NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop

Conversie: 4x meer grip op de toegevoegde waarde
29 Mei 2018, 16:24
Alleen wanneer je per euro investering genoeg extra marge maakt, blijft investeren in online experimenten (CRO) aantrekkelijk. En dus wil je grip hebben op de toegevoegde waarde van je veranderingen. Lees hier hoe dit kan.


Cryptomunten vaker in verdachte geldstromen
29 Mei 2018, 15:12
De Financial Intelligence Unit Nederland (de FIU-Nederland) zag vorig jaar 6,7 miljard aan verdachte transacties. Vooral het gebruik van cryptocurrencies nam toe.


KLM onderzoekt nieuwe betaalfaciliteiten
29 Mei 2018, 14:54
KLM is druk bezig met het onderzoeken van de mogelijkheden van voice en blockchain voor betalingen. Maar ook het uitrollen van een native check-out binnen Messenger heeft de aandacht van de luchtvaartmaatschappij. Dit vertelde Bert Zwanepol, manager ePayments bij KLM tijdens Emerce Tech Live!


Publicis Group wil toveren met kunstmatige intelligentie
29 Mei 2018, 14:36
Publicis Groupe heeft een AI aangedreven innovatieplatform onthuld genaamd Marcel. Die moet helpen om het interne creatieve proces te versnellen.


Mobile Vikings en JimMobile naar Orange
29 Mei 2018, 14:18
De Belgische mobiele aanbieders Mobile Vikings en JimMobile ruilen vanaf volgend jaar het netwerk van Base voor dat van Orange. Een dezer dagen is hiertoe een overeenkomst van vijf jaar getekend.


Machine learning in SEO: ?Vooral kans voor meetbaar maken succes?
29 Mei 2018, 13:24
Het kan niet anders dan dat machine learning de zoekmachine-optimalisatie (SEO) verandert.†Zoals in iedere marketingdiscipline levert ?search? zo?n hoeveelheid data op dat de interpretatie ervan inmiddels een steeds grotere uitdaging is. Het aantal patronen dat bijvoorbeeld gedrags- of zoekdata bevatten, lijkt voor een algoritme gemakkelijker te behappen dan voor de mens.


Dashmode koopt influencerplatform TIM
29 Mei 2018, 12:12
De oprichters van Dashmote hebben een meerderheidsbelang genomen in The Influencers Movement (TIM), het grootste online platform voor influencer marketing in Nederland.


Nieuwe spaarplaatjes AH: AR en leren programmeren
29 Mei 2018, 11:00
Aanstaande maandag gaat een nieuwe actie voor spaarplaatjes bij Albert Heijn van start. Hierin speelt leren programmeren voor kinderen met augmented reality een grote rol. De supermarkt werkt hierin samen met NEMO Science Museum.


Online omzet Blokker naar 168 miljoen, dubbel verlies
29 Mei 2018, 10:42
De groei van de online activiteiten bij Blokker heeft zich het laatste jaar bij bijna alle winkelketens voortgezet. Niettemin is er in het totaal een kleine daling zichtbaar als gevolg van de verkoop van Leen Bakker en Intertoys: Van 173 miljoen in 2016 naar 168 miljoen euro. De online verkopen bij Blokker in Nederland maken inmiddels 15 procent uit van de totale omzet.


Alibaba neemt belang in Frans fashiontechbedrijf
29 Mei 2018, 10:42
Alibaba Group heeft een minderheidsbelang verworven in het Franse Ordre. Het bedrijf levert imagingtechnologie voor de zakelijke modemarkt. Alibaba gaat de VR- en paskamertechnologie inzetten op de Chinese consumentenmarkt.


?Fysieke winkel heeft grote meerwaarde voor omnichannel-winkels?
29 Mei 2018, 10:42
Begin 2017 vond 15 procent van de verkoop van producten online plaats, tegen 11 procent in 2015. Webwinkels groeien, terwijl veel fysieke winkels het moeilijk hebben. Dat consumenten meer producten online kopen betekent niet dat de offline winkel buitenspel staat. De fysieke winkel kan veel meerwaarde hebben voor de e-commerce, maar daar wordt nu nog te weinig gebruik van gemaakt. De winkel hoeft in ieder geval geen omzetmaker meer te zijn.


PayPal versterkt samenwerking met Google
29 Mei 2018, 09:30
PayPal heeft zijn banden met Google aangehaald, waardoor betalingen kunnen worden gefaciliteerd in Gmail, YouTube en Google Store. Via Google Pay kan ook onderling worden betaald.


Zeeuwse bedrijven krijgen eigen vacaturesite
29 Mei 2018, 09:30
Zeeuwse bedrijven krijgen hun eigen online vacaturebank. Ruim dertig bedrijven hebben zich bij het initiatief van de Zeeuwse Connectie en de provincie aangesloten, meldt Omroep Zeeland.


Centraal Beheer rolt producten voor digitale veiligheid uit
29 Mei 2018, 08:18
Verzekeraar Centraal Beheer stort zich op de markt voor digitale veiligheid. Het bedrijf wil een groot aantal diensten uitrollen, waaronder uiteindelijk zelfs monitoringsdiensten en een zogenoemd awareness-programma voor medewerkers. Dat vertelt Jack Hommel, directeur bedrijven bij Centraal Beheer, op de website van Centraal Beheer.


Kansspelautoriteit waarschuwt voor telefoontjes ?Happy Numbers?
29 Mei 2018, 08:18
De Kansspelautoriteit waarschuwt voor een incassobureau dat zegt namens Happy Numbers te spreken. Tijdens de telefoongesprekken worden mensen gemaand achterstallige betalingen te doen, omdat niet aan afgesproken financiŽle verplichtingen zou zijn voldaan.


Digitale kortingsbonnen ? wat kun je ermee?
29 Mei 2018, 07:42
Wanneer heb je voor het laatst een bon uitgeknipt uit een folder en ingewisseld voor korting of een gratis product? Afhankelijk van je leeftijd is het antwoord waarschijnlijk nooit of heel lang geleden. Toch zijn coupons springlevend, maar dan digitaal. Wat kun je ermee?


European Data Protection Board van start
29 Mei 2018, 07:42
Met de invoering van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is ook de European Data Protection Board (EDPB) actief geworden. In dit orgaan werken alle nationale privacytoezichthouders uit de Europese Unie samen bij hun toezicht op de nieuwe regelgeving.


Nieuwe trucs rond Betaalverzoeken met iDeal en Gelijk Oversteken Service
29 Mei 2018, 07:06
Marktplaats wil met Betaalverzoeken met iDeal en de Gelijk Oversteken Service de veiligheid op het handelsplatform vergroten, maar waterdicht zijn beide systemen niet. Dat concludeert Fraudehelpdesk.


?Een op de vijf Nederlandse jongeren koopt via Instagram?
29 Mei 2018, 06:30
Een op de vijf Nederlandse jongeren koopt wel eens iets via Instagram. Het gaat daarbij vooral om impulsaankopen. Jonge mannen gaan daarin verder dan vrouwen, zo blijkt uit onderzoek van bezorgdienst Pakkie.


Wat zijn Google Posts en hoe zet je ze in?
28 Mei 2018, 16:18
Ondanks dat het al sinds juni 2017 mogelijk is voor bedrijven om gebruik te maken van Google Posts, zijn er maar weinig ondernemers die het daadwerkelijk doen. Sterker nog, vrijwel niemand heeft er zelfs maar iets over gehoord of gelezen. In dit artikel zal ik daarom ingaan op de mogelijkheden van Google Posts, hoe je ze kunt aanmaken en waarom dat de moeite waard kan zijn.
Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2020 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn