 9 Pro met Hasselblad-merknaam op achterkant
8 Februari, 07:08
YouTuber Dave2D heeft foto's laten zien van wat vermoedelijk de OnePlus 9 Pro zou moeten worden en op de achterkant daarvan staat de naam van cameramaker Hasselblad. Beide bedrijven hebben voor zover bekend geen samenwerking.


.Adv - Mark Thienpont (delaware): ?ML begint soms met een idee op een bierviltje?
8 Februari, 07:07
Met Azure Databricks en Azure Machine Learning biedt delaware een herkenbare en schaalbare werkomgeving voor het trainen en deployen van machinelearning-modellen. Mark Thienpont, Lead Expert Data Science bij het bedrijf, zal tijdens de Tweakers Digital Meet-up AI op 11 februari deze toepassingen aan de hand van praktijkvoorbeelden demonstreren.


Parler bood aandeel in bedrijf aan als Trump posts als eerste daar zou plaatsen
8 Februari, 06:36
Sociaal medium Parler en toenmalig Amerikaans president Donald Trump zijn in gesprek geweest over een deal, waarbij een bedrijf van Trump 40 procent van de aandelen van Parler zou krijgen en Trump als eerste op het sociale medium zijn posts zou zetten.


Parler bood aandeel in bedrijf aan als Trump posts als eerste daar zou plaatsen
8 Februari, 06:36
Sociaal medium Parler en toenmalig Amerikaans president Donald Trump zijn in gesprek geweest over een deal, waarbij een bedrijf van Trump 40 procent van de aandelen van Parler zou krijgen en Trump als eerste op het sociale medium zijn posts zou zetten.


Hyundai en Kia zeggen niet in gesprek te zijn met Apple over maken auto's
8 Februari, 06:01
Hyundai en Kia zeggen beide niet in gesprek te zijn met Apple over het maken van elektrische auto's. Die gesprekken hebben wel plaatsgevonden, maar zijn dus inmiddels gepauzeerd. Het is onbekend of de deal er later nog komt.


Alternate: kans op beschikbaarheid RTX 3080 in eerste kwartaal 'vrijwel nihil'
7 Februari, 15:27
Alternate waarschuwt klanten dat de beschikbaarheid van Nvidia GeForce RTX 30-gpu's in het eerste kwartaal van 2021 verder verslechtert. De webwinkel meldt onder andere dat de kans op RTX 3080-videokaarten gedurende die periode 'vrijwel nihil' is.


Microsoft brengt crossplatform-wachtwoordmanager uit
7 Februari, 12:53
Microsoft heeft een crossplatform-wachtwoordmanager uitgebracht. Zijn Edge-browser kon al log-ins opslaan, maar die zijn nu ook toegangelijk via een Chrome-extensie en via extra functionaliteit in de Microsoft Authenticator-app voor iOS en Android.


Ford verhoogt investeringen elektrisch en autonoom rijden naar 24 miljard euro
7 Februari, 12:23
Ford vergroot zijn investeringen in de ontwikkeling van elektrische en zelfrijdende auto's. Waar het plan voorheen nog ongeveer 9 miljard euro stak in die ontwikkelingen, wordt dat nu zo'n 24 miljard euro.


Microsoft verwijdert Edge Legacy op 13 april van Windows 10-systemen
7 Februari, 09:22
Microsoft gaat de oude versie van zijn Edge-browser, met de codenaam Project Spartan, vervanger door zijn nieuwe versie in een aankomende Windows 10-patch. Dat wordt de update van Patch Tuesday, op 13 april.


Ubiquiti EdgeMAX EdgeRouter 2.0.9 hotfix 1
7 Februari, 08:24
Ubiquiti Networks heeft een hotfix voor versie 2.0.9 van de firmware voor de EdgeMax EdgeSwitches uitgebracht. De EdgeSwitches kenmerken zich door uitgebreide instelmogelijkheden, maar vergen wel enige netwerkkennis om het goed draaiend te krijgen. Ook zijn lang niet alle instellingen via de gui aan te passen en moet je dus via de commandline aan de gang. De lijst met veranderingen en verbeteringen voor deze release ziet er als volgt uit: Overview


Plex Media Server 1.21.3.4014
7 Februari, 07:23
Plex heeft versie 1.21.3.4014 van Media Server uitgebracht. Deze versie was eerder al voor houders van de betaalde PlexPass beschikbaar, maar kan inmiddels door iedereen worden gedownload. Plex Media Server is een mediaserver voor Windows, Linux, FreeBSD, macOS en diverse nas-apparaten. De software kan content serveren aan clients op dezelfde machine, binnen het lokale netwerk of via internet. Clientsoftware is beschikbaar voor de eerder genoemde besturingssystemen maar content kan ook worden bekeken op bijvoorbeeld iOS, Android, Google TV en Chromecast. Het programma is gratis te gebruiken en heeft daarnaast PlexPass, een betaalde dienst die toegang tot 'premium features' en eerder tot nieuwe versies geeft. Sinds versie 1.21.2.3842 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:.


Apple AirPods Max - Perfect voor Apple-fans
7 Februari, 05:18
De AirPods Max klinken verrassend goed en zitten nog lekker ook. Ze passen perfect binnen een Apple-ecosysteem, maar zijn minder geschikt voor wie daar niet over beschikt.


ASRock registreert AMD Radeon RX 6600 XT 12GB en RX 6700 6GB bij EEC
6 Februari, 16:31
ASRock komt vermoedelijk met RX 6700- en RX 6600 XT-videokaarten. Dat blijkt uit een registratie bij de Eurasian Economic Commission. De videokaarten krijgen respectievelijk 6GB en 12GB geheugen. Het is nog niet bekend of en wanneer de gpu's uitkomen.


Gerucht: Nvidia GeForce RTX 3080 Ti met 12GB geheugen komt in april uit
6 Februari, 14:25
Nvidia komt mogelijk met een GeForce RTX 3080 Ti met 12GB geheugen. Deze videokaart zou in april op de markt komen. Volgens eerdere geruchten zou het bedrijf een RTX 3080 Ti 20GB introduceren, maar die variant zou zijn geschrapt.


Rom van GoldenEye 007-remaster voor Xbox 360 is online verschenen
6 Februari, 13:11
Enkele dagen nadat beelden van de GoldenEye 007-remaster voor de Xbox 360 online verschenen, is er een rom van op het internet opgedoken. Het is een iets aangepaste build te zijn ten opzichte van die beelden, maar de game is goed speelbaar.


Remake Prince of Persia: The Sands of Time is voor onbepaalde tijd uitgesteld
6 Februari, 12:06
De release van de remake van Prince of Persia: The Sands of Time is uitgesteld. Uitgever Ubisoft stelt dat de extra tijd het mogelijk maakt om 'een remake te maken die nieuw aanvoelt en toch trouw is aan het origineel'. Een nieuwe releasedatum is er nog niet.


Nvidia verplicht laptopfabrikanten specs RTX 30-kaarten uitgebreider te noteren
6 Februari, 10:50
Nvidia gaat laptopfabrikanten verplichten om uitgebreidere specificaties van RTX 30-gpu's te plaatsen op hun productpagina's. Het gaat onder andere om tgp's en clockspeeds; zo moeten klanten niet meer voor verrassingen komen te staan over de prestaties.
© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn