NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop

?Ik leerde mijn vrouw kennen bij dansclub Danza? en andere verhalen uit vijftigjarig bestaan
Gisteren, 00:01

Dansclub Danza uit Zandhoven vierde haar halve eeuw dansgeluk met een receptie in De Populier. Met 403 leden swingt de club nog als een jongeling. Een dansvereniging kan grote gevolgen hebben. ?Ik heb mijn vrouw Hilde 44 jaar geleden leren kennen bij Danza?, zegt Karel Schelles (64). ?We zijn nog altijd samen.?
UZA stelt kunstwerkjes tentoon van kinderen die in ziekenhuis verbleven
Gisteren, 00:01

In het UZA kon je vandaag terecht voor kunst van kinderen die in het ziekenhuis hebben verbleven. Om hen wat af te leiden en hen even de zorgen te doen vergeten, mogen de kinderen knutselen. En al die werkjes worden nu tentoongesteld. Het was de eerste keer sinds corona dat ze in het ziekenhuis een groot evenement konden organiseren zonder mondmaskers.
Niet vergeten: komende nacht schakelen we over van winter- naar zomertijd
Gisteren, 00:01

Komende nacht schakelen we over van de winter- naar de zomertijd. De klok wordt om twee uur een uur vooruit gedraaid. Slechte slapers wezen gewaarschuwd, want volgens neuroloog en slaapexpert Inge Declercq (UZ Antwerpen) vormt de switch een aanslag op ons lichaam.
Lingerie Svelta in Deurne blaast 50 kaarsjes uit
Gisteren, 00:01

Lingerie Svelta op de Turnhoutsebaan in Deurne bestaat 50 jaar en dat wordt gevierd. De winkel is een familiebedrijf. Dochter Orfa heeft de zaak overgenomen van haar moeder. En Orfa gaat het gouden jubileum gewoon het hele jaar door vieren met allerlei activiteiten.
Professoren Universiteit Antwerpen vinden verklaring voor verkleuring beroemd schilderij Vermeer
Gisteren, 00:01

Proffen van de UA hebben een verklaring gevonden voor een verkleuring van een beroemd schilderij van Vermeer. Het schilderij hangt in een museum in Wenen. De Antwerpse proffen zijn met hun scan-toestel naar daar getrokken. En ze hebben zo uitgezocht waarom een lauwerkrans die 350 jaar geleden groen geschilderd was, nu blauw is geworden.
Julie De Wilde bedroefd om rest van het voorjaar te missen na breuk in schouderblad: ?Dat is het leven, ?t is het einde van de wereld niet?
Gisteren, 00:01

Afgelopen donderdag kwam onze landgenote Julie De Wilde pijnlijk ten val in de Classic Brugge-De Panne. Een breuk in het schouderblad werd later in het ziekenhuis vastgesteld.
Antwerpse Voetgangerstunnel vier dagen dicht voor werken
Gisteren, 00:01

In Antwerpen sluit het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) van maandag 27 tot en met donderdag 30 maart de Sint-Annatunnel, beter bekend als de Voetgangerstunnel, volledig af voor onderhoudswerken. Het gaat om heel uiteenlopende werken die door vijf aannemers tegelijkertijd worden uitgevoerd.
Politie plaatst camera aan huis in Borgerhout dat doelwit was van zware aanslag
Gisteren, 00:01

Er is een camera geplaatst aan het huis in de Kortrijkstraat in Borgerhout dat deze week het doelwit was van een zware aanslag. Bij het incident vielen geen gewonden maar de mensen in de buurt waren wel erg geschokt door de gebeurtenis.
Wat doen Vlaamse comedians als er jonge kinderen in de zaal zitten? Alex Agnew: ?Ik waarschuw ouders met een grappige noot?
Gisteren, 00:01

Vanaf welke leeftijd kan je een kind meenemen naar een comedy show? Moeten organisatoren jonge kinderen aan de ingang weren of ligt de verantwoordelijkheid bij de ouders? En wat doet dat met een comedian? Na het incident waarbij Theo Maassen een driejarige uit zijn show zette, spreken organisatoren en comedians zich uit. ?Een kind van tien is veel erger dan een kind van drie.?
Engels international mist selectie bijna door telefoon van bondscoach niet op te nemen: ?Wat voor zwendel is dit?
Gisteren, 00:01

