NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsites
Wapenleveranties aan Saoedi-ArabiŽ onder vuur: is Groot-BrittanniŽ medeverantwoordelijk voor de humanitaire catastrofe in Jemen?
Vandaag, 10:48
Groot-BrittanniŽ dreigt zijn wapenleveranties aan Saoedi-ArabiŽ te moeten stoppen omdat hiermee burgerdoelen in Jemen worden gebombardeerd. Als de rechter hiertoe besluit, betekent dit een grote overwinning voor mensenrechtenorganisaties die al jaren beweren dat de Britse en andere westerse regeringen met hun miljardenwapenleveranties mede schuldig zijn aan de humanitaire catastrofe in Jemen.


Werk aan de winkel voor de onbarmhartige dogmaridder kardinaal Eijk
Vandaag, 00:36
Jorge Mario Bergoglio, Argentijn van Italiaanse komaf en beter bekend als paus Franciscus, heeft eind april gesproken met een homoseksuele Chileen, Juan Carlos Cruz. Dat was bekend, maar wat de paus precies tegen Cruz had gezegd niet. In El PaŪs onthulde Cruz zaterdag wat de paus hem had toevertrouwd: ?God heeft je gemaakt zoals je bent en hij houdt van je zoals je bent.?


Nieuwe bestuursstructuur Buma/Stemra moet einde maken aan geruzie en affaires
Vandaag, 00:00
Met een nieuwe bestuursstructuur die vandaag ingaat, hoopt auteursrechtenorganisatie Buma/Stemra de ruzies en affaires van de afgelopen jaren achter zich te laten. Vandaag moeten de leden van de organisatie die geld int voor aangesloten componisten, tekstschrijvers en tekstdichters op de ledenvergadering akkoord gaan met de wijzigingen.


Wie is de compromispremier van de Italiaanse populistische regering?
Vandaag, 00:00
Een grote onbekende, ?zonder enig benul van politiek?, moet de misschien wel vreemdste regeringscoalitie uit de Italiaanse geschiedenis gaan leiden.


Maduro is ?herkozen?, maar Venezolanen vragen zich op sociale media af: wat nu?
Gisteren, 21:36
In Venezuela blijft voorlopig een straffe socialistische wind waaien. NicolŠs Maduro is zondagavond als winnaar uitgeroepen van de zeer omstreden presidentsverkiezingen. ?Nooit eerder heeft een kandidaat in Venezuela 68 procent van de stemmen behaald?, jubelde de socialist in zijn overwinningsspeech. ?Het is een historische triomf.?


Nigeriaanse arts overleefde ebolavirus: ?Als het virus artsen verwoest, gaat alle hoop verloren?
Gisteren, 21:36
De Nigeriaanse arts Akinniyi Fadip raakte in 2014 besmet met het ebolavirus, maar hij overleefde het. Nu kijkt hij met grote zorg naar Congo. 'Ik heb geleerd dat het leven zo voorbij kan zijn.'


ComplottheorieŽn rond Hitlers dood kunnen voorgoed de prullenbak in
Gisteren, 21:36
De complottheorieŽn rond de dood van Adolf Hitler kunnen voorgoed de prullenbak in. Westers wetenschappers hebben voor het eerst zijn stoffelijke resten kunnen onderzoeken, en zij hebben met zekerheid vastgesteld dat de Duitse nazileider in 1945 in Berlijn zelfmoord heeft gepleegd.


Spierballentaal uit Amerika: Iran krijgt de ?strengste sancties in de geschiedenis? opgelegd
Gisteren, 21:36
De Verenigde Staten gaan Iran in een ?economische wurggreep? nemen. Minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo presenteerde maandag een lijst van twaalf ?basale eisen? waaraan Iran moet voldoen alvorens de Amerikanen zullen loslaten.


Iran verzet zich met alle macht tegen de doorbraak van Sadr
Gisteren, 13:48
Moqtada al-Sadrs partij is de grote winnaar van de verkiezingen in Irak. Wie is deze Gregor Samsa van de Iraakse politiek? Om iets van zijn politieke beweging te begrijpen, moet je naar de stadswijk die zijn familienaam draagt: Sadr City.


Paus tegen homoseksuele man: ?God heeft je zo gemaakt en houdt zo van je?
Gisteren, 13:12
?God heeft je zo gemaakt en houdt zo van je.? Dat zei paus Franciscus tegen een Chileense homo met wie hij vorige week een gesprek had over misbruik in de kerk. Volgens Juan Carlos Cruz kwam zijn seksualiteit bij dat onderhoud ter sprake omdat sommige bisschoppen hem probeerden af te schilderen als een geperverteerd figuur.


Onder interim-coach Sturing plaatst Vitesse zich wťl voor Europees voetbal
Gisteren, 13:12
Toen Edward Sturing in april de ontslagen Henk Fraser opvolgde, dreigde Vitesse de play-offs om Europees voetbal mis te lopen. De ploeg was in een vrije val terechtgekomen. Laagvliegers Roda JC en NAC bleken te sterk voor het lamgeslagen elftal.


Schutter Columbine: van welopgevoede jongen tot koelbloedige moordenaar. Ging het in Texas ook zo?
Gisteren, 10:48
Dylan Klebold was welopgevoed, zelfstandig, makkelijk in de omgang - tot hij op een dag twaalf medeleerlingen doodschoot op Columbine High School. In dit interview, oorspronkelijk gepubliceerd in 2016, blikte zijn moeder terug.


'Nu we zover zijn gekomen, willen we serieus gaan meedoen ook'
Gisteren, 09:00
Dick Lukkien zoekt een stoel. De trainer van FC Emmen moet even bijkomen van de middag waarop FC Emmen de belangrijkste zege uit zijn bestaan boekte. Niet eerder speelde de Drentse club, in 1985 toegetreden tot het betaalde voetbal, op het hoogste niveau, maar na de 3-1 zege op Sparta in de play-offs is promotie naar de eredivisie nu echt een feit.


Dumoulin verliest weer kostbare seconden op de roze trui na formidabele demarrage Yates
Gisteren, 09:00
De man in het roze, Simon Yates, heeft voor de tweede dag op rij goede zaken gedaan in het algemeen klassement. Na een krachtige demarrage op de laatste klim moet titelverdediger Tom Dumoulin een gat laten dat oploopt tot 41 seconden. Dumoulin is onder de indruk van de sterke Brit: ?Hij reed zo hard weg, niet normaal.?


'Handelsoorlog tussen VS en China ligt voorlopig stil'
Gisteren, 02:24
De Amerikaanse minister van FinanciŽn Steve Mnuchin heeft zondagavond op de zender Fox News gezegd dat de handelsoorlog tussen zijn land en China voorlopig stilligt. De Amerikaanse importheffingen op Chinees staal zijn opgeschort, nadat beide landen vooruitgang hebben geboekt bij de handelsbesprekingen die de afgelopen twee dagen zijn gehouden.


Erdogan roept Turken in Europa op massaal op hem te stemmen volgende maand
Zondag, 22:12
De Turkse president Erdogan heeft de Turken in Europa tijdens een bijeenkomst in de Bosnische hoofdstad Sarajevo opgeroepen massaal op hem te stemmen bij de vervroegde verkiezingen van volgende maand in Turkije. Hij riep de Europese Turken op zich ?niet te laten verdelen? door de landen waarin zij wonen.


Koerswijziging van besturen naar actievoeren door Meyer en Marijnissen blaast SP'ers de partij uit
Zondag, 22:12
Drie gemeenteraadsleden van de SP in Venray stappen op. Hun kritiek richt zich op de nieuwe partijkoers, uitgestippeld door de landelijke partijtop. Het ogenschijnlijk lokale politieke akkefietje is het zoveelste scheurtje in het socialistische bastion.


De Graafschap terug in Eredivisie ten koste van Almere City
Zondag, 20:24
Waar Flevoland blijft hunkeren heeft de Achterhoek weer een vertegenwoordiger op het hoogste niveau. De Graafschap verzekerde zich zondagavond van promotie door een 2-1 zege op Almere City, genoeg na de 1-1 in Almere vier dagen eerder.


Telecombedrijven misleiden klanten met ?gratis? aanbiedingen en oneerlijke contracten
Zondag, 20:24
Veel Europese telecomaanbieders misleiden hun klanten met ?gratis? aanbiedingen. Bovendien ontbreekt op hun websites vaak informatie over het indienen van klachten en kunnen veel telecombedrijven hun contractvoorwaarden wijzigen zonder hun klanten het recht te geven dat contract vervolgens op te zeggen.


Dump het aandeel of wees lastig: pensioenfondsen beleggen steeds kritischer
Zondag, 19:48
Verkoop het aandeel of wees een lastige aandeelhouder. Pensioenfondsen zijn steeds strenger voor omstreden ondernemingen, zoals kolenbedrijven. Lopen de fondsen zo rendement mis? Nee, zegt de Groningse hoogleraar duurzaam financieren Bert Scholtens.
Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be