NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Binnenland

2News.be / Binnenland

"Alternatieven voorzien voor uit Brussel bannen van auto"
29 Mei 2018, 16:48 Skynet Belgie
MR-vicepremier en voorzitter van de Brussels federatie van de Franstalige liberalen Didier Reynders heeft in de Franstalige zakenclub Cercle de Lorraine in Brussel een vernietigend beeld geschetst van het mobiliteitsbeleid in het Brussels gewest. Voor het uit de hoofdstad bannen van de auto, moeten er alternatieve oplossingen worden voorzien, verklaarde hij.


"Redenen om te denken dat het om een terreuraanslag zou kunnen gaan"
29 Mei 2018, 13:30 Skynet Belgie
Het onderzoek naar de schietpartij van vanmorgen is overgedragen aan het federaal parket. Dat heeft woordvoerder Eric Van der Sijpt gemeld. "Er zijn redenen om te denken dat het om een terreuraanslag zou kunnen gaan", aldus het parket, dat verder geen details geeft.


Groenen willen werkloosheidsuitkering voor wie zelf ontslag neemt
29 Mei 2018, 12:18 Skynet Belgie
Ecolo-Groen wil dat werknemers die zelf ontslag nemen recht krijgen op een werkloosheidsuitkering, zodat ze hun carriŤre een nieuwe wending kunnen geven zonder al te groot financieel risico. De groene fractie dient daarvoor in de Kamer een wetsvoorstel in.


Drie op de vier ouders ervaren meer stress tijdens blok van kinderen
29 Mei 2018, 12:00 Skynet Belgie
Drie kwart van de ouders ervaart meer stress dan normaal tijdens de examenperiode van hun kinderen. Dat blijkt uit een enquÍte die Teleblok, de gratis anonieme chatlijn van de Christelijke Mutualiteit, in samenwerking met radiozender MNM heeft afgenomen bij 1.279 ouders en 2.228 studenten.


Fors meer klachten over discriminatie op het werk bij zwangerschap en moederschap
29 Mei 2018, 10:30 Skynet Belgie
Het Instituut voor gelijkheid van vrouwen en mannen heeft vorig jaar fors meer klachten gekregen over discriminatie op het werk van moeders of zwangere vrouwen. Het aantal meldingen is verdubbeld in vergelijking met 2016, zegt het instituut in een mededeling.


Gezin in Aleppo trekt naar EU-Mensenrechtenhof tegen Belgische weigering visum
29 Mei 2018, 09:00 Skynet Belgie
Een gezin met kinderen uit het Syrische Aleppo leidt een zaak in tegen BelgiŽ bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens omdat het geen visum kreeg om in BelgiŽ asiel aan te vragen. Dat meldt staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) via Twitter en Facebook.


Ochtendspits verloopt normaal
29 Mei 2018, 09:00 Skynet Belgie
Na het zeer moeizaam verkeer van gisteren door de gelijktijdige sluiting van drie tunnels in Brussel, verloopt de ochtendspits vandaag zo goed als normaal. Dat meldt Inge Paemen van Brussel Mobiliteit. "De mensen hebben hun lesje geleerd", aldus de woordvoerster.


450 miljoen om groeibedrijven in BelgiŽ te houden
29 Mei 2018, 09:00 Skynet Belgie
Minister van FinanciŽn Johan Van Overtveldt (N-VA) nodigt privť≠investeerders uit om een nieuw durffonds van 450 miljoen euro mee te beheren. Het zogenaamde dakfonds moet jonge ≠groeibedrijven in BelgiŽ houden. Dat schrijven De Standaard, Het Nieuwsblad en de Gazet van Antwerpen.


Paar tiental oproepen in zuiden van West-Vlaanderen na onweer
29 Mei 2018, 08:42 Skynet Belgie
De brandweerzones Fluvia en Westhoek hebben in totaal een twintigtal oproepen te verwerken gekregen na het onweer van vanochtend. Het ging om wateroverlast en enkele blikseminslagen.


Weerbericht - Opnieuw kans op felle onweersbuien
29 Mei 2018, 07:12 Skynet Belgie
Dinsdagochtend is er kans op buien over het westen en langs de Franse grens. Daarna is het tijdelijk droog, maar in de namiddag verschijnen er opnieuw onweersbuien. Plaatselijk valt er flink wat neerslag in korte tijd en hier en daar gaat het ook hagelen. De maxima schommelen van 21 of 22 graden aan de kust en in de Hoge Ardennen tot 29 graden in de Kempen. Dat meldt het KMI.

In het nieuwsCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2020 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn