2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Vertaal

Tijdelijk!
- Gratis Android tablet!tip

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- NHA: meer dan 200 cursussen!
- Cursuswinkel Antwerpen
- Kortingscode voor België
- Alles over vochtbestrijding en opstijgend vocht
PC & Internet

2News.be / PC & Internet

Be quiet Pure Base 600: pure maar dure behuizing
Gisteren, 13:18 Tweakers

Be quiet heeft de smaak van behuizingen te pakken en introduceert nu, na de Silent Base-modellen en het topmodel Dark Base Pro 900, een budgetvariant in de vorm van de Pure Base 600.Releasenotes development-iteratie #98
Gisteren, 12:06 Tweakers

Iteratie #98 is vrijgegeven. In deze releasenotes geven we een korte update van de zaken die hiermee worden aangepast op Tweakers.Handelscommissie VS: Qualcomm misbruikt patenten op netwerkchips
Vandaag, 08:42 Tweakers
De Federal Trade Commission van de Verenigde Staten heeft een klacht ingediend tegen Qualcomm omdat het bedrijf zijn patenten op netwerkchips zou misbruiken. Het bedrijf rekent te hoge kosten voor het gebruik van de patenten.


Philips weet NetTV-functies toch werkend te houden op eerste smart-tv's
Gisteren, 15:06 Tweakers
Philips heeft op zijn eerste smart-tv's toch sha-2-ondersteuning weten in te bouwen. Dit betekent dat de smart-tv-functies op deze televisies toch blijven functioneren. Oorspronkelijk zouden deze functies aan het eind van december ophouden met werken.


Dell begint levering XPS 15-laptops met GTX 1050-gpu's
Gisteren, 15:42 Tweakers
Dell is begonnen met de verkoop van zijn XPS 15-laptop met GTX 1050-gpu. Prijzen beginnen bij 1499 euro voor de uitvoering met Intel Core i5-7300HQ-processor, 8GB ddr4-ram en een combinatie van een 1TB-hdd met een 32GB-ssd.


Devolo GigaGate wifi-bridge nu verkrijgbaar
Gisteren, 16:48 Techzine
Het Duitse Devolo liet de GigaGate afgelopen jaar tijdens de IFA-beurs in Berlijn al zien, maar vanaf vandaag is hij dan ook daadwerkelijk te koop. De GigaGate is een wifi-bridge is speciaal is bedoeld om je multimedia-apparaten draadloos te kunnen verbinden met het internet en elkaar. De Devolo GigaGate Starter Kit bestaat uit twee onderdelen, […]


Bètaversie Google Maps-app geeft indicatie over hoeveelheid parkeerplaatsen
Gisteren, 18:06 Tweakers
In een bèta van Google Maps voor Android zit een functie die aangeeft hoe moeilijk of makkelijk het is om een parkeerplaats te vinden bij een bestemming. Maps vertelt of dat easy, medium of limited zal zijn.


Ongepatcht lek in QNAP-firmware laat mitm-aanvaller nas-apparaten overnemen
Gisteren, 18:06 Tweakers
F-Secure zegt drie kwetsbaarheden ontdekt te hebben in QNAP-netwerkschijven. Wanneer een aanvaller deze drie kleinere kwetsbaarheden zou combineren, kan deze beheerdersrechten afdwingen. De kwetsbaarheid is al bijna een jaar bekend bij de fabrikant.


Pc-versie Mass Effect: Andromeda ondersteunt hdr10 en Dolby Vision
Gisteren, 18:06 Tweakers
Mass Effect: Andromeda zal op de pc ondersteuning bieden voor zowel hdr10 als Dolby Vision. Daarmee kan deze komende titel van EA en Bioware op alle platformen met hdr gespeeld worden, zolang de gebruikte tv of monitor de weergave hiervoor ondersteunt.


CEO Oracle: 80 procent van software-as-a-service markt gaat naar twee spelers
Gisteren, 18:36 Techzine
De CEO van Oracle, Mark Hurd, heeft op het Oracle Cloudworld-evenement in New York een toespraak gehouden, waarin hij onder meer zijn toekomstvisie schetst voor de cloudmarkt. Hij stelt onder meer dat alle bedrijven zo snel mogelijk naar de cloud moeten migreren omdat dit simpelweg goedkoper is, nu gaat er veel geld zitten in onderhoud […]

Laatste nieuws

Baidu opent lab voor augmented reality
Vandaag, 10:06 Emerce
De Chinese zoekgigant Baidu opent een lab voor augmented reality nadat het in augustus een eigen AR platform DuSee lanceerde.


Onderzoeksplatform ShoppingTomorrow publiceert kennisboek
Vandaag, 10:06 Emerce
Onderzoeksplatform ShoppingTomorrow lanceert vandaag een nieuw kennisboek ShoppingTomorrow ? Samen bouwen aan retailsucces.


CBS: Webwinkels groeien sneller dan webshops van fysieke winkels
Vandaag, 09:54 Tweakers
Het Centraal Bureau Statistiek heeft gedeeld dat webwinkels die niet ook een fysieke winkel hebben sneller groeien dan webwinkels die wel een fysiek pand moeten onderhouden. Verder zijn er vooral veel nieuwe webwinkels voor voeding bijgekomen.


Toshiba overweegt verkoop chipdivisie aan Western Digital
Vandaag, 09:48 Techzine
Toshiba is aan het onderzoeken hoe het verder wil met zijn chipdivisie, het bedrijf zit in zwaar weer en moet liquide middelen vrijmaken, de chipdivisie is erg winstgevend maar vereist ook de nodige investeringen voor de toekomst. Daarom overweegt Toshiba nu om zo’n 20 procent van zijn aandelen te verkopen aan Western Digital. Toshiba heeft enkele jaren […]


TomTom neemt specialist autonoom rijden over
Vandaag, 09:30 Emerce
TomTom wil zich specialiseren op het gebied van autonoom rijden. Daarom neemt het Nederlandse bedrijf het Duitse Autonomos over, een start-up uit Berlijn.


Pokémon GO levert 950 miljoen dollar op
Vandaag, 09:30 Emerce
Spelontwikkelaar Niantic Labs zette in 2016 voor 950 miljoen dollar om met het mobiele locatiegebaseerde spel Pokémon GO. Er zijn weinig mobiele spellen die bij de introductie een grotere impact hadden dan deze. Opvallend: andere spellen verdienden niet minder en werd niet minder gespeeld.


SIDN Fonds investeert 7 ton in starters
Vandaag, 09:30 Emerce
Het SIDN Fonds maakt de namen bekend van de vijftien maatschappelijke online projecten die een donatie ontvangen. Gisteren sloot ook de inschrijvingstermijn voor de aanvraag van de eerste wetenschappelijke gift


Gabe Newell bevestigt dat Valve aan nieuwe singleplayergame werkt
Vandaag, 09:18 Tweakers
Valve-topman Gabe Newell zegt in een ama op Reddit dat het bedrijf aan een singleplayergame werkt. Ook zegt hij dat er een kans is dat er nieuwe games verschijnen in het Half-Life- of Portal-universum. De laatste singleplayergame die Valve uitbracht is Portal 2, in 2011.


Handelscommissie VS: Qualcomm misbruikt patenten op netwerkchips
Vandaag, 08:42 Tweakers
De Federal Trade Commission van de Verenigde Staten heeft een klacht ingediend tegen Qualcomm omdat het bedrijf zijn patenten op netwerkchips zou misbruiken. Het bedrijf rekent te hoge kosten voor het gebruik van de patenten.


Meerwaarde bots nog gering, Bank of America is eigenwijs
Vandaag, 08:18 Emerce
Een chatbot ontwikkelen of toch niet? In iedere industrie vragen bedrijven zich af of zo?n bot de klantbeleving verbetert. Dat is niet anders onder financiële bedrijven. Maar waarschuwt Forrester: doe het niet. Het risico is te groot. Tegelijkertijd maakt één van de grootste Amerikaanse banken bekend er heel eigenwijs toch al in te geloven.

In het nieuwsCombell - hosting, webhosting domeinnaam Verfrist - media & communicatie Belstat - Gratis statistieken Teller voor uw site
© 2000-2017 - 2link.be