NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop

Toyota introduceert RAV4 Adventure
Dinsdag, 00:01
Toyota introduceert de RAV4 ADVENTURE, een nieuw en extra stoere uitvoering die zijn mannetje zowel op als buiten de gebaande paden staat. Deze Toyota richt zich in het bijzonder op de consument die een auto wil die past bij zijn liefde voor het (avontuurlijke) buitenleven, met behoud van de prestatie- en efficientievoordelen van Toyotas hybride elektrische aandrijftechnologie.


Mazda CX-5 aangepast voor modeljaar 2022
Dinsdag, 00:01
De Mazda CX-5 is aangepast voor modeljaar 2022. De CX-5 heeft een vernieuwd exterieurdesign en drie nieuwe uitrustingsvarianten: Newground, Sportive en Signature. De vernieuwde Mazda CX-5 is bovendien voorzien van een Mi-Drive rijmodus-selector, een verbeterde rijdynamiek en meer keuzemogelijkheden, verbeteringen op het gebied van bagageruimte en het gebruiksgemak in het interieur en een uitgebreidgamma veiligheidsvoorzieningen. In Nederland staat eind 2021 de vernieuwde CX-5 in de showroom voor een vanafprijs van 35.990 euro.


Volkswagen opent nieuw lab voor accu's
Dinsdag, 00:01
Volkswagen Group Components heeft in Salzgitter (Duitsland) een nieuwe laboratorium voor celonderzoek en -ontwikkeling geopend. Met dit nieuwe lab breidt de onderneming de expertise in accutechnologie uit en zet het naar eigen zeggen een volgende stap in de ontwikkeling en productie van eigen accucellen voor elektromobiliteit. In 2025 rolt de eerste door Volkswagen ontwikkelde accucel van de productielijn. In de toekomst gaan zon 250 specialisten in in totaal vier laboratoria onderzoek doen op het gebied van celontwikkeling, analyse en testen. Volkswagen investeert ongeveer 70 miljoen euro in de onderzoeksfaciliteiten.


Renault opent orderboeken Trafic 2021
Dinsdag, 00:01
De vernieuwde Renault Trafic is per direct te bestellen. Behalve het nieuwe frontdesign wordt de nieuwe Trafic ook gekenmerkt door een grondig vernieuwd, functioneler en praktischer interieur dat op het gebied van comfort en waarneembare kwaliteit niet onderdoet voor dat van een personenauto. Het bredere aanbod van nieuwe Euro 6d-Full-motoren levert bovendien meer vermogen en koppel. Voor meer veiligheid en gemoedsrust zijn nieuwe rijhulpsystemen (ADAS) gemonteerd.


Seat Ibiza nu ook als Reference
Dinsdag, 00:01
De vernieuwde Ibiza die SEAT deze zomer introduceerde, heeft nu een nieuw instapmodel gekregen: de Ibiza Reference. Deze uitvoering heeft een vanafprijs van 19.700 euro.


Fiat 500 tijdelijk als Connect
Dinsdag, 00:01
De Fiat 500 is tijdelijk verkrijgbaar als Connect. Die staat per direct voor 17.850 euro bij de Nederlandse Fiat-dealers.


5 EuroNCAP sterren Subaru Outback 2022
14 September, 00:01
Subaru maakt bekend dat de volledig nieuwe Outback voor de Europese markt de maximale beoordeling van vijf sterren heeft behaald in het European New Car Assessment Programme 2021. De Outback behaalt in alle vier de beoordelingsgebieden (Bescherming van volwassenen, Bescherming van kinderen, Bescherming van kwetsbare weggebruikers, Rijhulpsystemen) scores die ruimschoots boven de grenswaarden liggen.


Opel Combo-e Cargo nu te bestellen
14 September, 00:01
De nieuwe Opel Combo-e Cargo is per direct te bestellen. Prijzen voor de batterij-elektrische lichte bedrijfswagen (LCV) beginnen bij 27.599 euro (exclusief BTW en BPM). De laadruimte tot 3,9 m3 en een laadvermogen totwel 800 kg is gangbaar in het segment. Afhankelijk van de omstandigheden en het rijgedrag heeft de nieuwe Opel Combo-e Cargo een theoretische actieradius tot 275 kilometer op een volle 50 kWh lithium-ion batterij (WLTP). De batterij is aan een snellaadstation in ongeveer een half uur op te laden tot 80 procent van zijn capaciteit.


Autotest: DS 4
14 September, 00:01
Een middelgrote auto is in de regel afgestemd op de middelmaat. Om de grootst mogelijke doelgroep aan te spreken wordt gekozen voor een ingetogen uiterlijk en conventionele techniek. Maar wat als die middenklasser juist liefhebbers moet aanspreken? Dan is het aanbod beperkt en voornamelijk Duits. Om daar verandering in te brengen introduceert het op-en-top Franse merk DS nu de 4. Hoe weet deze Fransoos te verleiden?


Volkswagen toont ID. Buzz AD prototype
14 September, 00:01
Tijdens de New Auto Night van de Volkswagen Groep presenteerde Volkswagen Bedrijfswagens op de vooravond van de IAA Mobility 2021 een in zwarte en witte camouflage gehuld prototype van de ID Buzz AD (Autonomous Drive). Het model, ??n van de eerste vijf zelfrijdende, elektrische ID Buzz AD testautos, is een voorbode van het productiemodel dat vanaf begin 2025 op de markt komt en in eerste instantie in Hamburg wordt ingezet voor de ridepooling-dienst van mobiliteitsprovider MOIA.


