NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Azerbeidzjan: Daniel Ricciardo imponeert in de tweede vrije sessie.

2News.be / Azerbeidzjan: Daniel Ricciardo imponeert in de tweede vrije sessie.

Trefwoorden: pole - vandoorne - verstappen

Azerbeidzjan: Daniel Ricciardo imponeert in de tweede vrije sessie.
Autosport - 27 April 2018, 19:06


Daniel Ricciardo (Red Bull) was de snelste in de tweede vrije training voor de GP van Azerbeidzjan, zijn rondetijd in 1:42.795 was bijna anderhalve seconde sneller dan de referentietijd die Bottas in de morgensessie neerzette. Kimi Räikkönen (Ferrari) klokte de tweede tijd op 69 duizendste seconde van de tijd van Ricciardo, Max Verstappen (Red Bull) sloot de top drie af met een chrono van 1:42.911.


Azerbeidzjan: Bottas snelste in de eerste vrije sessie ? Verstappen de muur in
Autosport - 27 April 2018, 11:54


Valtteri Bottas (Mercedes) heeft in Baku de snelste tijd neergezet in de eerste vrije training voor de GP van Azerbeidzjan. Met een ronde in 1:44.242 was de Fin 35 duizendste seconde sneller dan Daniel Ricciardo (Red Bull). Bottas gebruikte wel de ultra soft banden terwijl de wagen van Ricciardo op super soft rubbers stond. Max Verstappen (Red Bull) is het weekend slecht begonnen, een half uur ver in de training verloor hij de controle over zijn Red Bull en belandde in de vangrails.


Azerbeidzjan: Vettel snelste in laatste vrije training
Autosport - 28 April 2018, 12:30


Het belooft een spannende kwalificatie te worden, kijkend naar de tijden van de laatste vrije training. Sebastian Vettel (Ferrari) liet Lewis Hamilton (Mercedes) achter zich met vier tienden maar de Brit verloor bijna heel dat verschil in de tweede sector. Kimi Raikkonen (Ferrari) reed de derde tijd terwijl Valtteri Bottas, Mercedes, vijfde werd en net niet in de muur belandde. Wie zich wel in de muur reed was Sergey Sirotkin (Williams). Bij Red Bull keek men opvallend de kat uit de boom en werkte men vooral langere stints af. Max Verstappen trok op het einde nog een sprintje en werd vierde.


Azerbeidzjan: Vettel op pole - Vandoorne zestiende
Autosport - 28 April 2018, 15:30


Sebastian Vettel heeft zijn derde pole op rij te pakken. De Duitser reed een indrukwekkende chrono in Q3 en bleef zo de Mercedes-concurrentie voor; Lewis Hamilton was twee tienden trager, Valtteri Bottas vier tienden. De wereldkampioen moest in de eerste sector van zijn snelste rondje amper vijf duizendste toegeven op Vettel, maar verloor het andermaal in het oudste stadsgedeelte. Achter Bottas zien we beide Red Bull-piloten, Daniel Ricciardo (ondanks een tikje tegen een muur) en Max Verstappen, aangezien Kimi Raikkonen niet verder is geraakt dan de zesde tijd. De Ferrari-piloot miste een bocht in zijn laatste poging. De Grote Prijs begint morgen om 14u10 Belgische tijd.




© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn