NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Nog veel vragen bij familie Anne Faber

2News.be / Nog veel vragen bij familie Anne Faber

Trefwoorden: plaats - lichaam - politie

Nog veel vragen bij familie Anne Faber
NOS nieuws - 12 Oktober, 20:00

De familie van Anne Faber is verslagen door het nieuws dat het lichaam van de vrouw is gevonden. "Verdriet en pijn overheersen", zei Hans Faber, een oom van de vrouw, namens de familie.


Hij gaf een korte verklaring aan de media, na afloop van een persconferentie van de politie, het Openbaar Ministerie en de burgemeester van Zeewolde over de vondst.


De oom zei dat de familie nog veel vragen heeft. "Wat is er met Anne gebeurd? Waarom liep deze man vrij rond? Had deze verschrikkelijke gebeurtenis voorkomen kunnen worden?", zei hij. "Helaas zullen we Anne met de antwoorden niet terug krijgen."


Hans Faber bedankte verder voor alle hulp en steun die de familie heeft gekregen. Hij bedankte niet alleen instanties zoals de politie en het leger, maar ook betrokken buurtbewoners en andere vrijwilligers voor hun inzet. Dat was volgens hem hartverwarmend.
Lichaam vermiste Anne Faber gevonden in omgeving Zeewolde
Volkskrant - 12 Oktober, 18:12

Het lichaam van de vermiste Anne Faber is gevonden in de omgeving van Zeewolde. Dit heeft de politie laten weten tijdens een persconferentie. Woensdagavond kwam bij de politie onderzoeksinformatie binnen die leidde naar de bosrijke en afgelegen locatie in Zeewolde. Onbekend is of de informatie afkomstig is uit een verhoor van  de maandag opgepakte verdachte Michael P. Wel preciseerde de politie da


Lichaam Anne Faber gevonden
NOS nieuws - 12 Oktober, 18:12

In een natuurgebied in Zeewolde is het lichaam gevonden van Anne Faber. Dat heeft het Openbaar Ministerie bekendgemaakt op een persconferentie.


Anne Faber werd sinds 29 september vermist. Ze maakte die dag een fietstocht via Soest. Faber stuurde nog een selfie naar haar vriend, waarna ze spoorloos verdween. De afgelopen twee weken is er intensief naar haar gezocht.


Gisteravond gaf de man die vastzit voor betrokkenheid bij haar dood, Michael P., informatie aan de politie over de plaats waar het lichaam van Faber zou liggen. Vanmiddag werd op die plek inderdaad een lichaam gevonden. Uit forensisch onderzoek blijkt dat het inderdaad gaat om het lichaam van Faber.


Verdachte

De 27-jarige zedendelinquent Michael P. werd in 2012 veroordeeld voor de brute verkrachting van twee minderjarige meisjes en zat in een forensisch psychiatrische kliniek in Den Dolder, een plek langs de fietsroute van Faber.


P. is eerder vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die bepaalde dat zijn voorarrest met veertien dagen wordt verlengd, omdat er voldoende verdenkingen tegen hem zijn om hem langer vast te houden.
Politie heeft vermoeden waar lichaam van vermiste Anne Faber ligt
Volkskrant - 12 Oktober, 11:00

De zoektocht naar de vermiste Anne Faber concentreert zich op een specifieke locatie in de buurt van Zeewolde, Flevoland. De politie vermoedt dat het lichaam van de 25-jarige vrouw daar verborgen ligt. Alle andere zoekacties worden voor nu gestaakt. Forensische onderzoekers kammen een afgezet gebied uit rondom het Nulderpad, een landweg ten zuiden van Zeewolde. De politie verwacht dat het lichaam


Politie: lichaam Anne Faber vermoedelijk verborgen in Zeewolde
NOS nieuws - 12 Oktober, 11:00

De politie heeft een specifiek deel van een natuurgebied in Zeewolde afgezet waar vermoedelijk het lichaam van Anne Faber is verborgen. Dat is zojuist bekendgemaakt. De politie hoopt het lichaam van de vrouw aan het eind van de dag te hebben gevonden.


Gisteren werd ook al in het natuurgebied gezocht naar Anne Faber (25), die sinds 29 september wordt vermist. De politie zegt dat op basis van onderzoeksinformatie gisteravond laat een ander gebied in Zeewolde in beeld is gekomen dan waar eerder is gezocht. Welke informatie dat is, bijvoorbeeld een bekentenis van verdachte Michael P., is niet bekendgemaakt.


De politie heeft vannacht in de omgeving van het Nulderpad een stuk afgezet. Daar is "één specifieke plek" gevonden waar vermoedelijk het lichaam van Faber ligt.


Voorgeleid

Forensische experts onderzoeken de plek. Volgens de politie zal dit langere tijd in beslag nemen. Om geen sporen te wissen, moet zorgvuldig te werk worden gegaan. Andere zoekacties zijn stilgelegd.


Verdachte Michael P. wordt vanmiddag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die moet beslissen of zijn voorarrest wordt verlengd.
Petitie na vondst lichaam Anne Faber 62.000 keer getekend
NOS nieuws - 13 Oktober, 08:36

Een moeder van drie dochters is een petitie begonnen nadat het levenloze lichaam van Anne Faber gisteren werd gevonden. Ze eist een onderzoek naar het "falend rechtssysteem in de zaak van Michael P.". De veroordeelde zedendelinquent is de enige verdachte in de zaak.


De petitie is sinds gisteravond ruim 62.000 keer ondertekend.


"Wij roepen hen die verantwoordelijk zijn, o.a. het ministerie van Veiligheid en Justitie, ter verantwoording en eisen een verklaring", schrijft de vrouw. "Tevens eisen wij een onderzoek naar kliniek Aventurijn Forensische Psychiatrie Altrecht en willen een verslag van de werkwijze en het beleid binnen de kliniek."


Het kabinet maakte gisteren bekend dat er een onderzoek komt naar de psychiatrische kliniek van Altrecht in Den Dolder, waar Michael P. mocht resocialiseren.
Is Anne Faber dood door schuld van het systeem?
Volkskrant - 13 Oktober, 23:00

Hoe kan het dat een man die trots zegt te zijn op de verkrachting van minderjarige meisjes geen tbs krijgt? Die vraag gonst door het land sinds Michael P. verdacht wordt van het doden van Anne Faber. Een dag na de vondst van het lichaam van Anne Faber in Zeewolde hebben ruim 270 duizend mensen hun virtuele handtekening gezet onder een boze petitie: 'Anne Faber dood door schuld rechtssysteem'. 'Het


'Dna op jas van Anne Faber leidde naar Michael P.'
NOS nieuws - 14 Oktober, 09:48

De politie heeft de verdachte in de zaak rond Anne Faber gevonden dankzij een dna-spoor op haar jas. Dat gaf een match met het dna van Michael P., die dat na een eerdere veroordeling moest afstaan. Dat meldt De Telegraaf.


De jas van Anne Faber werd een week na haar vermissing teruggevonden in het bos in Huis ter Heide. Volgens De Telegraaf zat daar dna op van Michael P. Dat was opgeslagen in de databank van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI).


Verdachte Michael P. werd maandag aangehouden. Hij was al veroordeeld tot elf jaar cel voor het verkrachten van twee meisjes van 16 en 17 in Nijkerk in 2010. Hij verbleef op het moment van Faber's vermissing in een psychiatrische kliniek in Den Dolder. Hij kon daar van het terrein af.
Lichaam van vermiste Anne Faber (25) gevonden
Gazet v. Antwerpen - 12 Oktober, 18:12

De vermiste Anne Faber uit Utrecht is donderdag dood gevonden in de buurt van Zeewolde (Flevoland). Rutger Jeuken, plaatsvervangende hoofdofficier van justitie, meldde de vondst van haar lichaam aan het begin van de avond tijdens een persconferentie.
Politie houdt zoekactie op plaats waar lichaam Anne Faber vermoedelijk is verborgen
Gazet v. Antwerpen - 12 Oktober, 11:00

De Nederlandse politie is op een specifieke plek op zoek naar het lichaam van de vermiste Anne Faber. De zoekactie speelt zich af op een klein afgezet gebied langs het Nulderpad in Zeewolde, in de omgeving van de woonplaats van de verdachte die maandag aangehouden werd.
Jas van Anne Faber ontmaskert vermoedelijke moordenaar
Gazet v. Antwerpen - 14 Oktober, 10:24

Na een intensieve zoektocht werd woensdag het lichaam van de Nederlandse Anne Faber gevonden. De jonge vrouw was sinds eind september vermist. Het was de teruggevonden jas van Anne die alles in een stroomversnelling bracht en de vermoedelijke moordverdachte ontmaskerde.


Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be