NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Harry en Meghan voor het eerst als getrouwd stel naar buiten

2News.be / Harry en Meghan voor het eerst als getrouwd stel naar buiten

Trefwoorden: hun - waarom - foto

Harry en Meghan voor het eerst als getrouwd stel naar buiten
NOS nieuws - 22 Mei 2018, 18:24

Prins Harry en Meghan Markle hebben voor het eerst als getrouwd stel hun opwachting gemaakt bij een koninklijk evenement. De kersverse echtgenoten waren te gast bij een tuinfeest in Buckingham Palace, waarvoor ruim 6000 vertegenwoordigers van goede doelen waren uitgenodigd.


Harry en Meghan trouwden zaterdag in Windsor. Na de huwelijksceremonie en een rijtoer in een koets trokken ze zich terug voor een feest achter gesloten deuren. Sindsdien waren ze niet meer in het openbaar verschenen.


Aanleiding voor het feest in de tuinen van Buckingham Palace was de 70ste verjaardag van prins Charles, later dit jaar. Alle gasten horen bij liefdadigheidsinstellingen of legereenheden waarmee Charles een bijzondere band heeft, bijvoorbeeld omdat hij beschermheer is.


Kijk hier nog één keer naar de hoogtepunten van het huwelijk van Harry en Meghan:




Prins Harry en Meghan Markle voor het eerst samen buiten als getrouwd koppel
Gazet v. Antwerpen - 22 Mei 2018, 16:00

Prins Harry en zijn kersverse vrouw Meghan Markle - of beter: de Hertog en Hertogin van Sussex- zijn hun eerste officiële verplichting als getrouwd koppel nagekomen. Ze openden samen met prins Charles en zijn vrouw Camilla een tuinfeest in Buckingham Palace ter ere van Prins Charles, die in november zeventig wordt. Harry gaf er een speech ter herdenking van de slachtoffers van de aanslag in Manchester, nu één jaar geleden. Meghan droeg voor de gelegenheid een hoed en een roze jurk van het merk Goat, die zo?n 670 euro gekost zou hebben. Harry en Meghan zijn nog niet op huwelijksreis vertrokken, verwacht wordt dat ze later dit jaar naar Afrika zullen trekken.




Prins Harry aangevallen door bij tijdens speech, tot hilariteit van Meghan Markle
Gazet v. Antwerpen - 23 Mei 2018, 09:48

Een grappig moment tijdens het tuinfeest in Buckingham Palace. Tijdens een speech van Prins Harry ter ere van Prins Charles, die in november zeventig jaar wordt, kreeg hij dinsdag even het gezelschap van een vervelende bij. ?Sorry, die bij valt me echt lastig?, liet hij weten, tot hilariteit van het publiek en zijn kersverse echtgenote Meghan Markle.




Zie jij waarom dit de ?perfecte foto? is van prins Harry en Meghan Markle op hun trouwdag?
Gazet v. Antwerpen - 22 Mei 2018, 07:00

Er werden op de huwelijksdag van prins Harry en Meghan Markle ongetwijfeld duizenden foto's genomen, maar deze van Press Association-fotograaf Yui Mok steekt er volgens heel wat Twitteraars met kop en schouders boven uit. Wie goed kijkt, ziet namelijk dat het pasgetrouwde stelletje een wel heel romantische vorm aanneemt.




© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn