2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Vertaal

Tijdelijk!
- Gratis Android tablet!tip

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- NHA: meer dan 200 cursussen!
- Cursuswinkel Antwerpen
- Kortingscode voor Belgi√ę
- Alles over vochtbestrijding en opstijgend vocht
Economie

2News.be / Economie

West-Vlaams rood ras gaat voor Europese naambescherming
10 Januari, 14:30 Skynet Economie
Er is een dossier ingediend om het "vlees van het rood ras van West-Vlaanderen" Europees te laten erkennen als een Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB). Dat meldt het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM). Enkel de Vlaams-Brabantse tafeldruif bezit op dit moment die Europese BOB-erkenning in Vlaanderen.


Melkveehouders ontmoeten Juncker in Sankt Vith
15 November 2016, 23:07 Skynet Economie
Een delegatie melkveehouders heeft dinsdagavond een ontmoeting gehad met Jean-Claude Juncker, voorzitter van de Europese Commissie, naar aanleiding van een burgerdialoog waaraan hij deelneemt in Sankt Vith, ter gelegenheid van het feest van de Duitstalige Gemeenschap.


Oorlog bij politievakbond NSPV escaleert
14 November 2016, 07:30 Skynet Economie
Het NSPV, de grootste onafhankelijke politievakbond van ons land, heeft 19 van zijn eigen leden, afgevaardigden en lokale voorzitters, geschorst. De raad van beheer zet die stap omdat de leden vasthouden aan een fraudeklacht tegen voormalig voorzitter Philip Van Hamme. Als gevolg van de schorsing, dreigt zowat de volledige syndicale werking van het NSPV in de provincie Antwerpen stil te vallen.


Lichte hinder door vakbondsactie bij De Lijn in Waasland
14 November 2016, 07:30 Skynet Economie
In Sint-Niklaas rijden vanochtend drie op de vier bussen uit en in het Waasland rijdt enkel tussen Sint-Niklaas en Dendermonde en Aalst ťťn op de vier bussen niet uit. De hinder van de aangekondigde stakingsactie door ACLVB en ACOD lijkt beperkt, zo blijkt uit informatie van De Lijn.


Cabinepersoneel KLM hervat acties woensdag
8 November 2016, 01:00 Skynet Economie
Het cabinepersoneel van de Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM heeft voor woensdag nieuwe werkonderbrekingen aangekondigd. Het plan is om voor elke vlucht veertig minuten het werk neer te leggen, hebben de Vereniging Nederlands Cabinepersoneel (VNC) en FNV Cabine maandag aangekondigd.


Vlaamse werkloosheid blijft dalen
3 November 2016, 18:12 Skynet Economie
Vlaanderen telde eind oktober 220.920 niet-werkende werkzoekenden. Dat zijn er 9.159 of 4 procent minder dan in oktober vorig jaar, zo maakt Vlaams minister van Werk Philippe Muyters bekend. De daling zet zich in de meeste categorieŽn door, behalve bij 60-plussers en allochtonen.


Vluchtelingen vluchten weg uit WalloniŽ
3 November 2016, 08:00 Skynet Economie
Meer dan een derde van alle ≠erkende vluchtelingen in WalloniŽ vertrok het afgelopen jaar naar Vlaanderen of Brussel. Dat blijkt uit cijfers van het Agentschap ≠Integratie en Inburgering, schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad vandaag.


Netflix groeit veel harder dan gedacht
18 Oktober 2016, 11:42 Skynet Economie
Netflix heeft in het derde kwartaal 3,6 miljoen nieuwe abonnees verwelkomd. De Amerikaanse aanbieder van internettelevisie overtrof daarmee de verwachtingen van analisten over de groei ruimschoots en zag zijn aandelen in de nabeurshandel een flinke sprong maken.


Federale begroting - VBO tevreden dat er "intelligente akkoorden" gesloten zijn over begroting
15 Oktober 2016, 13:00 Skynet Economie
Het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO) is "tevreden dat de politieke impasse achter de rug is en dat er intelligente akkoorden gesloten werden over de begroting, de loonnormwet en wendbaar werk". Dat zegt de werkgeversorganisatie in een eerste reactie op het akkoord over de federale begroting. Het VBO stelt wel dat het er nu op aankomt alles concreet uit te werken.


Minimumdienstverlening bij spoor "onaanvaardbaar" voor ACOD
13 Oktober 2016, 10:48 Skynet Economie
Een minimumdienstverlening bij het spoor is voor de socialistische overheidsvakbond ACOD onaanvaardbaar. "We zullen er ons op alle mogelijke manieren tegen verzetten", aldus Ludo Sempels, voorzitter van de Vlaamse vleugel van ACOD Spoor.

In het nieuwsCombell - hosting, webhosting domeinnaam Verfrist - media & communicatie Belstat - Gratis statistieken Teller voor uw site
© 2000-2017 - 2link.be