NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Economie

2News.be / Economie

Voorschot voor kandidaat-huurders in opmars
Gisteren, 09:06 Skynet Economie
Steeds meer vastgoedmakelaars vragen aan kandidaat-huurders een voorschot. Dat bedrag kan oplopen tot 500 euro, zo hekelt het Vlaams Huurdersplatform en schrijft De Standaard vandaag.


Fipronil in eieren - Landbouwminister Nedersaksen wil EU-taskforce
10 Augustus, 07:12 Skynet Economie
De minister van Landbouw van de Duitse deelstaat Nedersaksen, Christian Meyer, pleit naar aanleiding van het eierschandaal voor een EU-taskforce, die nauwer moet gaan toezien op de voedselveiligheid in Europa.


Fipronil in eieren - Sp.a wil ook in Vlaams Parlement spoedzitting over fipronilcrisis
6 Augustus, 19:12 Skynet Economie
Oppositiepartij sp.a vraagt dat ook het Vlaams Parlement vervroegd samenkomt over de fipronilcrisis. Volgens parlementslid Els Robeyns moet Vlaams minister van Landbouw Joke Schauvliege (CD&V) dringend uitleg komen geven in het Vlaamse halfrond.


Linkse achterban snoeihard voor CD&V
5 Augustus, 11:06 Skynet Economie
ACV-voorzitter Marc Leemans is vandaag in de kranten van Mediahuis bikkelhard voor het zomerakkoord van de federale regering. Hij ziet geen fiscale rechtvaardigheid en vindt dat de regering de sociale zekerheid ondermijnt.


Peking roept Trump op om handelsrelaties niet te betrekken bij crisis rond Noord-Korea
5 Augustus, 11:06 Skynet Economie
China heeft er vandaag bij de Verenigde Staten op aangedrongen om het dossier rond de nucleaire politiek van Noord-Korea niet te koppelen aan de onderhandelingen over het handelsakkoord tussen hun beide landen.


Brussels Airlines plant honderdtal aanwervingen
5 Augustus, 11:06 Skynet Economie
Brussels Airlines plant een honderdtal aanwervingen en gaat een wervingsreserve aanleggen. De luchtvaartmaatschappij start na de zomervakantie nieuwe selecties voor piloten en cabinepersoneel, om de groei volgend jaar op te vangen, zo meldt ze vandaag. De aanwervingen staan los van de integratie van het vliegend personeel van Thomas Cook Airlines Belgium (160 mensen) in de herfst.


Oekra´ne haalt voor het eerst steenkool uit de Verenigde Staten
5 Augustus, 11:06 Skynet Economie
De Oekra´ense energieleverancier TsentrEnergie zal steenkool uit de Verenigde Staten importeren. Er is immers geen bevoorrading meer uit het oosten van het land, dat onder controle is van pro-Russische separatisten. Daarvoor is een als historisch bestempeld contract getekend met de Amerikaanse producent XCoal. "Dit akkoord markeert de eerste keer dat steenkool van de Verenigde Staten naar Oekra´ne wordt ge´mporteerd", zei Emie Thrasher, CEO van de Amerikaanse groep.


Massale fraude met Brico-spaaractie
5 Augustus, 11:06 Skynet Economie
Doe-het-zelfketen Brico begraaft vroegtijdig haar populaire spaarkaartactie waarbij şklanten waardebonnen van vijf euro konden verzamelen. Dat schrijven De Morgen, Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad en Het Belang van Limburg vandaag, en ook Sudpresse en RTBF brachten het nieuws. "Er wordt op grote schaal gefraudeerd met valse zegeltjes", aldus Brico, dat zelfs een klacht neerlegt bij de politie.


"Aantal vacatures voor knelpuntberoepen in zorg en welzijn stijgt"
5 Augustus, 11:06 Skynet Economie
Uit de jongste meting in maart 2017 blijkt dat het aantal vacatures voor knelpuntberoepen binnen zorg en welzijn na een daling sinds 2012 terug licht aan het stijgen is. Hiermee wordt een trend bevestigd die in december 2016 voor het eerst terug werd vastgesteld. Dat stelt Vlaams Welzijnsminister Jo Vandeurzen op een schriftelijke vraag van Peter Persyn (N-VA).


Belgische werknemers hebben vaakst last van beroepsziektes aan pezen
5 Augustus, 11:06 Skynet Economie
De vaakst voorkomende beroepsziekte in ons land is 'tendinopathie', of de overbelasting van allerhande pezen. Dat blijkt uit het jaarverslag van het Federaal agentschap voor beroepsrisico's Fedris. Het agentschap behandelde in 2016 in totaal 9.672 erkenningsaanvragen voor beroepsziekten, ongeveer even veel als het jaar daarvoor. Iets minder dan een derde daarvan ging over letsels aan pezen.

In het nieuwsCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be