NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop

Yellow Tigers met 3-0 de boot in tegen Turkije
29 Mei 2018, 20:06
In hun zevende wedstrijd van de Women's nation League volleybal hebben de Yellow Tigers (FIVB-13) vandaag in het Servische Kraljevo een 3-0 nederlaag geleden tegen Turkije (FIVB-12). De setstanden waren 25-19, 25-18 en 26-24.


Rol voor James Ivory in Italiaanse dramafilm "Dance Again With Me Heywood!"
29 Mei 2018, 19:48
De 89-jarige Amerikaanse regisseur, producent en scenarist James Ivory krijgt een bijzondere rol in de feeŽrieke dramafilm "Dance Again With Me Heywood!". Hij mag de vertelstem leveren in de film van regisseur Michele Dioma. Dat meldt de Times of India.


Beerschot Wilrijk shopt bij reeksgenoot KSV Roeselare
29 Mei 2018, 19:48
Gregory Grisez was de voorbije 2 seizoenen speler bij de West-Vlamingen en kwam in die periode meer dan 50 keer in actie voor Roeselare. Volgend seizoen speelt hij voor Beerschot Wilrijk.†TsjechiŽ opent nieuw consulaat in Jeruzalem
29 Mei 2018, 19:30
TsjechiŽ heeft een nieuw ereconsulaat in Jeruzalem geopend. Het kantoor wordt bestuurd door de IsraŽlische ondernemer Dan Propper, die in Noord-Bohemen een tofoe-fabriek uitbaat. "Omwille van de eigen goede ervaringen wil ik investeringen in TsjechiŽ ondersteunen", zei hij vandaag volgens het persagentschap CTK. De ouders van de 78-jarige man waren afkomstig uit het toenmalige Tsjechoslovakije. Ze waren kort voor de inmars van de Duitse troepen in 1939 naar Palestina gevlucht. Propper zelf werd in Tel Aviv geboren.


"Dader stond op lijst Staatsveiligheid wegens contacten met islamisten"
29 Mei 2018, 19:30
Benjamin Herman, de dader van de schietpartij in Luik waarbij vanmorgen drie doden vielen, zou op de lijst van de Staatsveiligheid hebben gestaan omdat hij in de gevangenis in contact stond met islamisten en er zo radicaliseerde. Dat berichten verschillende media. Bij de Staatsveiligheid wil men geen commentaar kwijt.


Bitcoinverslaafden kunnen binnenkort terecht in Schots kasteel
29 Mei 2018, 18:36
Het delven van bitcoins lijkt een onschuldige bezigheid, maar kan volgens experts erg verslavend zijn. Daarom opent het ontwenningscentrum Castle Craig in Schotland binnenkort een afdeling voor mensen die verslaafd zijn aan het delven van bitcoins en andere cryptomunten. Dat meldt de Britse nieuwszender Sky News.


Vorming overgangsregering in ItaliŽ laat op zich wachten
29 Mei 2018, 18:36
De vorming van een overgangsregering in ItaliŽ laat op zich wachten. De aangestelde premier Carlo Cottarelli kwam vandaag samen met president Sergio Mattarella. Verwacht werd dat hij daarbij een lijst van ministers zou voorstellen, maar nu blijkt dat ze elkaar morgen opnieuw zien, aldus de woordvoerder van de president zonder meer commentaar te geven.


Nationalisme werd gevoed door uitblijven hervormingen, vindt Reynders
29 Mei 2018, 18:36
MR-vicepremier Didier Reynders wijt de opmars van het nationalisme in Vlaanderen aan het feit dat er jarenlang geen hervormingen werden doorgevoerd. In tegenstelling tot de andere Franstalige politieke partijen heeft hij geen exclusieven ten opzichte van de N-VA. "Een nationalistische partij wordt gevoed door het gevoel dat er geen hervormingen meer kunnen doorgevoerd in een land", zei hij dinsdag in een toespraak in de Brusselse zakenclub Cercle de Lorraine.


Veel lentesmog in noorden van BelgiŽ
29 Mei 2018, 17:42
In het noorden van BelgiŽ is er deze namiddag veel fijn stof aanwezig in de lucht. Het gaat om een korte opstoot van secundair fijn stof, of ook wel lentesmog genoemd. Dat zegt Frans Fierens van de Intergewestelijke Cel voor het Leefmilieu (Ircel).


Alan Rickman gefrustreerd door rol in Harry Potter-films
29 Mei 2018, 17:24
De in 2016 overleden Britse acteur Alan Rickman was niet bepaald gelukkig met zijn iconische rol van professor Severus Sneep in de Harry Potter-films. Hij zou zelfs gefrustreerd zijn geweest tijdens de opnames. Dat blijkt uit een collectie brieven die onlangs zijn geveild, schrijft filmmagazine Deadline.


Koning en premier in Luik ontvangen
29 Mei 2018, 16:48
Koning Filip, premier Charles Michel en de ministers van Binnenlandse Zaken Jan Jambon en Justitie Koen Geens, zijn deze namiddag naar Luik gegaan. Ze werden in het politiecommissariaat ontvangen, waar ze een stand van zaken kregen over de schietpartij die eerder op de dag aan twee politieagentes en een automobilist het leven kostte.


Trixie Whitley in het najaar in de Lotto Arena
29 Mei 2018, 16:06
Na ?Fourth Corner? en ?Porta Bohemica? verschijnt in het najaar het derde album van Trixie Whitley. In april stelde de Amerikaans-Belgische haar nieuwe single ?Heartbeat? al voor. Ze kondigt nu ook een nieuw concert aan: op vrijdag 14 december in de Antwerpse Lotto Arena.


Westerlo stuurt youngster (tijdelijk) naar 2e amateurliga
29 Mei 2018, 15:48
KVC Westerlo stuurt Jeroen Goor een jaartje naar de 2e amateurliga. De 19-jarige middenvelder mag speelminuten gaan vergaren bij Olympia Wijgmaal.


Koningin Paola bezoekt basisschool Arc-En-Ciel in Molenbeek
29 Mei 2018, 15:48
Koningin Paola heeft vandaag een bezoek gebracht aan de basisschool Arc-En-Ciel in Molenbeek. Het bezoek past in het kader van de goede resultaten die verschillende scholen uit Molenbeek behaalden binnen het project 'School van de Hoop', een initiatief van de Stichting Koningin Paola.


Reusachtige Archimedesschroeven voor het Albertkanaal in Hasselt
29 Mei 2018, 14:36
In de nieuwe pompinstallatie en waterkrachtcentrale op het Albertkanaal in Hasselt zijn vandaag drie kolossale Archimedesschroeven geplaatst. De opstelling met de kolossale vijzels - 22 meter lang en bijna 100 ton zwaar - is uniek in zijn soort en kan zowat 1.500 gezinnen van groene stroom voorzien.


Win een duoticket voor ?The Guernsey Literary Society?!
29 Mei 2018, 14:36
Vanaf 30 mei kun je in de bioscoop gaan kijken naar ?The Guernsey Literary Society?, een romantisch drama van Mike Newell met Lily James en Michiel Huisman. Win hier jouw duoticket!


Brusselaars naar rechtbank tegen hinder van Brussels Airport
29 Mei 2018, 14:18
Ongeveer 150 inwoners van het Brussels gewest hebben dinsdagochtend een klacht ingediend omwille van de hinder die ze ondervinden van het vliegverkeer van en naar Brussels Airport. "Verschillende wijken leven onder dagelijkse foltering", klinkt het.


Dader heeft agenten eerst met mes aangevallen en daarna hun wapens tegen hen gebruikt
29 Mei 2018, 14:18
De dader van de schietpartij van vanochtend heeft politieagenten eerst langs achter aangevallen met een mes, alvorens hun dienstwapens tegen hen te gebruiken. Dat meldt de procureur des Konings van Luik vanmiddag tijdens een persconferentie.


Nieuwe labotest kan nu ook 'onopspoorbare drugs' detecteren
29 Mei 2018, 13:24
Gentse wetenschappers hebben een test ontwikkeld die nieuwe designerdrugs kan detecteren. De huidige, klassieke drugstest is niet in staat om de meest recente designerdrugs op te sporen, omdat de chemische samenstelling nog ongekend is. "Dat kunnen we voortaan omzeilen door te kijken naar de activiteit van de drug zelf", zegt Annelies Cannaert van het Laboratorium voor Toxicologie in Gent.


Miljoenen Russen weten niet dat WK plaatsvindt in ... Rusland
29 Mei 2018, 13:24
Volgens een peiling van het gereputeerde bureau Nielsen weet 4 procent van de Russen, dus bijna 6 miljoen inwoners, niet dat de Wereldbeker deze zomer in hun land wordt betwist.
Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2020 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn