NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Economie

2News.be / Economie

Nationale staking bij Veiligheidskorps op 20 december
Maandag, 17:24 Skynet Economie
Het personeel van het Veiligheidskorps, dat instaat voor het overbrengen van gedetineerden tussen de gevangenis en de rechtbank, zal op 20 december een nationale staking houden. Dat deelde het vakbondsfront vandaag mee. De bonden hekelen de onduidelijkheid over de nieuwe directie beveiliging (DAB) die er binnen de federale politie zal komen.


Geen "Dagen Zonder vlees" volgend jaar
5 December, 11:00 Skynet Economie
Er zal volgend jaar geen campagne van "Dagen Zonder vlees" zijn. Dat melden de initiatiefnemers vandaag in een persbericht. "We willen fris blijven en kiezen er daarom voor om in 2018 onze campagne niet te herhalen. Wat de toekomst brengt, zullen we nog zien."


Sint geeft 345 miljoen euro uit aan cadeautjes
30 November, 15:06 Skynet Economie
De Sint geeft in BelgiŽ ongeveer 345 miljoen euro uit aan cadeautjes, of ongeveer 68 euro per kind. Dat is bijna 15 miljoen, of 4 euro per kind, meer dan vorig jaar. Onderzoeks- en adviesbureau WES Research en Strategy becijferde dat op basis van een rondvraag bij 1.500 Belgen.


Europese Bankenautoriteit verhuist naar Parijs
20 November, 20:35 Skynet Economie
De Europese Bankenautoriteit verhuist als gevolg van de brexit van Londen naar Parijs. Dat is beslist op een bijeenkomst van de ministers van Europese Zaken. De Franse hoofdstad haalde het van Dublin.


Geen vermisten na ontploffing bij ArcelorMittal in Gent
20 November, 17:30 Skynet Economie
Na de ontploffing in de staalfabriek ArcelorMittal Gent, waarbij een dode en twee zwaargewonden zijn gevallen, zijn er geen vermisten. Dat melden de Gentse lokale politie en het stadsbestuur.


Groen gaat voor "welvaartsgarantie"
18 November, 19:24 Skynet Economie
De partij Groen wil dat iedereen op termijn kan beslissen hoeveel hij of zij werkt. De groenen willen een "welvaartsgarantie" invoeren die garandeert dat iedereen een voldoende hoog inkomen heeft, ook wanneer iemand minder wil of kan werken. Dat voorstel is zaterdag op een partijcongres in Anderlecht goedgekeurd.


Kamer keurt gegarandeerde dienstverlening bij het spoor goed
17 November, 03:20 Skynet Economie
De plenaire Kamer heeft donderdagnacht de gegarandeerde dienstverlening bij het spoor goedgekeurd. Het wetsontwerp moet zorgen voor een minimale dienst in geval van een staking. De meerderheid stemde voor, PS, sp.a, Ecolo-Groen en PVDA waren tegen, terwijl de rest van de oppositie zich onthield.


Burn-outcoach voor grote bedrijven alweer afgevoerd
8 November, 10:00 Skynet Economie
Bedrijven met meer dan 100 werknemers moeten dan toch geen burn-outcoach in dienst nemen. De plannen werden na overleg met de sociale partners voorlopig weer ingetrokken, schrijft De Tijd vandaag.


Twee vakbondsafgevaardigden veroordeeld voor poging tot afpersing bij onderaannemer NMBS
3 November, 08:00 Skynet Economie
Twee vakbondsafgevaardigden zijn veroordeeld voor poging tot afpersing bij het bedrijf Business Maintenance & Services, dat door de NMBS werd aangesteld om de treinen op de site van Schaarbeek schoon te maken. Dat schrijft L'Echo vandaag. Het ontslag van de twee werfleiders, in 2014, leidde tot een staking, waarop ze overgeplaatst werden naar andere sites.


Occasioneel onbelast bijklussen mag tot zesduizend euro per jaar
27 Oktober, 17:30 Skynet Economie
Vanaf januari zullen werknemers, zelfstandigen of gepensioneerden tot zesduizend euro per jaar kunnen bijverdienen met occasionele klusjes bij verenigingen of anders burgers. De precieze modaliteiten van de 'vijfhonderd euro per maand onbelast'-regeling uit het zomerakkoord zijn opgenomen in de relancewet, die de ministerraad vandaag goedkeurde.

In het nieuwsCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be