- Testaankoop

2News.be / Drama, drama en nog eens drama: Red Flames laten dure punten liggen in WK-kwalificatiecampagne na dol slot

Trefwoorden: portugal - italie - red

Gazet v. Antwerpen - 6 April 2018, 19:54

De Belgische nationale vrouwenvoetbalploeg is vrijdagavond in het Leuvense King Power at Den Dreef Stadion in zijn vierde wedstrijd in WK-kwalificatiegroep 6 niet verder geraakt dan een 1-1 (rust: 0-0) gelijkspel tegen Portugal. Een kopbaldoelpunt van Tine De Caigny leek de Belgen in de blessuretijd de drie punten te bezorgen, maar de bezoeksters scoorden in een dolle slotfase nog tegen van op de stip.