NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Hoogtepunten uit het nieuws

2News.be / Hoogtepunten

Doe meer met uw geld: koop aandelen
Vandaag, 09:48

Het is een bekend verhaald: spaargeld levert bijzonder weinig op. We dachten het ergste al te hebben gehad, met die historisch lage rente. Maar wie had toch ooit gedacht dat we rente zouden moeten betalen over ons eigen spaartegoed? Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer mogelijkheden om wél echt rendement op ons vermogen te maken.

Maak meer geld met aandelen


Eén van die mogelijkheden is beleggen, in aandelen bijvoorbeeld. Overweegt u aandelen kopen serieus? Lees u dan eerst eens goed in, zodat u een idee heeft waar u aan begint. Loopt u dan zoveel risico? Nee, als u het verstandig aanpakt nauwelijks. Ja, uw beleggingen in aandelen kunnen behalve in koers stijgen uiteraard ook dalen. Maar als u de juiste keuzes maakt, kunt u uw beleggingsrisico zelf al behoorlijk beperken. Op www.2news.be vindt u enorm veel informatie over aandelen. Doe er uw voordeel mee.

Zelf of laten beleggen?


Eén van de keuzes die u zult moeten maken, is zelf beleggen of laten beleggen. Voor dat laatste geldt dat u hier uiteraard een tarief voor betaalt. De beleggingsspecialist gaat immers voor u aan het werk, en gebruikt zijn expertise om er een zo goed mogelijk rendement voor u uit te halen. Bent u dus zeker van een mooi percentage op uw belegde vermogen? Nee, want dat bent u nooit. Maar zeker op de lange termijn geeft het u wellicht iets meer zekerheid, ook omdat uw expert uw beleggingen én de marktbewegingen goed in de gaten houdt. Maar u kunt ook prima zelf beleggen, zeker als u uw inleg spreidt, bijvoorbeeld over verschillende sectoren en in verschillende regio’s over de wereld. Ook beginnen met kleine bedragen is een manier om eventuele beleggingssschade te beperken. En besef dat u van elke belegging iets leert!

Platforms


Ook kunt u gebruik maken van de voordelen van een beleggingsplatform. Het is een prettige manier om uw beleggingen op één plek in de gaten te houden. Wilt u kopen of verkopen? Dan is dat vaak heel snel geregeld, met een paar drukken op de knop. Wel dient u er van tevoren voor te zorgen dat u saldo heeft op uw account op het betreffende platform. Het is raadzaam om daar een beperkt bedrag op te storten, en daarmee te gaan beleggen. Zorg dus dat u altijd ruim voldoende geld op een andere rekening laat staan. Want mocht de markt een keer tegen zitten, dan heeft u daar altijd een buffer, bijvoorbeeld voor onverwachte vervangingen of andere nodige uitgaven.






© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn