NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Eigenaar Deense onderzeeŽr opgepakt voor moord op journaliste

2News.be / Eigenaar Deense onderzeeŽr opgepakt voor moord op journaliste

Trefwoorden: zit - cel - opgepakt

Eigenaar Deense onderzeeŽr opgepakt voor moord op journaliste
NOS nieuws - 11 Augustus, 22:31

De eigenaar van een particuliere onderzeeŽr is aangehouden in Kopenhagen nadat zijn duikboot was gezonken. De Deen Peter Madsen wordt ervan verdacht dat hij zijn enige passagier om het leven heeft gebracht.


Madsen (46) was gisteravond een eind gaan varen met een Zweedse journaliste. De vrouw zou een reportage schrijven over Madsen en zijn 18 meter lange onderzeeŽr 'Nautilus'.


Volgens Madsen heeft hij de vrouw gisteravond afgezet in de buurt van Kopenhagen. Hij ontkent dat hij iets te maken heeft met haar verdwijning.


De Nautilus zonk vanmorgen ten zuiden van de Deense hoofdstad nadat er een probleem was ontstaan met een ballasttank. Madsen werd door de opgetrommelde marine uit het water gered.


Van de Zweedse journaliste ontbreekt ieder spoor. Duikers hebben de onderzeeŽr, die op 7 meter diepte ligt, nog niet kunnen betreden.
Verdwenen Zweedse journaliste niet in gezonken onderzeeŽr
NOS nieuws - 13 Augustus, 15:54

Het lichaam van een Zweedse journaliste die vermist was geraakt na het zinken van een onderzeeŽr is niet in het schip aangetroffen. Dat is gebleken nadat de onderzeeŽr bij Kopenhagen van de zeebodem is getild en onderzocht.


De eigenaar van de onderzeeŽr, de Deen Peter Madsen, zit vast. Hij wordt ervan verdacht dat hij de vrouw om het leven heeft gebracht. Madsen en de journaliste, Kim Wall, waren donderdagavond een stukje gaan varen.


Peter Madsen ontkent dat hij iets met haar dood te maken heeft. Hij zegt dat hij Wall in de buurt van Kopenhagen heeft afgezet. Vrijdagochtend werd Wall door haar vriend als vermist opgegeven.


Zelf gebouwd

Madsen komt niet meteen vrij. Voor de politie blijft hij verdacht. Volgens de politie zijn er aanwijzingen dat Madsen de onderzeeŽr opzettelijk heeft laten zinken. Bovendien zijn zijn verklaringen over wat er donderdagavond precies gebeurde, niet consistent.


De zoektocht naar Wall gaat door. Er wordt nu gezocht met duikers en helikopters. Het restaurant waar de Deen de Zweedse naar eigen zeggen heeft afgezet, heeft een bewakingscamera. Dat beeld wordt ook onderzocht.


Madsen is uitvinder. Hij had de onderzeeŽr zelf gebouwd en de journaliste zou een reportage schrijven over Madsen en zijn achttien meter lange onderzeeŽr 'Nautilus'.
Zweedse journaliste vermist na zinken onderzeeboot, eigenaar opgepakt op verdenking van opzet
Volkskrant - 13 Augustus, 22:30

De Zweedse journaliste Kim Wall is nog steeds spoorloos, maar de Deense eigenaar van de onderzeeboot waarop de 30-jarige Wall voor het laatst is gezien, is alvast gearresteerd op verdenking van moord. Hij wordt ervan verdacht zijn zelfgebouwde onderzeeŽr vrijdag opzettelijk tot zinken te hebben gebracht voor de kust van Denemarken. Zaterdag is de 18 meter lange onderzeeboot, de UC3Nautilus, uit he


Deense uitvinder in de cel na dood van Zweedse journaliste in duikboot
Gazet v. Antwerpen - 12 Augustus, 22:12

De eigenaar van een privťduikboot werd door de rechtbank in Kopenhagen beschuldigd van doodslag in verband met de verdwijning van een Zweedse journaliste. De rechter oordeelde dat hij 24 dagen in voorlopige hechtenis moet blijven. Dat meldde het Deense persagentschap Ritzau zaterdag.
Mysterie rond verdwijning journaliste: vrouw zit niet in gezonken duikboot van uitvinder
Gazet v. Antwerpen - 13 Augustus, 16:30

Het lichaam van de Zweedse journaliste Kim Wall bevond zich niet aan boord van de Deense privťduikboot, die in de baai van Koge ten zuiden van de Deense hoofdstad Kopenhagen was gezonken. De Deense politie deelde volgens het persagentschap Ritzau zondag in Kopenhagen mee dat bij het doorzoeken van de UC3 Nautilus geen lijk werd aangetroffen.
Deense uitvinder in de cel na dood van Zweedse journaliste
Skynet - 12 Augustus, 21:18

De eigenaar van een privťduikboot werd door de rechtbank in Kopenhagen beschuldigd van doodslag in verband met de verdwijning van een Zweedse journaliste. De rechter oordeelde dat hij 24 dagen in voorlopige hechtenis moet blijven. Dat meldde het Deense persagentschap Ritzau zaterdag. Haar familieleden hadden de 30-jarige Kim Wall als vermist opgegeven. De uitvinder van het vaartuig, Peter Madsen, wees voor de rechtbank alle beschuldigingen van de hand. De Zweedse werd donderdagavond voor het laatst gezien, toen ze met Madsen in de haven van Kopenhagen inscheepte op de UC3 Nautilus. Madsen zei dat hij de vrouw na een tocht met de duikboot op een eiland in het Kopenhaagse havengebied had afgezet. Maar er is nog geen spoor van haar teruggevonden.
Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be