NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Jambon: ?Onbegrijpelijk dat Mary vrijspraak Abdeslam vraagt?

2News.be / Jambon: ?Onbegrijpelijk dat Mary vrijspraak Abdeslam vraagt?

Trefwoorden: vraagt - voorzitter - minister

Jambon: ?Onbegrijpelijk dat Mary vrijspraak Abdeslam vraagt?
Gazet v. Antwerpen - 11 Februari, 13:12

Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) heeft vragen bij de vraag van advocaat Sven Mary voor de vrijspraak van Salah Abdeslam op het proces rond het schietincident in Vorst. ?Een advocaat moet ervoor zorgen dat iemand een correcte straf krijgt. Dat Mary nu de vrijspraak vraagt is echt twee straten te ver, ? zei hij zondag in De Zevende Dag.
Jambon: 'Onbegrijpelijk dat Mary vrijspraak vraagt door procedurefout'
De Tijd - 11 Februari, 15:00

14:39 Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) vindt het niet kunnen dat advocaat Sven Mary de vrijspraak vraagt voor zijn clint Salah Abdeslam omwille van een procedurefout. Dat zei de minister i...


Jambon vindt vraag van Mary voor vrijspraak Abdeslam onbegrijpelijk
Skynet - 11 Februari, 13:30

Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) heeft vragen bij de vraag van advocaat Sven Mary voor de vrijspraak van Salah Abdeslam op het proces rond het schietincident in Vorst. "Een advocaat moet ervoor zorgen dat iemand een correcte straf krijgt. Dat Mary nu de vrijspraak vraagt is echt twee straten te ver, " zei hij vandaag in De Zevende Dag (En).


Proces Abdeslam - Sven Mary: "Minister Jambon herinneren aan principes scheiding der machten"
Skynet - 11 Februari, 14:06

"Het wordt tijd om minister Jambon te herinneren aan de principes van de scheiding der machten", zegt meester Sven Mary, de advocaat van Salah Abdeslam in een reactie op de uitspraken van minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon. Die zei in de VRT-uitzending De Zevende Dag (En) dat hij het onbegrijpelijk vond dat meester Mary op het proces rond het schietincident in Vorst voor zijn clint de vrijspraak had gevraagd. "De minister zet de rechtbank onder druk in een zeer delicaat dossier."


Proces Abdeslam - "Minister Jambon lijkt niet te weten wat de rol van een advocaat is"
Skynet - 11 Februari, 15:54

"Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon lijkt niet te weten wat de rol is van een advocaat in een rechtsstaat." Dat zegt meester Hugo Lamon, de woordvoerder van de Orde van Vlaamse Balies, in een reactie op de uitspraken van minister Jambon in De Zevende Dag (En). "Een advocaat mag wijzen op eventuele procedurefouten en het is de taak van de rechter, en niet die van de minister, om te controleren of er sprake is van een procedurefout. De rechter mag daarbij niet onder druk worden gezet door wie dan ook."


Proces Abdeslam - Voorzitter Avocats.be vraagt minister Jambon te zwijgen
Skynet - 11 Februari, 21:18

Avocats.be, de Orde van Franstalige en Duitstalige balies, vraagt zondag aan minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) "om te zwijgen". Voorzitter Jean-Pierre Buyle wijst er op dat de onpartijdigheid aan de basis ligt van de scheiding der machten. De vereniging reageert op de uitspraak van Jambon dat de vraag van Sven Mary op het proces rond het schietincident in Vorst voor de vrijspraak van Salah Abdeslam, wegens procedurefout, onbegrijpelijk is.
Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be