NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop

Lady Gaga en Elton John staan op nieuw album The Rolling Stones
Woensdag, 00:05
The Rolling Stones werken op hun nieuwe album Hackney Diamonds samen met een aantal grote artiesten. Onder anderen Lady Gaga en Elton John zijn te horen op de plaat.


Blink-182 brengt in oktober nieuw album uit
Woensdag, 00:05
Blink-182 brengt op 20 oktober het langverwachte nieuwe album One More Time... uit. De gelijknamige single verschijnt komende donderdag.


Zeldzame opnames The Beatles leveren bij veiling mogelijk 500.000 dollar op
Woensdag, 00:05
Veilinghuis Gotta Have Rock and Roll veilt deze week zeldzame geluidsopnames van The Beatles. Wie de opnames van de iconische groep wil bemachtigen, moet daar wel een hoop geld voor overhebben. Ze leveren naar verwachting tussen de 300.000 en 500.000 dollar (280.000 tot 467.000 euro) op.


The Last Farewell-zanger Roger Whittaker (87) overleden
Woensdag, 00:05
De Britse zanger Roger Whittaker is op 87-jarige leeftijd overleden. De zanger, bekend van nummers als Durham Town, New World In The Morning en The Last Farewell, stierf vorige week woensdag in het bijzijn van zijn familie.


Veiling van Freddie Mercury-spullen levert ruim 46 miljoen euro op
Woensdag, 00:05
De veiling van persoonlijke spullen van Freddie Mercury heeft ruim 46,5 miljoen euro opgeleverd. Dat is veel meer dan de 8,8 miljoen euro die veilinghuis Sotheby's had verwacht. Het is de hoogste opbrengst ooit van een veiling met spullen van een bekendheid


Festivalgangers kronen Dauwpop tot beste festival van 2023
Woensdag, 00:05
Dauwpop heeft de Festileaks Festival Award voor beste festival gewonnen. Meer dan 100.000 festivalgangers brachten hun stem uit via Festileaks en het Overijsselse evenement kwam als winnaar uit de bus.


Marilyn Manson krijgt taakstraf en boete omdat hij vrouw met snot besmeurde
Woensdag, 00:05
Marilyn Manson heeft een taakstraf van twintig uur en een boete van ongeveer 1.200 dollar gekregen voor het met snot besmeuren van een vrouw in 2019.


DeWolff krijgt Gouden Notekraker voor bijzondere liveprestaties als band
Woensdag, 00:05
De Limburgse band DeWolff is dit jaar de winnaar van de Gouden Notekraker, de prijs voor de artiest of band met de bijzonderste en invloedrijkste muzikale liveprestaties van het seizoen. De prijs werd dinsdagavond uitgereikt in de Melkweg in Amsterdam.


NU+ | Maria Mena: 'Ik ben niet gemaakt voor deze wereld, ik ben te gevoelig'
Woensdag, 00:05
Maria Mena had een nieuw album klaar toen ze plotseling verliefd werd. De plaat paste niet meer bij haar gevoel en ze vroeg haar platenmaatschappij huilend om meer tijd. Titelsong And Then Came You veranderde haar koers, vertelt ze aan NU.nl.


Debuutalbum van dancegroep Robbie Williams komt volgende maand uit
Woensdag, 00:05
Lufthaus, de dancegroep waarvan Robbie Williams de zanger is, brengt volgende maand een debuutalbum uit.


Tekstschrijver van Italiaanse evergreen Volare overleden
Woensdag, 00:05
De Italiaanse liedjesschrijver Franco Migliacci is op 92-jarige leeftijd overleden. Hij werd vooral bekend door het nummer Volare, dat eind jaren vijftig een wereldhit werd. Het overlijden van Migliacci werd op X gemeld.


*NSYNC brengt voor het eerst in twintig jaar nieuw nummer uit
Woensdag, 00:05
*NSYNC brengt voor het eerst in twintig jaar een nieuw nummer uit. Het nummer heet Better Place en is vanaf vrijdag 29 september beschikbaar. Het lied is al in de trailer van de derde Trolls-film te horen.


Olivia Rodrigo en Anouk geven beiden extra show in Ziggo Dome
Woensdag, 00:05
Olivia Rodrigo en Anouk geven beiden een extra concert in de Ziggo Dome volgend jaar. Rodrigo zal op 25 mei nog een optreden geven. Anouk op 31 mei.


Katy Perry verkoopt muziekrechten voor 225 miljoen dollar
Woensdag, 00:05
Katy Perry heeft de rechten van haar muziek verkocht. De zangeres volgt daarmee verschillende andere artiesten op die onlangs hetzelfde deden. De overeenkomst met Litmus Music levert haar 225 miljoen dollar (zo'n 211 miljoen euro) op.


Video | Rolling Stones: 'Overleden drummer ook te horen op nieuw album'
13 September, 00:10
The Rolling Stones hebben woensdag tijdens een livestream hun nieuwe album Hackney Diamonds aangekondigd. Hackney Diamonds is de eerste plaat met nieuw werk van de band sinds 2005.


Bruce Springsteen blaast optredens af vanwege maagzweer
13 September, 00:10
De Amerikaanse rockster Bruce Springsteen moet ten minste acht shows afblazen vanwege een maagzweer. Alle concerten voor september worden van de agenda gehaald. Dat zegt zijn team op Instagram.


Piano van Freddie Mercury en tekst Bohemian Rhapsody voor miljoenen geveild
13 September, 00:10
De piano waarop Freddie Mercury zijn grootste hits heeft gecomponeerd, is woensdag tijdens een veiling voor 1,7 miljoen pond (bijna 2 miljoen euro) onder de hamer gegaan.


Nieuw Rolling Stones-album verschijnt 20 oktober, eerste single is al uit
13 September, 00:10
The Rolling Stones brengen op 20 oktober hun nieuwe album Hackney Diamonds uit. Het is de eerste plaat met nieuw werk van de band sinds 2005. De groep bracht woensdag meteen de nieuwe single Angry uit.


Festivals Tuckerville en Smeerboel nemen maatregelen voor hitte dit weekend
13 September, 00:10
Verschillende festivals stellen hun hitteplan in werking voor komend weekend. In een groot deel van het land wordt het vooral overdag warm, met hier en daar tropische temperaturen van 30 graden.


Recensieoverzicht: Het regent sterren voor tweede album van Olivia Rodrigo
13 September, 00:10
Olivia Rodrigo komt twee jaar na haar buitengewoon succesvolle debuutplaat SOUR met opvolger GUTS. De eerste twee singles vampire en bad idea right? slepen weer honderden miljoenen streams binnen. Amerikaanse en Britse muziekjournalisten komen superlatieven tekort voor het album.
© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn