NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Leuke korting op de kerstmarkt? Bekijk alle deals
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsites
- Testaankoop
Trump blokkeert overname Qualcomm door chipgigant Broadcom

2News.be / Trump blokkeert overname Qualcomm door chipgigant Broadcom

Trefwoorden: qualcomm - overname - trump

Trump blokkeert overname Qualcomm door chipgigant Broadcom
Volkskrant - 13 Maart, 01:24

De Amerikaanse president Donald Trump heeft een decreet ondertekend waarmee de overname van Qualcomm door chipgigant Broadcom wordt tegengehouden. De staatsveiligheid van de Verenigde Staten zou met de miljardenovername in het geding komen, staat in het besluit. Trump volgt daarmee het advies op van het Amerikaanse overheidsorgaan CFIUS dat overnames door buitenlandse bedrijven onderzoekt. Broadco


Trump blokkeert overname chipfabrikant Qualcomm
NOS nieuws - 13 Maart, 03:12

President Trump blokkeert de vijandige overname van chipfabrikant Qualcomm. Concurrent Broadcom uit Singapore wilde Qualcomm voor ongeveer 100 miljard euro overnemen. Trump verbiedt dat vanwege de nationale veiligheid.


CFIUS, de Amerikaanse commissie die buitenlandse overnames beoordeelt, had al aanbevolen om de deal te blokkeren. Nu Trump dat oordeel overneemt, kan Broadcom volgens analisten weinig anders dan het bod intrekken.


Op papier uit Singapore

Het van oorsprong Amerikaanse Broadcom is officieel gevestigd in Singapore, maar het hoofdkantoor staat in Silicon Valley en bijna alle aandeelhouders komen uit de Verenigde Staten. De chipfabrikant wil weer formeel terugkeren naar de VS. Dat zou op 3 april moeten gebeuren.


In een reactie zegt Broadcom het zeer oneens te zijn met de conclusie dat de overname de nationale veiligheid zou bedreigen. Als de deal was doorgegaan, zou het de grootste overname in de techsector ooit zijn geweest.
Trump verbiedt overname Qualcomm door Broadcom
De Tijd - 13 Maart, 01:24

01:00 De Amerikaanse president Donald Trump heeft een decreet ondertekend waarmee de overname van Qualcomm door chipgigant Broadcom wordt tegengehouden.


Broadcom trekt monsterbod op Qualcomm in na veto Trump
De Tijd - 14 Maart, 16:24

16:14 De grootste techdeal ooit gaat niet door. Het Singaporese chipbedrijf Broadcom staakt zijn poging om voor 142 miljard dollar zijn Amerikaanse sectorgenoot Qualcomm over te nemen nadat de Amerikaanse p...


Trump blokkeert miljardenovername van chipconcern Qualcomm
Skynet - 13 Maart, 01:06

De president van de Verenigde Staten, Donald Trump, blokkeert de miljardenovername van halfgeleidersbedrijf Qualcomm door chipfabrikant Broadcom. Het Witte Huis uit in een persbericht maandagavond bedenkingen rond de nationale veiligheid. De overname zou de grootste ooit in de tech-industrie geweest zijn.
Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be