NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Auto / Motor

2News.be / Auto / Motor

Wie wordt de teammaat van Kenny Herremans bij FordStore Feyaerts?
Gisteren, 11:24 Autosport


Sinds de start van de Ford Fiesta Sprint Cup in 2018 speelde FordStore Feyaerts een voorname rol in de Ford-merkenrace. In dat eerste jaar wonnen zij de eerste uitgave van het Ford Dealer Team Championship en in 2019 speelde Bert Longin in de finale mee in de titelontknoping. Vorig jaar ging Kenny Herremans, kampioen 2018, onder dak bij de structuur van de Ford-verdeler, met vestigingen in Aarschot en Haacht, en pakte na een weliswaar ingekorte competitie zowel de algemene titel als een tweede kroon in het Ford Dealer Team Championship.Lees meer: Wie wordt de teammaat van Kenny Herremans bij FordStore Feyaerts?Red Bull en Oreca ontwerpen samen het chassis voor de waterstof aangedreven prototypeklasse
Gisteren, 20:30 Autosport


Red Bull Advanced Technologies maakte vandaag bekend dat het samen met Oreca uitgekozen is door de ACO om een chassis te bouwen dat gebruikt gaat worden voor de toekomstige raceklasse die op waterstof zal rijden. Hiermee krijgen beide bedrijven een belanrijke sleutel in handen betreffende de look van de wagens. Wat opvalt is dat de ACO deze klasse naast HyperCar en LMDh plaatst en met als mikpunt dat de wagens uit deze klasse mee zullen strijden voor de algemene overwinning in Le Mans.Lees meer: Red Bull en Oreca ontwerpen samen het chassis voor de waterstof aangedreven prototypeklasse


Laatste nieuws

Red Bull en Oreca ontwerpen samen het chassis voor de waterstof aangedreven prototypeklasse
Gisteren, 20:30 Autosport
Red Bull Advanced Technologies maakte vandaag bekend dat het samen met Oreca uitgekozen is door de ACO om een chassis te bouwen dat gebruikt gaat worden voor de toekomstige raceklasse die op waterstof zal rijden. Hiermee krijgen beide bedrijven een belanrijke sleutel in handen betreffende de look van de wagens. Wat opvalt is dat de ACO deze klasse naast HyperCar en LMDh plaatst en met als mikpunt dat de wagens uit deze klasse mee zullen strijden voor de algemene overwinning in Le Mans.

Lees meer: Red Bull en Oreca ontwerpen samen het chassis voor de waterstof aangedreven prototypeklasse


Wie wordt de teammaat van Kenny Herremans bij FordStore Feyaerts?
Gisteren, 11:24 Autosport
Sinds de start van de Ford Fiesta Sprint Cup in 2018 speelde FordStore Feyaerts een voorname rol in de Ford-merkenrace. In dat eerste jaar wonnen zij de eerste uitgave van het Ford Dealer Team Championship en in 2019 speelde Bert Longin in de finale mee in de titelontknoping. Vorig jaar ging Kenny Herremans, kampioen 2018, onder dak bij de structuur van de Ford-verdeler, met vestigingen in Aarschot en Haacht, en pakte na een weliswaar ingekorte competitie zowel de algemene titel als een tweede kroon in het Ford Dealer Team Championship.

Lees meer: Wie wordt de teammaat van Kenny Herremans bij FordStore Feyaerts?


Bernard Degroote Ypres Historic Rally op zondag 27 juni
Zondag, 16:48 Autosport
Na 27 edities in het kader van de Ypres Rally, zal de 28ste Bernard Degroote Ypres Historic Rally afzonderlijk verreden worden op zondag 27 juni. Zo zal de Markt in Ieper tijdens het laatste weekend van juni toch weer die typische rallysfeer uitstralen.

Lees meer: Bernard Degroote Ypres Historic Rally op zondag 27 juni


Nieuwe Hyundai Tucson nu in Nederland
Zondag, 15:31 Autozine
De nieuwe Hyundai Tucson is bij de Nederlandse Hyundai-dealers gearriveerd. Afleveren van de auto thuis voor een proefrit is mogelijk en daarnaast kan er contact gelegd worden via live videochat. De nieuwe Tucson is er vanaf 34.995 euro.


Jeep Wrangler 4xe nu als First Edition
Zondag, 15:31 Autozine
De Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybride kan nu al als exclusieve First Edition besteld worden via een speciale pre-booking website. De meest milieuvriendelijke Wrangler tot nu toe wordt halverwege dit jaar bij de Nederlandse Jeep-dealer verwacht. Nederland is samen met slechts 7 andere Europese landen het eerste land waar de nieuwe Jeep Wrangler 4xe al besteld kan worden.


Autotest: Cupra Formentor
Zondag, 15:31 Autozine
Cupra begon als typeaanduiding van Seat. Een Seat in Cupra-uitvoering stond voor de snelste en meest sportieve versie van een model. In 2018 koos Seat ervoor om Cupra tot een zelfstandig merk te maken. Echter, het merk Cupra bood aanvankelijk slechts dezelfde auto's aan die eerder onder de vlag van Seat werden verkocht. Nu is het tijd voor het eerste unieke model van Cupra: de Formentor.


WRC: Sterke Belgen aan de finish
Zondag, 14:42 Autosport
Alle veertien Belgen die donderdag startten in Gap aan de 110de Monte-Carlo hebben vier dagen later de finish in Monaco bereikt. Een goed rapport, al was het voor velen bij momenten ook een bewogen wedstrijd. En met Tim Van Parijs was er zelfs een klassewinnaar!

Lees meer: WRC: Sterke Belgen aan de finish


6H Abu Dhabi: Zege voor Car Collection Motorsport - Nieuwe podiumplaats voor PK Carsport
Zaterdag, 20:36 Autosport
Een week na de 24H Dubai organiseerde Creventic de 6H Abu Dhabi, een wedstrijd buiten kampioenschap. Veertien wagens waaronder drie GT3?s namen deel aan de wedstrijd. De zege ging uiteindelijk naar de Car Collection Motorsport Audi R8 LMS GT3 van Chris Froggatt, Antares Au en John Loggie. PK Carsport was aanwezig met de BMW M2 CS Racing die in Dubai nog de TCX-klasse won. De BMW met Bert longin, Stienes Longin en Peter Guelinckx achter het stuur eindigde als derde in de TG divisie en zesde algemeen.

Lees meer: 6H Abu Dhabi: Zege voor Car Collection Motorsport - Nieuwe podiumplaats voor PK Carsport


Roar before the Rolex 24: Action Express Racing Cadillac boven in vrije trainingen
Zaterdag, 10:48 Autosport
Gisteren werden de eerste twee vrije trainingen afgewerkt voor de Roar before the Rolex 24 en in beide sessies ging de toptijd naar een Cadillac DPi van Action Express Racing. Kamui Kobayashi zette de toon met de #48 met een 1:35.312 - tevens snelste tijd van de dag-, terwijl Mike Conway in de #31 de tabellen aanvoerde tijdens FP2. Ook de Acura's tekenden direct present waar zowel Wayne Taylor Racing als Meyer Shank Racing op een tweede plaats eindigden in de respectievelijke sessies. De Belgen Laurens Vanthoor en Jan Heylen waren ook steevast in de voorste regionen te vinden tijdens beide sessies.

Lees meer: Roar before the Rolex 24: Action Express Racing Cadillac boven in vrije trainingen


HWA Racelab met twee Italianen naar de formule 2
Vrijdag, 20:18 Autosport
Het Duitse HWA Racelab kende nog niet het grote succes in de Formule 2 en maakt het zich ook dit jaar niet gemakkelijk met het inzetten van twee debutanten. Vooreerst is er Alessio Deledda die de overstap maakt naar de Formule 2 na twee seizoenen in de Formule 3. Matteo Nannini is de tweede Italiaan die uitkomt in de Formule 2 voor HWA Racelab.

Lees meer: HWA Racelab met twee Italianen naar de formule 2

In het nieuws© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn