NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Trump: grote kans dat top met Kim in juni niet doorgaat

2News.be / Trump: grote kans dat top met Kim in juni niet doorgaat

Trefwoorden: top - kans - trump

Trump: grote kans dat top met Kim in juni niet doorgaat
NOS nieuws - 22 Mei 2018, 17:12

Volgens de Amerikaanse president Trump is er een grote kans dat de ontmoeting met de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un in juni niet doorgaat, maar wordt uitgesteld. Volgens Trump zijn er bepaalde voorwaarden waaraan moet worden voldaan. Lukt dat niet, dan gaat de ontmoeting niet door.


De Amerikaanse president deed zijn uitspraken tijdens een ontmoeting in het Witte Huis met de Zuid-Koreaanse president Moon-Jae-in, met wie hij de aanstaande top besprak.


Moon blijft intussen vol vertrouwen dat de top tussen Trump en Kim gewoon zal doorgaan, een succes zal zijn en een einde zal maken aan de Koreaanse oorlog.


Vorige week nog zei Kim Jong-un dat hij de ontmoeting zou afzeggen als de VS zou blijven eisen dat het nucleaire programma wordt stopgezet.


De top staat gepland voor 12 juni in Singapore.




Herdenkingsmunt uitgegeven voor ontmoeting Trump-Kim
NOS nieuws - 22 Mei 2018, 08:48

Het is nog niet zeker dat de ontmoeting tussen de Amerikaanse president Trump en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un doorgaat, maar nu al heeft het Witte Huis een speciale munt voor het bezoek laten slaan.


Op het muntje staan beeltenissen van Trump en Kim tegenover elkaar, met het woord 'peace talks' (vredesbesprekingen) en het jaartal 2018 erop. Kim Jong-un wordt op de munt de supreme leader genoemd. Er zijn 250 munten geslagen.


Een woordvoerder van het Witte Huis zegt tegen een Amerikaanse journalist dat de communicatieafdeling vaker dergelijke munten bestelt voor speciale gelegenheden. Dit gebeurde ook al onder het presidentschap van Obama, maar alleen als een reis publiekelijk is aangekondigd. De munten worden ontworpen en gemaakt door een Amerikaanse muntproducent.


Eerdere edities

Vorig jaar werden er onder meer munten uitgegeven voor de G7-top in Italië en het bezoek van Trump aan de paus in het Vaticaan.


De ontmoeting tussen Trump en Kim is gepland op 12 juni in Singapore, maar het regime in Pyongyang heeft gedreigd het af te blazen na de aankondiging van militaire oefeningen van de VS.




Wordt ontmoeting tussen Donald Trump en Kim Jong-un uitgesteld?
Gazet v. Antwerpen - 22 Mei 2018, 17:48

De topontmoeting tussen de Amerikaanse president Donald Trump en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un ?lukt misschien niet voor 12 juni?, zo heeft de bewoner van het Witte Huis dinsdag gezegd, suggererend dat er mogelijk uitstel komt van de top in Singapore, zo hebben meerdere Amerikaanse media gemeld. ?Indien de top uitgesteld wordt, kan die mogelijk later doorgaan?.




Trump suggereert uitstel van zijn ontmoeting met Kim
De Tijd - 22 Mei 2018, 19:36

21:35 De topontmoeting tussen de Amerikaanse president Donald Trump en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un 'lukt misschien niet voor 12 juni', zo suggereerde Trump dat er mogelijk uitstel komt van de top ...


"Kiev betaalde advocaat Trump voor ontmoeting met Porosjenko"
Skynet - 24 Mei 2018, 08:42

Michael Cohen, de advocaat van de Amerikaanse president Donald Trump, heeft volgens de Britse openbare omroep BBC minstens 400.000 dollar (341.628 euro) gekregen om een ontmoeting tussen Trump en de Oekraïense president Petro Porosjenko te organiseren. Dat geld zou uit de entourage van Porosjenko zijn gekomen.




© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn