NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen

Age of Empires: Definitive Edition verschijnt 20 februari
Vandaag, 21:36
Age of Empires: Definitive Edition komt op 20 februari uit voor Windows. Microsoft opent de bŤta op 29 januari voor meer spelers die het oude strategiespel met 4k-opknapbeurt uit willen proberen. Eigenlijk had het spel vorig jaar al moeten verschijnen.


Wine 3.0
Vandaag, 21:00
Na iets meer release candidates dan aanvankelijk gedacht is nu de final release van Wine versie 3.0 is verschenen. Wine is een opensource-implementatie van de Windows-api en maakt het mogelijk om DOS- en Windows-programma's op Linux, FreeBSD en Solaris te draaien. Een grote groep ontwikkelaars draagt bij aan Wine en er is voor gekozen om elke twee weken een nieuwe zogeheten ontwikkelversie uit te brengen in plaats van te wachten tot er een aantal nieuwe functies klaar is. Een paar keer per jaar verschijnt er een stabiele uitgave. De database met applicaties die onder Wine werken, al dan niet met behulp van kleine aanpassingen, bevat op het moment van schrijven 25.196 titels. De complete lijst met verbeteringen sinds versie 2.0 zijn hieronder voor je op een rijtje gezet:


WhatsApp maakt WhatsApp Business komende weken wereldwijd beschikbaar
Vandaag, 20:24
WhatsApp heeft WatsApp Business officieel beschikbaar gemaakt. In eerste instantie kunnen bedrijven in IndonesiŽ, ItaliŽ, Mexico, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten de gratis Android-app gebruiken, binnenkort volgt de rest van de wereld.


World of Warships 0.7.0
Vandaag, 19:48
World of Warships komt af van Wargaming, dezelfde maker achter World of Tanks, World of Warplanes, Master of Orion en Total War: Arena. Dit is een spel waar je in teamverband zeeslagen levert met schepen in verschillende klassen zoals, destroyers, cruisers en battleships. Voor meer informatie en spelerservaringen verwijzen we jullie door naar dit topic op ons forum. De aankondiging van deze uitgave ziet er als volgt uit:


Twitch introduceert Video Producer-tool
Vandaag, 19:48
Twitch heeft Video Producer aangekondigd, waarmee gebruikers van de dienst uitzendmogelijkheden krijgen voor video's die ze produceren of bestaande videostreams die ze als Rerun willen publiceren. Met de dienst lijkt Twitch zich meer als een YouTube-concurrent te willen positioneren.


Spotify maakt toevoegen foto's en video aan podcasts mogelijk
Vandaag, 18:36
Spotify heeft het formaat Spotlight aangekondigd. Hiermee geeft de muziekdienst aanbieders van podcasts, audioboeken, nieuwe en andere audiocontent de mogelijkheid visuele elementen aan uitzendingen toe te voegen, zoals foto, video en tekst.


Microsoft is gestopt met gratis Windows 10-upgrade via toegankelijkheidspagina
Vandaag, 18:00
Microsoft is officieel gestopt met de optie waarmee klanten die gebruikmaken van 'ondersteunende technologieŽn' gratis hun oude Windows-versie konden upgraden naar Windows 10. Na een korte verlenging tot 16 januari is de upgrade-knop van de betreffende site verdwenen.


Ars Technica publiceert preview van Google Fuchsia-OS op Pixelbook
Vandaag, 17:24
Ars Technica heeft een preview gepubliceerd van de huidige versie van Fuchsia, een nieuw besturingssysteem van Google voor laptops en smartphones. Het lockscreen, homescreen en de bestandsbeheerder werken, maar veel apps doen vooralsnog niets.


MariaDB 10.3.4
Vandaag, 17:24
MariaDB is ontstaan als fork van MySQL nadat dit in 2009/2010 door Oracle werd overgenomen. Voor een overzicht van de verschillen tussen MariaDB en MySQL kun je op deze en deze pagina's terecht. MariaDB is een krachtige opensourcedatabaseserver, die vooral populair is als website- en forumdatabase. De ontwikkelaars hebben versie 10.3.4 uitgebracht in de bŤtatak met de volgende aankondiging:


