NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Dodental modderstromen CaliforniŽ opgelopen tot 17

2News.be / Dodental modderstromen CaliforniŽ opgelopen tot 17

Trefwoorden: slachtoffers - doden - dodental

Dodental modderstromen CaliforniŽ opgelopen tot 17
NOS nieuws - 11 Januari, 05:36

In Zuid-CaliforniŽ wordt de schade opgenomen die de modderstromen de afgelopen dagen hebben aangericht. Door de massa's puin en modder die dinsdag van de hellingen kwamen, werden zeker honderd huizen vernield.


Inmiddels is het dodental opgelopen tot zeventien. Volgens de sheriff van Santa Barbara County worden nog eens zeventien mensen vermist. Gisteren werden er 13 doden gemeld.


Tientallen mensen liggen gewond in het ziekenhuis, onder wie vier in kritieke toestand. De meesten raakten gewond door puin dat door de modderstromen werd meegevoerd.


Reddingswerkers hebben nog steeds moeite om de getroffen gebieden te bereiken. De modder is op sommige plekken wel anderhalve meter dik. De afgelopen dagen de kustwacht een helikopter ingezet om mensen te redden.


Een van de mensen die is getroffen door de modderstromen is Oprah Winfrey. Op Instagram laat ze zien hoe haar groot de schade is rond haar huis. Haar woning zelf heeft weinig schade opgelopen, laat ze weten.


De neerslag viel in het gebied waar de afgelopen maand enorme natuurbranden woedden. Daardoor is de begroeiing grotendeels platgebrand en houden de wortels de grond niet meer vast. Dat leidde ertoe dat de regen de aarde kon wegspoelen.
Minstens dertien doden door modderstromen in CaliforniŽ
Gazet v. Antwerpen - 10 Januari, 08:00

In het zuiden van CaliforniŽ heeft hevige regenval tot modderstromen geleid waarbij dertien personen om het leven zijn gekomen. Dat maakten de autoriteiten dinsdag bekend.
Dodentol door modderstromen in CaliforniŽ stijgt tot zeventien
Gazet v. Antwerpen - 11 Januari, 07:24

Het aantal dodelijke slachtoffers van de modderstromen in het zuiden van de Amerikaanse staat CaliforniŽ is gestegen tot zeventien. Dat zegt de sheriff van de county Santa Barbara, Bill Brown.
Vier kinderen bij slachtoffers modderstromen in CaliforniŽ
Gazet v. Antwerpen - 12 Januari, 07:24

Onder de zeventien dodelijke slachtoffers van de modderstromen in het zuiden van de Amerikaanse staat CaliforniŽ, zijn ook vier kinderen. Dat meldt de politie van Santa Barbara nu alle slachtoffers konden worden geÔdentificeerd. Het jongste slachtoffer is een 3-jarig meisje, terwijl een 89-jarige man de oudste is.
Dodentol door modderstromen in CaliforniŽ stijgt tot zeventien
Skynet - 11 Januari, 04:42

Het aantal dodelijke slachtoffers van de modderstromen in het zuiden van de Amerikaanse staat CaliforniŽ is gestegen tot zeventien. Dat zegt de sheriff van de county Santa Barbara, Bill Brown.
Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be