NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Bloedbad door autobom in Syrische rebellenstad Idlib

2News.be / Bloedbad door autobom in Syrische rebellenstad Idlib

Trefwoorden: stad - syrische - doden

Bloedbad door autobom in Syrische rebellenstad Idlib
NOS nieuws - 7 Januari, 21:42

Bij een aanslag met een autobom in de Syrische stad Idlib zijn zeker achttien mensen omgekomen. Dat meldt het Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten. Volgens het Turkse persbureau Anadolu zijn er minstens dertig mensen om het leven gekomen en zeventig gewonden gevallen bij vier explosies.


Een Anadolu-correspondent zegt dat de explosies plaatsvonden bij een parkeerplaats in het centrum van de stad. De hele provincie Idlib telt volgens de VN zo'n 2,5 miljoen inwoners, onder wie een miljoen ontheemden uit de rest van het land. Idlib is de grootste Syrische stad die nog in handen is van rebellengroepen, die elkaar bevechten.


Op beelden die op sociale media worden verspreid, is te zien dat de explosies auto's omver hebben geblazen en omliggende huizen veel schade hebben toegebracht. De aanslag is nog niet opgeŽist.


In de provincie Idlib nam het Syrische leger vandaag de strategisch gelegen stad Sinjar in, meldt de Syrische staatstelevisie. Door de herovering zou de weg voor het leger naar luchtmachtbasis Abu Zuhour, die in handen is van rebellen, open liggen.
Minstens 23 doden bij explosie in Syrische stad Idlib
Skynet - 7 Januari, 22:36

Bij een explosie in de door rebellen gecontroleerde stad Idlib in het noordwesten van SyriŽ zijn minstens 23 mensen gedood. Dat berichtte het in het Engelse Coventry gevestigde Syrische Observatorium voor Mensenrechten, dat zich baseert op informanten in SyriŽ. De ontploffing deed zich voor vlakbij het hoofdkwartier van de "Soldaten van de Kaukasus", een groep jihadisten uit Centraal-AziŽ, die gelinkt worden aan het al-Qaida filiaal Fatah al-Sham. Er is ook sprake van tientallen gewonden en vermisten, die nog onder het puin van het gebouw zouden liggen.
Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be