NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Persgroep en EndemolShine gaan samenwerken in online video

2News.be / Persgroep en EndemolShine gaan samenwerken in online video

Trefwoorden: samenwerken - online - video

Persgroep en EndemolShine gaan samenwerken in online video
NOS nieuws - 23 April 2018, 09:54

De Persgroep Nederland en EndemolShine Nederland gaan samenwerken op het gebied van online video. Ze richten zich daarbij vooral op onderwerpen als reizen, eten en koken, comedy en entertainment. "Mensen willen vermaakt worden", zegt een van de topmannen.


De mediabedrijven gaan nieuwe formats bedenken en meer dan 3000 uur aan videocontent verspreiden. Dat gebeurt via de verschillende platforms van De Persgroep Nederland. Bezoekers van nieuwssites krijgen onder meer toegang tot titels van EndemolShine.


Volgens topman Erik Roddenhof van De Persgroep wordt videocontent steeds belangrijker in de concurrentiestrijd met andere platforms. Hij noemt de samenwerking met Endemol logisch: "Zij zijn deskundig op het gebied van videocontent, wij op het terrein van videodistributie."


'Mensen willen vermaakt worden'

De Persgroep stelt dat bezoekers van zijn nieuwssites zes tot acht keer het laatste nieuws checken. "Als ze er toch zijn, willen ze vermaakt worden. EndemolShine is goed in vermaak."


Het bedrijf werkt op videogebied al samen met andere partijen, zoals Ziggo Sport en vloggers van naam. De Persgroep Nederland geeft landelijke en regionale kranten uit, huis-aan-huiskranten, en is verder actief op de radio en online.


Topman Boudewijn Beusmans van EndemolShine is heel blij dat "wij uit ons omvangrijke archief een breed en divers aanbod van bestaande titels aanleveren" en dat het bedrijf nieuwe producties gaat maken.




Krantenuitgever Persgroep gaat met EndemolShine video's maken en verspreiden
Volkskrant - 23 April 2018, 19:30

Uitgever de Persgroep en productiemaatschappij EndemolShine gaan samenwerken aan de productie en distributie van video's. Het gaat om bestaande en nieuwe producties, die op platformen van de Persgroep gepubliceerd worden, voorlopig met name op de videotak van ad.nl. De overeenkomst is gericht op de domeinen reizen, eten en koken, comedy en entertainment, melden de bedrijven maandag in een persberi




© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn