NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop

Mata twijfelachtig voor bekermatch tegen Antwerp
8 Februari, 08:07

Club Brugge kwam de partij op de Freethiel niet ongeschonden door. Zo moet Mata mogelijk passen voor de bekerpartij tegen Antwerp dinsdag. Een domper, want de verdediger zit in een ijzersterke periode.
Australian Open: Dominic Thiem en Alexander Zverev zonder al te veel problemen naar tweede ronde
8 Februari, 08:05

De Oostenrijker Dominic Thiem (ATP 3) en de Duitser Alexander Zverev (ATP 7) hebben zich maandag geplaatst voor de tweede ronde van de Australian Open, het eerste grandslamtoernooi van het seizoen.
Gent-uitblinker Tissoudali baalt door VAR: ?Zo voel je je bestolen?
8 Februari, 08:04

?Proficiat met je hattrick? Tja, dat is balen natuurlijk?, probeerde Tarik Tissoudali na afloop nog enigszins zijn woede te beheersen. Toch moest de Gentse aanwinst die nu al drie keer scoorde in amper twee duels, uiteindelijk toch ook erkennen dat er hem en zijn ploegmakkers onrecht was aangedaan.
Zo bescherm je jouw huis, tuin en auto tegen de koude
8 Februari, 07:25

Het gaat de komende dagen nog flink vriezen in ons land. Het KMI waarschuwt zelfs voor temperaturen tot -15 graden. Maar hoe kan je je huis en tuin nu optimaal beschermen tegen de koude? Experts geven de beste tips.
Australian Open eindigt voor Flipkens en Bonaventure al meteen in eerste ronde
8 Februari, 06:58

Kirsten Flipkens (WTA-90) is er vannacht niet in geslaagd zich voor de tweede ronde van het Australian Open te plaatsen. In de Margaret Court Arena moest de 35-jarige Kempense na 1 uur en 32 minuten met 7-5 en 6-2 de duimen leggen voor de Amerikaanse veterane Venus Williams (WTA-81). Ook voor Ysaline Bonaventure eindigde het toernooi in de eerste ronde.
Strijd om ondervoorzitterschap N-VA leert ons vier lessen
8 Februari, 06:26

Niet de gedoodverfde favoriet Theo Francken, maar wel huidig ondervoorzitter Lorin Parys en Kamerlid Valerie Van Peel worden de nieuwe ondervoorzitters van N-VA. Wat zegt dat over de positie van Bart De Wever, de koers van de partij en de toekomst? Vier lessen na de interne verkiezingen bij N-VA.
Gewest- en snelwegen vrij, maar opletten voor ijsplekken
8 Februari, 05:53

Rond 6 uur maandagochtend liggen de gewest- en snelwegen er relatief sneeuwvrij bij. De strooidiensten zijn afgelopen nacht actief geweest en gebruikten 1.300 ton strooizout. Door het smeltwater dat momenteel op een koude ondergrond ligt, is er wel kans op ijsplekken. Ook kan het tijdens de ochtendspits nog sneeuwen, wat extra gevaarlijke situaties kan veroorzaken. Dat zegt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV).
Barbiers mogen zaterdag open, maar pas vanaf 1 maart baarden trimmen
8 Februari, 05:53

Niet alleen de kappers, maar ook de barbiers mogen zaterdag eindelijk weer de deuren openen. Alleen: ze moeten tot 1 maart wachten om ook baarden van klanten te trimmen. Volgens het Ministerieel Besluit dat zaterdag gepubliceerd werd, moeten ze zich beperken tot de verzorging van het kapsel.
Aantal ziekenhuisopnames met coronavirus in week tijd met 11 procent gestegen
8 Februari, 05:53

Het aantal ziekenhuisopnames wegens Covid-19 in ons land is in een week tijd met 11 procent gestegen. Dat blijkt maandag uit voorlopige cijfers van het gezondheidsinstituut Sciensano.
COLUMN. Citymarketing vanuit het Big Brother-huis
8 Februari, 05:19

Veertig dagen, zo lang zitten de deelnemers van Big Brother intussen in het Big Brother-huis in Amsterdam. En ik moet het bekennen, al veertig dagen volg ik dag in dag uit de gebeurtenissen in dat huis. Want op een of andere manier blijkt het best verslavend om te kijken naar mensen die sporten, koken, in een hottub hangen of simpelweg niets doen. De radio in huis is sinds een maand dan ook vervangen door de livestream, zodat ik altijd meteen mee ben met de nieuwste opdrachten, intriges of afspraken tussen bewoners en hilarische momenten.
Lierenaars betalen voortaan minder voor stroom
8 Februari, 05:19

Lierse gezinnen en bedrijven betalen sinds 1 januari een stuk minder voor distributienettarieven voor elektriciteit.
Blauwe zones verdwijnen en duiken op in Bolk
8 Februari, 05:19

Met de invoering en de opheffing van een blauwe zone in de centrumstraat Bolk in Vosselaar, wil het lokaal bestuur van Vosselaar de parkeerproblematiek aanpakken. ?Dit is nattevingerwerk?, zegt oppositielid Jef Michielsen (Visie op Vosselaar).
Twee dames betalen lekkers niet in De Bouwhoeve
8 Februari, 05:19

De winkel van De Bouwhoeve in Wortel (Hoogstraten) kreeg zaterdag twee klanten met minder goede bedoelingen over de vloer.
Stoeters vieren carnaval noodgedwongen in hun kot: ?Dan verkleed ik mijn huis maar?
8 Februari, 05:19

Voor het eerst sinds 1892 slingert er geen polonaise door Herenthout. Het beduchte coronavirus bedwingt de beruchte stoetmicrobe. Als de stoeters zichzelf niet mogen verkleden, vermommen ze hun kot.
Voormalig uitbaatster minigolf Rivierenhof overleden: ?Het was ooit een elitaire sport?
8 Februari, 05:19

Op 22 januari overleed Gusta Mattheussen, uitbaatster van de minigolf in Rivierenhof. Ze werd 86 en bestierde met haar echtgenoot Fernand ?Ferre? Brabans het parcours in het provinciaal groendomein van 1959 tot 1999, toen zoon Dirk de fakkel overnam. Een terugblik op een halve eeuw minigolf in Deurne, inclusief beroemde klanten, huwelijksaanzoeken en een vlucht door de haag.
Student schrijft open brief: ?Laat ons terug naar de aula komen?
8 Februari, 05:19

?Geef ons perspectief en maak live lessen in de aula opnieuw mogelijk.? Dat is de oproep van student Tim Spee (23) aan beleidsmakers en de Universiteit Antwerpen. ?We zitten al sinds midden november vastgekluisterd aan ons scherm?, zegt hij. ?Ik hou mijn hart vast voor het tweede semester.?
Idee om voor te smelten: ?Sneeuwtelefoon? voor schoonmaken voetpad
8 Februari, 05:18

Met de invoering van een ?sneeuwtelefoon? wil de N-VA-afdeling van Sint-Gillis-Waas ouderlingen of hulpbehoevende mensen helpen met het sneeuwvrij maken van het voetpad voor hun deur.
Buurtbewoners willen geen bomenkap voor verkavelingen
8 Februari, 05:18

Bewoners van de Kloosterlaan in Temse hebben een petitie opgestart omdat ze niet tevreden zijn over de verkavelingsplannen in hun straat. Daarvoor moet een stuk bos gekapt worden.
Antwerpen is klaar voor winterse werkweek: ?Maar wees extra voorzichtig?
8 Februari, 04:53

De stad Antwerpen stelt vanaf vandaag alles in het werk om de wegen en fietspaden sneeuwvrij te maken. Alle 26 ruim- en strooiwagens rijden ?s nachts uit, maar waakzaamheid blijft geboden. ?Vanwege de avondklok is er veel minder verkeer op de baan en wordt het strooizout minder ingereden. Wees dus voorzichtig onderweg?, zegt schepen van Stads- en Buurtonderhoud, Fons Duchateau (N-VA).
ALLEMAAL ANTWERPEN. ?Niks houdt me nog tegen om naar warme oorden te trekken?
8 Februari, 04:52

Elke weekdag plukken onze reporter en fotograaf een toevallige voorbijganger van straat voor een fijn gesprek. Want iedereen heeft een verhaal. En zeker in Antwerpen. Vandaag: Bert Michielsen (65).


© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn