NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop

VN: EU mag smokkelschepen in beslag nemen
7 April 2018, 22:24
Lidstaten van de Europese Unie mogen beslag leggen op schepen uit Libië die in internationale wateren varen en worden gebruikt voor mensensmokkel.


Haalbaarheid duurzaamheidsdoelen Nederland onduidelijk
7 April 2018, 22:24
Het zou kunnen lukken, maar het is nog lang niet zeker dat Nederland zijn duurzaamheidsdoelen haalt. Dat staat in de Nationale Energieverkenning (NEV) 2015 die vandaag is gepubliceerd


?Vijf Palestijnen gedood in Gaza door Israëlisch vuur?
7 April 2018, 22:24
Tijdens gevechten in Gaza zijn vijf Palestijnen gedood en veertien gewond geraakt. Volgens Israëlische autoriteiten gooiden ze stenen, schrijft persbureau Reuters. Vanmorgen vonden opnieuw steekpartijen plaats.


Rutte: Nederlanders moeten de rust bewaren
7 April 2018, 22:24
Premier Rutte roept Nederlanders op de rust bewaren als het gaat om de opvang van vluchtelingen en "binnen de grenzen van de wet en het betamelijke te blijven".


UNESCO: nog steeds ongelijkheid bij toegang tot onderwijs
7 April 2018, 22:24
De meeste landen slagen er niet in om evenveel meisjes als jongens op primair en middelbaar onderwijs toe te laten.


Duitse minister: nieuwe hardware nodig voor 3,6 miljoen VW?s
7 April 2018, 22:24
Bij zo'n 3,6 miljoen diesels van Volkswagen moeten in verband met het emissieschandaal onderdelen vervangen worden. Dat heeft het Duitse ministerie van Transport gezegd, meldt Reuters. Volkswagen had al aangekondigd dat in 'sommige gevallen' software-updates niet zouden volstaan.


Turkse hoofdredacteur opgepakt voor beledigen Erdogan
7 April 2018, 22:24
In Turkije is de hoofdredacteur van het kritische Engelstalige dagblad Today's Zaman opgepakt. Zijn misdaad? Het plaatsen van berichten op Twitter waarin kritiek wordt geuit op president Recep Tayyip Erdogan.


Mol Nationale Recherche had 235.000 euro in huis
7 April 2018, 22:24
De politieagent die is opgepakt omdat hij grote hoeveelheden opsporingsinformatie had verkocht aan de onderwereld had 235.000 euro aan contanten in huis.


?Telling: minstens 1.453 doden bij hadjramp Mekka?
7 April 2018, 22:24
Het werkelijke dodental door de paniek die ontstond tijdens de bedevaart in Mekka lijkt veel hoger te liggen dan de autoriteiten zeggen, blijkt uit een telling van AP. Tenminste 1.453 mensen zouden om het leven zijn gekomen. Het zou daarmee het dodelijkste hadjongeluk ooit zijn.


Kandidaat FIFA-voorzitterschap Chung vecht zesjarige schorsing aan
7 April 2018, 22:24
Een van de kandidaten voor het voorzitterschap van de FIFA, Chung Mong-joon, vecht zijn schorsing van zes jaar aan bij het Hof van Arbitrage voor Sport. Hij is geschorst vanwege zijn betrokkenheid bij een omkoopschandaal rondom het WK voetbal in 2022.


Dodental bruiloftsbombardement naar 47 - VN ?ontstemd?
7 April 2018, 22:24
Hoofd humanitaire zaken van de Verenigde Naties Stephen O'Brien is 'diep ontstemd' over de luchtaanvallen op een bruiloftsfeest, woensdag in Jemen. Het dodental van de aanvallen is opgelopen tot 47. Nog eens 35 mensen raakten gewond.


Zijn baard brak af, maar morgen wordt Toetanchamon hersteld
7 April 2018, 22:24
De restauratie van het beroemde dodenmasker van de Egyptische farao Toetanchamon gaat morgen beginnen. Ruim een jaar geleden brak de baard van het masker af en werd bij een haastige reparatie terug geplakt met gewone kunsthars.


FIFA-voorzitterschap Van Praag ?voorlopig niet aan de orde?
7 April 2018, 22:24
Michael van Praag is voorlopig niet van plan om zich opnieuw kandidaat te stellen voor het FIFA-voorzitterschap. De KNVB steunt UEFA-voorzitter Platini. FIFA heeft intussen een bijzondere vergadering van het dagelijks bestuur aangekondigd.


?Uitgelekt advies politie-cao: hogere beloning voor agenten?
7 April 2018, 22:24
Het kabinet moet met meer geld komen voor de politie. Dat staat in een advies van bemiddelaar Hans Borstlap die het langslepende cao-conflict tussen politie en het ministerie van Veiligheid en Justitie moet oplossen.


Student bekent bedreiging Universiteit Leiden
7 April 2018, 22:24
De 21-jarige student die werd opgepakt voor twee bedreigingen van de Universiteit Leiden eerder deze week, heeft bekend. De man is vrijgelaten en moet binnenkort voor de rechter verschijnen.


Hilhorst: betaalblunder kwam door prioriteiten belastingdienst
7 April 2018, 22:24
De blunder met de woonkostenbijdrage in Amsterdam was nooit gebeurd als niet de gemeentelijke Dienst Belastingen, maar de Dienst Werk en Inkomen (DWI) de bijdrage had overgemaakt. Dat zei oud-wethouder Pieter Hilhorst (PvdA) zojuist tijdens zijn verhoor in het raadsonderzoek.


EU-ministers: verbeter uitwisseling gegevens tussen lidstaten
7 April 2018, 22:24
De Europese ministers van Justitie willen dat het makkelijker wordt gegevens uit te wisselen voor opsporingsdoeleinden, zonder de privacy in gevaar te brengen.


Kamerleden willen opheldering over mol bij recherche
7 April 2018, 22:24
Minister Van der Steur (Veiligheid en Justitie, VVD) moet snel uitleg geven over de agent die vanuit een toppositie bij de Nationale Recherche informatie verstrekte aan drugs- en motorbendes. Dat zeggen verschillende Tweede Kamerleden in reactie op het nieuws dat NRC vanochtend bracht.


?VS stoppen met trainen Syrische rebellen?
7 April 2018, 22:24
De Verenigde Staten gaan stoppen met het trainen van gematigde Syrische rebellen in de strijd tegen terreurgroep Islamitische Staat. Als verklaring geeft het Witte Huis dat het meer dan 500 miljoen kostende programma geen reële strijdkracht heeft opgeleverd. Dat meldt The New York Times.


Franse voetbalbond vecht schorsing Platini aan bij sporttribunaal CAS
7 April 2018, 22:24
De Franse voetbalbond FFF stapt komende week naar het internationale sporttribunaal CAS om de schorsing van Michel Platini ongedaan te maken. De bond wil daarmee voorkomen dat de voormalige topvoetballer niet mee kan doen aan de FIFA-presidentsverkiezingen.
© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn