NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Regering onderzoekt bouw van nieuwe kerncentrale

2News.be / Regering onderzoekt bouw van nieuwe kerncentrale

Trefwoorden: val - zullen - onderzoek

Regering onderzoekt bouw van nieuwe kerncentrale
Gazet v. Antwerpen - 11 Januari, 18:48

De bouw van een nieuwe kerncentrale is één van de scenario?s die de federale regering mee laat becijferen naar aanleiding van het Energiepact. Dat schrijft de Franstalige krant La Libre Belgique donderdag op haar website. Volgens bronnen aan Belga gaat het om een ?volledig theoretische? denkoefening waarbij rekening wordt gehouden met zowel ?minimalistische als maximalistische hypotheses?. Het kernkabinet buigt zich vrijdag over de methodologie van de cijferoefening.
Regering onderzoekt bouw nieuwe kerncentrale
De Tijd - 11 Januari, 19:24

19:18 De bouw van een nieuwe kerncentrale is een van de scenario's die de federale regering laat becijferen naar aanleiding van het Energiepact. Dat schreef de Franstalige krant La Libre Belgique donderdag.


Geen onderzoek naar nieuwe kerncentrale
De Tijd - 12 Januari, 12:48

12:12 De topministers van de federale regering sluiten de piste uit dat er tegen 2040 een nieuwe kerncentrale wordt gebouwd.


Piste van nieuwe kerncentrale wordt dan toch niet onderzocht
Gazet v. Antwerpen - 12 Januari, 12:48

Het scenario voor de bouw van een nieuwe kerncentrale tegen 2040 zal niet worden onderzocht voor het kernkabinet.
Nieuwe doorbraak in onderzoek naar dood Limburgs model: ?Al gewond voor haar val?
Gazet v. Antwerpen - 12 Januari, 20:36

Het Limburgse model Ivana Smit had al verwondingen op haar achterhoofd en op haar beide bovenarmen voordat zij in Maleisië van een balkon viel. Volgens De Telegraaf wijst de voorlopige uitslag van de autopsie uit dat Ivana Smit tegen haar wil is vastgepakt. Er zijn ook sporen van cocaïne gevonden in haar lichaam.
Galgenlei wordt nieuwe straatnaam
Gazet v. Antwerpen - 13 Januari, 06:12

De Oostmalsesteenweg krijgt met de Galgenlei een nieuwe zijstraat.


Merkel hoopt op nieuwe regering in april
Gazet v. Antwerpen - 13 Januari, 09:18

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft vrijdag gezegd dat ze hoopt dat een nieuwe regering kan gevormd worden tegen Pasen. Merkel legde verklaringen af in haar kiesdistrict Trinwillershagen in de noordoostelijke staat Mecklenburg-Voorpommern, na de marathononderhandelingen tussen haar CDU-CSU-blok en de sociaaldemocraten over het al dan niet opstarten van formele coalitieonderhandelingen. Merkel noemde dat ?de eerste stap in een lang proces?.
Bouw nieuwe kerncentrale tussen becijferde scenario's Energiepact
Skynet - 11 Januari, 18:30

De bouw van een nieuwe kerncentrale is één van de scenario's die de federale regering mee laat becijferen naar aanleiding van het Energiepact. Dat schrijft de Franstalige krant La Libre Belgique vandaag op haar website. Volgens bronnen aan Belga gaat het om een "volledig theoretische" denkoefening waarbij rekening wordt gehouden met zowel "minimalistische als maximalistische hypotheses". Het kernkabinet buigt zich morgen over de methodologie van de cijferoefening.


Energiepact - Cijfers zullen aantonen dat nieuwe kerncentrale onbetaalbaar is
Skynet - 11 Januari, 22:06

Het energiepact voorziet geen nieuwe kerncentrale. Uit de gevraagde berekeningen zal duidelijk blijken dat de bouw van een nieuwe centrale onbetaalbaar is. Dat verklaarde MR-voorzitter Olivier Chastel donderdagavond op "Jeudi en prime" (La Une).


Nucleair Forum spreekt zich niet uit over nieuwe kerncentrale
Skynet - 12 Januari, 11:54

Het Nucleair Forum, dat twaalf organisaties uit de nucleaire sector vertegenwoordigt, doet geen uitspraken over de bouw van een nieuwe kerncentrale. "Die discussie is momenteel niet concreet aan de orde", zegt woordvoerder Matthias Meersschaert. De belangenvereniging pleit wel voor een verlenging van de levensduur van de huidige reactoren.


Scenario nieuwe kerncentrale wordt niet onderzocht voor kernkabinet
Skynet - 12 Januari, 13:06

Het scenario waarbij de kost wordt becijferd van een nieuwe kerncentrale tegen 2040 zal niet worden onderzocht voor het kernkabinet. Dat heeft minister van Energie Marie-Christine Marghem (MR) vandaag bevestigd na afloop van het kernkabinet.


Merkel hoopt op nieuwe regering in april
Skynet - 13 Januari, 02:18

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft vrijdag gezegd dat ze hoopt dat een nieuwe regering kan gevormd worden tegen Pasen. Merkel legde verklaringen af in haar kiesdistrict Trinwillershagen in de noordoostelijke staat Mecklenburg-Voorpommern, na de marathononderhandelingen tussen haar CDU-CSU-blok en de sociaaldemocraten over het al dan niet opstarten van formele coalitieonderhandelingen. Merkel noemde dat "de eerste stap in een lang proces".
Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be