NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Auto / Motor

2News.be / Auto / Motor

Mercedes-AMG introduceert E53
Gisteren, 00:00 Autozine
Mercedes-AMG introduceert de E53 HYBRID 4MATIC+ als sedan en Estate. De combinatie van de 3,0 liter zescilinder lijnmotor en de permanent bekrachtigde synchrone elektromotor zorgt voor een maximum systeemvermogen van 430 kW (585 pk) (met RACE START: 450 kW/612 pk) en een maximum systeemkoppel van 750 Nm. De rijprestaties zijn dienovereenkomstig: de acceleratie van 0-100 km/h vergt 3,8 seconden (sedan met RACE START, onderdeel van het optionele AMG DYNAMIC PLUS-pakket).


Porsche Taycan nu ook als Turbo GT
Gisteren, 00:00 Autozine
Porsche breidt het aanbod uit met de Taycan Turbo GT en de Taycan Turbo GT met Weissach-pakket. Laatstgenoemde is gebouwd voor het circuit en is een tweezitter voor een betere vermogen-gewichtsverhouding. Beide uitvoeringen leveren een piekvermogen van meer dan 1100 pk en daarmee zijn ze de krachtigste Porsches ooit in serie geproduceerd. De eerste Porsche Taycan Turbo GT-exemplaren staan vanaf dit voorjaar in de showroom van de acht Nederlandse Porsche Centra.


Volvo werkt samen met Breathe
Gisteren, 00:00 Autozine
Volvo is een partnership aangegaan met Breathe Battery Technologies (Breathe). Hiermee wordt het Zweedse merk het eerste autobedrijf dat toegang krijgt tot de nieuwste versie van de gepatenteerde, algoritme gestuurde laadsoftware van Breathe, voor gebruik in de nieuwe generatie volledig elektrische autos.


Audi vernieuwt A3 met AllStreet
Gisteren, 00:00 Autozine
Audi steekt de A3 in het nieuw. Hij is sportiever, comfortabeler en digitaler dan voorheen. Bovendien is de standaarduitrusting verder uitgebreid en zijn on demand functies beschikbaar. Nieuw in het gamma is de A3 AllStreet, een cross-over met een offroad-uitstraling waarmee Audi na de sedan en Sportback een derde carrosserievariant aan de A3-serie toevoegt.


Nieuwe Volkswagen Passat de dealer
Gisteren, 00:00 Autozine
De nieuwe Volkswagen Passat staat nu bij de dealer. Daar is de stationwagon nu te rijden in combinatie met de effici?nte eTSI mild-hybridemotor. Vanaf eind april is de Passat tevens te bestellen in combinatie met de nieuwe eHybrid plug-in hybrideaandrijflijn, met een volledig elektrische actieradius van meer dan 100 kilometer op een enkele acculading. De nieuwe Passat is nu te rijden vanaf 48.990 euro.


Autotest: Toyota C-HR PHEV
Gisteren, 00:00 Autozine
De C-HR is een gezinsauto die er uitziet als een showauto. Het is alsof een futuristisch ontwerp voor een autoshow zonder enige wijziging in productie is genomen. Om de C-HR ook toch tot een verstandige keuze te maken is hybride-aandrijving standaard. Nu is de C-HR tevens leverbaar met plug-inhybride aandrijving. Maakt dat de C-HR nog verstandiger?


Kia wint 5 iF Design Awards 2024
Gisteren, 00:00 Autozine
Kia is volop in de prijzen gevallen bij De iF Design Awards 2024. Het merk nam vijf awards in ontvangst van de jury van het gerenommeerde designforum. De hoofdrol tijdens de jaarlijkse verkiezing was weggelegd voor de Kia EV9, een prijswinnaar op meerdere fronten, die een Gold Award won. Deze speciale onderscheiding wordt uitsluitend uitgereikt aan de 75 beste ontwerpen wereldwijd en demonstreert de impact van de Opposites United designfilosofie van Kia.


Volkswagen kondigt ID.3 GTX aan
Gisteren, 00:00 Autozine
De Volkswagen ID.3 krijgt een nieuwe, extra sportieve uitvoering met de introductie van de GTX. De ID.3 GTX heeft een 201 kW / 286 pk sterke elektromotor. De ID.3 GTX Performance heeft zelfs een vermogen van 240 kW / 326 pk. Beide uitvoeringen hebben achterwielaandrijving en een 79 kWh accupakket. De theoretische actieradius bedraagt 600 kilometer. De nieuwe ID.3 GTX-uitvoeringen beloven een uitgesproken sportief in- en exterieur. Ook beschikken ze over het infotainmentsysteem van de nieuwste generatie, inclusief Chat GPT-integratie


Volvo voert levenscyclusanalyse EX30 uit
Gisteren, 00:00 Autozine
De Volvo EX30 heeft de kleinste CO?-voetafdruk van alle volledig elektrische Volvos tot nu toe (over 200.000 gereden kilometers met dezelfde energiemix tijdens de gebruiksfase). Dit blijkt uit de levenscyclusanalyse (LCA) van de Volvo EX30 die hier beschikbaar. De conclusie is dat de EX30 een totale CO2-voetafdruk heeft van 23 ton per 200.000 km, ongeveer 60% minder dan de XC40 op benzine.


Skoda Superb Combi start als 1st Edition
Gisteren, 00:00 Autozine
De nieuwe Skoda Superb debuteert in Nederland als Combi in de gelimiteerd beschikbare First Edition-uitvoering met 1.5 TSI mild-hybridekrachtbron.Wat uitrusting betreft is de nieuwe Superb Combi completer uitgerust dan zijn voorganger. Ook zijn de nieuwste assistentiesystemen aan boord. De nieuwe Superb Combi 1.5 TSI MHEV First Edition met standaard automatische DSG-transmissie is nu te bestellen bij de Skoda-dealer en is leverbaar vanaf 44.990 euro.





In het nieuws



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn