NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop





RTL: Kleding shoppen vanuit videostreams
Gisteren, 00:00
Duitse kijkers van de lokale ?Goede Tijden, Slechte Tijden? kunnen vanuit de iOS-app kleding shoppen die ze de acteurs zien dragen.


EU start onderzoek naar AliExpress onder Digital Services Act (DSA)
Gisteren, 00:00
De Europese Unie heeft haar derde formele onderzoek geopend onder de Digital Services Act (DSA). Het gaat om het Chinese AliExpress.


EU start onderzoek naar AliExpress onder Digital Services Act (DSA)
Gisteren, 00:00
De Europese Unie heeft haar derde formele onderzoek geopend onder de Digital Services Act (DSA). Het gaat om het Chinese AliExpress.


Moeiteloos meer omzet genereren door het optimaliseren van je betaalpagina
Gisteren, 00:00
Adverteren wordt steeds duurder. De gratis weggever heeft z?n beste tijd gehad. Hoe zorg je als ondernemer of bedrijf dan […]


Ontwikkelingen in de betaalstrategie voor (online) bedrijven
Gisteren, 00:00
Van Ideal 2.0 tot de introductie van Open Banking en de opkomst van cryptobetalingen. De betaalmarkt is volop in beweging.


SXSW 2024 ? Benjamin de Wit: ?sectoroverschrijding is kans voor XR?
Gisteren, 00:00
Het jaarlijkse muziek- en tech-evenement SXSW: een gesprek met Benjamin de Wit, organisator en festivaldirecteur van de Immersive Tech Week.


Uber-app toont passagiers CO2-besparing bij duurzame taxirit
Gisteren, 00:00
Sinds deze week maakt Uber voor passagiers en bedrijven direct inzichtelijk hoeveel CO2 uitstoot ze kunnen besparen met een duurzame taxirit. Daarmee wil het bedrijf het bewustzijn over het belang van duurzaam rijden verder vergroten.


Infographic: markt voor tweedehands smartphones in Nederland
Gisteren, 00:00
Recommerce, bekend van inruil van hightech producten, presenteert de resultaten van de derde editie van zijn jaarlijkse marktonderzoek naar tweedehands smartphones, uitgevoerd door KANTAR in meer dan 12 Europese landen, inclusief Nederland.


X voegt blogfunctie toe voor langere verhalen
11 Maart, 00:00
Twitter/X krijgt een aparte sectie waarmee gebruikers langere verhalen kunnen schrijven als ware de site een blogplatform.


Google in het geweer tegen AI-spam
11 Maart, 00:00
Google scherpt per 5 mei aanstaande zijn spambeleid voor Search verder aan om AI-spam te weren.


Adyen, NS, Ziggo en MyJewellery naar Emerce Conversion & Analytics
11 Maart, 00:00
De eerste sprekers van Conversion & Analytics zijn bekend. Kom op 18 april 2024 naar Amsterdam en voeg je bij ruim driehonderd conversie- en analytics specialisten.


Amerikaanse waakhond wijst aanvragen voor Ether fondsen af
11 Maart, 00:00
De Securities & Exchange Commission (SEC) heeft de aanvragen voor een ethereum exchange traded fund voorlopig afgewezen. Zowel Fidelity als BlackRock grijpen achter het net.


Aantal phishing-aanvallen nam toe met 40 procent in 2023
11 Maart, 00:00
Het antiphishingssyteem van online beveiligr Kaspersky voorkwam in 2023 meer dan 709 miljoen pogingen om toegang te krijgen tot phishing- en scamwebsites, een stijging van 40 procent ten opzichte van het voorgaande jaar. Berichten-apps, AI-platformen, sociale mediaservices en cryptobeurzen werden hiervoor het vaakst misbruikt.


Eindhovense expertise AI-chips naar Snap
11 Maart, 00:00
Diepe technische kennis over AI-chips die in Eindhoven is ontwikkeld, wordt nu toegepast in het hardwarelab van Snapchat.


Apple maakt zich op om dit jaar 8,5 miljoen OLED iPad Pro-modellen te verkopen
11 Maart, 00:00
Apple zou voorbereidingen treffen om dit jaar ongeveer 8,5 miljoen OLED iPad Pro-modellen te verkopen. Mogelijk worden de modellen de komende week al aangekondigd of in elk geval in de loop van maart.


Infographic: vrouwen steeds prominenter aanwezig in crypto
11 Maart, 00:00
Vrijdag was het Internationale Vrouwendag, een mooi moment om eens te bekijken hoe vrouwen vertegenwoordigd zijn in crypto. De wereld van cryptocurrency wordt nog steeds gezien als een mannenwereld. Toch zijn er steeds meer vrouwen actief op de cryptomarkt, blijkt uit onderzoek van Crypto Insiders. Data laat zien dat vrouwen in Nederland een actievere rol in cryptocurrency zijn gaan spelen. De vrouwelijke interesse in crypto steeg met 39 procent vergeleken met 2023, waar de provincie Flevoland de hoofdrol speelt.


Meta in Nederland opnieuw voor de rechter gedaagd
4 Maart, 00:01
De Data Privacy Stichting (DPS) start in samenwerking met de Consumentenbond een nieuwe rechtszaak tegen Meta om compensatie voor gebruikers van Facebook en Instagram af te dwingen. DPS en de Consumentenbond waren hierover in onderhandeling met Meta, maar die gesprekken zijn op niets uitgelopen.


Mogelijk dit jaar nog beursgang Klarna
4 Maart, 00:01
Betaalspecialist Klarna voert gesprekken met zakenbanken over een beursgang in de VS. Die kan mogelijk nog dit najaar plaatsvinden.


Amazon opent online modewinkel in India
4 Maart, 00:01
Amazon is van plan om in India een speciale online winkel te lanceren, Bazaar, waar het geen extra kosten in rekening zal brengen aan verkopers die merkloze en trendy mode- en lifestyleproducten aanbieden.


AI hulpje Copilot binnenkort in het Nederlands
4 Maart, 00:00
Het AI hulpje Copilot van Microsoft, gebaseerd op technologie van OpenAI, wordt in maart en april uitgerold voor 17 extra talen, waaronder het Nederlands.




© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn