NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Buitenland

2News.be / Buitenland

Trump verliest nu ook Carl Icahn als adviseur

Na Steve Bannon heeft president Donald Trump vrijdag een tweede prominente adviseur verloren: investeerder en miljardair Carl Icahn verlaat het Witte Huis. Dat heeft hij zelf bekendgemaakt.


Laatste nieuws

Trump verliest nu ook Carl Icahn als adviseur
Vandaag, 01:30 Skynet Buitenland
Na Steve Bannon heeft president Donald Trump vrijdag een tweede prominente adviseur verloren: investeerder en miljardair Carl Icahn verlaat het Witte Huis. Dat heeft hij zelf bekendgemaakt.


Geweld Charlottesville - "Banden met Trump gaan voor op veroordelen van neonazi's"
Gisteren, 12:36 Skynet Buitenland
Een IsraŽlische minister die dicht bij Benjamin Netanyahu staat, heeft verklaard dat de relaties met de Amerikaanse president Donald Trump meer belang hebben dan het aan de kaak stellen van neonazi's. Hij rechtvaardigde daarmee de bekritiseerde reactie van de IsraŽlische premier op de gebeurtenissen in Charlottesville.


Aanslagen CataloniŽ - Tientallen jongeren van Jongerentravel op Ramblas op moment aanslag
Gisteren, 11:24 Skynet Buitenland
Zo'n 120 jongeren op reis met Jongerentravel (Mechelen) waren op het moment van de aanslag in Barcelona tijdens een daguitstap op de Ramblas aanwezig. Ze moesten cafťs en winkels binnenvluchten. Sommigen zaten tot 's nachts vast. De organisatie krijgt nu veel bedankjes van ouders. Barcelona wordt tijdelijk uit het excursieprogramma geschrapt.


Aanslag Barcelona - Achttien verschillende nationaliteiten onder doden en gewonden
Bij de aanslag van donderdag in het toeristische hart van Barcelona zijn zeker achttien verschillende nationaliteiten betrokken. Dat zegt de civiele bescherming.


Noord-Ieren moeten ook na brexit nog EU-burger kunnen worden
Donderdag, 09:48 Skynet Buitenland
Ook na de brexit moeten Noord-Ieren die dat wensen nog steeds EU-burger kunnen worden. Dat stelt de Britse regering in een onderhandelingsdocument over de Ierse kwestie dat vandaag is gepubliceerd.


Vader en zoon Bush roepen VS op om "haat en onverdraagzaamheid" af te wijzen
Donderdag, 09:48 Skynet Buitenland
George W. Bush en zijn vader George H.W. Bush - allebei gewezen president van de VS - hebben woensdag "raciale onverdraagzaamheid, antisemitisme en haat in al zijn vormen" afgewezen. Dat blijkt uit een verklaring die ze samen hebben uitgestuurd.


Minstens 30 doden bij opstand in Venezolaanse gevangenis
Donderdag, 09:48 Skynet Buitenland
Een opstand in een Venezolaanse gevangenis heeft woensdag (plaatselijke tijd) aan zeker 30 mensen het leven gekost. Het parket spreekt van 35 doden maar verschillende media, waaronder de Spaanse tak van persbureau AP zeggen dat er al zeker 36 mensen om het leven gekomen zijn in de staat Amazones, aan de grens met buurland Colombia.


Spaanse kustwacht redt 600 migranten
Donderdag, 09:48 Skynet Buitenland
De Spaanse kustwacht heeft woensdag 600 migranten van zee gered, onder hen ook 35 kinderen. Sommigen probeerden de oversteek vanuit Marokko te maken met speelgoedbootjes of een jetski, bericht de Britse omroep BBC. Volgens de Verenigde Naties zijn er dit jaar al 9.000 mensen aangekomen in Spanje, dat is drie keer zoveel als het jaar voordien.


Mogelijk gijzeling aan de gang bij Nederlandse Publieke Omroep in Hilversum
Donderdag, 09:48 Skynet Buitenland
In het gebouw van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) in Hilversum is vanochtend mogelijk een gijzeling aan de gang. Dat meldt de NOS.


Colombia verklaart conflict met Farc-guerrilla beŽindigd
Woensdag, 12:48 Skynet Buitenland
Met de teruggave van de laatste wapens is het meer dan 50 jaar durende conflict met de linkse Farc-guerrilla in Colombia officieel als beŽindigd verklaard. Vertegenwoordigers van de Verenigde Naties ontvingen dinsdag de laatste wapens en de laatste springstof werd ingezameld. Ook president Juan Manuel Santos nam aan de plechtigheid in Fonseca, in het oosten van Colombia aan de grens met Venezuela, deel.

In het nieuwsCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be