Insta360 Nano S 1.17.11
Vandaag, 16:48
Insta360 heeft voor zijn Nano S-cameramodules nieuwe firmware uitgebracht, met 1.17.11 als versienummer. Dit is een cameramodule voor de iPhone 6, 6s, 7, 8 en X, en stelt je in staat om beelden in 360 graden te schieten op een resolutie van 3840 x 1920 pixels met maximaal 30fps. De lijst met aanpassingen van deze firmware-uitgave ziet er als volgt uit:


Ricoh Theta V 1.20.1
Vandaag, 16:48
Ricoh heeft even geleden voor zijn Theta V-camera's nieuwe firmware uitgebracht met 1.20.1 als versienummer. Deze digitale camera's hebben twee lenzen waarmee ze sferische foto's kunnen maken. Het zijn twee f/2.0-lenzen, waarbij elke lens is gekoppeld aan een twaalfmegapixel-1/2,3"-sensor. Gecombineerd levert dat 360-gradenafbeeldingen met een veertienmegapixelresolutie op. De lijst met aanpassingen ziet er als volgt uit:


Qualcomm mag van Europese Commissie onder voorwaarden NXP overnemen
Vandaag, 16:12
Qualcomm heeft van de Europese Commissie toestemming gekregen om onder voorwaarden het Nederlandse NXP over te nemen. Het Amerikaanse bedrijf kondigde de overname ter waarde van ongeveer 43 miljard euro in 2016 aan.


Samsung-patent toont smartphonescherm met gaten voor frontcamera en sensors
Vandaag, 15:36
De World Intellectual Property Organization heeft een patentaanvraag van Samsung gepubliceerd, waarin het Zuid-Koreaanse bedrijf een techniek beschrijft om een scherm met gaten te maken. In die gaten zitten de frontcamera en sensors van een smartphone.


Ceo Sony: wij blijven smartphones maken, al hebben die niet de toekomst
Vandaag, 15:36
Smartphones hebben niet de toekomst, maar Sony blijft toch smartphones maken om actief te blijven in de mobiele sector. Dat zegt directeur Kaz Hirai in een interview met de Britse krant The Guardian. Hirai denkt dat er nieuwe apparaten komen die smartphones overbodig maken.


Gerucht: J.J. Abrams werkt aan nieuwe scifiserie voor tv
Vandaag, 15:00
J.J. Abrams heeft volgens bronnen van The Hollywood Reporter een script geschreven voor een nieuwe sciencefictionserie voor de televisie. Naar verluidt is zowel HBO als Apple in de race om de rechten te kopen.


Skill kan met Homey verbonden apparaten rechtstreeks aansturen met Amazon Alexa
Vandaag, 14:24
Het Enschedese bedrijf Athom heeft zijn tweede skill voor Amazons digitale assistent Alexa uitgebracht. Met de skill kunnen gebruikers Alexa rechtstreeks vragen om apparaten in huis te bedienen. Bij de andere skill passt Alexa de vraag eerst door naar de Homey.


'Bug in iOS-versie Facebook Messenger limiteert berichten tot paar woorden'
Vandaag, 14:24
Er lijkt een bug te zitten in Facebook Messenger voor iOS waardoor gebruikers per bericht slechts een paar woorden kunnen tikken voordat ze geen woorden meer kunnen invoeren. Opnieuw installeren van de app of opnieuw starten van de telefoon lijkt niet te helpen.


Huawei zet Googles sms-app met rcs-support op zijn smartphones
Vandaag, 13:48
Huawei zet in de komende maanden Googles sms-app met ondersteuning voor 'rich communication suite' op zijn toestellen. Dat heeft de fabrikant aangekondigd. Tot nu toe gebruikte Huawei zijn eigen sms-app zonder ondersteuning voor rcs.


Videokaarten zijn in de afgelopen weken flink duurder geworden
Vandaag, 12:36
Videokaarten zijn in de afgelopen vier weken aanzienlijk duurder geworden in Belgische en Nederlandse webshops. De gemiddelde dagprijzen van de belangrijkste AMD- en Nvidia-kaarten zijn in deze periode met ruim tien procent gestegen. Ook is de verkrijgbaarheid verslechterd.


Laadsnelheid pagina's gaat meewegen bij mobiele Google-zoekopdrachten
Vandaag, 12:00
Google heeft aangekondigd dat de laadsnelheid van pagina's vanaf juli meeweegt bij de weergave van zoekresultaten op mobiele apparaten. Daardoor kunnen langzame pagina's lager in de resultaten terugkomen, al zegt Google dat de gevolgen klein zullen zijn.
Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be