NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop

Nieuwe Fluxys-leiding moet meer gas naar Duitsland sturen
Donderdag, 00:02
20:09 De gasnetbeheerder Fluxys Belgium zet het licht op groen voor de bouw van een tweede gaspijpleiding tussen Desteldonk en Opwijk. Die moet toelaten meer gas naar Duitsland te exporteren.


Cryptobeurs Kraken ontslaat ruim 1.000 personeelsleden
Donderdag, 00:02
19:56 De cryptobeurs Kraken zet 1.100 personeelsleden aan de deur. Dat is zo'n 30 procent van het totaal. Kraken verwijst naar 'moeilijke marktomstandigheden'.


Felgroene sluiting in New York
Donderdag, 00:02
22:25 De Amerikaanse beurzen reageerden enthousiast op de woorden van Jerome Powell, die in een toespraak signaleerde dat het tempo van de renteverhogingen zal matigen. In de Bel20 trokken Argenx en VGP de ...


CEO Metro en Makro zoekt nog financiering voor bod
Donderdag, 00:02
20:09 Vincent Nolf, de CEO van de Makro- en Metro-winkels in ons land, zoekt nog altijd extra financiering voor zijn bod op de Metro-winkels, twee dagen voor de rechtbankzitting over het dossier.


Tegen 2030 moet elke verpakking in Europa recycleerbaar zijn
Donderdag, 00:02
21:45 Europa bindt de strijd aan met de groeiende berg verpakkingsafval door recyclage en hergebruik van bierflesjes tot koffiecapsules te verplichten. Wegwerpverpakkingen voor afhaalmaaltijden of fruit wor...


Vreugde op Wall Street na milde toon van Fed-voorzitter Powell
Donderdag, 00:02
22:18 De Amerikaanse beurzen reageerden enthousiast op het signaal van Fed-voorzitter Jerome Powell dat het tempo van de renteverhogingen zal vertragen.


Brandpolis fors duurder door prijsstijging bouwmaterialen
Donderdag, 00:02
20:44 Duurdere bouwmaterialen doen de premie van uw brandverzekering volgend jaar met ruim 10 procent stijgen. De verzekeraar AG voert nog een prijsverhoging door boven op die indexering.


Voormalige CEO FTX: 'Ik heb nooit geprobeerd te frauderen'
Donderdag, 00:02
00:16 De voormalige topman van de bankroete cryptobeurs FTX betuigde zijn 'diepe spijt' tijdens een live interview. Hij geeft toe veel fouten te hebben gemaakt maar nooit fraude te hebben willen plegen.


Wat u moet weten over de gemoderniseerde pachtwet
24 November, 00:04
20:00 Schriftelijke contracten, meer opzegmogelijkheden voor de grondeigenaars en aandacht voor natuur zijn de krachtlijnen van de nieuwe pachtwet.


Geen enkel EU-land tevreden met limiet op gasprijs
24 November, 00:04
20:49 Europese lidstaten reageren kritisch op de wetteksten die een limiet zetten op de gasprijs. Dat is een 'onwaarschijnlijk groot risico', vinden Nederland en Duitsland. Zuid- en Oost-Europese lidstaten ...


Marghem reikt hand aan N-VA om kernuitstap terug te draaien
24 November, 00:04
21:23 MR-Kamerlid Marie-Christine Marghem heeft haar wetsvoorstel om de kernuitstap terug te draaien mee laten ondertekenen door de N-VA-oppositie. Dat dreigt Vivaldi onder hoogspanning te zetten.


Extreemrechtse partijen vormen front in Europees Parlement
24 November, 00:04
21:37 Extreemrechtse partijen in het Europees Parlement gaan samenwerken over de fractiegrenzen heen. Die zet plaatst de N-VA voor moeilijke beslissingen.


'Bedrijfswindmolens? Je bent meteen vertrokken voor acht jaar procedures'
24 November, 00:04
23:00 Nooit was de nood aan hernieuwbare en betaalbare energie zo hoog. Toch komen bedrijven die een eigen windturbine willen neerpoten nog altijd terecht in een traag draaiende molen van verkokerde adminis...


Creatief directeur Alessandro Michele verlaat Gucci
24 November, 00:04
23:46 Creatief directeur Alessandro Michele stapt op bij het modehuis Gucci. Dat heeft het moederhuis Kering woensdagavond bevestigd. Volgens insiders betaalt de man de prijs voor het slabakken van het Ital...


Strengere voorwaarden voor bijkomende bouwgronden
24 November, 00:04
01:00 Nergens in Vlaanderen mag nog woon- of industriegebied bijkomen, als dat niet wordt gecompenseerd met open ruimte, zoals landbouw- of natuurgebied. De Vlaamse regering zet met de beslissing een belan...


Wall Street: boerenjaar voor Deere
24 November, 00:04
22:28 De New Yorkse beurzen veerden op na Fed-notulen die wezen op een snellere vertraging in het tempo van renteverhogingen. De Amerikaanse fabrikant van zware werktuigen Deere profiteert van een tractorko...


'Vastgoedmarkt dreigt stil te vallen door tekort aan asbestdeskundigen'
17 November, 00:03
19:49 Verkoopt u een oude woning, dan moet u vanaf 23 november beschikken over een asbestattest. Maar omdat er te weinig deskundigen zijn, dreigt de vastgoedmarkt stil te vallen, vrezen makelaars.


Ex-AB InBev-topman Carlos Brito wordt CEO van Carglass-moeder Belron
17 November, 00:03
20:16 Carlos Brito wordt CEO bij de D'Ieteren-dochter Belron. De Braziliaanse topmanager was 15 jaar CEO van AB InBev. Door overnames maakte hij er de grootste en meest winstgevende brouwer ter wereld van.


Franse champagneboeren kampen met tekorten
17 November, 00:03
20:07 Meerdere Franse champagnehuizen zitten door hun voorraad heen. Zelfs de luxegroep LVMH worstelt met de gevolgen van de vraag die na corona fel heropleeft.


Bouwer van blusvliegtuig vestigt zich in Oostende
17 November, 00:03
20:25 De Belgische start-up Roadfour kiest Oostende voor de eindassemblage van zijn nieuwe amfibietoestel. Dat levert op termijn circa 450 jobs op.
© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn