NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
PC & Internet

2News.be / PC & Internet

Consumentenbond raadt koop Samsung Galaxy S7 af omdat updates in maart stoppen
Gisteren, 09:12 Tweakers

Volgens de Consumentenbond is een periode van twee jaar waarin de Galaxy S7, S7 Edge en de J3 uit 2016 software-updates krijgen te kort. De toestellen krijgen updates tot maart, terwijl ze nog wel in de winkel liggen. De bond raadt consumenten aan de toestellen niet te kopen.Grote webwinkels hebben tekort aan hoogopgeleid ict-personeel
Gisteren, 08:00 Tweakers

Uit onderzoek van de Nederlandse uitkeringsinstantie UWV blijkt dat webwinkels moeite hebben om hoogopgeleid personeel te vinden. Het gaat dan vooral om ict-mensen, zoals developers en dataspecialisten.Nederlandse simkaartenmaker Gemalto overweegt miljardenbod van Atos
Gisteren, 18:06 Tweakers
Gemalto, een Nederlandse multinational op gebied van digitale beveiliging en het meest bekend als maker van simkaarten, heeft een bod voor de overname van het bedrijf door it-bedrijf Atos in overweging genomen. Dat maakt het Amsterdamse bedrijf dinsdag bekend.


Gerucht: nieuwe Battlefield-game wordt Bad Company 3
Gisteren, 12:06 Tweakers
De eerstvolgende titel in de Battlefield-serie wordt mogelijk Bad Company 3. Dat beweert AlmightyDaq, een gamer op YouTube die vorig jaar ook allerlei juist gebleken details over Battlefield 1 lekte, maanden voordat de game uitkwam.


Tinder test feed met foto's en muziekvoorkeuren van matches
Gisteren, 18:06 Tweakers
Tinder is bezig met een test van zijn nieuwe functie Feed. In Feed komen posts samen van de gekoppelde accounts van bijvoorbeeld Instagram van mensen met wie je een match hebt gehad. Zo moet het makkelijker worden op de hoogte te blijven van levens van mensen met wie je wilt daten, claimt Tinder.


Singapore begint carsharing-dienst met elektrische auto's
Gisteren, 13:18 Tweakers
Singapore is begonnen met een carsharing-dienst van het Franse bedrijf BlueSG. De dienst maakt gebruik van kleine elektrische auto's die voor iedereen zijn te bestellen via een mobiele app of een website. Singapore wil hiermee het privébezit van auto's terugdringen.


Minister: computers van sluizen zitten niet aan internet en hack vereist inbraak
Gisteren, 17:30 Tweakers
Minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat zegt dat computersystemen van sluizen geen verbinding hebben met internet. Daardoor vereist een hack een fysieke inbraak. CDA-kamerlid Harry van der Molen stelde vragen over de beveiliging van de systemen.


Apple brengt iMac Pro donderdag uit
Gisteren, 16:54 Tweakers
Apple brengt de iMac Pro donderdag uit. Dat heeft de fabrikant bekendgemaakt. Het Amerikaanse bedrijf houdt nog even onder de pet hoeveel de diverse varianten van de all-in-one gaan kosten in euro's. Het basismodel begint bij 4999 dollar.


Maker BrickerBot-malware claimt 10 miljoen iot-apparaten te hebben geïnfecteerd
Gisteren, 09:36 Tweakers
De maker van de BrickerBot-malware claimt dat zijn kwaadaardige software ongeveer 10 miljoen apparaten heeft geïnfecteerd. Daarnaast zegt hij te stoppen met zijn 'opschoonactie'. De malware maakt kwetsbare internet-of-things-apparaten vrijwel onbruikbaar.


CCleaner 5.38.6357
Gisteren, 16:54 Tweakers
Piriform, tegenwoordig in handen van Avast, heeft versie 5.38 van CCleaner uitgebracht. Met dit programma kunnen diverse onderdelen van Windows worden opgeschoond. Hierbij valt te denken aan tijdelijke Windows- en internetbestanden, maar ook aan overbodige rommel van een groot aantal andere programma's, waaronder Windows Media Player, Google Toolbar, Microsoft Office, Photoshop, WinRAR en ga zo maar door. Bovendien is het aantal programma's waarvan CCleaner de rommel kan opruimen, eenvoudig uit te breiden met het programma CCEnhancer.

Laatste nieuws

Facebook-tool laat ontwikkelaars ar-functies bouwen voor Messenger
Gisteren, 21:42 Tweakers
Facebook heeft een ontwikkelaarstool uitgebracht, waarmee het mogelijk is om maskers en effecten te maken voor Facebook Messenger. Die verschijnen vervolgens onder bepaalde omstandigheden in het camerabeeld.


Malware injecteert code in sites Amazon en Coolblue voor stelen creditcarddata
Gisteren, 21:06 Tweakers
Fox-IT heeft malware gevonden die code injecteert in websites van webshops als Coolblue en Amazon om zo creditcardgegevens van slachtoffers te stelen. Gebruikers komen aan de Windows-malware door een zip-bestand te downloaden via een link in een mail.


Facebook reageert op oud-topman die sociale media schadelijk vindt
Gisteren, 20:30 Tweakers
Facebook heeft gereageerd op de kritiek van oud-topman Chamath Palihapitiya. Palihapitiya zei in een interview dat hij vindt dat sociale media, waaronder Facebook, de maatschappij veel schade toebrengen. Facebook zegt dat het eraan werkt om verantwoordelijkheid te nemen.


Instagram maakt volgen hashtags mogelijk
Gisteren, 20:30 Tweakers
Fotodienst Instagram maakt het mogelijk om naast personen ook hashtags te volgen. Gebruikers krijgen dan 'top posts' met die hashtag te zien in hun feed van foto's, naast de foto's van contactpersonen die ze al volgden.


Belgische provider Proximus stopt met telegram
Gisteren, 19:54 Tweakers
Wie anno 2017 het woord 'telegram' gebruikt, denkt misschien aan de chatapp die een alternatief vormt voor WhatsApp. Trap er niet in: chatapp Telegram kunnen Proximus-klanten gewoon blijven gebruiken, maar het versturen van een aloud telegram kan na 29 december niet meer.


Draadjes plaatsen wordt makkelijker in Twitter
Gisteren, 19:30 Emerce
Twitter lanceert de threads-functie, waarmee meerdere tweets van een en dezelfde persoon in één keer kunnen worden geplaatst. De update wordt de komende weken uitgerold naar iOS, Android en Twitter.com.


Google brengt Home Max-speaker uit in Verenigde Staten
Gisteren, 19:18 Tweakers
Google heeft zijn Home Max-speaker uitgebracht in de Verenigde Staten. De zoekgigant presenteerde de speaker meer dan twee maanden geleden. Wanneer de Home Max in de Benelux uitkomt, is onbekend.


Gamestudio brengt volgend jaar mobiele Harry Potter-rpg uit
Gisteren, 19:18 Tweakers
De Amerikaanse gamestudio Jam City brengt volgend jaar Harry Potter: Hogwarts Mystery uit. Het is de tweede aangekondigde game onder Harry Potter-licentie. Niantic werkt ook aan een mobiel spel met de tovenaarsleerling.


Hacker maakte bij Uber gegevens 174.000 Nederlanders buit
Gisteren, 19:18 Tweakers
De hacker die binnendrong bij taxidienst Uber heeft gegevens van 174.000 Nederlanders gestolen. Dat maakt het bedrijf dinsdag zelf bekend. Daarbij gaat het volgens Uber om namen en bijbehorende e-mailadressen en telefoonnummers.


Fabrikant gaat snel smartphone aankondigen met vingerafdrukscanner onder scherm
Gisteren, 18:42 Tweakers
Synaptics heeft aangekondigd dat de eerste vingerafdrukscanner die werkt onder een display in massaproductie is. Binnenkort gaat 'een van de grootste smartphonefabrikanten' een toestel met de nieuwe scanner presenteren.

In het nieuwsCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be