Sterkere batterij voor Volvo 90 en 60 se
14 September, 00:01
Volvo introduceert een nieuwe, verbeterde Recharge plug-in hybride aandrijflijn voor de modellen uit de 90- en 60-serie, waardoor de elektrische actieradius aanzienlijk wordt vergroot en tegelijkertijd de CO2-uitstoot wordt verlaagd. Bovendien worden de prestaties en rijeigenschappen verbeterd.


Citroen opent orderboeken e-Berlingo
14 September, 00:01
Citro?n opent de orderboeken van de volledig elektrische ?-Berlingo Van met een actieradius van 275 km voor de 50 kWh-batterij. De plaatsing van het accupakket in de bodemsectie resulteert niet alleen in een laag zwaartepunt, maar zorgt er ook voor dat het laadvolume (maximaal 4,4 mi) en de bruikbare lengte niet worden beperkt. Hierdoor kunnen voorwerpen met een maximale lengte van1,82 meter worden vervoerd in de 4,4 meter lange M-versie en in de XL-variant zelfs voorwerpen van 2,17 meter. Alle versies hebben een maximaal laadvermogen van 825 kg en een geremd trekgewicht van 750 kg.


Cupra toont Tavascan Extreme E Concept
14 September, 00:01
CUPRA toont de Tavascan Extreme E Concept op de IAA Mobility 2021. De volledig elektrische offroader vormt de opmaat naar de volgende fase in het Extreme E-avontuur van CUPRA. De concept car is ook een vingeroefening voor het design dat CUPRA gaat gebruiken voor het toekomstige CUPRA Tavascan SUV productiemodel. Deze tweede 100% elektrische auto van CUPRA komt in 2024 op de markt.


Hyundai wil voor 2045 CO2-neutraal zijn
14 September, 00:01
Hyundai maakt op de IAA Mobility 2021 plannen bekend voor de weg naar CO2-neutraliteit in 2045. Hyundai heeft een gepntegreerde strategie om CO2-neutraliteit te bereiken, gebaseerd op drie pijlers: schone mobiliteit, een nieuwe generatie platforms en groene energie. Hyundai toont zijn volledige aanbod van gellektrificeerde voertuigen en de nieuwste oplossingen op de IAA Mobility 2021, die van 6 tot 12 september plaatsvindt in Munchen, Duitsland.


BMW toont Vision Circular
14 September, 00:01
De vierzits BMW i Vision Circular geeft een voorproefje van een compacte, volledig elektrische auto voor het jaar 2040, die geheel op duurzaamheid en luxe is gericht. Het conceptmodel is volledig ontworpen volgens de principes van een kringloop- of circulaire economie. Het doel: 100% toepassing van gerecyclede materialen met 100% recyclebaarheid. De vastestof-accu in de BMW i Vision Circular is dan ook 100% recyclebaar en wordt bijna uitsluitend gefabriceerd met gebruik van materialen uit de kringloop. Deze accu biedt een veel hogere energiedichtheid met een aanzienlijk gereduceerd gebruik van de meest waardevolle hulpbronnen.


Renault onthult Megane E-Tech
14 September, 00:01
Renault onthult de Megane E-Tech. De nieuwe Megane E-Tech electric is het eerste elektrische model van generatie 2.0 van Renault en luidt een nieuw hoofdstuk in van de elektrische revolutie die zon tien jaar geleden begon. De auto symboliseert het begin van het productoffensief van Renault in het segment van de compacte middenklasse (C-segment).


Nissan verkoopt 250.000e EV in Europa
14 September, 00:01
Nissan heeft een mijlpaal bereikt: een kwart miljoen verkochte volledig elektrische voertuigen in Europa. De mijlpaal is te danken aan de LEAF, waarvan 208.000 exemplaren zijn verkocht, en aan de e-NV200, met 42.000 klanten in Europa. De LEAF en e-NV200 werden respectievelijk in 2010 en 2014 gepntroduceerd en waren baanbrekend op het gebied van elektrische mobiliteit: de LEAF als eerste EV-personenauto en de e-NV200 als pionier op het gebied van elektrische bedrijfswagens.


1e generatie Skoda SUPERB wordt 20
14 September, 00:01
Precies twintig jaar geleden lanceerde Skoda met de SUPERB zijn nieuwe vlaggenschip. Met een lengte van 4,80 meter was de sedan een bovengemiddeld ruime auto, met krachtige doch relatief zuinige motoren en tal van voorzieningen die de veiligheid en het comfort naar een hoger plan tilden. Deze eerste generatie markeerde de terugkeer van de SUPERB-modelnaam en legde uiteindelijk de basis voor de huidige, derde-generatie SUPERB, die als HATCHBACK en COMBI en desgewenst als SUPERB iV met een plug-in hybride-aandrijflijn leverbaar is.


Autotest: Lexus UX Electric
14 September, 00:01
De merknaam Lexus is bijna synoniem voor hybride. Lexus onderscheidt zich niet alleen met de vormgeving en rijeigenschappen, maar bovenal met de combinatie van een benzine- en elektromotor. Echter, inmiddels is de rest van de wereld overgestapt op volledig elektrische auto's. Met de "UX Electric" maakt ook Lexus nu deze logische volgende stap. Is de UX daarmee nog groener geworden?


Mazda MX-30 nu ook als Advantage
14 September, 00:01
Mazda heeft het aanbod van de MX-30 uitgebreid met een speciale uitvoering: de MX-30 Advantage. De uitvoering is gelimiteerd en leverbaar op basis van de beschikbare voorraad. De Advantage is een aanvulling op de rest van het gamma, zoals dat in Nederland beschikbaar is. De MX-30 Advantage is leverbaar vanaf 34.640 euro, inclusief kosten rijklaar maken en exclusief metallic lak. De auto is dit jaar nog verkrijgbaar met een bijtelling van 12%.
© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn