NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Buitenland

2News.be / Buitenland

Deense prins Henrik begraven in Kopenhagen

In de kerk van Christiansborg Slot, in het centrum van Kopenhagen, heeft de Deense koningin Margrethe II afscheid genomen van haar man, prins Henrik. Die overleed vorige dinsdag op 83-jarige leeftijd.Michelle Obama is helemaal weg van 'Black Panther'

De voormalige Amerikaanse first lady Michelle Obama overlaadt 'Black Panther' van Marvel met lof en noemt de film een "inspiratie" voor jonge mensen over de hele wereld. Dat deed ze gisteravond op Twitter.


Laatste nieuws

Michelle Obama is helemaal weg van 'Black Panther'
Gisteren, 16:42 Skynet Buitenland
De voormalige Amerikaanse first lady Michelle Obama overlaadt 'Black Panther' van Marvel met lof en noemt de film een "inspiratie" voor jonge mensen over de hele wereld. Dat deed ze gisteravond op Twitter.


Deense prins Henrik begraven in Kopenhagen
Gisteren, 16:06 Skynet Buitenland
In de kerk van Christiansborg Slot, in het centrum van Kopenhagen, heeft de Deense koningin Margrethe II afscheid genomen van haar man, prins Henrik. Die overleed vorige dinsdag op 83-jarige leeftijd.


Hertogin van Cambridge in donkergroene jurk bij BAFTA's
Gisteren, 08:54 Skynet Buitenland

Als lid van de koninklijke familie mag Catherine geen politiek getinte standpunten innemen.
Donald Trump wil dat Oprah presidentskandidaat wordt zodat ze "ontmaskerd en verslagen" kan worden
Gisteren, 08:54 Skynet Buitenland
Amerikaans president Donald Trump heeft vandaag op Twitter uitgehaald naar tv-ster Oprah Winfrey, nadat die laatste een segment in '60 Minutes' gebruikte om een aantal Trump-kiezers te interviewen. "Ik hoop dat Oprah zich kandidaat stelt, zodat ze net als alle anderen ontmaskerd en verslagen kan worden!", schrijft Trump op Twitter.


Nederlandse prinses Amalia wil school deels in China doen
14 Februari, 09:54 Skynet Buitenland
De Nederlandse prinses Amalia (14) gaat het slotstuk van haar middelbare school volgen in China. Dat schrijft De Telegraaf. Volgens de krant zou het de warme belangstelling van koning Willem-Alexander en koningin Máxima voor China verklaren. Vorige week nog hadden zij een ontmoeting met president Xi Jinping van China.


Prins Henrik overleden, man van Deense koningin
14 Februari, 09:54 Skynet Buitenland
Prins Henrik, de man van de Deense koningin Margrethe II, is overleden. Hij overleed dinsdagavond op 83-jarige leeftijd in het paleis Fredensborg, ten noorden van Kopenhagen. Dat deelt het Deense koninklijke paleis woensdagochtend mee. Zijn vrouw en hun twee zonen stonden aan zijn zijde.


Elizabeth II groener door het leven: minder plastic in Buckingham Palace
12 Februari, 19:30 Skynet Buitenland
In alle Britse koninklijke eigendommen zal voortaan minder wegwerpplastic gebruikt worden. Dat heeft Buckingham Palace bekendgemaakt.


Bestelbusjes vanaf 2014 begrensd op 120 km per uur
7 Februari, 13:24 Het Nieuwsblad Buitenland

Lichte bedrijfsauto?s zoals bestelbusjes zullen vanaf 2014 niet meer kunnen scheuren op de autostrade. De bestelbusjes moeten vanaf volgend jaar voorzien zijn van een snelheidsbegrenzer die de topsnelheid beperkt tot 120 kilometer per uur. Dat besliste de milieucommissie van het Europees parlement.
Mollige vrouwen niet meer welkom bij Abercrombie & Fitch
7 Februari, 13:24 Het Nieuwsblad Buitenland

Het Amerikaanse kledingmerk Abercrombie & Fitch stopt met het maken van vrouwenkledij boven maat 40/42. Ook de broeken zullen zich voortaan beperken tot maat 40. De keten wordt nu beschuldigd van het bewust uitsluiten van mollige klanten.
Nieuwe pedofielentest in de maak
7 Februari, 13:24 Het Nieuwsblad Buitenland

Een nieuwe combinatietest maakt het binnenkort mogelijk om vast te stellen of een volwassen man positieve of negatieve associaties heeft bij seks met kinderen. Dat blijkt uit studies van de Radboud Universiteit in Nijmegem. ?De zogenaamde ?Pedotest? is revolutionair?, zegt psycholoog en hoofdonderzoeker Matthijs van Leeuwen.In het nieuwsCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be