NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
CdH eist ontslag van Theo Francken

2News.be / CdH eist ontslag van Theo Francken

Trefwoorden: regering - president - val

CdH eist ontslag van Theo Francken
Gazet v. Antwerpen - 8 Januari, 19:24

Oppositiepartij cdH veroordeelt de uitspraken van N-VA-voorzitter Bart De Wever over het voortbestaan van de federale regering en vraagt het ontslag van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken.
Francken: "Steun van Bart De Wever doet deugd"
Gazet v. Antwerpen - 8 Januari, 14:00

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) heeft ook zelf nog eens gereageerd op de hele heisa rond zijn persoon. Francken is blij met de steun van zijn partijvoorzitter Bart De Wever. "Dat doet deugd", zegt Francken aan VTM NIEUWS.
Beke: ?ontslag van Francken en val van de regering zijn niet aan de orde?
Gazet v. Antwerpen - 8 Januari, 13:24

Voor CD&V-voorzitter Wouter Beke is het ontslag van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) ?niet aan de orde?. ?CD&V heeft in 2014 een engagement genomen voor de volle vijf jaar, en daar blijven we bij?, zei hij maandagmiddag na afloop van het CD&V-partijbureau. De crisissfeer binnen de federale regering lijkt daarmee bezworen.
?Uitspraken van Bart De Wever zijn ongehoord?
Gazet v. Antwerpen - 8 Januari, 12:12

Oud-premier Mark Eyskens vindt de uitspraken van N-VA-voorzitter Bart De Wever - die zondagavond zei dat zijn partij de regering zal laten vallen als de coalitiepartners het ontslag van staatssecretaris Theo Francken vragen - ?ongehoord voor iemand die deelneemt aan een regering?. Maar een echt ?parfum de crise? hangt er nog niet, zei de CD&V-coryfee maandagochtend voor aanvang van het partijbureau van de christendemocraten. ?Het energiepact is veel belangrijker?
Tienduizenden Hondurezen eisen ontslag van president
Gazet v. Antwerpen - 7 Januari, 08:30

In Honduras zijn tienduizenden betogers zaterdag op straat gekomen in de economische hoofdstad San Pedro Sula om het ontslag te eisen van president Juan Orlando Hernández, die na omstreden verkiezingen herverkozen werd. Tot die protesten was eerder deze week opgeroepen door de presidentskandidaat van de oppositie Salvador Nasralla.
?Als regeringspartners ontslag Francken eisen, dan stapt N-VA uit regering?
Gazet v. Antwerpen - 7 Januari, 19:18

De positie van Theo Francken is voor N-VA een regeringscrisis waard. Dat heeft partijvoorzitter Bart De Wever gezegd in VTM Nieuws. ?Als de regeringspartners zijn ontslag eisen, stapt N-VA uit de regering?, aldus De Wever.
De Wever dreigt met val regering bij ontslag Francken
De Tijd - 7 Januari, 19:54

19:23 Als de meerderheidspartijen het ontslag van staatssecretaris Theo Francken (N-VA) vragen, stapt de N-VA uit de regering. Dat zegt partijvoorzitter Bart De Wever aan VTM Nieuws.


CdH eist ontslag van Theo Francken
Skynet - 8 Januari, 17:54

Oppositiepartij cdH veroordeelt vandaag de uitspraken van N-VA-voorzitter Bart De Wever over het voortbestaan van de federale regering en vraagt het ontslag van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken.


Mark Eyskens: uitspraken van Bart De Wever zijn "ongehoord"
Skynet - 8 Januari, 11:48

Oud-premier Mark Eyskens vindt de uitspraken van N-VA-voorzitter Bart De Wever - die gisteravond zei dat zijn partij de regering zal laten vallen als de coalitiepartners het ontslag van staatssecretaris Theo Francken vragen - "ongehoord voor iemand die deelneemt aan een regering". Maar een echt 'parfum de crise' hangt er nog niet, zei de CD&V-coryfee deze morgen voor aanvang van het partijbureau van de christendemocraten. "Het energiepact is veel belangrijker."


Tienduizenden Hondurezen eisen ontslag van president
Skynet - 7 Januari, 04:36

In Honduras zijn tienduizenden betogers zaterdag op straat gekomen in de economische hoofdstad San Pedro Sula om het ontslag te eisen van president Juan Orlando Hernández, die na omstreden verkiezingen herverkozen werd. Tot die protesten was eerder deze week opgeroepen door de presidentskandidaat van de oppositie Salvador Nasralla.


Bart De Wever: "Regering met Francken, anders zonder N-VA"
Skynet - 7 Januari, 20:12

Als de meerderheidspartijen aansturen op het ontslag van Theo Francken als staatssecretaris, dan zal de N-VA zich terugtrekken uit de regering. Dat heeft partijvoorzitter Bart De Wever gezegd aan VTM NIEUWS. "Ik sta achter Theo en ga hem in geen geval laten vallen", zegt De Wever, die vindt dat het genoeg geweest is met de kritiek op zijn partijgenoot.
Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be