Stel je voor: de bondscoach wil jou in de selectie voor een aantal aankomende wedstrijden, maar je gaat niet in op het telefoontje dat je van hem/haar krijgt. Gelukkig liep het nog goed af voor de Britse Laura Coombs (32).
Met drie Belgen en twee Nederlanders naar de eindmeet in ?Big brother?: deze bewoner valt af vlak voor finaleweek
Gisteren, 00:01

En toen waren ze nog met vijf. In ?Big brother? moest zaterdagavond Danny (28) het huis verlaten, al voor de tweede keer. Zo beginnen de Belgen in de meerderheid aan de finaleweek: onze landgenoten zijn nog met drie, de Nederlanders met twee. Volgende week kennen we de winnaar.
Raoul d?Udekem d?Acoz, oom van koningin Mathilde, overleden
Gisteren, 00:01

Raoul d?Udekem d?Acoz, de oom van koningin Mathilde, is vrijdag op 87-jarige leeftijd overleden. Dat heeft burgemeester Kris Poelaert van Herne, de gemeente waar hij woonde, zaterdag bevestigd.
?Harry Potter?-ster Daniel Radcliffe verwacht eerste kindje met vriendin Erin Darke
Gisteren, 00:01

Harry Potter-ster Daniel Radcliffe (33) en zijn vriendin, de Amerikaanse actrice Erin Darke (38), verwachten een eerste kindje. Dat meldt de Britse tabloid The Mirror.
Akkoord binnen Franse Gemeenschap over toekenning 57 gevraagde studievergunningen
Gisteren, 00:01

Na weken van onderhandelingen en spanningen heeft de regering van de Franse Gemeenschap zaterdagavond een akkoord bereikt over het onderwijsdossier. De 57 aangevraagde erkenningen - dus ook die voor master in de geneeskunde aan de UMons en de universiteit van Namen - worden toegekend maar met een reeks bijkomende maatregelen.
Vergadering kernkabinet afgelopen, werk gaat zondag voort
Gisteren, 00:01

Het kernkabinet heeft zaterdag omstreeks 21.30 uur zijn werkzaamheden rond de begrotingscontrole afgerond. Zondag komen de topministers van de federale regering om 12.30 uur opnieuw bijeen.
Drie op drie voor Telenet Giants Antwerp in Elite Gold
Gisteren, 00:01

Telenet Giants Antwerp blijft ongeslagen in de Elite Gold en realiseerde tegen Aris Leeuwarden een derde opeenvolgende overwinning. Uitblinker Desonta Bradford (18 punten, 3 rebounds, 4 assists) leidde de Sinjoren naar een verdiende en overtuigende zege. De ploeg van coach Ivica Skelin prijkt meteen stevig in de top 2 van Elite Gold.
VIDEO. Horrorcrash in MotoGP: Spanjaard breekt kaak en ruggenwervel tijdens training voor race in Portugal
Gisteren, 00:00

De Spanjaard Pol Espargaro is vrijdag tijdens de training voor de Grote Prijs van Portugal ernstig gevallen. De 31-jarige hield er een longkneuzing en een gebroken kaak- en ruggenwervel aan over.
Sterke Dimitri Van den Bergh gaat op European Darts Open vlot voorbij James Wade
Gisteren, 00:00

Dimitri Van den Bergh heeft zich zaterdag geplaatst voor de derde ronde van de European Darts Open in het Duitse Leverkusen (European Tour 2/198.500).
Gezien, Rode Duivels? Aanvalslustig Duitsland klopt Peru in oefeninterland
Gisteren, 00:00

Duitsland heeft zaterdagavond in Mainz een vriendschappelijke interland tegen Peru relatief eenvoudig gewonnen: 2-0.
Laat je oude boeken, atlassen en documenten naar waarde schatten (en vergeet vooral je Bijbels niet)
Gisteren, 00:00

Misschien heb je wel papieren schatten op zolder of in de boekenkast? De bekende Nederlandse taxateur Arie Molendijk is gespecialiseerd in oude boeken, atlassen en oude documenten, en kan die ook naar waarde schatten. Op 16 maart vierde de expert zijn 3000e taxatiedag in de Centrale Bibliotheek van Rotterdam en komt nu donderdag naar Antwerpen.


© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn