NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Donald Trump jr. sprak tijdens campagne met WikiLeaks

2News.be / Donald Trump jr. sprak tijdens campagne met WikiLeaks

Trefwoorden: campagne - president - trump

Donald Trump jr. sprak tijdens campagne met WikiLeaks
NOS nieuws - 14 November 2017, 04:36

Donald Trump jr., de oudste zoon van president Trump, heeft tijdens de campagne voor de presidentsverkiezingen privécontact gehad met het Twitter-account van WikiLeaks. In de gespreksgeschiedenis die Trump jr. inmiddels zelf online heeft gezet, is te lezen dat Wikileaks strategische aanbevelingen doet. Uit de gesprekken blijkt niet of Trump op die suggesties is ingegaan.


In screenshots van de gesprekken is te lezen dat WikiLeaks in september 2016 contact zocht met Trump jr. om hem te wijzen op een website van een campagne tegen Trump.


Enkele weken later vraagt WikiLeaks of het campagneteam van Trump aandacht kan besteden aan berichten dat Clinton opgeroepen zou hebben een drone op WikiLeaks-oprichter Julian Assange af te sturen. "Hebben we eerder vandaag al gedaan. Het is ongelofelijk waar ze mee wegkomt", antwoordt Trump jr.


Belastingstukken

Op 12 oktober stelt WikiLeaks voor dat Trump jr. belastingstukken van zijn vader naar de site lekt. "Mogelijk komen ze anders naar buiten via de meest bevooroordeelde bron (bijvoorbeeld [The New York Times] of MSNBC), die ze dan zal verdraaien en op de slechtst mogelijke manier zal presenteren", schrijft de anonieme Wikileaks-twitteraar.


"Als wij ze publiceren, zal dat het beeld van onze onafhankelijkheid versterken. Dit is de echte grap. Dat betekent dat de enorme hoeveelheid dingen die we publiceren over Clinton een veel grotere impact zal hebben, omdat het niet gezien zal worden als afkomstig van een 'Trump-gezinde' of 'Ruslandgezinde' bron, zoals het campagneteam van Clinton voortdurend lasterlijk beweert." Trump jr. lijkt op de berichten niet via Twitter geantwoord te hebben.


Pence: ik wist van niets

Vicepremier Mike Pence zegt dat hij er niet van op de hoogte was dat een lid van het campagneteam contacten had met WikiLeaks, tot berichten daarover vandaag in de media verschenen. Het nieuws werd voor het eerst gebracht door The Atlantic.


Pence heeft in het verleden ontkend dat er in het geheim werd samengewerkt met WikiLeaks. Naar aanleiding van berichten daarover zei hij vorig jaar tegen Fox News: "Niets is minder waar."
Donald Trump jr. had tijdens kiescampagne contact met WikiLeaks
Volkskrant - 14 November 2017, 05:12

De oudste zoon van de Amerikaanse president Donald Trump heeft tijdens de campagne voor het presidentschap contact gehad met klokkenluiderssite WikiLeaks. Na berichtgeving in diverse Amerikaanse media zette Donald Trump jr. dinsdagochtend zelf een aantal screenshots op zijn Twitter-account. Vanaf september 2016 zocht de klokkenluiderssite contact met de zoon van de toenmalige presidentskandidaat.


Trump Jr. had contact met Wikileaks tijdens kiescampagne
Gazet v. Antwerpen - 14 November 2017, 07:00

De oudste zoon van president Trump had tijdens de kiescampagne contact met klokkenluiderssite Wikileaks. Donald Trump Jr. maakte maandagavond berichten publiek die wijzen op communicatie tussen hem en de Twitter-account van Wikileaks. Het magazine The Atlantic berichtte eerder al over de uitwisseling.
Impeachment-procedure tegen president Donald Trump ingeleid
Gazet v. Antwerpen - 15 November 2017, 16:24

Democratische Congresleden hebben een impeachment-procedure tegen president Donald Trump ingeleid, zo heeft persbureau AP woensdag gemeld.
Trump Jr. had tijdens kiescampagne contact met Wikileaks
Skynet - 14 November 2017, 04:54

In de Rusland-affaire rond VS-president Donald Trump is bekendgeraakt dat zijn oudste zoon tijdens de kiescampagne contact had met klokkenluiderssite Wikileaks. Donald Trump Jr. maakte maandagavond (plaatselijke tijd) berichten publiek die wijzen op communicatie tussen hem en de Twitter-account van Wikileaks. Het magazine The Atlantic berichtte eerder al over de uitwisseling.


Democratische Congresleden hebben impeachment-procedure tegen president Trump ingeleid
Skynet - 15 November 2017, 17:54

Een half dozijn Democratische Congresleden heeft vandaag in het Huis van Afgevaardigden een impeachment-procedure tegen de Republikeinse president Donald Trump ingeleid, zo hebben meerdere Amerikaanse media gemeld.
Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be