NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop

Retro Bluetooth speakers van Dynavoice
8 Februari, 07:47
Oogt als een radio uit vervlogen tijden, maar is een Bluetooth speaker. Het Zweedse Dynavoice, een merk uit de stal van Omera uit Vlaardingen, heeft twee nieuwe bluetooth speakers gepresenteerd: de Classic CL-14 en CL-15.


Doordash stuwt winst SoftBank
8 Februari, 07:14
Techinvesteerder SoftBank rapporteerde vandaag een nettowinst van omgerekend 11 miljard dollar over het afgelopen kwartaal. Een jaar geleden werd nog een recordverlies geleden.


Thuiswerkers kochten 400 miljoen aan kantoorproducten
8 Februari, 05:39
Meer dan twee op de vijf thuiswerkers hebben kantoorproducten gekocht voor de thuiswerkplek. Gemiddeld gaven zij 359 euro hieraan uit. Dit komt neer op bijna 400 miljoen aan kantoorproducten voor heel Nederland, zo blijkt uit de Thuiswerk Monitor, een grootschalige meting van Multiscope onder meer dan 3.000 Nederlanders in loondienst.


Democratische Amerikaanse senatoren dienen wetsvoorstel in om Sectie 230 te beperken
8 Februari, 05:39
Drie Democratische Amerikaanse senatoren hebben een wetsvoorstel ingediend om sectie 230 te beperken, een wet die aansprakelijkheid rondom online uitingen regelt.


Ruud de Langen (dentsu Nederland): ?Ik neem de ondernemingslust mee?
6 Februari, 08:30
Ruud de Langen is onmiskenbaar een bekende verschijning in de Nederlandse media- en reclamewereld. Onlangs wisselde hij de lokale, snelle mediawereld van Talpa in voor de kennisintensieve, internationale omgeving van datagedreven communicatie bij dentsu.


?Zet digitalisering zorg door in nieuwe kabinetsperiode?
6 Februari, 05:33
In de volgende kabinetsperiode kunnen grote stappen worden gezet met de digitalisering van de zorg. Daarmee wordt de zorgvraag beperkt en stijgen de kosten van de zorg minder hard. Dat zeggen MKB-Nederland en VNO-NCW in reactie op de discussienota ?Zorg voor de toekomst? van het kabinet.


Marketplaces
5 Februari, 15:41
Master je marktplaats strategie. Hoe ben je succesvol verkoper op marktplaatsen? Hoe bepaal je de strategie, wat voor aanpak kies […]


Robbe en Wagemaker naar N=5
5 Februari, 14:31
N=5 heeft Paul Wagemaker en Arnout Robbe aangetrokken als creative directors. Thijs Bontje wordt ECD.


5 Februari, 14:02
Just Eat Takeaway neemt met GrubHub een verliesgevend bedrijf over. Over heel 2020 werd een verlies geleden van 155 miljoen dollar op een omzet van 1,8 miljard, zo blijkt uit de deze week gepubliceerde jaarcijfers.


ACM legde KPN terecht boetes op wegens misleiding
5 Februari, 13:29
Toezichthouder ACM heeft KPN terecht bestuurlijke boetes opgelegd wegens oneerlijke handelspraktijken. Dat heeft de rechtbank Rotterdam vrijdag bepaald.


Starlink: ?meer dan tienduizend abonnees?
5 Februari, 12:32
Internetprovider Starlink, onderdeel van SpaceX, heeft meer dan tienduizend gebruikers en ging afgelopen week over de grens van duizend operationele satellieten met breedband.


Amazon test elektrische voertuigen in Los Angeles
5 Februari, 11:41
Amazon is begonnen met het leveren aan klanten in Los Angeles met behulp van elektrische bestelwagens van Rivian.


Britse Hyves keert terug
5 Februari, 11:11
De Britse Hyves lijkt terug te keren. Het sociale platform Bebo wordt nieuw leven ingeblazen, bevestigt oprichter Michael Birch aan de BBC.


Ook Google wil reclameblokkade op mobiel
5 Februari, 10:14
Google onderzoekt hoe het kan voorkomen dat adverteerders via websites en apps profiel- en gedragsdata verzamelen van gebruikers. Het begeeft zich daarmee in de voetsporen van Apple, dat zich toont als streng in de leer wat de privacybescherming betreft.


RTL verkoopt SpotX
5 Februari, 09:45
RTL Group verkoopt zijn dochterbedrijf SpotX aan de Amerikaanse technologiepartij Magnite, een speler op de digitale reclamemarkt. De Duitsers vangen 1,2 miljard dollar voor de specialist in videoreclame.


Gartner: 5G zorgt voor stijging smartphoneverkopen
5 Februari, 08:45
Analistenbureau Gartner voorspelt dat de wereldwijde smartphoneverkoop in 2021 in totaal 1,5 miljard eenheden zal bedragen, een stijging van 11,4 procent op jaarbasis. Daarmee zou het niveau van voor 2020 weer worden gehaald.


iPod Classic werkt met Spotify
5 Februari, 07:18
Techknutselaar Guy Dupont heeft een oude iPod Classic nieuw leven ingeblazen. Hij verving de interne componenten door een Raspberry Pi en een micro-USB poort, zodat het apparaatje met internet verbinding kan maken en nummers van Spotify af kan spelen.


Ijzersterk beursdebuut voor TikTok rivaal Kuaishou
5 Februari, 07:18
TikTok rivaal Kuaishou beleefde vanochtend een sterk debuut op de aandelenbeurs van Hong Kong. De koers van het aandeel steeg […]


Orange Belgium: moeilijk jaar, maar toch positieve resultaten
5 Februari, 06:44
Orange Belgium haalde positieve resultaten ondanks de aanhoudende coronamaatregelen, waardoor de winkels beperkt open zijn.


Joolz: ?We leggen de keuze online steeds meer bij de klant?
5 Februari, 05:45
Door de lockdowns moest kinderwagenproducent Joolz snel omschakelen naar online. Personalisatie en een modellenconfigurator brachten uitkomst.
© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn