NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Buitenland

2News.be / Buitenland

Winterprik - Eindhoven Airport nu helemaal gesloten
Maandag, 23:42 Skynet Buitenland
Vliegverkeer van en naar Eindhoven Airport is maandagavond helemaal stil komen te liggen. De Nederlandse luchthaven liet weten dat er niet gevlogen kan worden door de weersomstandigheden. Diverse vluchten van en naar de luchthaven zijn geannuleerd of zijn uitgeweken naar andere luchthavens. De verwachting is dat er de rest van de avond niet meer gevlogen wordt.


Poetin kondigt terugtrekking aan van grootste deel van Russische troepen uit SyriŽ
Maandag, 13:38 Skynet Buitenland
De Russische president Vladimir Poetin heeft vandaag de terugtrekking aangekondigd van het grootste deel van de Russische troepen in SyriŽ. Hij deed dat tijdens een verrassingsbezoek aan de basis van Hmeimim, aldus het Russische persagentschap Interfax.


Ballet van gearresteerde regisseur Serebrennikov dan toch in premiŤre in Bolsjoi-theater
Zondag, 02:49 Skynet Buitenland
Het ballet "Noerejev" van de Russische regisseur Kirill Serebrennikov heeft zaterdag dan toch zijn wereldpremiŤre gekend in het Bolsjoi-theater in Moskou. Serebrennikov was er zelf evenwel niet bij: hij staat onder huisarrest op verdenking van verduistering. Zijn arrestatie was volgens sommigen politiek gemotiveerd.


Premier Michel stelt toekomst Europese toetredingsonderhandelingen met Turkije in vraag
Zaterdag, 16:00 Skynet Buitenland
Premier Charles Michel stelt zich opnieuw ernstige vragen bij de toekomst van de Europese toetredingsonderhandelingen met Turkije. De Europese Unie moet een "strategische relatie" met Ankara onderhouden, maar Michel betwijfelt "of het kader van toetreding (tot de EU) wel het juiste kader is". Hij zei dat vandaag op een colloquium over de EU dat georganiseerd is door het Centre Jean Gol, het studiecentrum van de MR, de partij van Michel.


Statuut Jeruzalem: koptische paus weigert bezoek van Amerikaanse vicepresident
Zaterdag, 16:00 Skynet Buitenland
De paus van de Koptisch-Orthodoxe Kerk, Theodorus II, weigert de Amerikaanse vicepresident Mike Pence te ontmoeten bij diens bezoek aan Egypte. Dat heeft de Koptische Kerk vandaag bekendgemaakt. Theodorus II heeft de geplande ontmoeting afgezegd uit protest tegen de Amerikaanse beslissing om Jeruzalem te erkennen als hoofdstad van IsraŽl.


Modefotograaf Bruce Weber op zijn beurt beschuldigd van seksueel misbruik
5 December, 08:36 Skynet Buitenland
Na Terry Richardson is nu een andere grote naam uit de modewereld in opspraak geraakt omdat hij jonge modellen zou hebben misbruikt. Met fotograaf Bruce Weber (71) wordt een nieuwe naam bijgeschreven op het lijstje van beroemdheden die in opspraak raakten na het Weinstein-schandaal.


Trump draait beslissing terug van voorgangers om inheems land te beschermen
5 December, 08:36 Skynet Buitenland
De Amerikaanse president Donald Trump heeft maandag memoranda ondertekend die twee federaal beschermde gebieden in de westelijke staat Utah inperken. Hij draait daarmee de beslissingen terug van twee van zijn voorgangers.


Frankrijk belooft miljarden bij aankoop Rafale
5 December, 08:36 Skynet Buitenland
Kiest BelgiŽ voor het Franse gevechtsvliegtuig Rafale, dan kan "de hele industrie in het noorden en het zuiden van het land" rekenen op economische compensaties voor 4 miljard euro. Dat zegt de Franse minister van Defensie, Florence Parly, in een opiniebijdrage in De Tijd en Le Soir.


Britse prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle tonen zich aan de pers
28 November, 09:36 Skynet Buitenland
Een paar uur nadat hun verloving was bekendgemaakt, hebben de Britse prins Harry (33) en de Amerikaanse actrice Meghan Markle (36) zich vandaag in Londen aan de pers getoond.


Vlaams-Nederlandse alliantie voor statiegeld op PET-flessen en blikjes
27 November, 08:00 Skynet Buitenland
Eenentwintig organisaties en verenigingen uit Vlaanderen en Nederland slaan de handen in elkaar om de regeringen in beide landen ertoe aan te zetten statiegeld in te voeren op alle PET-flessen en blikjes. "Niet alleen milieuorganisaties willen graag statiegeld op PET-flessen en blikjes ingevoerd zien. Over de brede linie zijn er veel voorstanders die nu nog niet zichtbaar zijn maar wel relevant om gewicht te geven richting politiek", stelt de Statiegeldalliantie vandaag, die wil laten zien dat er een breed draagvlak voor de maatregel is.

In het nieuwsCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be