NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Wekdienst 30/12: Uitvaart overleden model en laatste dag vuurwerkverkoop

2News.be / Wekdienst 30/12: Uitvaart overleden model en laatste dag vuurwerkverkoop

Trefwoorden: wie - dag - welkom

Wekdienst 30/12: Uitvaart overleden model en laatste dag vuurwerkverkoop
NOS nieuws - 30 December 2017, 08:06

Goedemorgen! In Roermond is vandaag de uitvaartdienst van het in MaleisiŽ overleden model Ivana Smit (18) en het is de laatste dag dat er vuurwerk wordt verkocht. Verder zijn er afgelopen nacht weer op twee plaatsen in het land auto's in vlammen opgegaan.


Het is vanochtend nog regenachtig en winderig. Later vandaag wordt het wat droger, maar het blijft waaien. De temperatuur ligt tussen de 10 en 13 graden. Ook op Oudjaarsdag wordt het wisselvallig en zacht.


Ga je vandaag op pad? Dit is het overzicht van de files en de situatie op het spoor.


Wat brengt vandaag?

? In Roermond wordt vandaag afscheid genomen van Ivana Smit. Het is een nadrukkelijk openbare uitvaart en de familie van het fotomodel hoopt dat er veel mensen komen om haar een laatste eer te bewijzen. De achttienjarige Smit overleed onder verdachte omstandigheden in MaleisiŽ, eerder deze maand. Het OM is een onderzoek begonnen naar haar dood.


? Michael van Gerwen speelt vanavond in de halve finale van het WK darts in Londen. De regerend kampioen neemt het op tegen de Brit Rob Cross, nadat hij in de kwartfinale landgenoot Raymond van Barneveld versloeg.


? Het is de laatste dag dat er vuurwerk wordt verkocht in Nederland. Omdat Oudjaarsdag dit jaar op een zondag valt, zijn de winkels dan wettelijk dicht. Aan het einde van de dag komt de eerste schatting van de verkoopcijfers binnen.


? Het Van Dale-woord van het jaar is al bekend ("appongeluk"), maar vanavond wordt het woord van het Genootschap Onze Taal bekendgemaakt. Dat gebeurt tijdens de uitzending van De Avond van Taal op NPO 2. Genomineerd zijn: aflosboete, brexitbuit, filterbubbel, genderneutraal, #metoo, nepnieuws, plofklas, toetsenbordterrorist en weigeroma.


Wat heb je gemist?

De Nederlandse Spoorwegen willen weer meebieden op regionale spoorlijnen. Dat zegt president-directeur Roger van Boxtel in een interview met de Volkskrant. Van Boxtel: "NS presteert al op wereldniveau. Waarom zouden we het spoorwegennet verder opknippen?"


De lijnen buiten de Randstad, die geen deel uitmaken van het hoofdrailnet, zijn nu in handen van buitenlandse concurrenten als Arriva en Syntus.


Ander nieuws uit de nacht:

? Weer autobranden in Utrecht en Veen: De afgelopen dagen brandden verspreid door Utrecht al zeker vijftien auto's uit. Waarschijnlijk zijn de branden aangestoken.


? 'Gegijzelde bitcoinexpert vrijgekocht met bitcoins': De Rus Pavel Lerner, die een belangrijke analist is bij EXMO, werd dinsdag in OekraÔne ontvoerd door gemaskerde mannen.


? Bijna helft van Puerto Rico nog altijd zonder stroom na orkaan: 55 procent van de ongeveer anderhalf miljoen huishoudens heeft inmiddels weer elektriciteit.


? Ringo Starr en Barry Gibb geridderd: De Beatles-drummer en de Bee Gees-zanger staan op de lijst van Britten die worden geŽerd voor hun verdiensten, dienstbaarheid of moed.


En dan nog dit:

Dit weekend wordt het nieuwe tennisseizoen in gang gezet bij de jaarlijkse Hopman Cup in Perth, AustraliŽ. Roger Federer werd al ontspannen en zonder kopzorgen op een strand aan de westkust van het land gespot.


Een selfie met een quokka (een klein soort kangoeroe), een balletje slaan in de branding en barbecueŽn op een jacht. Aan alles is zien en te merken dat Federer uiterst ontspannen toeleeft naar het eerste toernooi van het nieuwe seizoen.


Een groot contrast met de twee afmeldingen (de toernooien in Abu Dhabi en Brisbane) die concurrent Rafael Nadal nu al achter zijn naam heeft staan.


Fijne dag!
Iedereen welkom op uitvaart overleden model Ivana, ook wie haar niet kende
Gazet v. Antwerpen - 29 December 2017, 17:36

Het Belgisch-Nederlandse model Ivana Smit wordt zaterdag gecremeerd in het Nederlandse Roermond. Haar familie laat weten dat werkelijk iedereen welkom is op de uitvaart, zowel mensen die haar gekend hebben als vreemden die hun steun willen betuigen. ?Ze stond graag in het middelpunt van de belangstelling. Dat willen we haar nog een laatste keer geven?, klinkt het bij de familie.


Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be