NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop

Prins Harry en Meghan Markle op huwelijksreis in Canada
29 Mei 2018, 09:12
Actrice Meghan Markle en prins Harry zullen hun wittebroodsweken doorbrengen in Canada, meer bepaald in het luxedomein Fairmont Jasper Park Lodge in de Canadese provincie Alberta. Dat heeft showbizzwebsite TMZ uit vertrouwelijke bron vernomen.


Zuid-Koreaanse president betreurt dat top tussen Trump en Kim niet doorgaat
25 Mei 2018, 00:00
De Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in heeft vandaag betreurd dat de Amerikaanse president Donald Trump de ontmoeting met Noord-Korea's sterke man Kim Jong-un heeft geannuleerd. Dat meldt het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap. Moon deed de uitspraken tijdens een nachtelijke spoedvergadering met de top van de veiligheidsdiensten. Die vergadering werd belegd kort na de aankondiging van Trump.


Buitenlandse journalisten naar Noord-Korea om sluiting nucleaire site bij te wonen
22 Mei 2018, 12:54
Een groep buitenlandse journalisten is vandaag naar Noord-Korea gevlogen om de ontmanteling van de nucleaire testsite van Punggye-ri, in het noordoosten van het land, bij te wonen.


Hittegolf velt ruim zestig mensen in Pakistan
22 Mei 2018, 12:54
In de zuidelijke Pakistaanse stad Karachi zijn op drie dagen tijd meer dan zestig mensen omgekomen als gevolg van een hittegolf. Gisteren bereikte het kwik er volgens het Pakistaanse meteorologische agentschap 44 graden Celsius, terwijl het gemiddelde voor mei normaal op 35 graden ligt.


Zweden verspreidt brochure om burgers voor te bereiden op oorlog en rampen
22 Mei 2018, 12:54
De Zweedse overheid is begonnen met de verspreiding van een brochure om de burgers in te lichten over wat ze moeten doen als er een oorlog uitbreekt. Ze krijgen onder meer de raad om checklists op te stellen rond voedsel, water, warmte en communicatie, en krijgen informatie over noodalarmen, waarschuwingen voor luchtaanvallen en het lokaliseren van schuilkelders.


Witte Huis laat herdenkingsmunten slaan in aanloop naar top tussen Trump en Kim
22 Mei 2018, 12:54
Drie weken voor de geplande top tussen Amerikaans president Donald Trump en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un, en ondanks dreigementen van Pyongyang om de bijeenkomst op te blazen, heeft het Witte Huis al herdenkingsmunten laten slaan van de mogelijke historische ontmoeting. In totaal werden 250 stuks gemaakt.


Vliegtuigcrash Cuba - Een van drie gewonden overleden
22 Mei 2018, 12:54
Na de crash van een passagiersvliegtuig nabij Havana in Cuba, is maandag een van de drie gewonden overleden in het ziekenhuis. Dat meldde het Cubaanse ministerie van Gezondheid. Daardoor stijgt de balans van de crash tot 111 doden.


Vergiftiging Russische dubbelspion - Moeder van vergiftigde ex-spion Skripal wil met zoon praten
22 Mei 2018, 12:54
De moeder van de Russische ex-spion Sergej Skripal, die in maart in het Verenigd Koninkrijk vergiftigd werd, heeft maandag op de Russische televisie aan de Britse autoriteiten gevraagd om te mogen praten met haar zoon. Skripal verliet vorige week het ziekenhuis.


Amerikaans ministerie van Justitie onderzoekt beweringen Trump over ongerijmdheden bij FBI
22 Mei 2018, 12:54
Het Amerikaanse gerecht gaat de beschuldigingen van president Donald Trump aan het adres van de FBI onderzoeken. Dat is het resultaat van een gesprek van Trump met viceminister van Justitie Rod Rosenstein maandag in Washington, zegt het Witte Huis. Trump beweerde dat de FBI een spion in het campagneteam van de huidige president zou binnengeloodst hebben.


Metropolitan Opera sleept James Levine voor rechter
20 Mei 2018, 10:30
De Metropolitan Opera in New York heeft de gewezen muzikaal directeur James Levine voor de rechter gedaagd. Volgens de Met legde een intern onderzoek zeven vermoedelijke gevallen van seksueel misbruik bloot.


Harry en Meghan worden hertog en hertogin van Sussex
20 Mei 2018, 00:18
De Britse koningin Elizabeth II heeft de nieuwe titels van prins Harry en Meghan Markle goedgekeurd. Ze worden respectievelijk hertog en hertogin van Sussex. Dat heeft Buckingham Palace laten weten, enkele uren voor het huwelijk van het koppel.


Eerste prominenten komen aan Windsor Castle aan
20 Mei 2018, 00:18
De eerste prominente gasten voor het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle zijn vandaag aan Windsor Castle aangekomen. Daarbij onder meer de Amerikaanse televisiepresentatrice Oprah Winfrey, de Britse acteur Idris Elba, de Britse singer-songwriter James Blunt, de Amerikaanse acteur George Clooney en zijn vrouw Amal, en de Britse ex-voetballer David Beckham en zijn echtgenote Victoria. Ook Charles Spencer, broer van Harry's overleden moeder Diana, is van de partij.


Ook Meghan Markle aangekomen in St. George's Chapel
20 Mei 2018, 00:18
Ook de bruid, Meghan Markle, is vanmiddag aangekomen aan St. George's Chapel van Windsor Castle. De Amerikaanse ex-actrice droeg een sobere witte jurk met sleep. Het gaat om een creatie van Clare Waight Keller voor Givenchy.


Prins Harry en Meghan Markle officieel man en vrouw
20 Mei 2018, 00:18
Prins Harry en Meghan Markle zijn nu ook officieel getrouwd. Nadat ze beide de huwelijksgeloften hadden afgelegd in St. George's Chapel van Windsor Castle, verklaarde de aartsbisschop van Canterbury hen vanmiddag tot man en vrouw.


Rusland stelt eerste drijvende kerncentrale ter wereld voor
20 Mei 2018, 00:18
Rusland heeft vandaag de eerste drijvende kerncentrale ter wereld voorgesteld. De kerninstallatie vertrekt per boot vanuit het noordelijke Moermansk naar het oosten van SiberiŽ om daar afgelegen gebieden te bevoorraden van energie. Milieuorganisaties maken zich zorgen.


Trump duidt Ronald J. Gidwitz aan als nieuwe VS-ambassadeur in BelgiŽ
20 Mei 2018, 00:18
De Amerikaanse president Donald Trump heeft Ronald J. Gidwitz, een 73-jarige zakenman uit Chicago, aangeduid als nieuwe ambassadeur van de Verenigde Staten in BelgiŽ. Dat heeft het Witte Huis vandaag bekendgemaakt.


Melania Trump keert terug naar Witte Huis na nieroperatie
20 Mei 2018, 00:18
Melania Trump is zaterdag teruggekeerd naar het Witte Huis na een ingreep aan de nieren. De Amerikaanse First Lady heeft vijf dagen in het ziekenhuis doorgebracht.


Raadkamer verklaart Europese aanhoudingsbevelen Catalaanse ex-ministers niet uitvoerbaar
17 Mei 2018, 00:18
De Brusselse raadkamer heeft vandaag na een korte zitting beslist dat de Europese aanhoudingsbevelen (EAB) tegen de drie Catalaanse ex-ministers niet-uitvoerbaar zijn. De raadkamer heeft de vordering van het Brusselse parket gevolgd.


FN-Europarlementslid moet 56.000 euro voor "fictieve medewerker" toch terugbetalen
17 Mei 2018, 00:18
FN-Europarlementslid MylŤne Troszczynski moet een bedrag van meer dan 56.000 euro terugbetalen aan het Europees Parlement. Dat oordeelt het Europees Hof van Justitie. De extreemrechtse politica had die som aan het parlement aangerekend als loon voor een waarschijnlijk fictieve medewerker en moest het bedrag terugbetalen en ging daartegen in beroep, maar het EU-Hof annuleert dat beroep nu.


George en Charlotte bruidsjonker en -meisje
17 Mei 2018, 00:18

Prins George en prinses Charlotte, de oudste twee kinderen van de Britse prins William en zijn vrouw Catherine, zijn zaterdag zoals verwacht bruidsjonker en -meisje tijdens het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle.


Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2020 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn