NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
PC & Internet - Laatste nieuws

2News.be / PC & Internet

'EA haalde microtransacties uit Battlefront II onder druk van Disney'
Vandaag, 14:18 Tweakers
Een anonieme bron vertelt aan The Wall Street Journal dat EA de microtransacties uit Star Wars Battlefront II haalde omdat onder andere Disney-hoofd Robert Iger zich zorgen maakte over mogelijke reputatieschade aan de Star Wars-franchise.


Intel zet in China nieuwe fabriek op om productie Coffee Lake-cpu's te verhogen
Vandaag, 13:06 Tweakers
Intel opent een nieuwe fabriek om de productie van zijn nieuwe Coffee Lake-cpu's te versnellen. De Core i7-8700K, i7-8700, i5-8600K en i5-8400 worden binnenkort ook in het Chinese Chengdu geproduceerd. Vanaf 15 december moeten de extra cpu's naar distributeurs gaan.


Nieuwste versie Android voor YouTube bevat eerste code voor nachtmodus
Vandaag, 11:54 Tweakers
De YouTube-app krijgt mogelijk ook een dark mode, waarin de interface van overwegend wit naar zwart overgezet wordt voor makkelijker gebruik in het donker. Dat blijkt uit een teardown van de nieuwste versie van de app op Android.


Discord kampt dit weekend met storing
Vandaag, 10:42 Tweakers
Gaming-voicechatapplicatie Discord kampt dit weekend met een grote storing. Gebruikers konden in sommige gevallen niet inloggen of geen tekstberichten sturen en voicechats starten. Het probleem zou nog niet helemaal verholpen zijn, maar voor een meerderheid wel.


Over Moira, patches en de League - Overwatch-schrijver Michael Chu
Vandaag, 06:07 Tweakers
Tijdens de BlizzCon 2017 spraken we met Michael Chu, schrijver in het team van Overwatch. We stelden hem vragen die we eerder van jullie kregen aangereikt in GoT .


Dell XPS 13 met Kaby Lake Refresh - Meer snelheid voor een iets lagere prijs
Vandaag, 06:06 Tweakers
De populaire Dell XPS 13 is sinds kort voorzien van een quadcoreprocessor en wij keken hoe die presteert ten opzichte van de bekende dualcores.


Vivendi sluit vijandige overname Ubisoft voorlopig uit wegens magerdere omzet
Gisteren, 14:24 Tweakers
Mediaconglomeraat Vivendi gaat gameuitgever Ubisoft de komende zes maanden niet proberen over te nemen. Het bedrijf presenteerde de cijfers van het derde kwartaal en de verdiensten van 293 miljoen euro waren lager dan wat analisten voor het bedrijf geprojecteerd hadden.


Groot YouTube-kinderkanaal verwijderd wegens mogelijk gevaar betrokken kinderen
Gisteren, 13:12 Tweakers
YouTube heeft het ToyFreaks-kanaal, dat meer dan 8,5 miljoen abonnees had, afgesloten op verdenking van het in gevaar brengen van de kinderen die rollen spelen in de video's. Kinder-kanalen die mogelijk ongeschikte content produceren worden sinds kort onder de loep genomen.


Brave-browser krijgt optie om rechtstreeks aan YouTube-kanelen te doneren
Gisteren, 12:00 Tweakers
Gebruikers van de Brave-browser kunnen nu met het programma niet alleen microdonaties doen aan bezochte sites, maar ook aan specifieke YouTube-kanalen. Het idee erachter is om advertentieblokkering, wat Brave standaard doet, te compenseren.


Volkswagen verhoogt investeringen elektrisch rijden met 14 miljard euro
Gisteren, 10:48 Tweakers
Volkswagen gaat tussen nu en 2022 in totaal 34 miljard euro steken in de ontwikkeling van elektrische en zelfrijdende auto's. Dat is beduidend meer dan het bedrijf twee maanden geleden nog van plan was te steken in de ontwikkelingen.


AIMP 4.50 build 2047
Gisteren, 08:24 Tweakers
Er is een update voor AIMP versie 4.50 uitgekomen. Deze gratis, lichtgewicht mediaspeler van Russische makelij heeft ondersteuning voor de populairste muziekformaten. Het uiterlijk heeft wat weg van het bekende Winamp en is door middel van skins aan te passen. AIMP heeft een 18-kanaalsequalizer aan boord en ondersteunt plug-ins. Verder kan het programma cd's rippen, muziekbestanden converteren en tags bewerken. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit:


Stakingen bij PostNL van de baan, nieuw overleg over CAO
Gisteren, 07:24 Emerce
De staking waarmee vakbond FNV dreigde bij pakketvervoerder PostNL, lijkt van de baan nu volgens de bond de vervoerder zijn 'flukakkoord' met werknemers heeft ingetrokken. In reactie op het FNV-ultimatum heeft PostNL de FNV uitgenodigd om alsnog over de CEO te onderhandelen.


Infographic: de geschiedenis van Tesla
Gisteren, 07:24 Emerce
Afgelopen week heeft Tesla zijn langverwachte elektrische truck gepresenteerd. Dankzij een grotere accu heeft de truck een actieradius van 800 kilometer. De Tesla Semi gaat overigens niet eerder dan in 2019 in productie voor een nog onbekende prijs. In deze zeer fraaie infographic ontbreekt de Tesla Semi nog, maar verder geeft hij de volledige geschiedenis van Tesla weer.


Garmin introduceert draadloos betalen op Vivoactive 3-smartwatch
Vrijdag, 21:36 Tweakers
Garmin heeft het mogelijk gemaakt om draadloos te betalen via zijn smartwatch Vivoactive 3. Met de dienst Garmin Pay kan met een gekoppelde creditcard in verscheidene landen worden betaald, maar Nederland en BelgiŽ zitten hier nog niet bij.


Softwareupdate OnePlus 3 moet accuduur in standby verbeteren
Vrijdag, 19:48 Tweakers
OnePlus heeft een vroege versie van een softwareupdate uitgebracht voor de OnePlus 3 en 3T. De bedoeling is dat de update voor minder accuverbruik zorgt op momenten dat de smartphone niet wordt gebruikt. Ook belooft OnePlus betere prestaties op Android Oreo.


Tata Consultancy Services en Rolls-Royce kondigen IoT-samenwerking aan
Vrijdag, 19:42 Techzine
Tata Consultancy Services (TCS) en Rolls-Royce kondigen in een persbericht aan hun jarenlange samenwerking op het gebied van internet of things (IoT) uit te breiden. Zo willen de partijen van nieuwe mogelijkheden op het gebied van data-innovatie profiteren. Door de samenwerking moet Rools-Royce geholpen worden bij onder andere het versnellen van de digital first-strategie. Ook […]


Apple levert HomePod pas begin 2018 uit
Vrijdag, 19:12 Tweakers
Apple heeft te kennen gegeven dat het zijn HomePod pas begin volgend jaar uit te zullen leveren. Het bedrijf stelt iets meer tijd nodig te hebben voordat de slimme speaker gereed is. De HomePod werd tijdens het afgelopen WWDC-congres onthuld.


Apples Homepod uitgesteld
Vrijdag, 18:12 Emerce
Het laatste product dat Apple dit jaar zou lanceren, de HomePod, verschijnt pas volgend jaar op de markt. De bedoeling was om de slimme luidspreker in elk geval in de VS uit te brengen voor 349 dollar. Europa zou later volgen.


Spotify neemt start-up over die gebruiker online muziek laat maken
Vrijdag, 18:00 Tweakers
Spotify heeft een Zweeds bedrijf met de naam Soundtrap overgenomen. Deze start-up houdt zich bezig met een online tool waarmee gebruikers zelf muziek kunnen maken, en deze blijft na de overname ook gewoon bestaan.


CyberArk-oplossing moet bescherming accounts met veel rechten eenvoudiger maken
Vrijdag, 17:18 Techzine
CyberArk laat in een persbericht weten over een nieuwe oplossing die de bescherming van privileged accounts eenvoudiger maakt en automatiseert. Dit soort accounts kent verhoogde rechten en spelen volgens het bedrijf in 80 procent van de security lekken een cruciale rol wegens slechte beveiliging. CyberArk Privileged Account Security v10 wordt de enige oplossing genoemd tegen […]
Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be