NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Rapper Boef zegt sorry: vrouwen hoeren noemen is dom

2News.be / Rapper Boef zegt sorry: vrouwen hoeren noemen is dom

Trefwoorden: hij - vrouwen - welkom

Rapper Boef zegt sorry: vrouwen hoeren noemen is dom
NOS nieuws - 2 Januari, 16:48

Rapper Boef heeft zijn excuses aangeboden voor twee vlogs. Soufiane Boussaadia, zoals de 24-jarige artiest eigenlijk heet, kreeg in de Nieuwjaarsnacht een lift van drie vrouwen. Boussaadia plaatste hierover een video in chatapp Snapchat. Daarin noemde hij de vrouwen 'kechs' - hoeren in het Arabisch.


De video kwam Boussaadia op kritiek te staan op sociale media, wat hem niet tegenhield opnieuw een video te maken. Daarin ging hij nog iets verder. "Ik heb een paar mensen boos gemaakt, omdat ik kechs zeg. Maar wat doen jullie in een club met alcohol, korte rokjes, om acht uur 's ochtends?", zei hij in de video.


"Als je thuiszit, hele dag niks doet, studeren, lief doen, dit dat, mamma pappa luisteren, dan noem ik je een vrouw. Maar ga niet als je een kech bent, boos worden als ik je een kech noem. Want je bent een kech. Klaar, snap je?", aldus Boussaadia.


Hij zei verder niet te begrijpen dat zoveel mensen een mening hebben over zijn video's. "Weet je wat jij moet doen? Verwijder mij! Verwijder mij! Ga iemand anders toevoegen!"


'Sorry'

In een nieuwe vlog heeft Boussaadia vanmiddag zijn excuses gemaakt. Daarin zegt hij dat de video in de Nieuwjaarsnacht gemaakt is in een dronken bui. "Het is dom en sorry voor alle vrouwen die ik heb beledigd." Over het gebruik van het woord kech zegt hij: "Wij rappers gebruiken die woorden, dat is niet als een belediging bedoeld."


Het is niet voor het eerst dat Boussaadia in opspraak raakt. In september 2016 werd hij opgepakt bij een vechtpartij met een andere rapper. In januari vorig jaar kreeg Boussaadia 80 uur taakstraf omdat hij in een vlog "ik neuk je dochter" had gezegd tegen een politierechercheur. En in mei 2017 kreeg hij twintig uur taakstraf voor het beschadigen van een politiewagen.


Rapper Boef is onder andere bekend van het nummer Habiba.
Rapper Boef na 'hoeren-uitspraak' niet meer welkom op festival Oss
NOS nieuws - 4 Januari, 11:18

Festival Muze Misse in Oss schrapt het optreden van rapper Boef. Aanleiding zijn de uitspraken van de Tilburger. Die noemde in de nieuwjaarsnacht in een Snapchatvideo drie vrouwen die hem een lift gaven kechs.


Dat is straattaal voor hoeren. "Wij nemen afstand van zijn uitspraken", schrijft de Osse organisatie op Facebook. Muze Misse gaat op zoek naar een vervangende artiest voor het festival op 1 juli, schrijft Omroep Brabant.


Boef kreeg de afgelopen veel kritiek vanwege zijn uitspraken. Soufiane Boussaadia, zoals de 24-jarige artiest eigenlijk heet, plaatste daarna opnieuw een video.


Daarin ging hij nog iets verder. "Ik heb een paar mensen boos gemaakt, omdat ik kechs zeg. Maar wat doen jullie in een club met alcohol, korte rokjes, om acht uur 's ochtends?", zegt hij in die video. Later kwam hij alsnog met excuses.


Het optreden van Boef in discotheek Time Out (20 januari in Gemert) gaat vooralsnog gewoon door. Een woordvoerster van die club: "We zijn het niet met hem eens, maar cancelen heeft voor ons ook grote gevolgen."


Ook het festival Paaspop (30 maart in Schijndel) handhaaft de boeking. Dat komt de organisatoren op forse kritiek op Twitter te staan.


Mensen roepen op het festival te boycotten:


Anderen vinden dat de organisatoren Boef niet mogen laten optreden:


Niet alleen deejays Mattie en Eva Koreman doen Boef in de ban, hij wordt ook door opdrachtgevers aan de kant gezet. Corendondochter GOfun Partyvakanties heeft de samenwerking met de rapper opgezegd.


Zijn optredens die gepland stonden in Chersonissos, Sunny Beach Bulgarije en Lloret de Mar gaan niet meer door, meldt NH Nieuws.
Rapper Boef in oog van de storm nadat hij vrouwen die hem hielpen ?hoeren? noemt
Gazet v. Antwerpen - 2 Januari, 13:48

Op Nieuwjaar was Boef in de vroege ochtend onderweg naar een optreden toen hij een lekke band kreeg. Drie vrouwen boden hem een lift aan, waarna de rapper daarover berichtte op Snapchat. ?Opgehaald door 3 kechs?, zo klonk het. Erg ondankbaar, want ?kech? is Arabisch voor ?hoer? of ?slet?.


Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be