NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Binnenland

2News.be / Binnenland

Luikse hooligans vielen zaterdag supporters uit Charleroi aan
Woensdag, 00:01 Skynet Belgie
Er loopt een gerechtelijk onderzoek naar Luikse voetbalhooligans die supporters van Sporting Charleroi zaterdag hebben aangevallen, toen die terugkeerden van een verplaatsing naar Brugge. Dat meldt het parket van Charleroi dinsdag. Het bevestigt informatie van mediagroep Sudinfo. Vier personen raakten gewond.


Van Aert was "volledig van slag" na zwaar ongeval van ploegmaat Van Hooydonck
Woensdag, 00:01 Skynet Belgie
Wout van Aert heeft een bijzonder moeilijke week achter de rug. Vorige week dinsdag raakte zijn land- en ploeggenoot Nathan Van Hooydonck en diens partner immers betrokken bij een zwaar verkeersongeluk in Kalmthout, nadat hij onwel zou zijn geworden achter het stuur.


Organisatie European Open gaf Goffin wildcard: "Misschien niet slecht dat hij eerder underdog is"
Woensdag, 00:01 Skynet Belgie
David Goffin neemt dit jaar via een uitnodiging deel aan de European Open, het ATP250-toernooi in Antwerpen dat van 15 tot 22 oktober op de agenda staat in de Lotto Arena. Door zijn honderdste plaats op de ATP-ranking prijkt de Luikenaar niet meteen op de hoofdtabel.


Van Aert mikt na ziekte op podium in EK-tijdrit: "Tarling is de topfavoriet"
Woensdag, 00:01 Skynet Belgie
Wout van Aert kende allesbehalve een vlekkeloze voorbereiding op het EK wielrennen, dat woensdag in het Nederlandse Emmen van start gaat met de tijdrit bij de mannen. Exact een week geleden kreeg hij het nieuws te verwerken dat Nathan Van Hooydonck, zijn ploegmaat bij Jumbo-Visma, en diens partner betrokken waren bij een zwaar verkeersongeluk in Kalmthout, nadat hij onwel zou zijn geworden achter het stuur.


Anthony Dumarey stopt als burgemeester van Oudenburg na vermeende belangenvermengingen
Woensdag, 00:01 Skynet Belgie
Anthony Dumarey (Open VLD) heeft dinsdag beslist dat hij eind deze maand opstapt als burgemeester van het West-Vlaamse Oudenburg. Dat bevestigt Dumarey zelf op Facebook. Die beslissing komt er nadat de burgemeester zich mogelijk schuldig maakte aan belangenvermenging bij vastgoeddeals.


Bailly wil zich opnieuw in kijker tennissen op de European Open: "Maar eerst door kwalificaties geraken"
Woensdag, 00:01 Skynet Belgie
Gilles-Arnaud Bailly maakte een jaar geleden zijn debuut op een ATP-hoofdtabel tegen David Goffin in de eerste ronde van de European Open in Antwerpen. Het toptalent hield stand tegen de Belgische nummer 1, die er meer dan 3 uur over deed om in drie sets te winnen. Bailly keert dit jaar terug naar de Lotto Arena. Hij kreeg een van de twee wildcards voor de kwalificaties. De andere gaat naar Alexander Blockx, de andere grote hoop van het Belgische mannentennis.


Nina Derwael gaat zaterdag onder het mes
Woensdag, 00:01 Skynet Belgie
Nina Derwael maakte tien dagen geleden bekend vanwege een schouderblessure forfait te moeten geven voor het WK turnen in Antwerpen (30 september - 8 oktober). Ze gaat komende zaterdag onder het mes, zo meldde de 23-jarige Limburgse dinsdag op sociale media.


Veiligheid Zuidstation - Sint-Gillis verlengt alcoholverbod
Woensdag, 00:01 Skynet Belgie
Zoals voorzien in het recente actieplan om de veiligheid in en rondom Brussel-Zuid te versterken heeft burgemeester Jean Spinette van Sint-Gillis de ordonnantie die de consumptie van alcohol verbiedt met drie maanden verlengd.


MR wil sancties voor overlast door speakers van smartphones op openbaar vervoer
Woensdag, 00:01 Skynet Belgie
Als het van de MR afhangt, komen er boetes voor wie op het openbaar vervoer in Brussel telefoongesprekken voert met de luidspreker aan of op die manier muziek beluistert. Dat is niet alleen vervelend voor de andere gebruikers, maar het is ook een voorbeeld van geluidsoverlast, zeggen parlementsleden Anne-Charlotte d'Ursel en David Weytsman, die daarover een voorstel van resolutie hebben ingediend.


Lokeren en Moerbeke maken fusieplannen officieel
Woensdag, 00:01 Skynet Belgie
Op de gemeenteraad van Lokeren is dinsdagavond officieel beslist om te fusioneren met buurgemeente Moerbeke op 1 januari 2025. Dat heeft minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers bekendgemaakt via X, het voormalige Twitter. De Oost-Vlaamse gemeentebesturen zijn daarmee de eersten die zich onder deze legislatuur vrijwillig samenvoegen.

In het nieuws© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn