NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Getuige in zaak-Holleeder dood door bizar visongeluk

2News.be / Getuige in zaak-Holleeder dood door bizar visongeluk

Trefwoorden: dood - leven - europa

Getuige in zaak-Holleeder dood door bizar visongeluk
NOS nieuws - 14 November 2017, 19:00

De Turks-Nederlandse drugshandelaar Hidr Korkmaz, getuige in onder meer een zaak tegen Willem Holleeder, is zondag overleden. Hij werd geŽlektrocuteerd tijdens het vissen.


Het gebeurde ergens in Oost-Europa, waar hij 'een teruggetrokken bestaan' leidde. Toen hij zijn hengel uitgooide, zou hij een elektriciteitskabel hebben geraakt.


Het Openbaar Ministerie bevestigt tegenover AT5 het overlijden. "De lokale overheid gaat uit van een tragisch ongeval. Daar twijfelen we niet aan, maar we kunnen het niet bevestigen", aldus een woordvoerder.


Getuige

Hidr Korkmaz was drugshandelaar in de Amsterdamse onderwereld en had volgens NH Nieuws een goed netwerk. In 2004 was hij getuige in de zaak tegen drie mannen die verdacht werden van de moord op vastgoedhandelaar Willem Endstra.


Ook was Korkmaz getuige in het proces tegen Willem Holleeder, dat nog loopt. In deze zaak verklaarde hij - net als andere getuigen - dat Holleeder opdrachtgever was van verschillende liquidaties.


Het OM noemde Korkmaz een betrouwbare getuige, omdat hij niet om geld of strafvermindering vroeg. Wel wilde hij bescherming. Het OM wil niets zeggen over of en hoe hij op het moment van zijn overlijden beschermd werd door de Nederlandse autoriteiten.


Het Openbaar Ministerie denkt niet dat de dood van Korkmaz gevolgen heeft voor de bewijslast tegen Holleeder. "Vooralsnog gaan we ervan uit dat er geen grote nadelige gevolgen zijn", aldus een woordvoerder.
Getuige in Holleeder-zaak door ongeval om het leven gekomen in Oost-Europa
Volkskrant - 14 November 2017, 21:24

Hidr K., getuige in onder meer zaken tegen Willem Holleeder, is zondag door een ongeval om het leven gekomen. Dit heeft het Openbaar Ministerie (OM) vernomen van de autoriteiten in het Oost-Europese land waar hij woonde. Vanwege de veiligheid voor zijn nabestaanden doet justitie geen uitspraken over zijn exacte woonplaats. Wat er precies is gebeurd wordt uitgezocht door lokale autoriteiten, laat e
Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be