NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
PC & Internet - Laatste nieuws

2News.be / PC & Internet

AIMP 4.50 build 2031 RC
Vandaag, 17:00 Tweakers
De eerste release candidate van AIMP versie 4.50 is uitgekomen. Deze gratis, lichtgewicht mediaspeler van Russische makelij heeft ondersteuning voor de populairste muziekformaten. Het uiterlijk heeft wat weg van het bekende Winamp en is door middel van skins aan te passen. AIMP heeft een 18-kanaalsequalizer aan boord en ondersteunt plug-ins. Verder kan het programma cd's rippen, muziekbestanden converteren en tags bewerken. Sinds bŤta 2 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:


Gebruikers melden problemen met wekkerapp in Android Oreo
Vandaag, 14:00 Tweakers
Verschillende gebruikers van Nexus- en Pixel-telefoons die de Android Oreo-update hebben ontvangen, klagen dat de wekkerapp sindsdien niet meer betrouwbaar werkt. De wekker zou in sommige gevallen helemaal niet meer afgaan.


Twitter test lichtere versie van Android-app
Vandaag, 12:48 Tweakers
Twitter heeft een lichtere versie van zijn mobiele app gemaakt, genaamd Twitter Lite. De versie wordt momenteel getest in de Filipijnen en is bedoeld voor gebruikers met een trage internetverbinding en een goedkope smartphone.


Beveiligingsteam van Adobe publiceert per ongeluk persoonlijke PGP-sleutel
Vandaag, 11:36 Tweakers
Een medewerker van het beveiligingsteam van Adobe heeft per ongeluk op de blogpagina van het bedrijf zowel de publieke als de persoonlijke PGP-sleutel van de e-mailaccount van het team gepubliceerd. De sleutel is inmiddels weer verwijderd.


Tencent stopt met Windows Mobile-ondersteuning van WeChat
Vandaag, 10:24 Tweakers
WeChat biedt niet langer ondersteuning voor Windows Mobile-telefoons. Daarmee verliest het platform de beschikking over een van de belangrijkste apps in China. Gebruikers die in willen loggen op de app, krijgen een foutmelding.


Project Cars 2 - Gedoodverfd kampioen komt tekort
Vandaag, 06:12 Tweakers
Project Cars 2 is moeilijk. Project Cars 2 is frustrerend. Project Cars 2 gunt je geen succes tot je het absoluut zelf hebt verdiend. En precies dat maakt de game de moeite waard.


Nintendo voegt nieuwe wereld toe aan Super Mario Run
Gisteren, 13:24 Tweakers
Nintendo brengt op 29 september een grote update uit voor Super Mario Run. De update voegt een nieuwe wereld en een nieuwe spelmodus toe. Ook wordt het mogelijk om als prinses Daisy te spelen.


Overheid richt centrum op om bedrijven over digitale veiligheid te informeren
Gisteren, 12:48 Tweakers
De rijksoverheid gaat een kenniscentrum starten om samen met ondernemers te werken aan oplossingen met betrekking tot digitale veiligheid. Het zogenaamde Digital Trust Centre gaat in 2018 van start.


Oracle Java 9
Gisteren, 11:00 Tweakers
Oracle heeft versie 9 van de developmentkit van Java Standard Edition uitgebracht. Downloads zijn beschikbaar voor Windows. Linux, macOS en Solaris. De complete release notes zijn te lang om hier weer te geven, dus we volstaan met een link naar de pagina waar ze te vinden zijn. Hieronder is informatie te vinden over de belangrijkste vernieuwing in versie 9, de introductie van modules.


Nokia 8 met 6GB ram en 128GB opslag komt 20 oktober uit
Gisteren, 11:00 Tweakers
HMD heeft aangekondigd dat er op 20 oktober een variant van de Nokia 8 beschikbaar komt met 6GB ram en 128GB aan opslagcapaciteit. Het nieuwe toestel heeft in Duitsland een adviesprijs van 669 euro, die in Nederland vermoedelijk iets hoger uitvalt.


VP Liberty Global: ?We kunnen leren van Netflix?
Gisteren, 10:36 Emerce
Als grootste kabelaar ter wereld is Liberty Global iedere dag bezig om zijn positie als contentleverancier te handhaven. Ook ten opzichte van nieuwe spelers als Apple en Google. ?En dus moeten we een softwarebedrijf worden,? aldus Mark Giesbers, VP Entertainment Products.


Vereniging van Banken: Fraude met internetbankieren daalt
Gisteren, 08:12 Tweakers
De financiŽle schade door fraude met internetbankieren is in het afgelopen halfjaar met 21 procent gedaald. De totale hoeveelheid schade door fraude is echter toegenomen, al geschiedt dit voornamelijk met gestolen passen en sociale trucs.


Infographic: het cryptomunt universum
Gisteren, 08:12 Emerce
Eerst had je Bitcoin, inmiddels zijn er tal van klonen, waarvan de Ethereum wellicht de bekendste is. De waarde van deze virtuele munten schiet omhoog en weer even hard omlaag, maar dat weerhoudt investeerders er niet van om ze aan te kopen. eToro legt in deze infographic de verschillen uit tussen Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Ripple en Dash.


iPhone 8 (Plus) - aantrekkelijk, maar niet betoverend
Gisteren, 08:00 Tweakers
De iPhone 8 en 8 Plus zijn de opvolgers van de 7 en 7 Plus. Ze brengen diverse vernieuwingen, zoals de verbeterde luidspreker, de glazen achterkant en draadloos laden.


Canonical en Microsoft maken op Azure gerichte kernel voor Ubuntu Cloud Images
Vrijdag, 21:42 Tweakers
Canonical en Microsoft hebben samengewerkt om een op Azure gerichte Ubuntu-kernel te ontwikkelen. Ze maken bekend dat de nieuwe, kleinere kernel vanaf deze week standaard aanwezig is in Cloud Images van Ubuntu 16.04.


Belgische student vestigt record met enorme Game Boy
Vrijdag, 21:06 Tweakers
De Belgische student Ilhan ‹nal heeft het Guiness-wereldrecord voor de grootste Game Boy in handen gekregen met zijn Game Boy XXL. Het apparaat heeft een hoogte van een meter, is 62cm breed en 20cm diep.


Studio PlayerUnknown's Battlegrounds hekelt gelijkenis met Fortnite
Vrijdag, 20:30 Tweakers
Bluehole, de studio achter de game PlayerUnknown's Battlegrounds, heeft kritiek op de manier waarop Epic Games zijn spel Fortnite presenteert. Het spel, dat onlangs een battle royale-modus introduceerde, zou te veel gaan lijken op PUBG.


EU en VS sluiten eerste jaarlijkse evaluatie van Privacy Shield af
Vrijdag, 19:54 Tweakers
De EU en de VS hebben deze week de eerste jaarlijkse evaluatie van het Privacy Shield afgesloten, dat de opvolger is van de Safe Harbour-overeenkomst die door het EU-Hof ongeldig werd verklaard. De nieuwe regeling ontving kritiek uit verschillende hoeken, terwijl bedrijven vaak positief zijn.


Specificaties en afbeeldingen ThinkPad-jubileummodel Lenovo verschijnen online
Vrijdag, 19:18 Tweakers
Een Duitse site heeft informatie over de aankomende jubileumlaptop van Lenovo online gezet, waaronder afbeeldingen en specificaties. Volgens de site draagt het model de naam ThinkPad 25. Lenovo kondigde de komst ervan in juni officieel aan.


Video in 4k op iTunes laat zich alleen streamen en niet downloaden
Vrijdag, 18:06 Tweakers
Uit een ondersteuningspagina op de Apple-site blijkt dat gebruikers 4k-inhoud uit de iTunes Store alleen kunnen streamen en niet kunnen downloaden. Dat kan alleen bij een lagere kwaliteit. Apple kondigde onlangs aan dat fullhd-content van gebruikers een gratis upgrade ontvangt naar 4k.
Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be