NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop

Verkopers Shopify realiseren omzetrecord van $7.5 miljard rond Black Friday
Zondag, 00:02
Verkooppartners van Shopify realiseerden rond Black Friday en Cyber Monday een totaalomzet van meer dan 7.5 miljard dollar. Van 25 november tot 28 november steeg de totale verkoop met 19 procent ten opzichte van de omzet die vorig jaar.


Picnic begonnen in Bonn, zoekt locatie voor distributiecentrum
Zondag, 00:02
Picnic is begonnen met bezorgen van boodschappen in Bonn. Voorlopig beperkt zich dat tot het noorden van de stad, in Bornheim, Alfter en Wesseling.


TikTok kiest ChannelEngine uit Leiden voor e-commerce
Zondag, 00:02
De Nederlandser scale-up ChannelEngine gaat TikTok helpen diens e-commerceactiviteiten internationaal serieus op te schalen. Social commerce voor anderhalf miljard gebruikers komt binnen handbereik. Webwinkels komen er niet bij aan te pas.


Cryptobeurs Kraken loost 1100 werknemers
Zondag, 00:02
Cryptobeurs Kraken ontslaat 1100 werknemers, ongeveer 30 procent van zijn personeel, als gevolg van de huidige bearmarkt. Het zijn er niet zoveel als bij Crypto.com, dat 2000 man wil lozen, 30 tot 40 procent van het personeelsbestand.


Europa: bellen in het vliegtuig moet kunnen
Zondag, 00:02
Reizigers in het Europese luchtruim moeten kunnen bellen, sms'en en internetten zoals ze ook op de grond doen. Daartoe scherpte de Europese Commissie regels aan, die dit mogelijk maken met 5G-technologie.


Miljoen euro voor offline dating-app Breeze
Zondag, 00:02
De Rotterdamse offline dating-app Breeze heeft 1,3 miljoen euro groeigeld opgehaald bij een groep binnen- en buitenlandse investeerders.


Belgisch kwaliteitslabel voor influencers
Zondag, 00:02
BeCommerce, de Belgische federatie voor de e-commerce, heeft een nieuw kwaliteitslabel voor onlineveiligheid gelanceerd, dat zich specifiek richt op onlinereclame door influencers.


Meer overnames van webshops en platforms verwacht in 2023
Zondag, 00:01
Meer fusies en overnames in de e-commerce: lees de redenen hiervoor en de kenmerken van e-commercebedrijven die daarvoor in aanmerking komen.


Hyperloop-plannen bij Veendam krijgen vorm
27 November, 00:01
De bouw van het hyperloop-testtraject in Veendam begint vorm te krijgen. Initiatiefnemer European Hyperloop Center verwacht in maart volgend jaar te kunnen starten met de constructie van de 420 meter lange testbaan, schrijft RTVNoord.


Overname Activision Blizzard door Microsoft in gevaar
27 November, 00:01
De overname van Activision Blizzard door Microsoft loopt gevaar nu de Amerikaanse FTC een rechtszaak overweegt. De handelstoezichthouder deed afgelopen maanden onderzoek naar de overname.


CM.com verhuist Amsterdams kantoor naar Rembrandt Park One
27 November, 00:01
CM.com opent een kantoor in Rembrandt Park One, het voormalige Ringpark-gebouw in Amsterdam-West. Het beursgenoteerde bedrijf uit Breda huurt met ingang van het eerste kwartaal van 2023 de eerste en tweede verdieping van het paviljoen bij het herontwikkelde kantoorgebouw.


?Miljardenboete voor Ant Group?
27 November, 00:01
De Chinese autoriteiten zouden Ant Group van de Chinese miljardair Jack Ma een boete willen opleggen van omgerekend een miljard euro. Dat zegt persagentschap Reuters op basis van meerdere anonieme bronnen.


Infographic: KPN zet vol in op versnelde energiebesparing
27 November, 00:01
In tijden dat de energieprijzen fors stijgen is besparen op energie belangrijker dan ooit. Juist ook voor een bedrijf als KPN waar duurzaamheid een integraal onderdeel van de strategie is.


Yandex zoekt werknemers voor Nederlands hoofdkantoor
27 November, 00:01
Het Russische Yandex - zoekmachine, maaltijddienst, taxi-service - gaat verkocht worden. Met vier andere divisies wil het bedrijf onder een nieuwe naam en buiten Rusland verder en het zoekt daarom vijftig tot honderd banen voor het reeds bestaande hoofdkantoor in Nederland, zegt een bron die op de hoogte is van de beslissingen tegen de NOS.


Tim Dierckxsens (Venly): ?Web3 brengt e-commerce naar nog meer sectoren?
27 November, 00:01
Op de tweede plek van de Emerce Top 10 European Startups staat Venly, dat zich inspant om blockchaintechnologie klaar te maken voor een breed publiek. Het Vlaamse bedrijf biedt hiervoor onder andere een multi-blockchainwallet, een eigen NFT-marketplace en white label marketplaces aan.


Verkoop van apparatuur van Huawei in VS nu echt verboden
27 November, 00:01
De Amerikaanse telecom- en mediatoezichthouder FCC neemt drastische stappen tegen de verkoop en import van telecommunicatieapparatuur uit China.


Studenten TU Eindhoven bouwen grootste werkende Nintendo-controller ter wereld
27 November, 00:01
Dankzij de jubilerende studievereniging Thor spelen voorbijgangers op TU/e-campus Super Mario in XL-formaat. De megacontroller is 6 bij 2,5 meter groot en gebaseerd op de populaire Super Nintendo uit de jaren negentig. Het reuze-exemplaar is door vier commissieleden en een handjevol vrijwilligers van de jubilerende studievereniging Thor (faculteit Electrical Engineering) gebouwd.


Podcast The Brief jubileumeditie: in gesprek met oud-hosts
27 November, 00:01
The Brief is een podcast van Wayne Parker Kent over merken, marketing en content. De eerste aflevering is meer dan […]


Kaspersky: meer dan 230% groei in het aantal kwaadaardige mineprogramma?s
20 November, 00:02
In het derde kwartaal van 2022 zagen onderzoekers van Kaspersky een sterke toename van 230 procent van cryptominer varianten ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Het aantal is drie keer meer dan in het derde kwartaal van 2021 en bedraagt nu meer dan 150.000.


Meer lijken uit de kast bij omgevallen cryptobeurs FTX
20 November, 00:02
De voormalige top van cryptobeurs FTX ontving enorme leningen van dochterbedrijf Alameda Research, zo blijkt uit documenten. CEO Sam Bankman-Fried kreeg zelfs een lening van 1 miljard dollar.
© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn