NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop

Politie start met controles op verplichte thuisquarantaine
Vandaag, 04:36

De politiezone Berlaar-Nijlen is begonnen met controles op de verplichte quarantaine. Als je positief test op het coronavirus, mogelijk in contact kwam met een besmet persoon of terugkeert uit een rode zone moet je verplicht een aantal dagen in je eigen woning blijven.
Dorpscentrum Oelegem blijft definitief enkelrichting
Vandaag, 04:36

De proefopstelling die het autoverkeer uit de Oelegemse dorpskern houdt wordt definitief.
FLASHBACK. ?Inwoners Zoerle-Parwijs waren altijd fier op hun zelfstandigheid?
Vandaag, 04:35

De inwoners van Westerlo en de omliggende gemeenten zullen hun coronaprik krijgen in zaal De Zoerla in het centrum van Zoerle-Parwijs. ?De bezoekers komen er terecht in een dorp waarvan de geschiedenis zeker acht eeuwen teruggaat?, vertelt Kris De Winter.
Gemeente Zandhoven koopt huis op Liersebaan voor sociale doeleinden
Vandaag, 04:35

De gemeente Zandhoven gaat een woning op de Liersebaan in Massenhoven kopen. Het is de bedoeling het huis te slopen en er een nieuwbouw met zes studio?s te bouwen voor sociale doeleinden.
Ruim zeventig bezwaren tegen geplande verkaveling
Vandaag, 04:35

Omwonenden dienden ruim zeventig bezwaarschriften in tegen de verkavelingsplannen van Ipon uit Temse in het gebied tussen de Fonteinstraat en Fatimalaan in Pulle. De projectontwikkelaar wil er 43 woningen en acht duowoningen bouwen.
LSC De Klokkenververs verenigt Herentalse fans van Lierse K.
Vandaag, 04:35

In Herentals werd het voorbije weekend LSC De Klokkenververs boven de doopvont gehouden. De voetbalsupportersclub wil in de regio aanhangers van profploeg Lierse K. verenigen, al zullen verplaatsingen naar wedstrijden en andere activiteiten allicht pas volgend seizoen mogelijk zijn.
Bezoekers gemeentehuis Wijnegem krijgen warm (en vernieuwd) onthaal
Vandaag, 04:35

In het gemeentehuis van Wijnegem wordt flink getimmerd aan een nieuw klantvriendelijker onthaal voor de bezoekers. Er is met een nieuwe website ook een verbeterd virtueel onthaal op komst.
ALLEMAAL ANTWERPEN. ?Ik woon hier sinds 1995, maar Tel Aviv is mijn thuis?
Vandaag, 04:35

Elke weekdag plukken onze reporter en fotograaf een toevallige voorbijganger van straat voor een fijn gesprek. Want iedereen heeft een verhaal. En zeker in Antwerpen. Vandaag: Ofra Abraham (52).
Alle leerlingen basisscholen Berendrecht worden getest in sporthal
Vandaag, 04:35

Er zijn vier extra besmettingen in basisschool De Brem vastgesteld. Alle leerlingen van de basisscholen in het polderdistrict worden daarom woensdag getest in sporthal De Polder. Basisschool De Brenne houdt de deuren tot en met woensdag al zeker gesloten.
Surplace Sports en Antwerps eventbureau Count Me In bundelen krachten
Vandaag, 04:35

Surplace Sports gaat op in het Antwerpse eventbureau Count Me In. Stichters Niels Pellegroms en Maarten Dewachter blijven aan boord als specialisten voor de meerdaagse fietstochten.
Nog altijd geen akkoord over beloften in 1B
Vandaag, 04:35

Vandaag staat er nog eens een algemene vergadering van de Pro League op het programma. De kans dat er serieuze beslissingen worden genomen over de integratie van de U23 in 1B en de verlenging van de competitieformat met achttien clubs plus mini-play-offs is nul.
Waasland-Beveren hoopt in spoor van KV Mechelen te blijven
Vandaag, 04:35

Waasland-Beveren hoopt in het komende drieluik KV Mechelen - Antwerp - Club Brugge vooral de schade te beperken. De Waaslanders willen Malinwa vanavond niet te ver laten weglopen in de stand. ?Bij verlies vergroot Mechelen de kloof al tot elf punten?, beseft coach Nicky Hayen.
Taperen: zo bereiden Van Aert en Van der Poel zich voor op WK veldrijen
Vandaag, 04:35

Wout van Aert heeft de zware trainingsarbeid richting het WK al achter de rug. ?Voor Wout staat deze week in het teken van taperen?, zegt trainer Marc Lamberts. Taperen?
Doorbraak in historische fusie havens Antwerpen en Zeebrugge
Vandaag, 04:35

Het lijkt erop dat de historische fusie tussen de havens van Antwerpen en Zeebrugge eindelijk een feit wordt. Dat geven de burgemeesters van beide steden aan, zonder dat ze concreet willen vooruitlopen op de verdere afwikkeling.
Kandidaten geven zichzelf (tot op het ondergoed) bloot in nieuw datingprogramma
Vandaag, 04:35

VTM kan dat: Vlamingen zover krijgen dat ze zich uitkleden voor een tv-programma. Ze doen dat in Uit de Kleren, dat dinsdagavond van start gaat op VTM 2. Singles geven zich daarin letterlijk en figuurlijk bloot tijdens hun eerste afspraakje. Hun ondergoed houden ze nog net aan. Dat uw wenkbrauwen nu wellicht de hoogte in schieten, nemen de makers u niet eens kwalijk. ?Maar met de hand op het hart: wij zijn niet op zoek naar sensatie.?
Olympische Spelen zonder publiek betekent 19 miljard euro verlies
Vandaag, 04:35

Als Tokio 2021 achter gesloten deuren zou plaatsvinden - een plan waarover ernstig wordt nagedacht - levert dat 19 miljard euro verlies op voor Japan. Dat berekende Katsuhiro Miyamoto, economieprofessor aan de Kansai University.
Yannick Thoelen, talisman onder de lat bij Malinwa
Vandaag, 04:35

Sinds Yannick Thoelen weer in doel staat bij KV Mechelen, is de club bezig aan een opmars in het klassement. Op de Freethiel gaat de 30-jarige doelman - in zijn 50ste wedstrijd in eerste klasse - op zoek naar zijn vierde clean sheet van het seizoen.
Historisch dieptepunt: nooit eerder was de Belg zo ontevreden
Vandaag, 04:35

De levenstevredenheid van de Belg zit op een dieptepunt. Dat uit zich niet alleen in de gemiddelde score (6,1 op 10) die de Belgen zich daarvoor geven. Ook het aantal angstaanvallen en depressies neemt nog toe in vergelijking met de eerste coronagolf. Groen waarschuwt dat de wachtlijsten in de geestelijke gezondheidszorg voordien al lang waren en vraagt aan de verschillende beleidsniveaus om daar nu werk van te maken.
Biostatisticus Wenseleers: ?Keur alle vaccins onmiddellijk goed, of we redden het niet?
Vandaag, 04:35

?Het rijk der vrijheid is in zicht.? Dat zei onze minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (SP.A), nog geen drie weken geleden. En nu stokt de levering van de vaccins, spoken angstaanjagende varianten rond, en kleuren alle cijfers weer rood. De enige uitweg uit die derde golf is vaccinatie, zegt professor biostatistiek Tom Wenseleers (KU Leuven). ?Iedereen weet dat AstraZeneca uiteindelijk wel goedgekeurd zal worden. Waarop zitten we dan nog te wachten??
Lachgas in de lift: ?Eerst waren het kleine ampules, nu hele flessen?
Vandaag, 03:18

De politie Mechelen-Willebroek nam bij verschillende controles afgelopen weekend 36 flessen lachgas in beslag. In Bonheiden werden er dan weer in een keer 49 flessen lachgas, 5.000 ballonnen en een grote som geld aangetroffen. Het roesmiddel zit duidelijk in de lift.


© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn