2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Vertaal

Tijdelijk!
- Gratis Android tablet!tip

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- NHA: meer dan 200 cursussen!
- Cursuswinkel Antwerpen
- Kortingscode voor Belgi√ę
- Alles over vochtbestrijding en opstijgend vocht
Laatste nieuws

2News.be

Frans-Belgische biedstrijd neemt ongekende proporties aan
Vandaag, 11:04 De Tijd
10:24 Loxam overtroeft het bod van TVH op het Britse Lavendon voor de vierde keer. 'We bekijken onze opties', luidt de reactie van het West-Vlaamse TVH.


Deze vrouw belandde stomdronken in het verkeerde huis, maar daar bleef het niet bij
Vandaag, 11:03 Gazet v. Antwerpen

Twee uur ?s nachts. Emily Campbell (20) en haar moeder worden wakker door gestommel in de keuken. Wanneer ze een kijkje gaan nemen, treffen ze er een stomdronken onbekende vrouw aan. Een vrouw die meteen heel agressief werd.
Vader van mannelijk make-upmodel zet homohater op zijn plaats
Vandaag, 11:03 Gazet v. Antwerpen
De Amerikaanse Manny Gutierrez (25) is de eerste man in een reclame van beautymerk Maybelline, maar niet iedereen vindt deze mijlpaal even leuk. Een blogger uitte kritiek op Twitter, al piepte hij niet meer dankzij een gevatte reactie van Manny?s vader.


K's Choice trakteert op 'rugzak vol songs' in Stadsschouwburg
Vandaag, 11:02 Gazet v. Antwerpen
Broer en zus Gert en Sarah Bettens van K's Choice zakken af naar de Stadsschouwburg met de Backpack Sessions. Samen duiken ze in hun rijkgevulde rugzak van smaakmakende songs, aangevuld met een aantal verrassende covers.


Ouwen dok opent deuren voor Mechelse scholieren
Vandaag, 11:01 Gazet v. Antwerpen
Bijna 700 scholieren krijgen in april als laatste de kans om het oud zwembad op het Rode Kruisplein in Mechelen te bezoeken in zijn huidige staat. Het complex wordt tegen begin 2019 omgebouwd tot viersterrenhotel.


Parking achter Kastels gemeentehuis wordt heraangelegd
Vandaag, 11:00 Gazet v. Antwerpen
Begin deze week zijn de werken gestart voor de heraanleg van de parking achter het gemeentehuis van Kasterlee.


Chinese provincie vervalst jarenlang statistieken: ?Het is een chronische ziekte?

Een hoge verantwoordelijke van de Chinese provincie Liaoning, in het noordoosten, heeft jarenlang de cijfers van de economische groei vervalst. Dat nieuws doet weer twijfels rijzen over de betrouwbaarheid van de Chinese economische cijfers. Dat heeft provinciegouverneuer Chen Qiufa dinsdag erkend, meldt het officiŽle persbureau Xinhua.
Elise Mertens: ?Het dubbelspel is een mooie bonus?

Elise Mertens (WTA 82) speelt donderdag haar eerste wedstrijd uit haar carriŤre op de hoofdtabel van de Australian Open. De 21-jarige Leuvense, vorige week nog erg knap toernooiwinnares in Hobart, treedt samen met de Amerikaanse Louisa Chirico in de eerste ronde van het dubbelspel aan tegen de Spaans-Roemeense tandem Lara Arruabarrena/Irina-Camelia Begu.
Treinramp Buizingen - Parket heeft eindvordering klaar, nog geen datum voor raadkamerzitting
Vandaag, 10:42 Skynet
Het parket Halle-Vilvoorde heeft zijn eindvordering klaar in het onderzoek naar de treinramp in Buizingen, die op 15 februari 2010 het leven kostte aan 19 mensen. In die eindvordering maakt het parket duidelijk welke personen het voor de politierechtbank wil vervolgen. Het is de Brusselse raadkamer die uiteindelijk zal beslissen of die personen ook zullen moeten terechtstaan, maar een datum voor de zitting voor de raadkamer is er nog niet. Dat heeft Belga vernomen op het parket Halle-Vilvoorde.


Bekijk Zulte Waregem - Eupen in de halve finale van de Beker van BelgiŽ
Vandaag, 10:42 Skynet
Zulte Waregem - Eupen is een erg verrassende halve finale van de Beker van België. Kan Eupen nog eens stunten of trekt Zulte Waregem meteen het laken naar zich toe in de heenmatch? De wedstrijd is vanavond live te volgen waar je ook bent op proximustv.be.


Eurostadion - "Niet minister maar Brusselse regering gedagvaard"
Vandaag, 10:42 Skynet
Minister Guy Vanhengel wijst erop dat niet hij, maar de Brusselse regering door Brussels parlementslid Arnaud Verstraete (Groen) gedagvaard is in het kader van de openbaarheid van bestuur in het dossier van het Eurostadion. De dagvaarding is bovendien naar het kabinet van minister-president Rudi Vervoort verstuurd. "Mijn persoonlijk standpunt over dit dispuut doet niets ter zake", laat hij weten in een reactie aan Belga.


De robots komen niet zo snel
Vandaag, 10:24 De Tijd
09:51 De robots komen, daar is iedereen het over eens. De vraag is alleen: wanneer? Een nieuwe uitgebreide studie ontkracht enkele doembeelden.


D'ieteren: 'Nog 270.000 sjoemelauto's te gaan'
Vandaag, 10:24 De Tijd
10:00 Amper 50.000 dieselauto's die uitgerust waren met sjoemelsoftware zijn intussen in orde gebracht. Dat meldt D'Ieteren, de invoerder van Volkswagen in ons land.


Route naar school binnenkort digitaal
Vandaag, 10:24 Gazet v. Antwerpen
De stad Mechelen krijgt van de provincie Antwerpen een subsidie van 5.000 euro om nieuwe schoolroutekaarten op te maken.


Autoluw gebied breidt uit met Van Hoeystraat
Vandaag, 10:24 Gazet v. Antwerpen
Het autoluw gebied in de Mechelse binnenstad breidt uit met de Van Hoeystraat. Dat is het resultaat van een bevraging bij de bewoners.


Nog niet duidelijk of Assange instemt met uitlevering aan VS nu Manning vrijgelaten wordt
Vandaag, 10:06 Skynet
Vertegenwoordigers van Wikileaks-oprichter Julian Assange hebben de beslissing om Chelsea Manning vrij te laten toegejuicht, maar hebben nog niet bevestigd of Assange zijn belofte zal inlossen. Vorige week had hij te kennen gegeven dat hij bereid is aan de Verenigde Staten te worden uitgeleverd als Manning wordt vrijgelaten. "Mr. Assange begroet de beslissing van president Obama", aldus Assanges juridisch vertegenwoordiger, Barry Pollack, in een verklaring. "Klokkenluiders zoals Chelsea Manning dienen het publiek belang. Ze zou nooit vervolgd en gestraft mogen zijn tot tientallen jaren cel."


Chipmachines van 100 miljoen verkopen als zoete broodjes
Vandaag, 09:48 De Tijd
09:19 Het Nederlanedse technologiebedrijf ASML heeft al voor 2 miljard euro orders op zak voor zijn nieuwe EUV-technologie, dť toekomst in de chipindustrie en de motor achter nog kleinere en krachtigere chi...


Deze nieuwe techniek van UZA kan leven met pancreaskanker met meer dan jaar verlengen
Vandaag, 09:48 Gazet v. Antwerpen

De levensverwachting voor sommige mensen met pancreaskanker kan verdubbelen, dankzij een nieuwe techniek die het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA) in Edegem als eerste in BelgiŽ gebruikt.
100 vijfdejaars studenten van JOMA kiezen vrijwilligerswerk
Vandaag, 09:48 Gazet v. Antwerpen
Verschillende organisaties zoals Moeders voor moeders, CC Luchtbal, De Kringwinkel, Oscare en De Wereldwinkel kwamen zich dinsdag tijdens een beurs voorstellen aan de leerlingen van JOMA Merksem.


NBA. LA Clippers zes tot acht weken zonder Chris Paul
Vandaag, 09:48 Gazet v. Antwerpen

De Los Angeles Clippers zullen het zes tot acht weken zonder sterspeler Chris Paul moeten rooien. Dat maakten ze dinsdag bekend.


Combell - hosting, webhosting domeinnaam Verfrist - media & communicatie Belstat - Gratis statistieken Teller voor uw site
© 2000-2017 - 2link.be