NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Auto / Motor

2News.be / Auto / Motor

Oracle Racing bouwt eigen instrumentenpaneel
29 Mei 2018, 19:42 Autosport
Het Oracle-TSL Racing team innoveert niet enkel met het inbouwen van een Diesel-turbomotor van Volkswagen in de Radical SR5, maar werkt ook aan een volledig zelfgebouwd systeem voor het visualiseren van de gegevens die van het dataloggingsysteem komen.


Lamborghini Huracán GT3 Evo gespot
29 Mei 2018, 19:06 Autosport
Lamborghini werkt aan een evolutie van de uitermate succesvolle Huracán GT3. In bijgevoegde video kan u de evo-versie van de Italiaanse bolide aan het werk zien op het circuit van Monza. Vooral de nieuwe voorbumper springt in het oog en is duidelijk spitser dan het huidige model. Verder is het nog onduidelijk welke andere wijzigingen Lamborghini heeft doorgevoerd. De kit zal hoogstwaarschijnlijk in de aanloop naar het seizoen 2019 gelanceerd worden. De Huracán is een van de meest succesvolle GT3's van de laatste jaren, zowel qua resultaten als qua verkoopscijfers, een succes waartoe onder meer onze landgenoot Wim Everaerts heeft toe bijgedragen. Lamborghini bracht dit jaar al een EVO versie van de Super Trofeo variant op de markt.


Nieuws: Mercedes Sprinter elektrisch
29 Mei 2018, 18:00 Auto55
Je kan een Mercedes Sprinter al in meer configuraties krijgen dan je op vingers en tenen kan tellen. En nu komen er nog bij. Het Duitse merk met de ster biedt z?n grote besteller nu immers ook aan in een elektrische versie. Die hadden we al gezien van de Mercedes Vito.De motor produceert een relatief bescheiden vermogen van 107pk, naast 300Nm, maar de Sprinter kan wel van twee versc...

Lees meer


Nieuws: Wat we al weten van de Audi Q8
29 Mei 2018, 18:00 Auto55
Audi gunt ons nog maar eens een blik op de aanstormende nieuwe Q8, het antwoord uit Ingolstadt op de BMW X6 en Mercedes GLE Coupé.Scherp gelijndOp vijf juni introduceert Audi de nieuwe SUV. Die zal er (zoals steeds) niet zo spectaculair uitzien als deze agressief ogende schets. Daarop is een uitgesproken scherpe grille te zien, een schuin opgestelde voorruit, een geprononceerde moto...

Lees meer


Spa Euro Race: Knappe deelnemerslijst met extra wagens! (+ Timing)
29 Mei 2018, 16:24 Autosport
Dit weekend staat de tweede wedstrijd van het Belcar Endurance Championship 2018 op de planning. Voor de eerste maal dit jaar bezoekt het nationale kampioenschap uithouding het circuit van Spa-Francorchamps en het lijkt erop dat de race op zondagavond een mooi aantal extra deelnemers kon aantrekken - zoals Autosport.be reeds meldde in de aanloop naar de seizoensopener te Circuit Zolder. Net zoals jaren geleden, wordt de Belcar-race in het kader van de Spa Euro Race verreden in de avond, enkel finisht deze drie uur durende wedstrijd niet in het duister zoals weleer.


Nieuws: Frankrijk: je betaalt meer péage deze zomer
29 Mei 2018, 13:42 Auto55
Bij de ingang van 2018 verhoogde Frankrijk de péage. Wie de traditionele zomertrip naar het zuiden aanvat zal deze zomer dus meer betalen. Veel voel je er niet van want de verhoging bedraagt tussen 0,3 en 0,4%. Ook in 2019 en 2020 zullen de tarieven met vergelijkbare stappen omhoog gaan. Het verschil zal niettemin voldoende zijn om geplande werken aan de snelwegen te financieren.Hoe...

Lees meer


Mazda bouwt 50 miljoenste auto
29 Mei 2018, 11:36 Autozine
De cumulatieve productie van Mazda Motor Corporation in Japan heeft op 15 mei jl. de mijlpaal van 50 miljoen voertuigen bereikt. Tijdens de bij die gelegenheid gehouden plechtigheid in de Hofu-fabriek in de prefectuur Yamaguchi waren naast President en CEO Masamichi Kogai ook vele andere executives en vakbondsvertegenwoordigers aanwezig. De mijlpaal werd behaald 86 jaar en zeven maanden nadat Mazda zijn eerste driewielige voertuig produceerde in oktober 1931.


Snetterton: Podiumplaats voor Maxime Martin
29 Mei 2018, 07:06 Autosport
Aston Martin domineerde de beide races van het British GT die dit weekend in Snetterton plaatsvonden. In de eerste race ging de zege naar de TF Sport Aston Martin Vantage van Mark Farmer en Nicki Thiim. Zij bleven hun merkgenoten Maxime Martin en Graham Davidson (Jetstream Motorsports Aston Martin) voor. In de tweede race ging de zege opnieuw naar TF Sport, maar nu naar de andere wagen van het team; de eerste vier plaatsen waren trouwens allemaal voor Aston Martin.


Nigel Bailly richt pijlen op Le Mans 2020 met La Filière Frédéric Sausset
29 Mei 2018, 06:48 Autosport
Afgelopen weekend werd het La Filière Frédéric Sausset ?Un Volant Pour Tous?-project voorgesteld. In navolging van bezieler Sausset heeft het project als doel om drie mindervalide coureurs te laten deelnemen aan de 24 Heures du Mans. Onder hen ook onze landgenoot Nigel Bailly, die we al aan het werk zagen in onder meer de BGDC. In 2020 moet de LMP3-bolide van het drietal op de grid staan als 'Garage 56'-deelnemer.


Autotest: Volkswagen Arteon
29 Mei 2018, 00:12 Autozine
Vrijwel alle luxe merken hebben er één: een vierdeurs sedan met de ranke lijnen van een coupé. Zo'n auto is exclusief en toch praktisch. Met de komst van de Volkswagen Arteon zou de vierdeurs coupé ook bereikbaar moeten worden voor het gewone volk. Maar helaas, toen de Arteon op de markt verscheen, was deze echter alleen leverbaar met sterke en dus dure motoren. Daardoor was het geen coupé voor het volk, maar voor de elite. Daar komt nu verandering in met de quot;Arteon 1.5 TSI quot;.

In het nieuwsCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2020 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn